Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz?
+9
silindi
Exile Falcon
DFalcon
Voodoo_Baby
Rendan
edemirci44
Desire
resurgam
blackburn
13 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 1 sayfası
Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz?
Japonların yaptıkları nerdeyse her animeye oyun çıkardığını biliyorsunuz peki siz hangi animenin oyununun çıkmasını isterdiniz vesiz olsaydınız konusunu nasıl yapardınız.
blackburn- Isınan üye
Ruh Hali :
Geri: Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz?
Baccano nunki fena olmazdı herhalde, eğlenceli olurdu ya da Gunslinger Girl de olabilir. Baccano'yu bilemicem de Gunslinger Girl de oyunu oynayan kişi eğitmen olabilirdi, kendine mekanize beden seçip onu eğitirdi, onun geçmişini öğrenirdi. Bence süper olurdu
code geas pc oyunu derim.One piece de olabilir.Gundam ve macroos serisininde pc oyunu hoş olurdu ve spora dayalı animelerin hepsinin pc oyunu olsaydı..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Kuroshitsuji Ama mümkünse Lovely complex'in bi bölümünde geçen oyun şeklinde olsun. Hani Koizumi Maity Maity diyodu ya ondan XD Bende Ciel, Sebastian demek istiorum
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Bleach: Blade Battlers 3 istiyorum ve bütün espadaların ve vaizardlarında olmasını istiyorum (artık maske için 11 saniye yetmiyor yaw XD)
Gunslinger Girl'in ps2'de oyunu var zaten. Code Geass diyorum ben.Aslında onun da oyunu var ama benim istediğim tarzda değil.resurgam demiş ki:Baccano nunki fena olmazdı herhalde, eğlenceli olurdu ya da Gunslinger Girl de olabilir. Baccano'yu bilemicem de Gunslinger Girl de oyunu oynayan kişi eğitmen olabilirdi, kendine mekanize beden seçip onu eğitirdi, onun geçmişini öğrenirdi. Bence süper olurdu
hey falcon imzan güzelmiş kır zincirlerini filam
candy nin oyunu yapılsın acımasız dünyadan candy i kurtarmaya çalışalım.
candy nin oyunu yapılsın acımasız dünyadan candy i kurtarmaya çalışalım.
Wolf's Rain, Witch Hunter Robin, Space Adventures Cobra, Ghost In The Shell, Appleseed mesela.
Ama adam gibi, sadece adını koyup sağa sola ateş etmeli ya da zıplamalı oyun olmasın. Adına yakışsın...
Ama adam gibi, sadece adını koyup sağa sola ateş etmeli ya da zıplamalı oyun olmasın. Adına yakışsın...
silindi- Isınan üye
Ds Claymore olayını duyunca biraz umudum kesildi. final fantasy tarzı bir şey yapmazlar İnşallah.
benim aklımda'da Claymore vardı mesela yeni 47 numaranın ( clarice.) pieta'ya yolculuğu ile başlayıp onu takiben maceralarını anlatan bir oyun olmasını isterdim.
benim aklımda'da Claymore vardı mesela yeni 47 numaranın ( clarice.) pieta'ya yolculuğu ile başlayıp onu takiben maceralarını anlatan bir oyun olmasını isterdim.
blackburn- Isınan üye
Ruh Hali :
Exile Falcon demiş ki:Gunslinger Girl'in ps2'de oyunu var zaten. Code Geass diyorum ben.Aslında onun da oyunu var ama benim istediğim tarzda değil.resurgam demiş ki:Baccano nunki fena olmazdı herhalde, eğlenceli olurdu ya da Gunslinger Girl de olabilir. Baccano'yu bilemicem de Gunslinger Girl de oyunu oynayan kişi eğitmen olabilirdi, kendine mekanize beden seçip onu eğitirdi, onun geçmişini öğrenirdi. Bence süper olurdu
bilmiom hiç duymadım :silent:
Front Mission, Super Robot Wars ve Gundam oyunlarının menülerini İngilizce'leştirip PC'ye port ederdim.
Akuma_Blade- Moderator
Claymore gerçekten çok iyi olurdu ama özenilip yapılması gerekli
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
en aklınıza gelmeyecek serilerin bile herhangi bir konsolda en az 1 oyunu vardır bence. Hele meşhur serilerin zaten vardır.
Aynen abim bende onu isterdim. 11 saniye yetiyor bence. Eğer 11 saniyeden cok olursa cok daha güçsüz oalcaktır 11 saniye tutsun yeterki 3 e tek bankai formumda ve maskeyi taktığımda adamları alabilim. Zaten moom olan doğru düzgüna damı seçebilmek. Oda sanırsam Yoruichi`nin eğittiği kız olsa gerek. Gerçi PS2 ye 3RD battlers dan daha cok "Naruto Accel 3" isterdim. 3 boyutlu olup aynı anda 4 kişi oynayıp eskisi kadar hızlı olmasını isterdim. Oyunu 1 ay sıkılmadan oynıyacagıma eminim. Belki daha cok... "Black Burn"D.Falcon demiş ki:Bleach: Blade Battlers 3 istiyorum ve bütün espadaların ve vaizardlarında olmasını istiyorum (artık maske için 11 saniye yetmiyor yaw XD)
DS de FF gibi bir Claymore oyunu olsa havada kaparım ayrıca dediğin gibi hikayeli bir oyun cıkamaz mı ki FF gibi olursa? ? ? FF gibi olan (eskileri sıra tabanlı 12 ve 12 den sonrası Gerçek zaman olacak gibi) tüm oyunların hikayesi Final Fantasy`nin hikayesi olmuyor ki! DS de sadece grafik yoktur ve buda herşey değildir.
"Resurgam"
Gunlisher Girl ün 2 tane oyunu va gerçi birleşik gibi. Gunlisher girl Vol. 1 ve Vol. 2 var, istiyorsanız link verebilirim izin varsa tabi ki!
"Akuma_Blade"
Front Mission`ın PS2 de ki tüm oyunlarında İngilizce menü var, harbiden de çok mükemmel oyun. Zaten Square Enix ise koy sepete. PC de ki oyunlarından ise haberim yok. xDD Gerçi PC`de ki oyunlarla alakam yok desem daha doğru olacak sanırım.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 1 sayfası