F1 yarışları
+19
riflem@n
FoRZa
Zax
scoutcrawler
Unde®minE
Hei_(BK201)
Desire
meyday
lafolya
KaranlıK
wiL-
kordiseps
Ryoko Yoichi
Shiniko
Seifukusha
spartiate
edemirci44
savage garden
sakura hime
23 posters
5 sayfadaki 14 sayfası
5 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Geri: F1 yarışları
Bu hafta yarış var mı arkadaşlar. Heeeyy Formula 1 sorumlusu ,bizi aydınlat.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hemen aydınlatıyım bu hafta yarış yok malesef ama önümüzdeki hafta yarış var hemde İspanya yarışı izleyenler bilir şuan bir çok takım İspanya yarışında araçlarını ne kadar geliştirdiklerini görmek hedefi ile gidiyorlar yani birçok takım için İspanya yarışı çok öneli bizim açımızdan ise bu yarış araçları gerçek performanslarını görmemiz açısından süper bir yarış olacak en azından ben öyle tahmin ediyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 haftalık bekleyişten sonra bu hafta f1 yarışının olduğunu duyurmakdan büyük mutluluk duyuyorum kendi adıma çok özledim daha öncede söylediğim gibi bu yarış takımlar ve pilotlar açısından büyük önem taşıyor sözü daha fazla uzatmadan bu hafta sonu;
cumartesi 14.30 f1 İspanya sıralama turları
pazar 14.15 f1 İspanya yarışı tüm yarış severlere iyi seyirler
cumartesi 14.30 f1 İspanya sıralama turları
pazar 14.15 f1 İspanya yarışı tüm yarış severlere iyi seyirler
Ruh Hali :
HAlaa başlamadı yarışş... Ben bugün sadece çkışı isliicem...
Devamını senden dinlerim...
Devamını senden dinlerim...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
20 tur izledim... Devamını anlatın banaa... Raikkonenin yeni otomobili nanay oldu. Hatta Şinanay...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kordi devamını izledin mi bilmiyorum ama pek olay olmadı yarışda bir ilk başta büyük kaza oldu sonra kovalainen ve raikonen'in araçlar dediğin gibi şinanay ama beni en çok üzen olay massa'nın başına gelendi takım araca az benzin koymuş adam sırf benzin tasarrufu yapmak için yavaş gitti hem vettel'e hemde alonsoya geçildi son 2 turda o kadar üzüldüm ki adam podyuma bile çıkabilirdi ama iyi haber ferrari aracını baya geliştirmiş önümüzdeki yarışlar iyi olacak bu arada en nefret ettiğim pilotu belirlerdim bu sezon mark weber
Ruh Hali :
Biraz muhalefet olucam herhalde ama Mercedes taraftarıyım, yarışıda izledim gayet memnunum. Anladığım kadarıyla kimse sevmiyor ama son 2 sezon Lewis Hamilton'ı şiddetli bir şekilde destekledim. Bu senede Brawn Mercedes'i destekliyorum.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya hakkaten yaık oldu massaya, ne demek benzintasarrufu yapmak ya, cidden ferraride bu sene pit ekibi pek iyi çalışmıyor... olası bir 4.lük uçtu gitti boşu boşuna... ne desem boş:S
Yarışı köyde izledim Ama olsun, sölemeden geçmem arkadaş !
Ben bu sene kesinlikle Red Bull Reno diyorum arkadaş.. Vettel'i pek sevemesem de yaşasın Webber diyorum !! Webber hele bu yarışta kaldı 9. sırada yüreğime iniyordu, 5. olduktan sonra önüne Barrichello geçti dedim kesin geçemez bunu, dediğim gibi oldu geçemedi Ama 3.oldu, Vettel 4. oldu sanırım.. Barrichello yapılan strateji değişikliğine çok kızdı, 2. olduğu için Button'ı da kıskandı; yorumlarından kesinlikle anlaşılabiliyordu ikide bir o değişiklikten bahsedip durdu çünkü..
İlk turdaki kaza felaketti, 5 yarışçı ne demek ya ; yazık oldu.. Raikkonen'e acıdım Takır takır oldu gitti ahah Massa'ya acımakla birlikte Ferrari'den nefret ettiğimi tekrar belirtmek isterim, harbi nedir o ya benzin tasarrufu, yok böyle bir plansızlık yok böyle bir hata.. Ama yine iyi mücadele etti yavaşladı sonraları gerçi , 1 araba geçirdi sadece iyi birşey.. Ama sanırım finish çizgisine ulaşamadı, göremedim oraları ben..
Neyse güzel bir yarış oldu; bomboş köyde 70 ekran televizyonla, son seste, inlettim heryeri !! ((millet şenliğe gitti ben evde f1 izliyorum aferim bana )) İstanbul yarışını 1212038 gözle bekliyorum
Ben bu sene kesinlikle Red Bull Reno diyorum arkadaş.. Vettel'i pek sevemesem de yaşasın Webber diyorum !! Webber hele bu yarışta kaldı 9. sırada yüreğime iniyordu, 5. olduktan sonra önüne Barrichello geçti dedim kesin geçemez bunu, dediğim gibi oldu geçemedi Ama 3.oldu, Vettel 4. oldu sanırım.. Barrichello yapılan strateji değişikliğine çok kızdı, 2. olduğu için Button'ı da kıskandı; yorumlarından kesinlikle anlaşılabiliyordu ikide bir o değişiklikten bahsedip durdu çünkü..
İlk turdaki kaza felaketti, 5 yarışçı ne demek ya ; yazık oldu.. Raikkonen'e acıdım Takır takır oldu gitti ahah Massa'ya acımakla birlikte Ferrari'den nefret ettiğimi tekrar belirtmek isterim, harbi nedir o ya benzin tasarrufu, yok böyle bir plansızlık yok böyle bir hata.. Ama yine iyi mücadele etti yavaşladı sonraları gerçi , 1 araba geçirdi sadece iyi birşey.. Ama sanırım finish çizgisine ulaşamadı, göremedim oraları ben..
Neyse güzel bir yarış oldu; bomboş köyde 70 ekran televizyonla, son seste, inlettim heryeri !! ((millet şenliğe gitti ben evde f1 izliyorum aferim bana )) İstanbul yarışını 1212038 gözle bekliyorum
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar üzülerek bildiriyorum bu hafta yarış yok
Ruh Hali :
Evvett biliorum... Bu arada bir Alonso taraftarı olarak geçen hafta Ferrariye çok güldüm...Bi anda aklıma geldi şimdi.
Şu benzin problemi.
O kadar mühendis ne iş yapıo anlayamiom valla..
Şu benzin problemi.
O kadar mühendis ne iş yapıo anlayamiom valla..
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İstanbul yarışı ne zaman olacak peki, umarım bir işim çıkmaz
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İstanbul yarışı işi Mort!!!! (galiba)
En son scoutcrawler tarafından Paz 17 Mayıs - 7:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nasıl ya, iptal olması mümkün değil, olmamalı Sakura nerelerdesin şöyle güzel bir açıklama yap
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Onu nereden duydun, takvimi belli iken, yarışa yaklaşık 1 ay varken iptal mi olmuş yani. Yanlışın var bence...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya bundan sonraki yıllar içinde olabilir bu yıl olcak zaten yarış(Yarışın yazın olduğunu untumuşum o yüzden )
sonraki yıllar için F1'in sahibi galiba bi 8-10 pisti iptal etmiş kriz sebebiyle
sonraki yıllar için F1'in sahibi galiba bi 8-10 pisti iptal etmiş kriz sebebiyle
Buna güldüm işte . Neyse saol
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben de korkmuştum neredyse, trt'de bilet reklamında altyazı geçti hazirandaymış
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
YApmayın bööle şakalar yaa!
Ama ben şunuu biliorum ki...
F1 yarışının tamamının iptal olması söz konusu...
Bi sonraki sene için sadece 3 takımla anlaşabilmişler.
Diğer takımların tamamı yeni kurallara tavır almışlar
Ama ben şunuu biliorum ki...
F1 yarışının tamamının iptal olması söz konusu...
Bi sonraki sene için sadece 3 takımla anlaşabilmişler.
Diğer takımların tamamı yeni kurallara tavır almışlar
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bence haklı olarak karşılar. Bu fikirleri nereden buluyorlarsa şaşırıyorum...
Ama bir çözüm bulurlar. Böyle yüksek miktarda mevlalar dönerken kolay kolay bağlarını koparamazlar...
Ama bir çözüm bulurlar. Böyle yüksek miktarda mevlalar dönerken kolay kolay bağlarını koparamazlar...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet kordi'nin dediğini ben de duydum ama yeni bir takı8m daha lgelmiş adı da Lola ve bu gerçek
siteye dün uğrayamadığım için bilgi verememiştim
öncelikle istanbul yarışı önümüzdeki 8 yıl içinde bernie yani f1 patronu istemedikçe kalkmaz bu konuda bir endişeniz olmasın dün söylenen yarışın kaldırılması olası bişi aslında her yıl seyirci sayısı yani yarışı yerinde izleyenlerin sayısında bi azalma oluyor bu kötü haber ama demin dediğim gibi yarışın kalkması tamamen patrona bağlı önümüzdeki hafta monoco yarışı var cadde pistlerinde yarış bir başka oluyor
aslında şu bütçe olayı takımların f1 e bakış açısını olumsuz etkiledi ama olayı birde şu yönden bakmak lazım ferrari'yi ele alalım ferrari f1 sayesinde geçen yıl araba satışlarıdan çok büyük kar elde etti ben ortak bir karar varacaklarını düşünüyorum
öncelikle istanbul yarışı önümüzdeki 8 yıl içinde bernie yani f1 patronu istemedikçe kalkmaz bu konuda bir endişeniz olmasın dün söylenen yarışın kaldırılması olası bişi aslında her yıl seyirci sayısı yani yarışı yerinde izleyenlerin sayısında bi azalma oluyor bu kötü haber ama demin dediğim gibi yarışın kalkması tamamen patrona bağlı önümüzdeki hafta monoco yarışı var cadde pistlerinde yarış bir başka oluyor
aslında şu bütçe olayı takımların f1 e bakış açısını olumsuz etkiledi ama olayı birde şu yönden bakmak lazım ferrari'yi ele alalım ferrari f1 sayesinde geçen yıl araba satışlarıdan çok büyük kar elde etti ben ortak bir karar varacaklarını düşünüyorum
Ruh Hali :
Ama ne demiş? Bernie amca!
Formula 1 Ferrarisiz de devam edebilir...
Formula 1 Ferrarisiz de devam edebilir...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
5 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
5 sayfadaki 14 sayfası