Türkiyede manga dergisi çıksa
+15
SheaN
bonjour
sakura
Ryoko Yoichi
FoRZa
sera myu
Tonwer
dowaa
silentwarior
Microp
alieser
Voodoo_Baby
LordCha
Unde®kaN
Elfen Lied
19 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Türkiyede manga dergisi çıksa
eğer Türkiye'de türkçe bir manga dergisi çıksaydı okurmuydunuz
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Türkiyede manga dergisi çıksa
Bilmiyorum, mangayla aram nedense fazla olmadı... Çok garip olsada... Elime Türkçe manga geçmiyor ondandır belki. Yani kitap olarak bahsediyorum. Ama belkide dergi olduğu için başlayabilirdim mangaya da...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
tabi ki okurdum.Ben bleach'in mangasını bile elimde olsun diye printer ile ilk 2 bölümünü bastım.75 sayfa falan tuttu.Mangadan önce genel bir anime dergisi çıksa daha iyi olurdu ama
Okurdum çünkü manga konusunda bir türlü sıkıntı mı atamadım. Çünkü okumaya başladığımda afakanlar basıyor Kısalarla başladım ama nereye kadar En azından dergideki konular dikkatimi çekerse manga okurum.
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
kesinlikle okudum mangayı da animeyi de severim hatta ilgiyle okurdum^^
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
keşke çıksa türkçe manga dergisi müthiş olurdu mesela shonen jump ın türkçe versiyomu tutardı türkiyede
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
Olmaığını nerden biliyorsunuz
http://kazegami1.deviantart.com/gallery/#tekken-soccer
alın size türk mangası
http://kazegami1.deviantart.com/gallery/#tekken-soccer
alın size türk mangası
Harika bi şey olurdu zaten bilgisayardan 5-6 bölüm okuyunca gözlerim sulanıyo daha fazla okuyamıyom.Dergi çıksa kesinlikle okurdum
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
ben pc de çok rahat okuyomda dabe onun sayfalarını çevirmek pek bi guzel olurdu. yaa neden gelmıo kı satenn bisee magalar büyün ulkelerın gazetesi war bi mangalar yok
- Spoiler:
- farkındayım abrttım ama ule almanyanın ingilterenin abd nin hepsinin hepsinin gelıo ekleri bile bence bi kulüp kumak lazım
eğer böyle bir imkanımız olsaydı kesin yapardık..aranızda zengin üye varmı?
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
okumammı ya yalınayak genibile ilk çıktığı gün almış biri olarak üstüne atlardım tabiiki animeymiş mangaymış dergiymiş kitapmış hiç sallamam hepsini alırım verdiğim parayada kesinlikle acımam ama çıkmıyorki bi ara manganime diye bi dergi varmış o dönem benim haberim yok tabii bu dergiden telif hakları yüzünden kapatılmış kapattında noldu eline ne geçti onuda anlamış değilim dvd sini çıkardında satışınımı engelledi zararı yoktu yararı vardı yapılan büyük aptallık
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende okurdum ama ögrenci adamız şimdi bide onun fiyatı var Gerçi ilk zamanlar alırım sonrasını bilemicem tabii bi manga sasarsa her hafta alırım xD
Gerçi bu işi bu sitede yapabilir ama nasıl olcak herkes İstanbul'da olsa ne güzel bulurduk bi yer saat xx,yy 'de abc yerinde FoRZa bugün satış yapcak resmi budur.Satılacak manga xxx'dir fiyatı budur . Kesinlikle yanında sivil korumalar olacaktır.Kalabalık gelmeyi denemeyin x))))
Şaka bi yana bende alabilirim
Gerçi bu işi bu sitede yapabilir ama nasıl olcak herkes İstanbul'da olsa ne güzel bulurduk bi yer saat xx,yy 'de abc yerinde FoRZa bugün satış yapcak resmi budur.Satılacak manga xxx'dir fiyatı budur . Kesinlikle yanında sivil korumalar olacaktır.Kalabalık gelmeyi denemeyin x))))
Şaka bi yana bende alabilirim
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Türkiye'de manga dergisi çıksa başta sadece bu olayı bilenler tarafından alınıp az bi gelir getirirdi ama bence zaman ilerledikçe insanlar arasında popülerleşir ve çok iyi bi şatış rakamı elde edebilir. Ama herkes denemeye korkuyo. Ancak bi iki yerde mangalarla ilgili şeyler var. D&R'da çok güzel mangalar var ama çoğu ingilizce. Yalınayak gen'i o kadar arama rağmen bulamamıştım. Yani firmaların ve kitapçıların bu konuda bilgilendirilmesi gerekiyo.
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yalınayak gen dost kitabevinde var yok yaw dergi iyi satış yapardı bence tamam bi heygirl gibi olamaz ama anime izliyorum diyen herkesin alması gerekirdi eh bu kişilerin sayısıda sürekli arttığına göre fiyatta çok önemli değil en fazla 10 ytl olsa aylık dergi ne var biriktirir alırsın ama burda konuşmakla bişey olmuyor ne yazıkki ne dergi var ne bişey
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ayrıca Taksim'de robinson bisey diyede Galatasaray Lisesinin arkasında da bi yer ordada manga falan satılıo hatta grişte Naruto'nun afişi var.
Dergi çıktıgında ben direk alıp okula gotururum illaki bir çok kişinin elinden gecer haftaya bı daha bı adha sonra mıllet alısır belkı onlarda almaya baslar
Dergi çıktıgında ben direk alıp okula gotururum illaki bir çok kişinin elinden gecer haftaya bı daha bı adha sonra mıllet alısır belkı onlarda almaya baslar
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Çıksa hemen alırım Eylül-Ekim aylarından beri deli gibi manga okumaktayım hatta ben de olmayanları arkadaşım soma'nın arşivinden alıyorum.Mangaları indirerek okumayı tercih ediyorum.Bu konuda bakaupdates manga (www.mangaupdates.com) güzel bi' veritabanına sahip, istediğiniz mangayı sizi yönlendirdikleri çeviri gruplarından inderebiliyorsunuz.
Lakin fazla manga okuyunca gözlerimin bozulduğu gerçeğiyle kalakaldım (derste, tahtadaki yazıyı okumak için arkadaşımın gözlüğünü bi' deneyim deyince... ).
Ayrıca 2 sayfalık bi' manga girişimim de var yazın bu projemi devam ettiricem
Lakin fazla manga okuyunca gözlerimin bozulduğu gerçeğiyle kalakaldım (derste, tahtadaki yazıyı okumak için arkadaşımın gözlüğünü bi' deneyim deyince... ).
Ayrıca 2 sayfalık bi' manga girişimim de var yazın bu projemi devam ettiricem
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
türkiyede anca anca warcraftın mangası var oda çizgi roman gibi zaten ama eğer büyüyünce param olursa azıcık yayınlamaya başlarım
neden para lasım çünkü telif hakkı die bişe var
neden para lasım çünkü telif hakkı die bişe var
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
Ben büyünce belki internet kafe açarsam yanınada bi tane baskı merkezi açarsam kaçak-korsan olarak [ yerim telif hakkını herşey anime-manga'cılar için x) ] çeviri grublarının çevirdikleri mangalar yüksek kalite'de olanları[HQ] onları kuşe [ya da başka] kagıdı basarız sonra satarız.Bu haberi kesinlikle internette yaymayız.Sadece güvendiğimiz kişilere msn veririz ve oda arkadaşına öle öle gider...
Bu arada para kazanmış oluruz ama baskın yersek hepimiz kaybederiz x)
Bu arada para kazanmış oluruz ama baskın yersek hepimiz kaybederiz x)
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
eğer senin dediğin bu süre bi 10-20 yıl civarını kapsıyorsa ben 5-6 yıl sora bunlara gerek kalcağını sanmıyorum bikaçseneye kadar anime manyaklığı burayıda sarar bence ama bizim ülkeye herşey geç geliyor sorun orda yinede bikaç yıla kalmaz anime dvd leri çıkar mangalar çevrilir kendi fikrim bu 10-20 yıl sonra zaten iyice oturur böylece otakuluk tacımızı çocuklarımıza devrederek ilerleriz ulan ne şanslılar bu potansiyel nesil uyuz oluyorum ben en kötü dönemde doğmuşum kardeşim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Manga dergisi satılmaz ama anime ile ilgili bir dergi satılabilir.Türkiyede manga satışı ilerde ancak(türkçe olarak yapılanlar). Anime ile dergi şu an türkiyede yapılan bir tek bu siteniin yaptığı 'anime türkiye dergisi' ile manga olarak yapılan AYES(tr manga) var.Çevrimleri saymıyorum çünkü yapılan alanına girmiyor.Manga türkiyede yavaş ilerliyor
Kanımca ordaki "manga dergisi"den kasıt yani manga [ japon kaynaklı çizgi romanın türkçesi] kastetmiş galiba.Ben öyle anlamadım..
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
manga heryerde yapılabilir.Ama manga olması için sağdan sola akışın olması önemlidir.Manga japonyadan dünyaya yayılmıştır ve sonra ki aşaması animedir.Tabi manga dergisi çıksa içinde mangalardan bahsedilirdi,yazarlar,çizerler hakkında bilgiler verilerek drama cd leri tanıtılırdı mangaların.Bu manga dergisi olurdu ama tek öykünün geçtiği denirse bu mangadır işte
Hatırlıyonuz mu bilmem ama bir dönem sadece iki sayısı çıkan anime dergisi çıkmıştı.
Yayın hakları yüzünden ikinci sayı sonrasında durdurulmuştu.
Detaylar için: http://tr.wikipedia.org/wiki/MangAnime
Yayın hakları yüzünden ikinci sayı sonrasında durdurulmuştu.
Detaylar için: http://tr.wikipedia.org/wiki/MangAnime
Ben ilk kez şimdi duydum bunu.Birde level her sayısında animeye 1 sayfa veriyor ama pek birşey yok o sayfadada.Şu an anime türkiye dergisi(bu forumun) çok güzel hem netten indiği için türkiyenin heryerindeki arkadaşlara ulaşıyor.Anime gibi, ama türkiyede pek yok diye mangayı bırakamayız.En azından ben bırakmadan daha fazla sarılarak yapıyorum zevkle.Yorucu bir zevk doğrusu
şuan bizde bir dergi çıkartma çabasındayız(e-dergi)...cunmartesi akşamını bekleyin ^^
[
[
- Spoiler:
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 2 sayfası