AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kimi ni Todoke mangasına Nisan ayında TV-Drama

2 posters

Aşağa gitmek

Kimi ni Todoke mangasına Nisan ayında TV-Drama Empty Kimi ni Todoke mangasına Nisan ayında TV-Drama

Mesaj tarafından irem Perş. 22 Ocak - 19:39

Haber resmi olarak henüz onaylanmış olmasa da, Karuho Shiina'nın "Kimi ni Todoke" shōjo mangası önümüzdeki Nisan ayında bir drama projesine uyarlanacağı açıklandı.

Bu haberin ardından ise Karuho Shiina hamilelik nedeniyle mangasına doğuma kadar ara verdiğini açıkladı. Seri Bessatsu Margaret'in Mart sayısıyla beraber yayımlanmaya ara verecek ve derginin bu sayısıyla beraber yazar Sanae Shimokawa manganın yerini alacak yeni bir "Kimi ni Todoke" hikayesine başlayacak (manga şeklinde değil de roman tarzında olacak). İleriki sayılarda manganın ne zaman tekrar başlayacağı açıklanacak.

Manga uzun siyah saçlı bir kız olan lise öğrencisi Sawako Kuronuma'nın hikayesini anlatıyor. Sawako uzun siyah saçları ve utangaç karakteriyle diğer çocuklar tarafından The Ring filmindeki "Sadako" karakterine benzetilip dalga geçilir ve bu nickname üzerinde kalır. Herkes hakkında korkunç hikayeler (onu sinirlendirirsen lanetlenirsin vs. gibi) yaymaya başlar ve korkudan kimse onunla arkadaş olmak istemez. Gerçek ismi Sawako bile unutulup herkes tarafından Sadako diye çağırılmaya başlar. Ama Sawako bütün bu yanlış anlaşılmalara rağmen etrafındakilerle arkadaş olmaya çalışır. Aynı sınıftaki popüler Kazehaya'nın ve yeni tanıştığı iki kız arkadaşın da yardımıyla yavaş yavaş değişmeye başlar.

Shimokawa'nın Bessatsu Margaret dergisinde geçici olarak manganın yerinde yayımlanacak romanı ise Sawako ve Kazehaya'nın ilk tanışmasını anlatıyor (hikaye liseye başlamadan ve manga'nın öncesinde geçiyor).

Manga 2005 yılından beri Bessatsu Margaret dergisinde yayımlanıyor ve 8 volume ile devam ediyor. Ayrıca Viz Media tarafından lisanslanarak Kuzey Amerika'da yayımlanacağı da açıklanmıştı. Manga geçtiğimiz Ocak ayında Taisho Ödüllerine aday olmuş ve geçtiğimiz bahar 32. Yıllık Kodansha Manga Ödüllerinde "En İyi Shoujo Manga" ödülünü almıştı.
irem
irem
Aktif üye
Aktif üye

Kadın Mesaj Sayısı : 154
Yaş : 41
Nerden : istanbul, Turkey
Ruh Hali : Kimi ni Todoke mangasına Nisan ayında TV-Drama Images12
Kayıt tarihi : 01/12/08

http://cartoonkutu.blogspot.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Kimi ni Todoke mangasına Nisan ayında TV-Drama Empty Geri: Kimi ni Todoke mangasına Nisan ayında TV-Drama

Mesaj tarafından cynthia Perş. 22 Ocak - 19:47

Güzel güzel. Shoujo anime üretmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar. Very Happy
cynthia
cynthia
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Kadın Mesaj Sayısı : 780
Yaş : 29
Nerden : Konohagakure
Ruh Hali : Kimi ni Todoke mangasına Nisan ayında TV-Drama Kaygil10
Kayıt tarihi : 05/07/08

http://aluminia-fansub.blogspot.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz