BOXTORRENTS
+11
Darkcity87
Hitokiri
minioven
Kıman
tanoren
spartiate
bLue-Dragon
Akuma_Blade
kouta
Sodakazam
Elrinda
15 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BOXTORRENTS
www.boxtorrents.com
funimation hariç her türlü animeyi bulabileceğiniz bir torrent sitesi. Download hızı tamamen sizin bağlantınız ile ilgili olan bir sınırlaması vardır nedeni ise, "private tracker" denilen üyelik sistemi ile çalşıp (mümkün olduğu kadar) download ettiğniz kadar upload vermeniz gerekirmektedir. Herkesin upload etme zorunluğu olduğu içinde kola kolao seederin leecherden fazla olma durumu nadir karşılaşılan bir durum. Onun haricinde gerçekten de nerdeyse her türlü ANIME, OST, RAW, LIVE-ACTıON ve kısa ev FAN'lar tarafında yapılan yapımlar bulabileceniz bir site.
funimation hariç her türlü animeyi bulabileceğiniz bir torrent sitesi. Download hızı tamamen sizin bağlantınız ile ilgili olan bir sınırlaması vardır nedeni ise, "private tracker" denilen üyelik sistemi ile çalşıp (mümkün olduğu kadar) download ettiğniz kadar upload vermeniz gerekirmektedir. Herkesin upload etme zorunluğu olduğu içinde kola kolao seederin leecherden fazla olma durumu nadir karşılaşılan bir durum. Onun haricinde gerçekten de nerdeyse her türlü ANIME, OST, RAW, LIVE-ACTıON ve kısa ev FAN'lar tarafında yapılan yapımlar bulabileceniz bir site.
Elrinda- Mesaj Sayısı : 7
Geri: BOXTORRENTS
benim batch olarak anime serisi indirmek için torrent sitesi olarak birinci tercihim. Çok oturaklı bir torrent sitesi. Arkadaşın da dediği gibi indirip kaçma yok ratio olayınıa alışmak gerek ben şu aralar oraya kendi dosyalarımı upload edebilmek için ratio kasmaya başladım.
Eğer nick'inizin yanında ! varsa uyarı aldınız demektir. O andan itibaren yeni indirme yapmanıza izin verilmiyor. Yapabileceğiniz tek şey varolan indirmenize devam etmek ve upload yapmaya abanmak. Eğer upload yapmamakta direnirseniz siteye girdiğinizde görebileceğiniz tek ifade YOU'RE BANNED yazısı olacaktır. Her ne kadar banlandığınızda temp hafızasını tamamen temizleyip yeni bir kullanıcı adı alıp giriş yapabiliyor olsanız da ben fake kullanıcı almamanızı, paylaşım yapmanızı öneririm. Zaten "ben seed etmezsem, sen seed etmezsen... nasıl çıkar, karanlıklar aydınlığa..." demiş şair.
Akuma_Blade- Moderator
Noel haftası nedeniyle 4 Ocak'a kadar "free leech" (yağmaya koş millet!) ilan etmiş olan site. Harddisklerinizi boşaltın ve aradığınız ne ise indirmeye başlayın. Bu fırsat yılda bir gelir!
Akuma_Blade- Moderator
ya arkadaşlar ben buraya üyelik aldım ama mail geldi ancak aktifleştirince error veriyor :S indirip birini,z slam dunkun türkçe çevirilerini vermez mi yada nasıl çözücem bu olayı?
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yağmaya koşalım o zaman:D tamamdır, bende üye oldu... ama özkan bende aktivasyon sorunu falan olmadı ya, direk tıkladım gelen maile, oldu da bitti:D
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yeni üye olursan indirememen doğal
çünkü bir süre önce aktivasyon süreci uzatıldı
ayrıca country bölümünü Turkey seçersen de hesabın bir süre sonra kapanabiliyor
çünkü bir süre önce aktivasyon süreci uzatıldı
ayrıca country bölümünü Turkey seçersen de hesabın bir süre sonra kapanabiliyor
Akuma_Blade- Moderator
boxtorrent için tavsiyem hiç üye olmamanız
zira tek faydası search yaılabiliyor, buna karşın ratio kasmak zorunda kalıyorsunuz
üye olamadan da istediğini indirebilirsin, biraz aramak gerekiyor sadece
zira tek faydası search yaılabiliyor, buna karşın ratio kasmak zorunda kalıyorsunuz
üye olamadan da istediğini indirebilirsin, biraz aramak gerekiyor sadece
tokyotosho'da tek paket halinde bulamadıklarınızı boxtorrents'dan indirin
yoksa tokyotosho, nyaatorrents, hatta mininova varken boxtorrents'i tercih etmeyin paket torrent konusunda
ama boxtorrents'in kıyas kabul etmeyen en büyük artısı sanırım OST ve Manga'ları paketlenmiş haliyle kategorilendirilmiş şekilde verebilmesi, ama sonuç olarak şu da var : eğer tokyotosho'da herşeyi paket olarak bulabilseydik veya arama sonuçları 1 (BİR!) sayfa ile sınırlandırılmıyor olsa kesinlikle bir kez bile boxtorrents kullanmaya gerek kalmazdı
yoksa tokyotosho, nyaatorrents, hatta mininova varken boxtorrents'i tercih etmeyin paket torrent konusunda
ama boxtorrents'in kıyas kabul etmeyen en büyük artısı sanırım OST ve Manga'ları paketlenmiş haliyle kategorilendirilmiş şekilde verebilmesi, ama sonuç olarak şu da var : eğer tokyotosho'da herşeyi paket olarak bulabilseydik veya arama sonuçları 1 (BİR!) sayfa ile sınırlandırılmıyor olsa kesinlikle bir kez bile boxtorrents kullanmaya gerek kalmazdı
Akuma_Blade- Moderator
Eğer bir seriyi toplu olarak indirmek istiyorsanız Boxtorrents'ın üzerine bi site tanımıyorum ben. Upload yapma zorunluluğunuzun olması sadece sizin için değil tüm kullanıcılar için geçerli. Dolayısıyla bir seriyi indirirken rekor hızlara ulaşabiliyorsunuz. Ben 1mb/s ile anime indirdiğim zamanları da hatırlıyorum BT'den. Üstelik upload yapmak da o kadar zor bir iş değil.
Benim ratiom bu. 16 aydır BT üyesiyim ve bir kez bile 1'in altına düşmedim.
Edit: He bi de eğer az seeder'ı olan torrentleri upload ederseniz. Bonus Point kazanıyorsunuz. Bu bonus pointleri ilerde ratio'nuzu artırmak için kullanabiliyorsunuz. Yani size yapmadığınız halde fazladan upload yapmışısınız gibi gösteriyo. Böyle güzellikleri de vardır
- Spoiler:
Benim ratiom bu. 16 aydır BT üyesiyim ve bir kez bile 1'in altına düşmedim.
Edit: He bi de eğer az seeder'ı olan torrentleri upload ederseniz. Bonus Point kazanıyorsunuz. Bu bonus pointleri ilerde ratio'nuzu artırmak için kullanabiliyorsunuz. Yani size yapmadığınız halde fazladan upload yapmışısınız gibi gösteriyo. Böyle güzellikleri de vardır
Kıman- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
Elimde full seri bir anime var ve serinin torrent dosyasını oluşturup boxtorrents'e yüklemek istiyorum nasıl yapacağım bunu?
İlk önce seriyi başka bir yere upload etmem gerekiyor mu? Yani Torrent dosyasını oluşturup Boxtorrents'e yüklediğimde torrent dosyasını direk benim üzerimden mi çekiliyor, yoksa bir yere yüklemem gerekiyor mu önceden de?
Elimde full seri bir anime var ve serinin torrent dosyasını oluşturup boxtorrents'e yüklemek istiyorum nasıl yapacağım bunu?
İlk önce seriyi başka bir yere upload etmem gerekiyor mu? Yani Torrent dosyasını oluşturup Boxtorrents'e yüklediğimde torrent dosyasını direk benim üzerimden mi çekiliyor, yoksa bir yere yüklemem gerekiyor mu önceden de?
minioven- Mesaj Sayısı : 4
Eğer boxtorrents'de upload yetkin yoksa bunu yapmazsın.(Tahminen yoktur).Eğer yetkin varsa upload torrent seçeğine girerek elindeki seriyi upload edebilirsin.
Yardım için buraya ve ya buraya bakabilirsiniz. Gene takılırsanız bura da değil de torrent bölümünde sorunuz lütfen.
Başlangıç için anirena ya bir yükleme yapabilirsin.
Yardım için buraya ve ya buraya bakabilirsiniz. Gene takılırsanız bura da değil de torrent bölümünde sorunuz lütfen.
Başlangıç için anirena ya bir yükleme yapabilirsin.
Boxtorrents hakkında olduğu için soruyu başlık altında sorma gereksinimi duydum. Başlık açamaya gerek yok bence bu konu için....
Ne kadar upload yapmam gerekiyor Boxtorrents'de yükleyici olabilmem için?
Ne kadar upload yapmam gerekiyor Boxtorrents'de yükleyici olabilmem için?
Şuan baktımda bende upload yetkisi varmış.Upload miktarım 30 GB.
Herhalde 30gb dan sonra upload imkanı veriyorlar.Emin değilim.
Hitokiri demiş ki:Şuan baktımda bende upload yetkisi varmış.Upload miktarım 30 GB.
Benim daha 700MB upload yapmışlığım var. Daha çok kasmak gerekicek anlaşılan. Bir yandan upload bir yandan download rationun arttığı yok bir türlü.
Hitokiri çok teşekkür ederim.
Dediğim en gibi aslında başlangıç için farklı siteleri kullanabilirsin.
http://www.nyaatorrents.org/ ve http://www.anirena.com/index.php ile deneme yapabilirsin.
Eğer yapamazsan msn eklersen yardımcı olmaya çalışırım.
http://www.nyaatorrents.org/ ve http://www.anirena.com/index.php ile deneme yapabilirsin.
Eğer yapamazsan msn eklersen yardımcı olmaya çalışırım.
Ekledim bir kaç sorum oluacak sana ahmetb diye başlıyor adresim.
Arkadaşlar siteye giremiyorum sizdede aynı mı?
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Evet ben de giremedim bugün.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
http://www.bakabt.com/ adresine taşındı site...
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası