son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
12 sayfadaki 21 sayfası
12 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
Osmanlı Cumhuriyeti
Filmi az önce izledim.Gerçekten bu kadar güzel olmasını beklemiyordum.Çünkü sinemada izlemek için giden arkadaşlarım ''çok kötüydü,hiç beklediğim gibi çıkmadı''(onlar Ata Demirer'i görünce sanırım komedi filmi sandılar) diye yorumlarda bulundular.Ama izlediğimde gerçekten nasıl böyle saçma bir düşünceye kapıldıklarını anlamadım.Komik sahneleri vardı xD Ama konusu çok güzeldi. Herkesin mutlaka izlemesi gereken bir film diye düşünüyorum.Oyuncu kadrosuda gerçekten güzeldi...
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
Yes Man
Arkadaşlar çok ısrar etmesine rağmen bu filme kanım ısınmamıştı ama baa büyük bi hata yapmışım. Gerçekten harikaydı. Gülmekten ağladım neredeyse xD Kesinlikle izlenmeli. Sanırım o felsefeyi uygulamak gerej
Arkadaşlar çok ısrar etmesine rağmen bu filme kanım ısınmamıştı ama baa büyük bi hata yapmışım. Gerçekten harikaydı. Gülmekten ağladım neredeyse xD Kesinlikle izlenmeli. Sanırım o felsefeyi uygulamak gerej
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
esaretin bedeli...
uzun zamandır izlemiodum.geçenlerde bi izledim,şimdi herakşam izlesem mi die düşünüorm
uzun zamandır izlemiodum.geçenlerde bi izledim,şimdi herakşam izlesem mi die düşünüorm
doumeki demiş ki:esaretin bedeli...
Gerçekten Çok güzel film ya Sağolsun banada uğur tavsiye etmişti ! xD
''Burda Herkes Masumdur !'' ^^
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
doumeki demiş ki:esaretin bedeli...
Süper filmdir Fazlı bunu sevdiysen Hurricane.i de izle Danzel Washington başrolde gerçek bir hikayedir Hurricane de, ayrıca bu film olayın geçtiği ülkedeki çıkan yasaların çıkış olayına değinmektedir...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Akira Kurosawa'nın Ağustosta Rapsodi adlı eserini izledim harikaydı tek kelimeyle :3 bazı yerler çok hüzünlendiriyor bazen de gülmekten yarıyor XD
Mushishi
evet, animeden uyarlanmış hali ve çok iyi ayarlanmış. izlemenizi tavsiye ederim
evet, animeden uyarlanmış hali ve çok iyi ayarlanmış. izlemenizi tavsiye ederim
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
dün gece yarısı push isimli filmi seyrettim... ben dahaçokaksiyon olacağını tahmin ediyordum ama konuşma kısımlarına yer verilmiş ağırlıkla... yinede izlenebilecek güzel bir film... 7.5/10...aksiyona hasretiz:D
transformers'ı izledim dün gerçekten yine micheal bay harikalar yaratmış sanırım bunda stephan spilberg'in de işin içinde olması var,
gerçektende hiç sıkmadan sürekli izleyebileceğiniz bir film olmuş, bu filmde daha çok espri ve gülecek durum var 9/10 puan verebilirim bu filme.
filmde beğenmediğim tek şey sonu oldu sonu daha güzel yapılabilirmiş ama biraz basit bitti sonu
gerçektende hiç sıkmadan sürekli izleyebileceğiniz bir film olmuş, bu filmde daha çok espri ve gülecek durum var 9/10 puan verebilirim bu filme.
filmde beğenmediğim tek şey sonu oldu sonu daha güzel yapılabilirmiş ama biraz basit bitti sonu
birazdean gidicem sinemaya lantis varya şu an nası meraklandım bilemessin. bitiryo beni transformers ah ah gelınce şu mesajı edıtleyıp duygularımı dökücemlantis demiş ki:transformers'ı izledim dün gerçekten yine micheal bay harikalar yaratmış sanırım bunda stephan spilberg'in de işin içinde olması var,
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
gittiğine pişman olmayağın bir film yapmışlar ben çok sevdim
Ruh Hali :
Ya okudum transformers i megan fox çocuun peşinden koşuomuş yeniden kazanmak için....Megan öle bişi yapmaz
Ruh Hali :
ayyyy az önce transformers a gittim. feda olsun herşey o fılmei. bıkac yıldır ızledıgım en guzel filimdi. ya inanılmaz bi görsellik, efect vs.. action var.bu kadar hayal gücü insanı dehşeet düşürüyor. 5 dk soluk alamadım ızlerken acaip hayranlık duydum. helekı o transformers ların dönusum anına bayılıyorum. şahane şahane şahane ! büyülendim . bumblebee her zamankı gııb çok şeker
ayrıca bazı komık unsurlar vardı resmen gulmekten koptum
helede o kucuk transformers ve savaşçı prensesi benı öldurdu tabı sam in annesıde az deıl nasıl anne o beeaa pis kadın .köpekleride unutmadım
valla meyday dediklerin dogru çıktı transformerslar gercekten de öleymiş o ne öle ya insan korkar onlarla aynı ortamda 5 dk kalmaya .
megan fox şahane hatun ama birazcık boş kız modelı anlatabıldımmı bılmıorum
herşeyiyle ılk fılme on basan bi yapım olmuş. ancak şöylr bir gercek varki sonunu bırazcık daha hoş görsel öğelerle süsleyerek bitirebilirlerdi. benden 10 üzernden 10 aldı. diğer kızlardan farklı olarak acaip transformers düşkünlüğüm var tuhaf hissettim kendimi beea
ayrıca bazı komık unsurlar vardı resmen gulmekten koptum
helede o kucuk transformers ve savaşçı prensesi benı öldurdu tabı sam in annesıde az deıl nasıl anne o beeaa pis kadın .köpekleride unutmadım
valla meyday dediklerin dogru çıktı transformerslar gercekten de öleymiş o ne öle ya insan korkar onlarla aynı ortamda 5 dk kalmaya .
megan fox şahane hatun ama birazcık boş kız modelı anlatabıldımmı bılmıorum
herşeyiyle ılk fılme on basan bi yapım olmuş. ancak şöylr bir gercek varki sonunu bırazcık daha hoş görsel öğelerle süsleyerek bitirebilirlerdi. benden 10 üzernden 10 aldı. diğer kızlardan farklı olarak acaip transformers düşkünlüğüm var tuhaf hissettim kendimi beea
Ruh Hali :
Güzel yazmışsında Megan niye boş olsun canım
Şimdi de robot istiyon mu bakalım
Hem sinemada izledinse niye sinema sayfasına yazmadın.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benim izlediğim film daha çok nostaljik olacak 3 gündür Lord of The Rings'in üçlemesini izliyorduk, bugün sonuncusunu da bitirdik . Kaç yıl geçti aradan ama hala efektleriyle, müzikleriyle, kostümleriyle kısacası bütünüyle harika bir film . Hem çizimim hem de hayalgücüm için ilham kaynağı benim için
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
ne çok şey sormuşsun meydaymeyday demiş ki:Güzel yazmışsında Megan niye boş olsun canım
hhehee boş megan lafı hafif bi kelımeydı asıl yazcagm seyı dıemedım anla ne demek ıstedgmı XD
ben kalbımın benı goturdugu yere yazdım bilmem hemen ıcımdekılerı dökmem lazımdı dırek buraya gıttı elım.
bu arada evet hala transformers istiyorum
evcıllestırmenın bı yolunu bulurum
Ruh Hali :
Ya lord of the rings i bırak ben Star Wars izledim...Yoda'yı puppet show kuklası yapmışlar, bide ayıcık ırkı var son filmde bildiin peluş ayılar Amaa seviyorum SW u ....
Ben de nedense bi' türlü SW'ı sevemedim, SW'ın en eskilerini beğenerek izlemiştim ama gene de yeni versiyonları için severek izlediğim bi' film diyemeyeceğim. SW fanları şu yazdıklarımı görseler herhalde şok geçirirlerdi
Ruh Hali :
aynen dediğin gibi şok geçirmek üzereyim star wars nasıl beğenilmez ben canım sıkıldıkça açar star wars izlerim 1 den başlar sırayla hepsini izlerim
İlk koyu fan inanılmaz gelebilir ama ben de nedenini anlamış değilim, bi'ara oyununu da oynamıştım ps'te ama ondan da sıkıldım, tabii ki burda oyun ve filmi karşılaştırmıyorum ama sevemedim Geçenlerde şeytanlar ve melekler filmine gittim ve gerçekten beğendim, Ewan Mcgregor'un oynadığını bilmiyordum filme gittiğimde, sürpriz olmuştu...Evil Ewan
Ruh Hali :
Star Wars'ı sinemada bile 2'şer kez izledim ama sevmeyenide çoktur, muhabbetini yapacak insan bile zor bulunur. Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde ...... izlenir ve oynanır (Bkz. "how i met your mother" dizisinin bu sezon ki x. bölümü)
"Lord of The Rings" sinemadan sonra DVD alıp evde de izleyeyim dedim ama 1 günde bitirmeyi denemek gibi bir hatada bulundun, tabi güne sığmadı
"Lord of The Rings" sinemadan sonra DVD alıp evde de izleyeyim dedim ama 1 günde bitirmeyi denemek gibi bir hatada bulundun, tabi güne sığmadı
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakura demiş ki:Ben de nedense bi' türlü SW'ı sevemedim, SW'ın en eskilerini beğenerek izlemiştim ama gene de yeni versiyonları için severek izlediğim bi' film diyemeyeceğim. SW fanları şu yazdıklarımı görseler herhalde şok geçirirlerdi
starwars hayranı olarak birazdan harakri yapıcam... starwars beğenilmez mi yav, lantis gibi bende sıkıldıkça izlerim seriyi:D
12 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
12 sayfadaki 21 sayfası