son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
5 sayfadaki 21 sayfası
5 sayfadaki 21 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
Alacakaranlığı bugün izledim.Söyle anlatıyım inanılmaz bir shounen le çok güzel bir shojonun karışımını düşünün.Fazla spoi vermek istemiyorum ama izlenmesi gereken bir film.
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
super troopers... eğlenceli bir filmdi, 9 senedir nasıl gözümden kaçmış anlamadım:D absürd komedi sevenler izlesin bence:D
Aynaları izledim. Korku fimi. Güzeldi... Aynaya bakarken bi acayip oluyom...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
I See You adında ünlü oyuncuların olmadığı çok güzel bir film izledim.Herkese de tavsiye ederim.
http://www.imdb.com/title/tt0489085/
puanının düşük olmasına şaşırdım..
http://www.imdb.com/title/tt0489085/
puanının düşük olmasına şaşırdım..
öncelikle beerfest'i izledim, supertroopers'ı yapan tayfadan... almanyadaki beerfest(bira festivali) sırasında yapılan gizli bira içme turnuvasını anlatıyordu... iyi güldüm bazı sahnelerde, ama super troopers daha eğlenceli gelmişti:D
dünde hulk vs thor adlı çizgi filmi izledim... tamam film değil ama yazacak yer yok:D güzel bir kapışmaydı ve sonu beklediğim gibi bitti, demekki fırtına tanrısı olmakla iş bitmiyor:D
dünde hulk vs thor adlı çizgi filmi izledim... tamam film değil ama yazacak yer yok:D güzel bir kapışmaydı ve sonu beklediğim gibi bitti, demekki fırtına tanrısı olmakla iş bitmiyor:D
Umudunu Kaybetme
Will Smith'in oynadığı çok güzek bir filmdi. Özellikle çocuk hem tatlı hemde yetenekliydi. Film genel olarak harikaydı. Özel olarak sonunu çok beğenmiştim
Will Smith'in oynadığı çok güzek bir filmdi. Özellikle çocuk hem tatlı hemde yetenekliydi. Film genel olarak harikaydı. Özel olarak sonunu çok beğenmiştim
Ruh Hali :
Doğmamış.
Filme gitmemde en büyük etmen; usta oyuncu Gary Oldman. Oldman'dan sonra hem yazar hem yönetmen David S. Goyer. Konu da üçüncü etmen tabii ki.
Filmi sevdiğimi baştan belirteyim, çoğu izleyicinin aksine bir duyguyla ayrıldım filmden. Sanki film bittikten sonra elimde David Goyer'la ilgili her şey varmış gibi hissettim. Etkileyiciydi benim için, cidden filme kaptırıp gidince korkar gibi oldum. Ama türü korku olduğu için gidilmesin; giden hüsranla dönüyor çünkü.
Puanım 7/10
Filme gitmemde en büyük etmen; usta oyuncu Gary Oldman. Oldman'dan sonra hem yazar hem yönetmen David S. Goyer. Konu da üçüncü etmen tabii ki.
Filmi sevdiğimi baştan belirteyim, çoğu izleyicinin aksine bir duyguyla ayrıldım filmden. Sanki film bittikten sonra elimde David Goyer'la ilgili her şey varmış gibi hissettim. Etkileyiciydi benim için, cidden filme kaptırıp gidince korkar gibi oldum. Ama türü korku olduğu için gidilmesin; giden hüsranla dönüyor çünkü.
Puanım 7/10
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
max payne...
nihayet izleyebildim, blurap kalitesinde çok güzel bir 1 saat 40 dakikaydı... çokdaha fazlaaksiyon beklemiştim, çok daha iyi oyunculuk beklemiştim vs... ama olsun, adı yetti bana 8 vermem için, normalde 6-7 verirdim ama max payne 'e özel 8:D
nihayet izleyebildim, blurap kalitesinde çok güzel bir 1 saat 40 dakikaydı... çokdaha fazlaaksiyon beklemiştim, çok daha iyi oyunculuk beklemiştim vs... ama olsun, adı yetti bana 8 vermem için, normalde 6-7 verirdim ama max payne 'e özel 8:D
ıssız adamı izledim üstelik ben gora ve ya yesman i izlemek istiyordum amaaa hiiiiiç beğenmedim ya o film çağan ırmak'ın olmasaydı gişe falan yapamazdı çünkü oyuncular iyi değil ayrıca çağan ırmağında abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum halk kendikendine büyüttü ulakta mesela çocuk oyuncular harikaydı yetkin dikinciler vardı tamam ama diyologlar okadar yapayki gülesim geldi aynı abartılı diyaloglar ıssız adamdada vardı bide o kızın şımarık halleri dudak büzmeleri falan sevmedim ama finalini güzel bağlamışlar birde şu kahve olayı hoşuma gitti sen okahveyi benle paylaşmak için içmedin... o güzel laftı bide çok açık film falan dediler yok öyle bir şey bi sahnede çıplak bir kadın var o kadar ha be ailemle izleyemem ama ben cnbc-e yide ailemle izlemiyorum yani kimsenin abarttığı gibi değil ama çok kötüde değildi müzikleri iyidi bak o doğru
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:ıssız adamı izledim üstelik ben gora ve ya yesman i izlemek istiyordum amaaa hiiiiiç beğenmedim ya o film çağan ırmak'ın olmasaydı gişe falan yapamazdı çünkü oyuncular iyi değil ayrıca çağan ırmağında abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum halk kendikendine büyüttü ulakta mesela çocuk oyuncular harikaydı yetkin dikinciler vardı tamam ama diyologlar okadar yapayki gülesim geldi aynı abartılı diyaloglar ıssız adamdada vardı bide o kızın şımarık halleri dudak büzmeleri falan sevmedim ama finalini güzel bağlamışlar birde şu kahve olayı hoşuma gitti sen okahveyi benle paylaşmak için içmedin... o güzel laftı bide çok açık film falan dediler yok öyle bir şey bi sahnede çıplak bir kadın var o kadar ha be ailemle izleyemem ama ben cnbc-e yide ailemle izlemiyorum yani kimsenin abarttığı gibi değil ama çok kötüde değildi müzikleri iyidi bak o doğru
Tamamen aynı düşünceleri paylaşıyoruz Sera-chan çağan ırmak konusunda...
L: Change the WorLd
Tekrardan başlayan Death Note çılgınlığımdan sonra L'i özel olarak incelemek için harika bir spin-off film. İzlemeyen animeci L'i sevemez, sevmesin derim. Her şey o kadar iyi kurgulanmış ki, L'i tanımayanların bile karakteri sevdiğini tecrübe ettim. Haydi hayırlısı deyip 10 verdim filme ve gittim.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Filme gittim derken şuan gösterimde mi?
Ruh Hali :
evet hemde büyük salonda ankamall afm :Dama hala gösterimdemi bilmiyorum geçen hafta perşembe gittim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
benim gibi birini bulduuma sevindim ben herkes aaa öyle şey olurmu 1 numara o adam falan der diye bekliyordumShiniko demiş ki:sera myu demiş ki:ıssız adamı izledim üstelik ben gora ve ya yesman i izlemek istiyordum amaaa hiiiiiç beğenmedim ya o film çağan ırmak'ın olmasaydı gişe falan yapamazdı çünkü oyuncular iyi değil ayrıca çağan ırmağında abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum halk kendikendine büyüttü ulakta mesela çocuk oyuncular harikaydı yetkin dikinciler vardı tamam ama diyologlar okadar yapayki gülesim geldi aynı abartılı diyaloglar ıssız adamdada vardı bide o kızın şımarık halleri dudak büzmeleri falan sevmedim ama finalini güzel bağlamışlar birde şu kahve olayı hoşuma gitti sen okahveyi benle paylaşmak için içmedin... o güzel laftı bide çok açık film falan dediler yok öyle bir şey bi sahnede çıplak bir kadın var o kadar ha be ailemle izleyemem ama ben cnbc-e yide ailemle izlemiyorum yani kimsenin abarttığı gibi değil ama çok kötüde değildi müzikleri iyidi bak o doğru
Tekrardan başlayan Death Note çılgınlığımdan sonra L'i özel olarak incelemek için harika bir spin-off film. İzlemeyen animeci L'i sevemez, sevmesin derim. Her şey o kadar iyi kurgulanmış ki, L'i tanımayanların bile karakteri sevdiğini tecrübe ettim. Haydi hayırlısı deyip 10 verdim filme ve gittim.
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:benim gibi birini bulduuma sevindim ben herkes aaa öyle şey olurmu 1 numara o adam falan der diye bekliyordumShiniko demiş ki:sera myu demiş ki:ıssız adamı izledim üstelik ben gora ve ya yesman i izlemek istiyordum amaaa hiiiiiç beğenmedim ya o film çağan ırmak'ın olmasaydı gişe falan yapamazdı çünkü oyuncular iyi değil ayrıca çağan ırmağında abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum halk kendikendine büyüttü ulakta mesela çocuk oyuncular harikaydı yetkin dikinciler vardı tamam ama diyologlar okadar yapayki gülesim geldi aynı abartılı diyaloglar ıssız adamdada vardı bide o kızın şımarık halleri dudak büzmeleri falan sevmedim ama finalini güzel bağlamışlar birde şu kahve olayı hoşuma gitti sen okahveyi benle paylaşmak için içmedin... o güzel laftı bide çok açık film falan dediler yok öyle bir şey bi sahnede çıplak bir kadın var o kadar ha be ailemle izleyemem ama ben cnbc-e yide ailemle izlemiyorum yani kimsenin abarttığı gibi değil ama çok kötüde değildi müzikleri iyidi bak o doğru
Boşver onları sen Sera-san, bende de var o sorun. Halen kanıtlayamadım kendimi büyüklerime. Ben uğraşıyorum onlar uğraşmıyor, bu gidişle bırakacam bu işlerle uğraşmayı.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
dün gece "rocknrolla" yı seyrettim,gayet başarılı bir filmdi.aksiyon eğlence kesilmiyor.klasik guy ritchie filmi aslında.kötü birşey çıkmıyor bu abiden.eğer snatch,revolver gibi filmleri sevdiyseniz buda tam size göre
jax- Mesaj Sayısı : 7
Ruh Hali :
gridiron gang izledim az önce... ryoko'nun tavsiyesi üzerine 1-2 hafta önce indirmiştim ancak fırsat buldum seyretmeye... çok güzel ve beğendiğim bir film oldu, spor(amerikan futbolu)-dram karışımıydı... gerçek bir hikayeye dayanmasıda filmin güzelliğini artırıyor bence... herkese izlemesini tavsiye ederim 8.5/10 gibi bir notu rahatlıkla veriyorum:D
Ben film degilde BBC'nin belgesellerini seyrediyorum, biraz filmden uzaklaşında planet eart gibi belgeseler seyredin.Şaka karaR sizin.Film seyretmeye zamanım olmuyor Serkan valla iyisin hem anime hem film ,dizi vs vs.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
yok valla ya engin, animeyi azalttım bu aralar diziler yoğunlukta:D
az önce de outlander'ı izledim... bugün güzel film izleme günümmüş sanırım... filmin konusunu şöyle özetleyebilirim beowulf - yüzüklerin efendisi(boromir adlı biri bile var filmde) - 13. savaşçı - alien vs predator(evet, fantastik öğeli, vikinglerin uzaylı bir yaratığa karşı mücadelesi konusu).... izlemek lazım, jim caviezel gibi çok sevdiğim bir aktörde vardı, zaten sevdiğim iki türün birleşimi, hiç düşünmeden 9 u veriyorum:D
az önce de outlander'ı izledim... bugün güzel film izleme günümmüş sanırım... filmin konusunu şöyle özetleyebilirim beowulf - yüzüklerin efendisi(boromir adlı biri bile var filmde) - 13. savaşçı - alien vs predator(evet, fantastik öğeli, vikinglerin uzaylı bir yaratığa karşı mücadelesi konusu).... izlemek lazım, jim caviezel gibi çok sevdiğim bir aktörde vardı, zaten sevdiğim iki türün birleşimi, hiç düşünmeden 9 u veriyorum:D
The Curious Case of Benjamin Button'ı izledim 240 dk civarında bi film .. Aralarda sıkılsamda son zamanlarda izlediğim nadir iyi filmler arasında.
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
ben de dün izledim onu güzel bir filmdi ama bir klasik olur mu derseniz bence olmaz.
birkaç gün önce de goyanın hayaletlerini izledim. düşündüğüm gibi değildi ben sanatçının hayatı üzerine yoğunlaşan bir film bekliyordum ama onun gözünden ülkesinin hali anlatılıyordu. doğrusu daha başından karnıma yumruk yemiş gibi hissettim. bir insanın bir insana böyle şeyler yapabilmesini aklım almıyor ama ne yazıkki hayat acımasız. ve sonu da içimi acıttı
birkaç gün önce de goyanın hayaletlerini izledim. düşündüğüm gibi değildi ben sanatçının hayatı üzerine yoğunlaşan bir film bekliyordum ama onun gözünden ülkesinin hali anlatılıyordu. doğrusu daha başından karnıma yumruk yemiş gibi hissettim. bir insanın bir insana böyle şeyler yapabilmesini aklım almıyor ama ne yazıkki hayat acımasız. ve sonu da içimi acıttı
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
dehşet odası diye bir filme sadece 20 dakika tahammül edebildim.
Aman kimse de izlemesin.Korkunç falan değil.O iğrenç olmaya çalışan sahnelerse B sınıfı bir filme bile layık değil!
Aman kimse de izlemesin.Korkunç falan değil.O iğrenç olmaya çalışan sahnelerse B sınıfı bir filme bile layık değil!
zaten ben gelemem öyle dehşete vahşete falan:D ya bu arada forumda bi ben mi aksiyon izliyorum
spartiate demiş ki:zaten ben gelemem öyle dehşete vahşete falan:D ya bu arada forumda bi ben mi aksiyon izliyorum
Yok yok bende aksiyon izliyorum Hatta en son izlediğim dün tekrardan "Eagle Eye"dı. Nasıl bi filmdir o ya, korku olmamasına rağmen izlerken yerimde hopladım XD
geçenlerde arkadaşlarla korku filmi izleyelim diye tutturduk, ama film yok. sonra benim hard diskteki asya filmlerinden garez'in orijinali olan ju-on'u bulduk. hemen bi fansub çakmışım. öğlen gibi çevirdim, akşama izledik.
bi de x-men serisini izledim ondan önce. 3 film arka arkaya wolverine harika olmuş ama rouge yeteneklerini hiç kullanmıyo nerdeyse arada onu da görsek güzel olurdu.
bi de x-men serisini izledim ondan önce. 3 film arka arkaya wolverine harika olmuş ama rouge yeteneklerini hiç kullanmıyo nerdeyse arada onu da görsek güzel olurdu.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
ohh, nihayet aksiyon:D eagle eye hakkaten heyecanlı bir filmdi ya, bende sevmiştim izlerken bayağı... hatta bluray listemde, bir ara o şekildede izliycem...
xmen serisi içinde yeni filmi bekliyoruz bakalım, yakındalarda gösterilecek galiba...
xmen serisi içinde yeni filmi bekliyoruz bakalım, yakındalarda gösterilecek galiba...
5 sayfadaki 21 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
5 sayfadaki 21 sayfası