AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz?

+9
silindi
Exile Falcon
DFalcon
Voodoo_Baby
Rendan
edemirci44
Desire
resurgam
blackburn
13 posters

Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Empty Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz?

Mesaj tarafından blackburn Cuma 14 Kas. - 14:23

Japonların yaptıkları nerdeyse her animeye oyun çıkardığını biliyorsunuz peki siz hangi animenin oyununun çıkmasını isterdiniz vesiz olsaydınız konusunu nasıl yapardınız.
blackburn
blackburn
Isınan üye
Isınan üye

Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Huysuz10

Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Empty Geri: Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz?

Mesaj tarafından resurgam Cuma 14 Kas. - 15:48

Baccano nunki fena olmazdı herhalde, eğlenceli olurdu Very Happy ya da Gunslinger Girl de olabilir. Baccano'yu bilemicem de Gunslinger Girl de oyunu oynayan kişi eğitmen olabilirdi, kendine mekanize beden seçip onu eğitirdi, onun geçmişini öğrenirdi. Bence süper olurdu Very Happy
resurgam
resurgam
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 382
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Nerdey10

http://aniase.3forum.biz/forum.htm

Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Empty Geri: Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz?

Mesaj tarafından Desire Cuma 14 Kas. - 15:49

Claymore un oyunu çıksın pgi
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1227
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Asik10

http://www.dilekart.deviantart.com

Mesaj tarafından edemirci44 Cuma 14 Kas. - 16:09

code geas pc oyunu derim.One piece de olabilir.Gundam ve macroos serisininde pc oyunu hoş olurdu ve spora dayalı animelerin hepsinin pc oyunu olsaydı.. Very Happy
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4110
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Defaul10

Mesaj tarafından Rendan Cuma 14 Kas. - 16:13

Claymore'un oyunu DS konsoluna çıkacak zaten
Rendan
Rendan
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 299
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Eglenc10

http://www.nintendocu.com

Mesaj tarafından Voodoo_Baby Cuma 14 Kas. - 16:17

Kuroshitsuji Very Happy Very Happy Ama mümkünse Lovely complex'in bi bölümünde geçen oyun şeklinde olsun. Hani Koizumi Maity Maity diyodu ya ondan XD lol! lol! Bende Ciel, Sebastian demek istiorum KIRMIZI GÜLÜCÜK
Voodoo_Baby
Voodoo_Baby
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Kadın Mesaj Sayısı : 461
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Kustah10

Mesaj tarafından DFalcon Cuma 14 Kas. - 16:43

Bleach: Blade Battlers 3 istiyorum Very Happy ve bütün espadaların ve vaizardlarında olmasını istiyorum Very Happy (artık maske için 11 saniye yetmiyor yaw XD)
DFalcon
DFalcon
Chocobo Fansub
Chocobo Fansub

Erkek Mesaj Sayısı : 257
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Gevsek10

http://chocobofansub.blogspot.com/

Mesaj tarafından Exile Falcon Cuma 14 Kas. - 17:58

resurgam demiş ki:Baccano nunki fena olmazdı herhalde, eğlenceli olurdu Very Happy ya da Gunslinger Girl de olabilir. Baccano'yu bilemicem de Gunslinger Girl de oyunu oynayan kişi eğitmen olabilirdi, kendine mekanize beden seçip onu eğitirdi, onun geçmişini öğrenirdi. Bence süper olurdu Very Happy
Gunslinger Girl'in ps2'de oyunu var zaten. Code Geass diyorum ben.Aslında onun da oyunu var ama benim istediğim tarzda değil.
Exile Falcon
Exile Falcon
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1543
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Images12

http://www.chocobofansub.blogspot.com

Mesaj tarafından Desire Cuma 14 Kas. - 18:31

hey falcon imzan güzelmiş kır zincirlerini filam Very Happy
candy nin oyunu yapılsın acımasız dünyadan candy i kurtarmaya çalışalım.
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1227
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Asik10

http://www.dilekart.deviantart.com

Mesaj tarafından silindi Cuma 14 Kas. - 20:22

Wolf's Rain, Witch Hunter Robin, Space Adventures Cobra, Ghost In The Shell, Appleseed mesela.
Ama adam gibi, sadece adını koyup sağa sola ateş etmeli ya da zıplamalı oyun olmasın. Adına yakışsın...
silindi
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 102

Mesaj tarafından blackburn Cuma 14 Kas. - 21:25

Ds Claymore olayını duyunca biraz umudum kesildi. final fantasy tarzı bir şey yapmazlar İnşallah.
benim aklımda'da Claymore vardı mesela yeni 47 numaranın ( clarice.) pieta'ya yolculuğu ile başlayıp onu takiben maceralarını anlatan bir oyun olmasını isterdim.
blackburn
blackburn
Isınan üye
Isınan üye

Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Huysuz10

Mesaj tarafından resurgam Cuma 14 Kas. - 21:41

Exile Falcon demiş ki:
resurgam demiş ki:Baccano nunki fena olmazdı herhalde, eğlenceli olurdu Very Happy ya da Gunslinger Girl de olabilir. Baccano'yu bilemicem de Gunslinger Girl de oyunu oynayan kişi eğitmen olabilirdi, kendine mekanize beden seçip onu eğitirdi, onun geçmişini öğrenirdi. Bence süper olurdu Very Happy
Gunslinger Girl'in ps2'de oyunu var zaten. Code Geass diyorum ben.Aslında onun da oyunu var ama benim istediğim tarzda değil.

bilmiom hiç duymadım :silent:
resurgam
resurgam
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 382
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Nerdey10

http://aniase.3forum.biz/forum.htm

Mesaj tarafından Akuma_Blade C.tesi 15 Kas. - 6:01

Front Mission, Super Robot Wars ve Gundam oyunlarının menülerini İngilizce'leştirip PC'ye port ederdim.
Akuma_Blade
Akuma_Blade
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 397

Mesaj tarafından Unde®kaN C.tesi 15 Kas. - 9:09

Claymore gerçekten çok iyi olurdu ama özenilip yapılması gerekli Very Happy
Unde®kaN
Unde®kaN
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 659
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Psikop10

Mesaj tarafından Sodakazam C.tesi 15 Kas. - 9:24

en aklınıza gelmeyecek serilerin bile herhangi bir konsolda en az 1 oyunu vardır bence. Hele meşhur serilerin zaten vardır.
Sodakazam
Sodakazam
Animanist Fansub
Animanist Fansub

Erkek Mesaj Sayısı : 151
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Hasta10

http://www.animanist.com

Mesaj tarafından Sonvaynard Salı 18 Kas. - 2:05

D.Falcon demiş ki:Bleach: Blade Battlers 3 istiyorum Very Happy ve bütün espadaların ve vaizardlarında olmasını istiyorum Very Happy (artık maske için 11 saniye yetmiyor yaw XD)
Aynen abim bende onu isterdim. 11 saniye yetiyor bence. Eğer 11 saniyeden cok olursa cok daha güçsüz oalcaktır 11 saniye tutsun yeterki 3 e tek bankai formumda ve maskeyi taktığımda adamları alabilim. Zaten moom olan doğru düzgüna damı seçebilmek. Oda sanırsam Yoruichi`nin eğittiği kız olsa gerek. Gerçi PS2 ye 3RD battlers dan  daha cok "Naruto Accel 3" isterdim. 3 boyutlu olup aynı anda 4 kişi oynayıp eskisi kadar hızlı olmasını isterdim. Oyunu 1 ay sıkılmadan oynıyacagıma eminim. Belki daha cok...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           "Black Burn"

DS de FF gibi bir Claymore oyunu olsa havada kaparım ayrıca dediğin gibi hikayeli bir oyun cıkamaz mı ki FF gibi olursa? ? ? FF gibi olan (eskileri sıra tabanlı 12 ve 12 den sonrası Gerçek zaman olacak gibi) tüm oyunların hikayesi Final Fantasy`nin hikayesi olmuyor ki! DS de sadece grafik yoktur ve buda herşey değildir.

"Resurgam"

Gunlisher Girl ün 2 tane oyunu va gerçi birleşik gibi. Gunlisher girl Vol. 1 ve Vol. 2 var, istiyorsanız link verebilirim izin varsa tabi ki!

"Akuma_Blade"

Front Mission`ın PS2 de ki tüm oyunlarında İngilizce menü var, harbiden de çok mükemmel oyun. Zaten Square Enix ise koy sepete. PC de ki oyunlarından ise haberim yok. xDD Gerçi PC`de ki oyunlarla alakam yok desem daha doğru olacak sanırım. Smile
Sonvaynard
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 410
Ruh Hali : Hangi Animenin oyununun çıkmasını isterdiniz? Uykusu10

- Similar topics