AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mangaka

3 posters

Mangaka Empty Mangaka

Mesaj tarafından kakashifan Perş. 28 Ağus. - 17:38

Derginizde Mangakalar hakkında yazılar yayınlayabilir misiniz? Sonuçta o serinin yaratıcısı onlar oluyor^^(bazen hikaye yazarı ayrı olsada)
Örneğin Osamu Tezuka gibi Animenin Babası olarak adlandırılan birini yada Akira Toriyama gibi birçok başyapıt diyebileceğimiz(dragonball,dr slump) mangaların çizerlerini tanıyabilmemiz açısından önemli bir adım olabilir.
Bunun birçok yararıda oluyor bence.. şu aralar sahara mizunun bir mangasını okuduktan sonra onun hakkında biraz araştırma yaptım ve başka mangalarınıda buldutan sonra onları okumaya başladım çizimleri özellikle hoşuma gidiyor. benim gibi başkalarınında çizim yada hikayesini beğenip o mangakanın başka eserlerini izlemek yada okumak isteyebilir..^^hem buna yardımcı olmuş olursunuz.
kakashifan
kakashifan
Mnaki Scanlation

http://www.mnaki.com

Mangaka Empty Geri: Mangaka

Mesaj tarafından edemirci44 Perş. 28 Ağus. - 17:55

Bakalım 2 sayımız da süprizler var.Diğer sayılarımız da konuyu başlıklar içine aldım diyeyim..
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4110
Ruh Hali : Mangaka Defaul10

Mangaka Empty Geri: Mangaka

Mesaj tarafından alieser Salı 2 Eyl. - 17:21

oo süper çok merak ediyorum^^ manga-kalar bencede hoş olurdu mesela naruto ve 666satanın mangakakları ikiz yada kardeş^^hoşuma gidiyor böyle ilginçlikler
alieser
alieser
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 209
Ruh Hali : Mangaka Kimses10