Two Cups of Coffee oneshot
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Two Cups of Coffee oneshot
buraya açmamışım...?şimdi açıyorum konuyu...
manga okumayı sevmeyenlerin bile okuyup zevk alacaklarını umduğum 8 sayfalık bir oneshot...
Two Cups of Coffee küçük şirin bir manhwa sizler için çevirdik...!
manhwayı buradan indirebilisiniz:
http://rapidshare.com/files/133815744/Two_Cups_of_Coffee_.zip.html
çeviri:Miyacho
Edit:kakashifan
manga okumayı sevmeyenlerin bile okuyup zevk alacaklarını umduğum 8 sayfalık bir oneshot...
Two Cups of Coffee küçük şirin bir manhwa sizler için çevirdik...!
manhwayı buradan indirebilisiniz:
http://rapidshare.com/files/133815744/Two_Cups_of_Coffee_.zip.html
çeviri:Miyacho
Edit:kakashifan
Geri: Two Cups of Coffee oneshot
Daha önce okumuştum bunu zaten 5-6 sayfalık kısacık bir şey ama pek beğendiğimi söyleyemem.
- Spoiler:
- Sevdiğini söylemeyen insanlara feci halde kıl oluyorum.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
manhwa pek okumuyorsanız yada shoujo tarzınız değilse beğenmeyebilirsiniz^^ yorumun için teşekkürler..
Yok ondan değil biz bunu daha önce ariakasla birlikte çevirmiştik bakalım nasıl olacak diye o zamanda kızın sevdiğini söylememesi beni üzmüştü şimdide üzdü
Başka bir nedeni yok beğenmememin shoujo tarzınıda severim zaten hiç haz edemedim vurdulu kırdılı şeylerden
Başka bir nedeni yok beğenmememin shoujo tarzınıda severim zaten hiç haz edemedim vurdulu kırdılı şeylerden
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
benim tarzım olmasada sevmiştim kısa ve yalın anlatımı çizimleri hoşuma gitmişti..
ahha kakashifannn - chwan çok teşekkür ederim/iz. hayran kaldım yhaaa - normalde ben manga manhwa okumam ama bu gidişle okutcan sen bana XD kalın sağlıcakla - var mı başka proceniz? varsa sitenizin linkini alabilir miyim???
edit: HARİKA OLAĞANÜSTÜ SÜPER SÜPER SÜPERRRR BAYILDIM BEN BUNA YHAAA BENİM BAŞUCU ESERİM OLCAKK BUUUUU XD
edit: HARİKA OLAĞANÜSTÜ SÜPER SÜPER SÜPERRRR BAYILDIM BEN BUNA YHAAA BENİM BAŞUCU ESERİM OLCAKK BUUUUU XD
arada yaptığım shoujo mangalar var eğer bu tarz bi manga istersen atashiwa bambiyi bitirmiştim 4 ciltcik zaten..^^
birde oneshotlar var tabii.. onlarıda okuyabilirsin
miyaconunda çevirisi için çok teşekkürler.^^
birde oneshotlar var tabii.. onlarıda okuyabilirsin
miyaconunda çevirisi için çok teşekkürler.^^
yha inanır mısın bilmem ama az önce 4 manga indirdim XD saol sen bulaştırdın bu işe beni XD çok tenk yüüü XD
teşekkürler aslında fazla aksiyon olmadıkça serilerin ben mangalarını okurum.. iç konuşmalar felan daha iyi yansıtılır mangada..^^
...onun için manga sevmeyen arkadaşların bile kısa seriler okuduklarında eğleneceklerinden eminim...
^^
...onun için manga sevmeyen arkadaşların bile kısa seriler okuduklarında eğleneceklerinden eminim...
^^
manga manyağı oldum artık sayende sensei kakashifan -chwanmanga okumayı sevmeyenlerin bile okuyup zevk alacaklarını umduğum 8 sayfalık bir oneshot...
Saygılar.
1 sayfadaki 1 sayfası