son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
14 sayfadaki 21 sayfası
14 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
Tayland'a özgü döğüş stili Tai-boks değil miydi? Aslında bütün vücut noktaları kullanılır ama diz kullanan başka dövüş sanatı bilmiyorum.
Haftasonu Ica Age: Dawn of the Dinosaurs izledim ben de. İlk film kadar eğlenceli olmuş; ikinci filmi çok beğenmemiştim, en (ve tek) komik yeri ikiz keseli sıçanlardan birinin Manny'ye 'gözüm üzerinde' işareti yapmasıydı ki tamamen amerikan esprisidir.
Haftasonu Ica Age: Dawn of the Dinosaurs izledim ben de. İlk film kadar eğlenceli olmuş; ikinci filmi çok beğenmemiştim, en (ve tek) komik yeri ikiz keseli sıçanlardan birinin Manny'ye 'gözüm üzerinde' işareti yapmasıydı ki tamamen amerikan esprisidir.
- Spoiler:
- Senaryo neredeyse tamamen Arzın Merkezine Seyahat ve Jurasic Park filmlerinden kopyalanarak oluşturulmuş. Zaten fikrin nereden geldiği belli. Sahneler Arzın Merkezine Seyahat'ten, dinozor türleri, davranışları Jurasic Park'tan. Yalnız gelincik Buck çok iyi oturmuş filme. Sincap Scrat da çeşni olmuş. BUck hikayelerini anlatırken ikiz şıçanların hayran hayran dinlemesi ve ardından onu kendilerine lider seçmesi güzeldi.
Filmde farklı göndermeler de var. Mesela Buck büyük dinozorlar karşılaşmasını anlatırken bir ağacın en üst dalina çıkıyor ve bir elinde fırlatılmayı bekleyen dal parçası ve altında beyaz bulutlardan oluşan bir deniz var. Dinozor kendini bulutlardan fırlayan bir beyazlık olarak gösteriyor. Benim aklıma Moby Dick geldi hemen. Tek farkı Kaptan Ahab'ın bir bacağı tahtadır, Buck'ın ise bir gözü yoktu. Daha sonra Rexi bizimkilerin peşindeyken sislerin arasında silüeti gözüküyor. Sahne birebir Godzilla'da vardı, dinozorun yürüyüşüne varana kadar. Pterosaurs kovalamaca sahnesi herhangi bir ikinci dünya savaşı filminde, havaya fırlayan kayanın alt parçalarının sırasıyla kopmasını ise bir uzay yolculuğu filminde bulabilirsiniz.
Bebek dinozorların çocuk bahçesinde diğer hayvanları kovalayıp, mideye indirmesi çok komikti.
Bebek mamut doğduğunda salondan derin bri "aaa.." iç çekme sesi geldi. herkesi sarmış anlaşılan.
vay baya irdelemişsin filmi evet birçok filmden ya da öyküden etkilenmiş belli ama beni tek bişey rahatsız etti
- Spoiler:
- arzın merkezine seyahat filminde (izlediğim için belki de godzillayı izlemedim mesela) havada asılı duran kayaların üzerinden geçmeye çalıştıkları bir sahne vardı o sahneyi nerdeyse aynı şekilde alıp koymuşlar. ordan burdan konu olarak etkilenmek olabilir ya da bazı sahnelerle gönderme yapılabilir ama aynısını yapmaya gerek var mı?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
en son buz devrinin üçüncü serisini izledim güzel filmdi tavsiye ederim herkese
herkes buz devri izlemiş, bu haftada ben gideyim bari youmlara çok uzak kaldım:D
Uuhsau
Evet bende gittim h.sonu ama ardından bi film izleyince yazmamıştım
Cidden espriler filan cok güzel ve bence ikincisinden daha güzeldi ama biraz kısa film (90 dk. civarı yanlış hatırlamıyorsam-ki animasyon normal) Transformers tan sonra kısa geldi biraz
Şeftali uhasuhd ilk defa bu smiley kullanıyorum garibime gitti
Evet bende gittim h.sonu ama ardından bi film izleyince yazmamıştım
Cidden espriler filan cok güzel ve bence ikincisinden daha güzeldi ama biraz kısa film (90 dk. civarı yanlış hatırlamıyorsam-ki animasyon normal) Transformers tan sonra kısa geldi biraz
Şeftali uhasuhd ilk defa bu smiley kullanıyorum garibime gitti
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ben bugün, Harry Potter ve Melez Prens'e gittim.
Film güzeldi fakat diğerlerine göre biraz daha romantik yapılmış.
Film güzeldi fakat diğerlerine göre biraz daha romantik yapılmış.
az önce ratatuelle u izledim çok güzeldi farecik çok sevimliydi. bazı haraketleri filan çok güldürdü beni özellikle kardeşinin üzüm salkımını yuttuktan sonra midesine dizildiği sahne harikaydı
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:az önce ratatuelle u izledim çok güzeldi farecik çok sevimliydi. bazı haraketleri filan çok güldürdü beni özellikle kardeşinin üzüm salkımını yuttuktan sonra midesine dizildiği sahne harikaydı
Evet yaa!
O film çok tatlıydı. Bi fareyi bu kadar seviceğim aklımın ucundan bile geçmiodu.
Her zaman aklımda şu sahne kalmıştır.
Ratatuy adama duygu sömürüsü yapar.
Adam ratatuy a güvenir ve şişeden dışarı bırakır...
Ratatuy kaçççaaar...
Sonra geri döner tabi!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet cihat bende o sahnesini çok sevdim. çocukla fare arasında olan güven keşke insanlarda olsa.kordiseps demiş ki:yuuki_cross demiş ki:az önce ratatuelle u izledim çok güzeldi farecik çok sevimliydi. bazı haraketleri filan çok güldürdü beni özellikle kardeşinin üzüm salkımını yuttuktan sonra midesine dizildiği sahne harikaydı
Evet yaa!
O film çok tatlıydı. Bi fareyi bu kadar seviceğim aklımın ucundan bile geçmiodu.
Her zaman aklımda şu sahne kalmıştır.
Ratatuy adama duygu sömürüsü yapar.
Adam ratatuy a güvenir ve şişeden dışarı bırakır...
Ratatuy kaçççaaar...
Sonra geri döner tabi!
fareciğin davranışları çok ciciydi
Ruh Hali :
"Buda As Sharm Foru Rikht/Utanç"
Harikaydı, halime şükrettim filmi izledikten sonra. Konusu; okula gitmek isteyen ancak büyük engellerle karşılaşan küçük bir kızın dramı. Bu kadar doğal, bu kadar başarılı anlatılabilirdi. Önce yumurtalarını satıp defter alması, kalem alamaması ve annesinin rujunu kullanması, daha sonra ise yanında ruj taşıyor diye çocuklar tarafından kafasına kese kâğıdı geçirilip mezar gibi bir yere konup taşlanmak istenip mağaraya kapatılması ve daha bunun gibi bir sürü engel. Okula ulaştıktan sonra ise yer bulamaması, yer vermek için defterinden sayfa koparılması gibi. Gerçekten büyük bir utanç..
Harikaydı, halime şükrettim filmi izledikten sonra. Konusu; okula gitmek isteyen ancak büyük engellerle karşılaşan küçük bir kızın dramı. Bu kadar doğal, bu kadar başarılı anlatılabilirdi. Önce yumurtalarını satıp defter alması, kalem alamaması ve annesinin rujunu kullanması, daha sonra ise yanında ruj taşıyor diye çocuklar tarafından kafasına kese kâğıdı geçirilip mezar gibi bir yere konup taşlanmak istenip mağaraya kapatılması ve daha bunun gibi bir sürü engel. Okula ulaştıktan sonra ise yer bulamaması, yer vermek için defterinden sayfa koparılması gibi. Gerçekten büyük bir utanç..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hangi ülkeye ait bu film?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sanırım İran. Şöyle bir bilgi var;
"Ünlü İranlı yönetmen Mohsen Makhmalbaf'ın kızı ve yine yönetmen olan Samira Makhmalbaf'ın kardeşi Hana Makhmalbaf'ın (evet, bu soyadı bir daha yazmıyorum) ilk kurmaca filmi Utanç..."
İranlıysa sanırım filmde büyük ihtimalle İranda geçmiştir.
"Ünlü İranlı yönetmen Mohsen Makhmalbaf'ın kızı ve yine yönetmen olan Samira Makhmalbaf'ın kardeşi Hana Makhmalbaf'ın (evet, bu soyadı bir daha yazmıyorum) ilk kurmaca filmi Utanç..."
İranlıysa sanırım filmde büyük ihtimalle İranda geçmiştir.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Transformers 2.. o kdr kötüydü ki 2partını ayrı günlerde izledim tmm palavra olursun olucaksın da anlarım ama bu kadar da deil yaw
isobel- Isınan üye
The Reaping (Hasat Zamanı)
Özünde Tanrı'ya olan inancı sorgulayan, başrolünü Hillary Swank'ın oynadığı oldukça güzel bir gerilim filmiydi.
Özünde Tanrı'ya olan inancı sorgulayan, başrolünü Hillary Swank'ın oynadığı oldukça güzel bir gerilim filmiydi.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
harry potter ve melez prensi izledim bugün, hoştu ama kitabı kadar değil...
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
pek yeni sayılmayan bi filmi izledim dün :
13ünden 30una ..
ders çıkarabilinecek tarzda bi romantik filmdi.
13ünden 30una ..
ders çıkarabilinecek tarzda bi romantik filmdi.
Ruh Hali :
Dragonball Evolution
Hmm,yapılabilecek pek fazla yorum yok aslında.Çocuk filmiydi kısaca.
Hmm,yapılabilecek pek fazla yorum yok aslında.Çocuk filmiydi kısaca.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Home izledim. "Giderek hızlanıyoruz..."
Belgesel demeye dilim varmıyor o kadar harikaydı. İzledikçe insanlıktan utandım. Glenn Close'un anlatımının da etkisi büyük.
Belgesel demeye dilim varmıyor o kadar harikaydı. İzledikçe insanlıktan utandım. Glenn Close'un anlatımının da etkisi büyük.
En son Unde®minE tarafından Cuma 24 Tem. - 9:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben buraya yazmayı unutmuşum ya;
harry potterın son filmini izledik, serinin en kötü filmi olduğuna kanaat getirdik:D bizim elemanlar artık eşek kadar olmuş, hogwarts fuhuş yuvasına dönmüş falan filan haydi bu kadar seviliyor diye 7/10 verelim...
birde fast & furious vardı, güzel aksiyon vardı... vin diesel'ın seriye dönmesi mükemmel olmuş... gerçi klasik araba yarışı sahnelerini aradı gözümüz ama olanıda yetti... 8.0/10...
harry potterın son filmini izledik, serinin en kötü filmi olduğuna kanaat getirdik:D bizim elemanlar artık eşek kadar olmuş, hogwarts fuhuş yuvasına dönmüş falan filan haydi bu kadar seviliyor diye 7/10 verelim...
birde fast & furious vardı, güzel aksiyon vardı... vin diesel'ın seriye dönmesi mükemmel olmuş... gerçi klasik araba yarışı sahnelerini aradı gözümüz ama olanıda yetti... 8.0/10...
vin diesel adamım benim
neyse az önce 23 ü izledim.kaliteli harika bi akıl oyunuydu. süperrr mutlaka izleyin harika bi sonu vardı. hiç beklemiodum şok oldum XD
yaaa bide filmin en pis tarafı film bittikten sonra herşeyi toplamaya başlıosunuz ve 23 çıkıyor hala bişeyleri toplama çabasındayım ne zaman geçicek bilmiyorum
neyse az önce 23 ü izledim.kaliteli harika bi akıl oyunuydu. süperrr mutlaka izleyin harika bi sonu vardı. hiç beklemiodum şok oldum XD
yaaa bide filmin en pis tarafı film bittikten sonra herşeyi toplamaya başlıosunuz ve 23 çıkıyor hala bişeyleri toplama çabasındayım ne zaman geçicek bilmiyorum
Ruh Hali :
24'ün çakması mı o, Jack var mı Jack ?! o.O *salyalar*
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Reign Over Me te izledim... Güzeldi ama artık ben sinema izleyemiorum. Nedendir Bilinmez!!!
Dram filmiyi. Adam Sandlar oynuyodu... Geçmişini görmezden geliodu!!!
Dram filmiyi. Adam Sandlar oynuyodu... Geçmişini görmezden geliodu!!!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Believers ...
Oldukça ilginç bir filmdi.Tanrı ve evrenle ilgili bir takım öğreti ve inançlara kendini adamış bir grubun daha doğrusu tarikatın ve tarikat dışındakilerin hikayesi.
Sonu tahmin edilebilir olmasına rağmen,film bittikten sonra sadece kafanızda bir karışıklık kalıyor ve bir de numerolojiyi araştırma isteği.
Oldukça ilginç bir filmdi.Tanrı ve evrenle ilgili bir takım öğreti ve inançlara kendini adamış bir grubun daha doğrusu tarikatın ve tarikat dışındakilerin hikayesi.
Sonu tahmin edilebilir olmasına rağmen,film bittikten sonra sadece kafanızda bir karışıklık kalıyor ve bir de numerolojiyi araştırma isteği.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
"Pathology/Kadavra" izledim. Aslında filmi almama neden olan tek şey kapağındaki Milo Ventimiglia'ydı. Heroes uğruna, Peter uğruna aldım filmi. Pişman da olmadım hani, güzeldi.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Karayip Korsanları'nın 3. filmini izledim biraz önce. jack sparrow dünyanın en tatlı korsanı çok uzun bir filmdi. komedi olarak bence 2. filmin gerisinde kalmış. 2. filmde baştan sona gülmekten yarılmıştım. onun dışında güzeldi özellikle seçtikleri sonu çok takdir ettim. bence de olması gereken oydu. ama calypso ile ilgili olan kısım yeterince işlenmemişti. onun güçlerini daha çok görmek isterdim.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
14 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
14 sayfadaki 21 sayfası