Anime Türkiye Ekim Sayısı
+30
sakura hime
resurgam
ural1
aoshi
LordCha
CESET
Unde®kaN
hipernova
edemirci44
Akuma_Blade
Seifukusha
Darkcity87
YourSelf-San
bushybrow
Susano'o
nico robin
SPAWN-TheUndead
lantis
rcatalkaya
savage garden
geheimnis
mavilynx
_MAD_MADNESS_
Zax
spartiate
RoMe
bluetear
rockchu
CHOBiTS
DFalcon
34 posters
3 sayfadaki 5 sayfası
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Anime Türkiye Ekim Sayısı
spartiate demiş ki:CESET demiş ki:Bittürk te yayınladıgımız Anime Turkiye Ekim 2008 Sayisinı su an için 94 kişi in dirmiş gelecek sayınızı dört gözle beklemekteyiz.
teşekkürler bilgi için ceset, bayağı bir indirilmiş yav
yayın tarihini önceden bildirirseniz sizinle birlikte aynı anda siteye koymak isterim.su an ki indirme sayısı 132 kez oldu insallah cok daha yüksekleri görecegiz.
CESET- Mesaj Sayısı : 4
Yayın tarihimiz genelde ayın 1 oluyor 30 geceside oluyor 00:00 ama bir takım nedenlerden uzayabiliyor da.Kesin gün vermek zor...Ama buraya yükledigimiz gün sizlerde torrete yüklüyrbilirsiniz..İndirilme oranları bizim için önemli anime sever okusunda hangi sitede yayınlandıgı önemli degil..İlgin içn teşekkürler..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Dergimiz .exe formatında olduğundan bazı arkadaşlarımız sorun yaşıyormuş. O yüzden .PDF formatnda da yaptım (artık 2 versiyonu olacak derginin ^^) Bu sayede hem nedenini bilmediğimiz hata yaşanmaz hem de Mac'lerde de çalışır durumda^^
Buyrun PDF formatında;
Ağustos'08...Eylül'08...Ekim'08
Not: PDF formatında müzik ve video gibi artılar bulunmamakda
Buyrun PDF formatında;
Ağustos'08...Eylül'08...Ekim'08
Not: PDF formatında müzik ve video gibi artılar bulunmamakda
Evet arkadaşlar bu şekilde güzel oldu windows kullanmayanlar için altarnatif oldu.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
harika haber hemen nyuu-chan'a yetiştireyim bu haberi XD çok istiyor da XD
Teşekkür ettim mi bilmiyorum ama yine söylüyeyim güzel çalışma olmuş.Her sayıda bir basamak atlıyorsunuz.Parça çevirisi özellikle hoş olmuş ve o parçanın çalması bu ayki artılarınızdan bir taneydi.Müziklerde çok iyi seçilmiş bu da artı,tasarım iyi ve çalışmaları hazırlayanlar baya emek vermiş.Artık daha degişik çalışmalarda bekler olacagım..Eksşlere glecek olursak diğer sitelerde açıklamıssınız ve çözüm yolunu sunmuşsunuz ama ara sıra kapanmsı hiç iyi degil.Pdf de yapmışsınız ama etkinliğini kaybediyor ama windows dışı kulanıcılar için hoş olmuş..Yine küçük imla hataları gözküyor..
Kasım ayı çalışmanız da başarılar..
Kasım ayı çalışmanız da başarılar..
rcatalkaya- Isınan üye
pdf için teşekkürler ben exe'lerde sorun yaşamadığımdan pdf'yi indirmeye gerek duymuyorum ama sorun yaşayan arkadaşlar için çok güze bir haber.
artık daha dikkatliyiz bu konuda teşkkür ederiz yorumların için ^^Yine küçük imla hataları gözküyor..
savage, imla konusunda hatalar olursa seni cezalandirmak zorunda kalicam, anliyo musun savage, anliyo musun he ? he ?
Çok teşekür ediyorum gerçekten güzel dergi
ural1- Mesaj Sayısı : 7
nico robin demiş ki:savage, imla konusunda hatalar olursa seni cezalandirmak zorunda kalicam, anliyo musun savage, anliyo musun he ? he ?
şaka yapıyosun XD tabi ki de hata olmicek XD
şahsen ben tüm yazılanları satır satır biliyorum çünkü düzeltmeler benden geçiyor *-* ama çok merak ediyorum yine de ** XD
ahaha savage herhangi bir hata görelim site ahalesi olarak ensene yapıimayı planlıyoruz xD
Not;Ozur dılerım arkadaslar 1 aylık gızlı planımızı acıga vurdum hepsı nıco robın yuzunden jhsbdjfns xD
Not;Ozur dılerım arkadaslar 1 aylık gızlı planımızı acıga vurdum hepsı nıco robın yuzunden jhsbdjfns xD
hahah ay çök güldüm XD ben de son iki dakikada böyle bir plana maruz kalcağımı duyduğum için çök güldüm XDDDD
bak savage herhangi bir imla hatası olursa bende arkadaşların yanında olurum haberim olsun
benimde serkan abi kadar sürer... Sırf hata aramak için okuyacağım xD XD(bu arada ben aykutçuğuma güveniyorum kesin çok başarılı bir şekilde yapmıştır işini )
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
benim o kadar surmez bile. eger bi imla hatasi goruyim, eger bi yamukluk seziyim, o an biter savage. bence simdiden savage'yi ortadan kaldiralim. hata yapma olasiligi olmaz hem 8)
uehueh dergıyı hemen okuyup ılk hatayı bulup savage must die diyen ilk kişi olma onuruna bakalım kim erişicek xD
Not;Birde hata cıkmıyormus o zaman savage'nın gazabına ugrarız
Not;Birde hata cıkmıyormus o zaman savage'nın gazabına ugrarız
evet dediğin gibi hata olmazsada savage'ın :twisted: eline düşeceğizzzzzzz :tal1:
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
3 sayfadaki 5 sayfası