666 Satan
+3
Voodoo_Baby
alieser
Zax
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
666 Satan
Arkadaslar aranızda 666 Satan'ın mangasının(kı zaten anımesı yok xD) turkce cevırı elıdne olan varmı? Ing bı yere kadar okudum ondan sonra adamın ne dedıgını mı anlaım hıkayeden ayrılmayım derken ıyıce karıstı aklım allak bullak oldum.Eğere ki yoksa sitenin unlu cevırmenlerınden bu mangayı cevırmelerını ıstıyebılır mıyım ^^? (sanırsam 72 chapter felan dı)
Pek populer bır manga degıl bunuda anımesının olmamasına baglıyorum..
Not : Manga'nın mangakası Narutonunkının kardesı xD zaten gırıstekı komık yazıdan anlıyoruz xD 666 Satanı cızerı ve yazarı olan kardes daha yakısıklıymıs ole dıo kendı ıcın ^^
Pek populer bır manga degıl bunuda anımesının olmamasına baglıyorum..
Not : Manga'nın mangakası Narutonunkının kardesı xD zaten gırıstekı komık yazıdan anlıyoruz xD 666 Satanı cızerı ve yazarı olan kardes daha yakısıklıymıs ole dıo kendı ıcın ^^
Geri: 666 Satan
malesef bende istiyorum narutonun çizerinin(kishimoto)ikizi sarnım kıskanıyodur garibim.bi yerde duymuştum ama bayğı merak ettim.cidden trsi olan varmı?
yada çeviri gurubu çevireiblirmi?
yada çeviri gurubu çevireiblirmi?
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Benım su avatardakı elemanın anlında bır yazı cıkıor 3 dılde 666 yanı soyle VI 6 [Burada japonca sanırım tam bılmıom xD] o anlındakı yazıya bıttım ben ole bı dovme yaptırmak lazım xD ayrıca 666 a (bahtıl ınanclı deılm) ınanmam elımden geldıgıncede dalgamı gecerım xD
Animesi gelecek yakında(2009da deniliyordu ) Sabırsızlıkla bende animesini bekliyorum. Mangası çevrilirse hayır demem
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
benim de dün manga manyaklığım tuttu yha - varsa programı biz çevirelim XD ciddiyim bizim bir manga çeviri grubumuz olsun bence XD ZAXXX XD
arkadaşlar çeviririz tabi manga ayıp ettiniz(şahsen ama en erken 1 ay sonra başlayabilirim) ama bu işin birde düzenleme kısmı var, ki bu konu hakkında benim en ufak bir fikrim bile yok
yha bizim de manga çeviren grubumuz olsun yhaa ben de katılırım herkes katılır
- yalnızzz program olarak ne kullancazzz?? painti asla düşünmeyin XD
- yalnızzz program olarak ne kullancazzz?? painti asla düşünmeyin XD
Hmm.. Acıkcası cevırebılecek kadar cok cok ıyı bır ıng'em yok ama duzenleme kısmına yardımcı olabılırım(benımde hıc bır fıkrım yok xD ama bı arkadasıma sorucam o bılıyordur anlatsın bana^^)
Herkesın kendıne gore işi oldugunu bılıyorum ne zaman bos vakıt bulursunuz o zaman baslayın derım skmaya gerek yok ^^
Herkesın kendıne gore işi oldugunu bılıyorum ne zaman bos vakıt bulursunuz o zaman baslayın derım skmaya gerek yok ^^
ahhara ben varım örnek olarak bir kısa çalışma yaparız sonra da yeni projelere bakarız duruma göre XD bence kurulmalı manga çeviri takımı XD
Evet kurulmalı ve ılk olarakta 666 Satan cevrılmelı(super bır baslangıc )
Herneyse ben su duzenleme ısını arkadas geldımı sorayım kavrarsam duzenlemede bende olurum.(duzenlemeden kasıt yapılan cevırılerı turkce olarak boloncuklara yerlestırmek oluyor dımı ?)
Herneyse ben su duzenleme ısını arkadas geldımı sorayım kavrarsam duzenlemede bende olurum.(duzenlemeden kasıt yapılan cevırılerı turkce olarak boloncuklara yerlestırmek oluyor dımı ?)
evet düzenleme derken onu kastediyordum zax.. birde hiç manga okumuşluğum yok, çeviriler biraz basit kaçabilir... acaba claymore mu okusam alışmak için:S
vuheey bu sefer PC bozulacak gibi değil bende varım bu işte ama düzenlemeye malesef giremem hiç bir bilgim yok çünkü :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
arakadaşım ben buldum mangasını en yakın zaman da çevirip bi şekilde atarım
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası