Merhaba
+9
new_cellie
alieser
spartiate
Sonvaynard
lantis
Zax
CHOBiTS
edemirci44
AkumA
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhaba
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben burak,yaşım 14 istanbulda oturuyorum
sitenizi
msndeki bir topluda bi arkadaşın önerisi sayesinde buldum,zaten anime
forumu arıyordum iyi oldu,ne kadar anime fanıyla tanışırsam o kadar
iyidir
bir animeyi önce izleyip güzelse izledikten sonra mangasını okumayı çok severim(çogu seride öyle yapmışımdır,çünki çogu animeler mangadaki her olayı yansıtmıyor haliyle mangayı okurken sanki animenin 2. versiyonunu okuyormuşum gibi geliyor,en azından bu yolla çogu anime tek sezonda olsa ikiye çıkarabiliyorum )
sevdigim anime türlerine gelince
her
türü severim aslında ancak uzunları sevmiyorum,bi savaşın 10 bölüm
sürdügü animeler nedense sıkıyor artık beni(bleach,naruto,one piece,inu
yasha fanları lütfen alınmasın onları bende izledim eskiden bende
hepsinin fanıydım ancak zamanla diger serileri izledikçe bir gaara vs
naruto savaşının rosario vampire animesi kadar sürdügünü düşününce
insan yavaş yavaş uzun serileri sevmemeye başlıyor )
favori animelerime gelince şimdilik aklıma gelenler şunlar:
claymore,clannad,kanon,rosario
vampire,ef a tale of memories,sola*(ki özellikle bu çok hoşuma gitmişti
konusu falan gerçekten farklı ef a tale of memories tarzı animeleri
sevenlere kesinlikle öneririm),myself;yourself,coolxsweet,h2o,lovely
complex,elfen lied,chobits,love love,green green ve ai yori aoshi
aklıma gelen seriler(favori animelerim için biraz fazla oldular sanırım
ama yinede aklıma geldikçe şunuda yazayım,şuda çok güzeldi diye diye
doldurdum,hepsinin bende ayrı bi yeri var nasıl olsa )
neyse biraz fazla uzun yazdım sanırım,herkese iyi eglenceler
*bu arada şunuda belirteyim,nickimde deidara yazıyor ancak çok fazla onun fanı degilim,eskiden daha naruto ve birkaç anime haricinde anime bilmezken öyle bir nickle anime forumlarına kayıt olmuştum,öyle tanınıyorum diyede degiştirmeye gerek duymadım
** siteyi öneren ''zax'' nickli arkadaş ile ''savage garden'' nickli arkadaşlardır,zaxın ısrarı hatta baskısı üzerine yazmış bulunuyorum
sitenizi
msndeki bir topluda bi arkadaşın önerisi sayesinde buldum,zaten anime
forumu arıyordum iyi oldu,ne kadar anime fanıyla tanışırsam o kadar
iyidir
bir animeyi önce izleyip güzelse izledikten sonra mangasını okumayı çok severim(çogu seride öyle yapmışımdır,çünki çogu animeler mangadaki her olayı yansıtmıyor haliyle mangayı okurken sanki animenin 2. versiyonunu okuyormuşum gibi geliyor,en azından bu yolla çogu anime tek sezonda olsa ikiye çıkarabiliyorum )
sevdigim anime türlerine gelince
her
türü severim aslında ancak uzunları sevmiyorum,bi savaşın 10 bölüm
sürdügü animeler nedense sıkıyor artık beni(bleach,naruto,one piece,inu
yasha fanları lütfen alınmasın onları bende izledim eskiden bende
hepsinin fanıydım ancak zamanla diger serileri izledikçe bir gaara vs
naruto savaşının rosario vampire animesi kadar sürdügünü düşününce
insan yavaş yavaş uzun serileri sevmemeye başlıyor )
favori animelerime gelince şimdilik aklıma gelenler şunlar:
claymore,clannad,kanon,rosario
vampire,ef a tale of memories,sola*(ki özellikle bu çok hoşuma gitmişti
konusu falan gerçekten farklı ef a tale of memories tarzı animeleri
sevenlere kesinlikle öneririm),myself;yourself,coolxsweet,h2o,lovely
complex,elfen lied,chobits,love love,green green ve ai yori aoshi
aklıma gelen seriler(favori animelerim için biraz fazla oldular sanırım
ama yinede aklıma geldikçe şunuda yazayım,şuda çok güzeldi diye diye
doldurdum,hepsinin bende ayrı bi yeri var nasıl olsa )
neyse biraz fazla uzun yazdım sanırım,herkese iyi eglenceler
*bu arada şunuda belirteyim,nickimde deidara yazıyor ancak çok fazla onun fanı degilim,eskiden daha naruto ve birkaç anime haricinde anime bilmezken öyle bir nickle anime forumlarına kayıt olmuştum,öyle tanınıyorum diyede degiştirmeye gerek duymadım
** siteyi öneren ''zax'' nickli arkadaş ile ''savage garden'' nickli arkadaşlardır,zaxın ısrarı hatta baskısı üzerine yazmış bulunuyorum
En son -DeidarA- tarafından Ptsi 25 Ağus. - 23:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Merhaba
Hoş geldin burak senin anime zevklerinle uyuşacak birçok animeseverle karşılaşacagına eminim adlarını vermeye gerek yok onlar seni bulur sen onları bulursun..Forum sitemizde eğlenmen dilegiyle....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
umarım anime zevkim uyuşan birileriyle tanışırım
çünki çok fazla anime izleyen arkadaşım yok(ki gerçek hayatta hiç yok hepsi anime forumlarından ) o arkadaşlarımda genellikle ya uzun seriler yada sadece claymore death note tarzı izlediginden okul,ecchi,komedi,dram,romantizm tarzlarını izleyen birileriyle tanışmak iyi gelir sanırım
yine uzun uzun yazmaya başladım ,hoşbuldum teşekkürler
bu arada bu smileyi çok kullanmaya başladım nedense,geçici bi durum sanırım
çünki çok fazla anime izleyen arkadaşım yok(ki gerçek hayatta hiç yok hepsi anime forumlarından ) o arkadaşlarımda genellikle ya uzun seriler yada sadece claymore death note tarzı izlediginden okul,ecchi,komedi,dram,romantizm tarzlarını izleyen birileriyle tanışmak iyi gelir sanırım
yine uzun uzun yazmaya başladım ,hoşbuldum teşekkürler
bu arada bu smileyi çok kullanmaya başladım nedense,geçici bi durum sanırım
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin bencede zevklerimiz uyuşuyor uzun animelerive sayısız bölüm süren maç ve savaşalrı sevmiyorum aynı sekilde.myself yourself,h2o veChobits benimde en sevdigim animeler listemdedir.
Rosarionun severek izlesemde seri tamamemn boş denilebilir.cizimleri dısında adam akıllı bir konu yada ucundan tutulacak saglam bir olay örgüsü var.her bölümü 3-4 kere izlemişimdir Rosarionun.
Rosarionun severek izlesemde seri tamamemn boş denilebilir.cizimleri dısında adam akıllı bir konu yada ucundan tutulacak saglam bir olay örgüsü var.her bölümü 3-4 kere izlemişimdir Rosarionun.
evet rosario vampirenin animesi* öyle gerçekten
ancak mangada öyle oldugunu söyleyemem manga biraz daha dolu yapılmış sanırım,en azından bana öyle geldi
ikinci seriyide mangasını takip ediyorum,ilk sezona benziyor ama ilk sezon gibi boş geçiriceklerini sanmıyorum muhtemelen ikinci sezonun ortalarında daha ciddileşicektir yani birer bölümlük düşmanlar yada birkaç chepte yenilip bi daha görünmeyen düşmanlardansa kalıcı olan ve daha düzgün olay örgüsünü takip edicek bir manga bekliyorum en azından
ancak mangada öyle oldugunu söyleyemem manga biraz daha dolu yapılmış sanırım,en azından bana öyle geldi
ikinci seriyide mangasını takip ediyorum,ilk sezona benziyor ama ilk sezon gibi boş geçiriceklerini sanmıyorum muhtemelen ikinci sezonun ortalarında daha ciddileşicektir yani birer bölümlük düşmanlar yada birkaç chepte yenilip bi daha görünmeyen düşmanlardansa kalıcı olan ve daha düzgün olay örgüsünü takip edicek bir manga bekliyorum en azından
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Burak ne nankor adammısın he -.-'' o bır arkadas kım oluyor acaba ^^ Bu arada ımzan benım ımzamın karızmasına yakın bıraz ama benımkı ezer gecer xD
Herneyse hosgeldın ^^
Herneyse hosgeldın ^^
mangayı bende takip ediyorum.Aynı sekilde fazla ümitlidegilim ikinci sezondan.Begenecegini umdugum i my me adlı animeyide izle senin zevkine hitap eder cinsten.Sarkılarıda harikadır.
Yine başladım gene bu seriyi izletmedim üye kalmadı nerdeyse.
Yine başladım gene bu seriyi izletmedim üye kalmadı nerdeyse.
@zax
tamam sakin ol ilk mesajı editleyip nickini yazıyorum kızma
@chobits
bu gece elimde yarım kalmış birkaç seriyi bitirip otome wa boku ni kois hiteruya başlamayı düşünüyordum ama i my me'yi gerçekten merak ettim,sanırım yarım kalmış serilerle otome biraz bekleyebilir
@chobits
bu gece elimde yarım kalmış birkaç seriyi bitirip otome wa boku ni kois hiteruya başlamayı düşünüyordum ama i my me'yi gerçekten merak ettim,sanırım yarım kalmış serilerle otome biraz bekleyebilir
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
yok kızmadım saka takılıyorum bu arada demın brısey gordum gulmekten oldum sımdı koyucam ımzama xD
o.0 Hoş geldin "Burak" umarım sitede iyi vakit gecirirsin.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
merhaba burak hoşgeldin aramıza... burada çok eğlenceli insanlarla tanışacağına ve eğleneceğine eminim
not:hakkaten 10 bölüm süren kavgalar benide bezdirdi hayattan
not:hakkaten 10 bölüm süren kavgalar benide bezdirdi hayattan
hoşgeldin sitede iyi vakit geçirmen dileğiyle^^
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
hoşgeldin burak harika vakit geçirmeni dilerim..çok derin bi tanıtım olmuş valla
ben 10 bölüme razıyım artık yaa artık kavgalar 15 - 20 bölüm sürüo
ben 10 bölüme razıyım artık yaa artık kavgalar 15 - 20 bölüm sürüo
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Otome wa Boku ni Koishiteru cok sevdigim bir animedir.Anime.Gen.tr de tek yorumu ben yazmısım ama seri cizimleri itibariyle harikaydı bence.Aynı sekilde konusuda hoştu.İ my me ile benzer bir baglantısıda var.Gecen seriyi indirecektim fakat seri lisanslanmış Aviden başka bulamadım.Seriyi iki defa izledim egelnceli bir seri ama ovası pek hoş degildi Chibi versiyon güzel durmuyordu.-DeidarA- demiş ki:@zax
@chobits
Hoşgeldin burak.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
hey burak selam hoşgeldin iyi geldin nickinin anlamı ne diye sorcam xD msnde topluya evet XD
Sürekli anime izleyen arkadaşların katılması iyi oluyor, biz de tartışma ortamı elde ediyoruz, hoş geldin Dei.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
hoşbulduk arkadaşlar
@new_cellie
10 bölüm aksiyonlu kısmı demek istedim genel anlamda düşününce 60-70 bölüm rahat sürüyor savaşları zaten savaşlarda yemek molası bile yapılacak yakında
@chobits
otomeyi izleyip izlememek arasında gidip geliyorum,ana karakter kız kılıgına girdiginden biraz şeyini çıkartmışlar gibi geliyor önce anime,sonra eglenceli olabilicegini düşünüyorum,sonra daha çok ilgimi çeken birşey buluyorum otomeyi erteliyorum ama yakında izlicem kararlıyım
@savage garden
nickim narutoda bir karakter,severim kendisini ama çok daha sevdiklerim var sevdigim ilk 25e bile girebilicegini sanmıyorum o yüzden belirtmek istedim
@new_cellie
10 bölüm aksiyonlu kısmı demek istedim genel anlamda düşününce 60-70 bölüm rahat sürüyor savaşları zaten savaşlarda yemek molası bile yapılacak yakında
@chobits
otomeyi izleyip izlememek arasında gidip geliyorum,ana karakter kız kılıgına girdiginden biraz şeyini çıkartmışlar gibi geliyor önce anime,sonra eglenceli olabilicegini düşünüyorum,sonra daha çok ilgimi çeken birşey buluyorum otomeyi erteliyorum ama yakında izlicem kararlıyım
@savage garden
nickim narutoda bir karakter,severim kendisini ama çok daha sevdiklerim var sevdigim ilk 25e bile girebilicegini sanmıyorum o yüzden belirtmek istedim
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
malesef benimle pek uyuştuğu söylenemez :D yani TV'de izleyince çok kötü oluyor cidden 10 bölüm savaş ama hepsini indirip izlediğinde gerçekten çok iyi Sonra uzun animelerede bir antipatim yok yanlız favori animelerinin hepsin izledim ve hepside çok güzel animeler cidden
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası