Naruto facebookta
+8
spartiate
Byakko
Zax
Hitokiri
silindi
Rendan
Unde®kaN
dArkAnimAgiciAn
12 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Naruto facebookta
kymophobia demiş ki:Ben seni ezmeye çalışsam, nefes alamazdın şimdi.
.
Hocam sen çok tatar ramazan filan izlemişssin heralde Bu ne yav sakin olun
muhtesemmatrix- Soul of Anime
İzlemedim de okumuştum lise zamanımda.
Abartı ama güzel hikayedir
Abartı ama güzel hikayedir
silindi- Isınan üye
şu an için şunu söylemek istiyorumki son 3 gündür nerdeyse herkese anime nedir diye sordum yalnızca 14 kişi tam olarak bildi 37 kişi ağzında geveledi ve71 kişi de bilmiyorum o neymiş dedi
dArkAnimAgiciAn- Mesaj Sayısı : 12
Ulan dingil misin nesin Dünyada 738 anime varsa oturup saydın mı? Japonyada hergün yüzlerce anime çıkıyor . Milyonlarca anime serisi var dünya üzerinde. Sanırım sen Japonca çalışırken Japonya hakkında cahil kalmışsın ha Beyler ben bu darkanabilmemneyi çok sevdim bu çocuğa laf etmeyin artık
saymakta sorun yok en geniş anime sitesinin veritabanında birbiriyle kişi veye senaryo bakımından uymayan 738 isim vardı
Sevgili arkadşım bu gereksiz tartışmaya girmeyecektim ama neyse ilk olarak anidb.net e girip bir bak kaç tane anime varmış tabi sayabilirsen yorumlarınada çeki düzen ver küçük dağları ben yarattım modundan çık diğer arkadaşlarda bu arkadaşımızı ezmeye uğraşmasınlar
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
ayrıca evet tamam bi hata yapmış olabilirim ama yeter artık ne yapmaya çalışıyosanız bırakın
Adam bildiğin stand-up yapıyor.Kymo 'yu da elemanın stand-up ını çalmaya çalışmakdan dolayı kınıyorum Yakıştıramadım kendisine ^_^
Bırakınız elemanımız "18" (yazı ile onsekiz.Japoncasını yazacaktım ama arkadaş zaten japonca biliyormuş kendisi bize yazar diye gerek görmedim.Kore wa nan desu ka.Kore wa ginkou desu.Çok kötü bir espiri oldu ama 15 yaşının altı anlayamaz o yüzden yaptım ) animesi ile Türkiye Anime Kültürünü geliştirme konusunda çabalarına devam etsin.
Bırakınız elemanımız "18" (yazı ile onsekiz.Japoncasını yazacaktım ama arkadaş zaten japonca biliyormuş kendisi bize yazar diye gerek görmedim.Kore wa nan desu ka.Kore wa ginkou desu.Çok kötü bir espiri oldu ama 15 yaşının altı anlayamaz o yüzden yaptım ) animesi ile Türkiye Anime Kültürünü geliştirme konusunda çabalarına devam etsin.
diyecek bişeyim yok hepiniz otakusunuz tamam mı hepiniz seviyelisiniz heyecana verilen söndürme işlemleriyle hepiniz süpersiniz bitek burda ben hatalıyım ve siz 18 i tartışana kadar da 19. serimi bitirdim buna filmler dahil değil ama şunu bilin ki burada olanlardan sıkılmaya başladım boşuna dalga geçmeyin tek umudum animelerle ilgilenirken Türk'lüğü unutmayın
konu çok uçmuş yav konuyu kilitliyorum arkadaşlar, zaten tartışılacak bir şey yok ortada...
Tartışmanın hepsini okumadım,Biraz daha dikkat edelim sözlerimize kimse kimseyi kırmasın ben dahil kimsenin kimseden üstünlüğü olmadıgını biliyorsunuz..Arkadaşımızın iyi niyetli oldugunu biliyorum ve öğrendik.Diğer taraftan şurası da dogru anime sever olarak bir yerlerden başlarsınız ve diğer animeleri seyrederek kendinizi geliştirirsiniz.Şu eleştiride dogru sadece naruto, bleach vb seyrederek anime kültürünü kazanmak ta zor tabi bunu söylerken kendimini iyi bir anime sever oldugunu da söylemiyorum..Bu alana adım atmış herkes saygıyı hakeder tabi iyi niyetliyse.Herkese sevgiler saygılar..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» NARUTO SUPER HITS 2006-2008 ve NARUTO ALL STARS
» Naruto
» Naruto OST
» Naruto OST
» Naruto Shippuuden
» Naruto
» Naruto OST
» Naruto OST