son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
11 sayfadaki 21 sayfası
11 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
v for vendetta harika bir filmdir kesinlikle
ayrıca terminator serisinin 4 filmi izlenebilecek bir seviyede film olmuş yani vasatı geçememiş terminator serisi 1 ve 2. filmlerin kalitesini malesef tekrar yakalayabilmiş değil
ayrıca terminator serisinin 4 filmi izlenebilecek bir seviyede film olmuş yani vasatı geçememiş terminator serisi 1 ve 2. filmlerin kalitesini malesef tekrar yakalayabilmiş değil
The Happening / Mistik Olay
İzledikten sonra doğaya eskisi kadar sevgi duyamamaya başladım.Düşündürücü bir film.Doğanın çözülemeyen sırlarına ve düzenine vurgu yapıyor ve yaklaşan sona.Öneririm.
İzledikten sonra doğaya eskisi kadar sevgi duyamamaya başladım.Düşündürücü bir film.Doğanın çözülemeyen sırlarına ve düzenine vurgu yapıyor ve yaklaşan sona.Öneririm.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
aslında fılmın pek bı heycanı yok ben cok büyük umutlarla gıtmıstım o fılme ama bekle bekle bi hareket çıkmıo.. ha kötu fılmmı dersenız değil ama öle çok güzelde deil . fakat kesınlıkle fılmın verdiği mesaj sıkı
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İnsanların ölmek için başvurduğu yöntemler bana yetti diyebilirim.
- Spoiler:
- Bir adamın kendini aslanlara parçalatması,diğerinin çim biçme makinesinin altına yatması gibi
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
evet fılmın en güzel tarafı oydu zatenMetatroN demiş ki:İnsanların ölmek için başvurduğu yöntemler bana yetti diyebilirim.
- Spoiler:
Bir adamın kendini aslanlara parçalatması,diğerinin çim biçme makinesinin altına yatması gibi
Ruh Hali :
o nasıl bi filmmiş ya öyle insanlar kendimi istiyor
benim en çok merak ettiğim şeylerden biridir en acısız ölüm şekli hangisi acaba diye eskiden boğulmak ve donmaktır diye düşünüyordum ama boğulurken önce ciğerlerin patlıyormuş donarkende o uykuya dalana kadar kanın çekildiğinden çok acı çekiyormuşsun aklımada başka bişey gelmiyor
benim en çok merak ettiğim şeylerden biridir en acısız ölüm şekli hangisi acaba diye eskiden boğulmak ve donmaktır diye düşünüyordum ama boğulurken önce ciğerlerin patlıyormuş donarkende o uykuya dalana kadar kanın çekildiğinden çok acı çekiyormuşsun aklımada başka bişey gelmiyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hayır kendılerı ıstemıo şöylekısera myu demiş ki:o nasıl bi filmmiş ya öyle insanlar kendimi istiyor
- Spoiler:
- bitkiler kısacası mutantlaşıp kendıne yaklasan ınsanları tehdit olarak algılayıp ruzgar yoluyla bişey salgılıyo ve ısanların sınır sistemini etkiliyo öyle beter bıseykı adam anında kendın öldurmek ıcın yol arıyo tabı adam bılıncını kaybetmıs hıcbısey bılmıyor.
Ruh Hali :
- Spoiler:
- oha doğanın insanoğlundan intikamı gibi bişey yani
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:iğnede acı çektirir ya pat diye ölmüyorsunki o zehir vücuduna yayılıyor bişeyleri bozuyor parçalıyor falan ama belki yüksek dozda uyuşturucudan ölürsen acı duymayabilirsinmiki
- Spoiler:
oha doğanın insanoğlundan intikamı gibi bişey yani
Etki-tepki meselesi...İnsan ırkının doğaya verdiği zararın haddi hesabı yok.Sonuç olarak doğa kendini korumak için bazı tepkiler geliştiriyor ve kendini insanlıktan temizliyor..Film, bu uçuk tepkiyi işliyor.
En acısız ölüm şekline gelince,uyuşturucu da ruhsal bir acıdır bence.Acısız ölüm,beden ani bir şekilde infilak ederse olabilir.Örneğin;bomba gibi güçlü bir şeyin etkisiyle patlama,giyotin ya da korku faktörünü saymazsak ve çok çok yüksek bir yerden olursa, yere temas ettiğin anda beyin dağılacağı için,kendini atmak veya birinden sana narkoz vermesini rica edersin,sonra da öldürmesini.Sanırım uygun kişiyi bulduktan sonra en acısızı bu olur.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
En son wanted'ı izlemiştim. Gayet başırılı buldum filmi. Hele sonundaki söz oldukça güzeldi. Asi bir havası var filmin, insanları düüşünmeye sefkediyor. Ama bunu gözünüze sokmuyor tabi. Alttan hafifçe hissettiren bir felsefik yapısı var gibi geldi bana. Neyse güzel filmdi herkese tavsiye ederim.
Altyazıda küfürlü çevrilmese tam paylaşırdım ama o söz şuydu sanırım:
- Spoiler:
- Hayatın için sen ne yapacaksın ?
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
MetatroN demiş ki:Altyazıda küfürlü çevrilmese tam paylaşırdım ama o söz şuydu sanırım:
- Spoiler:
Hayatın için sen ne yapacaksın ?
Evet filmin sonundaki o an beni bitirmiştir xD
O söz kadar sözden önceki sahne de harika İçimi bir sevinç kaplamıştı görünce.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Çok güzel bir film Film haricinde müzikleride inanılmaz Özellikle The little things şarkısı
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kan seviyesi nedir bende izlemek istiyordum ama +18 i görünce tırstım bedenden bişeyler kopmuyor dimi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sayılır... Ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film
Ruh Hali :
nasıl sayılır yarıya kadar kesip bırakıyorlarmı ya yok ben izleyemem o zaman ama hakkında eleştirileri okumuştum iyiydi genelde
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
xD Yani kan var ama kesme falan yok. Dayanamasan bile bi bakman lazım güven bana
Ruh Hali :
oo mistik olaydan bahsettiğinizi yeni gördüm
bence en fena yer
Wanted öyle aşırı kan içermiyo ama cinsellik te var o yüzden +18
ki onuda metatron yazmış^^
Edit:Güncelleme
bence en fena yer
- Spoiler:
- zenci bi adam vardı ya jip le ailesine bakmaya gidiyordu
arabanın üstünde delik vardı içeri hava girmişti
sonra arabayı gitti gitti ağaca çarptı ya...
Wanted öyle aşırı kan içermiyo ama cinsellik te var o yüzden +18
ki onuda metatron yazmış^^
Edit:Güncelleme
En son NsR- tarafından Çarş. 10 Haz. - 11:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Wanted'ı yanınızda küçüklerle izlemeyin. +18 olmasının kan dışında nedenleri var.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Asya Drama türünün en iyi üstadlarından olan Kim Ki-Duk'un güzel bir filmi olan Hwal (Yay)'ı izledim;
Mekan olarak sadece okyanus ortasında bir balıkçı teknesi ile bu kadar süper bir film çekilirdi bence.Teknede yaşamlarını sürdürüyor yaşlı bir adam ve 16 yaşındaki kız.Adam bunu küçükken bulmuş ve de yetiştiriyor reşit olunca da evlenmeyi planlamış bu kız'la.Kızın 17 yaşını doldurmasını bekliyordur.Yaşlı adam ok.unu balık tutmak için tekneye gelip de kıza sarkıntılık yapanların üstünde kullanıyordur.Bir gün genç birisi gelir babasıyla balık tutmak için ama kız da bu çoçukdan hoşlanmıştır (ben olsam ben de hoşlanırım öyle bir çoçuktan ).Çoçuk olanları yadırgar ve de kızın ailesini bulur ama tekneye getirmez,yaşlı adama bahseder ve kızın gitmesine izin vereceği an'a kadar bu genç delikanlımız da gemide yaşamaya başlar....
Sonunu çok merak ederek izledim kız kalacak mı gidecek mi diye?
Mekan olarak sadece okyanus ortasında bir balıkçı teknesi ile bu kadar süper bir film çekilirdi bence.Teknede yaşamlarını sürdürüyor yaşlı bir adam ve 16 yaşındaki kız.Adam bunu küçükken bulmuş ve de yetiştiriyor reşit olunca da evlenmeyi planlamış bu kız'la.Kızın 17 yaşını doldurmasını bekliyordur.Yaşlı adam ok.unu balık tutmak için tekneye gelip de kıza sarkıntılık yapanların üstünde kullanıyordur.Bir gün genç birisi gelir babasıyla balık tutmak için ama kız da bu çoçukdan hoşlanmıştır (ben olsam ben de hoşlanırım öyle bir çoçuktan ).Çoçuk olanları yadırgar ve de kızın ailesini bulur ama tekneye getirmez,yaşlı adama bahseder ve kızın gitmesine izin vereceği an'a kadar bu genç delikanlımız da gemide yaşamaya başlar....
Sonunu çok merak ederek izledim kız kalacak mı gidecek mi diye?
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Pride and Prejudice (aşk ve gurur )
geçen hafta kordiseps izletmişti...
bu film için diceğim tek şey erkeklere çıldırmış 5 kız ve kızlarını evlendirmek için uçan kuşa tuzak kuracak cinsten bir anne !
aşk ı iyi işleyememişler ben hamlet veya romeo & juliete i izlerken acaip hissetmiştim o aşkı tutkuyu hatta ağlatmıştı ama bu öle deil pek beğenmedim... yıllardır arayıpta bulunamayacak cinsten bi aşk deil !
bu film için diceğim tek şey erkeklere çıldırmış 5 kız ve kızlarını evlendirmek için uçan kuşa tuzak kuracak cinsten bir anne !
aşk ı iyi işleyememişler ben hamlet veya romeo & juliete i izlerken acaip hissetmiştim o aşkı tutkuyu hatta ağlatmıştı ama bu öle deil pek beğenmedim... yıllardır arayıpta bulunamayacak cinsten bi aşk deil !
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:Pride and Prejudice (aşk ve gurur )
Pöh!
Duygusuz insansın. Ne diim sana!
Olaya çok farklı bakıoruz. Gereksiz ayrıntılara takılacam derken filmin özünden kopmuşsun sen!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kung Fu Dunk (Kung Fu Basket)
Eminim çoğunuz Shaolin Futbol u izlemişsinizdir (ya da Kung Fu Futbol).
O efsane filmin basket versiyonu. Belki tek fark bunda komedi unsuru biraz daha önde. Eğer böyle hem aksiyonu hem komediyi hem de sporu bir arada bulunduran şeker bi film izlemek istiyorsanız tavsiye ederim. (şeker---wtf )
Eminim çoğunuz Shaolin Futbol u izlemişsinizdir (ya da Kung Fu Futbol).
O efsane filmin basket versiyonu. Belki tek fark bunda komedi unsuru biraz daha önde. Eğer böyle hem aksiyonu hem komediyi hem de sporu bir arada bulunduran şeker bi film izlemek istiyorsanız tavsiye ederim. (şeker---wtf )
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
The Fisher King [Balıkçı Kral]
Tek kelime ile harika. Bu filmi şu ana kadar izlememiş olan varsa cidden çok büyük bir eseri kaçırmış demektir. İzleyin, izlettirin. Kısaca özet geçmek gerekirse "Bir modern zaman masalı."
Tek kelime ile harika. Bu filmi şu ana kadar izlememiş olan varsa cidden çok büyük bir eseri kaçırmış demektir. İzleyin, izlettirin. Kısaca özet geçmek gerekirse "Bir modern zaman masalı."
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
11 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
11 sayfadaki 21 sayfası