son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
3 sayfadaki 21 sayfası
3 sayfadaki 21 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
ha izledim onu çok güzel bi filmdi.Bi an hatırlıyamadım başka bi film mi die.
Zengin ailerin çocuklarına karşı tutumu çok gerçeksi ve birazda acıklıydı.Benimde öyle ailem olsa bende delirirdim.
Zengin ailerin çocuklarına karşı tutumu çok gerçeksi ve birazda acıklıydı.Benimde öyle ailem olsa bende delirirdim.
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Scarface'i izledim.
Bunca yıldır izleyememiş olmamın sıkıntısını yaşamıyorum ama çok güzel bir film olduğu konusunda dünyanın geri kalanına katılıyorum. :]
Bunca yıldır izleyememiş olmamın sıkıntısını yaşamıyorum ama çok güzel bir film olduğu konusunda dünyanın geri kalanına katılıyorum. :]
bende katılıyorum al pacino'Nun çektiği her film izlenmeli diyede not düşüyorum:)
kesinlikle.o bir "değer" :]
dün Q. Tarantino'nun son filmlerimden HellRide ı izlemeye çalıştım, fakat bana pek hitap etmediğine karar verip yarıda izlemeyi bıraktım.
dün Q. Tarantino'nun son filmlerimden HellRide ı izlemeye çalıştım, fakat bana pek hitap etmediğine karar verip yarıda izlemeyi bıraktım.
ben dün arog'a gittim... Bence gayet güzel bir filmdi :D ikinci yarısı ilk yarısından komik olsada(yani daha çok yerde gülündü demek oluyor bu yoksa kahkaha değerleri birbirine neredeyse eşit...). Gidipte beğenmeyenleri kınmak istiyorum
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
American History X
Gerçekten harika bi film.Herkese öneririm.Filmin konusu görüntüleri oyuncuları hepsi ve ayrıca Edward Norton acayip karizma
Gerçekten harika bi film.Herkese öneririm.Filmin konusu görüntüleri oyuncuları hepsi ve ayrıca Edward Norton acayip karizma
Ruh Hali :
Katılıyorum!
Harika bir film, ırkçılık ve neonazizm konusuna eğilmiş olması benim için çok önemli.
Bugün Lilja 4 Ever'ı izledim.Binbir bunaltılarla.Lukas M. 'i neden bu kadar çok sevdiğimi bir kez daha anlıyorum, çok iyi bir yönetmen o.Sonunu da çok beğendim.Herkese izlemesini öneririm, ama uyarmadı demeyin fazlasıyla üzücü.Bir düşününce.
Harika bir film, ırkçılık ve neonazizm konusuna eğilmiş olması benim için çok önemli.
Bugün Lilja 4 Ever'ı izledim.Binbir bunaltılarla.Lukas M. 'i neden bu kadar çok sevdiğimi bir kez daha anlıyorum, çok iyi bir yönetmen o.Sonunu da çok beğendim.Herkese izlemesini öneririm, ama uyarmadı demeyin fazlasıyla üzücü.Bir düşününce.
american history x benimde sevdiğim bir filmdir, denk geldikçe izliyorum...
dün bende eagle eye izledim... film güzeldi, aksiyon dozuda yüksekti pek düşmedi aşağıya... 2 saat sürdü ama hızlıca geçti zaman, türü sevenlere tavsiye edilir... 8.5/10 verip geçiyorum... ama(izlemeyen bakmasın)
dün bende eagle eye izledim... film güzeldi, aksiyon dozuda yüksekti pek düşmedi aşağıya... 2 saat sürdü ama hızlıca geçti zaman, türü sevenlere tavsiye edilir... 8.5/10 verip geçiyorum... ama(izlemeyen bakmasın)
- Spoiler:
- bilgisayarın o kadar çetrefilli plan yapmasına gerek yoktu, herkesin toplandığı salona bizim şu insansız uçaklardan 2tane yollayıp işi kısa yoldan hallederdi
En son spartiate tarafından Paz 21 Ara. - 15:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Arkadaşlarla gitçektik ama son anda vaz geçmiştik.Konusu neydi?
Ruh Hali :
genç arkadaşımızın ikiz kardeşi ölüyor... ve o gün banka hesabında yüklü bir miktar para buluyor... ardından eve gittiğinde evine bazı koliler geldiğini görüyor... kolilerde çeşitli silahlar, terörizm malzemeleri vs gibi şeyler var... bu olaydan 30 sn sonra evi fbi basıyor ve aksiyon:D
Dün tv8 de yanılmıyorsam adı görünmez çocuklar dı, onu izledim. Dünyanın çeşitli yerlerinden 8 ayrı yönetmen tarafından çekilmiş. Çok güzel ve duyguluydu. Bazı yönetmenlerinki çok sıkıcıydı ama
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Cumartesi gecesi Boogeyman 2 yi seyrettim. Yine ortamı korku filmine uygun bir hale getirdim. Işıkları kapadım kulaklıklarımı taktım ve sesi sonuna kadar açtım Başlarında tamam dedim ilk filmin izlerini takip ediyor ama film ilerledikçe bu düşüncem değişti.
İlk film kadar etkilemedi beni ama seyri güzel bir filmdi. İlk filmde daha çok insanın psikolojisini alt üst eden bir ortam olmasına rağmen bu filmde daha çok mideyi kaldırmaya yönelik hareketler vardı
Başrollerde Testere filminden tanıdığımız Jigsaw'u canlandıran aktör vardı(İsmini bilmiyorum )
Korku filmi tutkunuysanız izlemenizi öneririm.
İlk film kadar etkilemedi beni ama seyri güzel bir filmdi. İlk filmde daha çok insanın psikolojisini alt üst eden bir ortam olmasına rağmen bu filmde daha çok mideyi kaldırmaya yönelik hareketler vardı
Başrollerde Testere filminden tanıdığımız Jigsaw'u canlandıran aktör vardı(İsmini bilmiyorum )
Korku filmi tutkunuysanız izlemenizi öneririm.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Asla Yanlız Ölme
İzlediğim en etkiliyici filmlerdendir.İlk onumdadır.Aslında filmin adı 'Bir Kralın Otobiyografisi olmalıydı
İzlediğim en etkiliyici filmlerdendir.İlk onumdadır.Aslında filmin adı 'Bir Kralın Otobiyografisi olmalıydı
Ruh Hali :
Bu yakınlarda enson Mumya 3 izlemiştim ve hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Her şey çok basit geldi bana nedense.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Kung Fu Panda'yı izledim. çok hoşuma gitti. çok komikti. tamam belki yarılmadım ama güzeldi. bi de seslendirenleri falan tanıttıkları kısımda kötü adamı seslendiren bir tip var. kendisi çok daha korkunç O_o sesi gerçekten öyle adamın. ımm... azıcık tırstım diyebilirim.. :silent:
Ruh Hali :
beyazm demiş ki:Bu yakınlarda enson Mumya 3 izlemiştim ve hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Her şey çok basit geldi bana nedense.
ne yazıkki banada öyle gelmişti beyazcım, izledim ama eskisi kadar tat alamadım...
mss.pr.queen kungfu panda şu an download listemde, şu indirdiklerim bir bitse sıra gelecekte:D
Resident Evil Degeneration'ı izledim. Filmlerinen sonra ilaç gibi geldi. İnşallah devamı veya bir oyununu çıkarırlar.
blackburn- Isınan üye
Ruh Hali :
Kungfu panda'yı geçen hafta sonu izlemiştim ve bence yine iyi iş çıkarmışlar, basit bir konu ama yorulmadan izleyebileceğiniz bir yapım. Türkçe seslendirmesi de gayet başarılıydı bence.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
iyi hatırlattın, tr sine de bakıcaktım^^ bir de ustanın kötü kaplanı durdurmaya çalıştığı sırada çocukluğunu anımsadığında tek duygulanan kişi benim sanıyorum XD
Ruh Hali :
Rezervuar Köpekleri
Metropolis filmlerini izledim.
Tarantino'ya hakkını vermekle beraber 1926 yılında yapılmış bir filmi(metropolis) izlemenin şaşkınlığını yaşıyorum.Sessiz sinema gibi birşeydi; konuşmalar yoktu arada bir siyah bir ekranda cümleler yazılı olarak veriliyordu.İnsanların kıyafetleri, saçları başları falan kameranın teknolojik gelişimini tamamlayamasından mıdır nedir fazla garipti.
Metropolis filmlerini izledim.
Tarantino'ya hakkını vermekle beraber 1926 yılında yapılmış bir filmi(metropolis) izlemenin şaşkınlığını yaşıyorum.Sessiz sinema gibi birşeydi; konuşmalar yoktu arada bir siyah bir ekranda cümleler yazılı olarak veriliyordu.İnsanların kıyafetleri, saçları başları falan kameranın teknolojik gelişimini tamamlayamasından mıdır nedir fazla garipti.
Sen şimdi Metropolis deyince aklıma Osamu Tezuka'nın Metropolis'i geldi Cnbc-e'de izlediğim ilk ve tek animeydi.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben izlemedim onu ama bana mecha birşeyleri çağrıştırdığından izlemek istiyorum şu an :]
metropolisi cidden izledin mi:) ben yaklaşmaya cesaret edememiştim, vallaha tebrik ederim:)
bende dark knight izledim bu gece... öncelikle filmi beğendim, christian bale'ı batman yapma kararından sonra serinin havası değişti...(michael keaton'lı ilk batman hariç gerisi fıstı bence)... oyuncu kadrosu zaten şapka çıkartılacak cinsten, christian bale'in yanında gary oldman(hastayımdır zaten), morgan freeman ve michael caine gibi usta isimler filme inanılmaz renk katmışlar... tabi birde heath ledger vardı; şu ana kadar söylenen her şey doğruymuş, joker karakterini inanılmaz şekilde canlandırmış... açıkcası ben şişirme olduğunu ve jack nicholson'ın jokerine yaklaşamayacağını düşünüyordum ama yanılmışım... tek kusuru bence bayan karakterlerin çok zayıf olmasıydı, bu kadar ustanın arasında kaybolup gittiler... neyse uzatmadan çok güzel bir film, 2.30 saat oyunca yerinizden kaldırmıyor sizi, 9/10 veriyorum filme; izlenmeli mutlaka
bende dark knight izledim bu gece... öncelikle filmi beğendim, christian bale'ı batman yapma kararından sonra serinin havası değişti...(michael keaton'lı ilk batman hariç gerisi fıstı bence)... oyuncu kadrosu zaten şapka çıkartılacak cinsten, christian bale'in yanında gary oldman(hastayımdır zaten), morgan freeman ve michael caine gibi usta isimler filme inanılmaz renk katmışlar... tabi birde heath ledger vardı; şu ana kadar söylenen her şey doğruymuş, joker karakterini inanılmaz şekilde canlandırmış... açıkcası ben şişirme olduğunu ve jack nicholson'ın jokerine yaklaşamayacağını düşünüyordum ama yanılmışım... tek kusuru bence bayan karakterlerin çok zayıf olmasıydı, bu kadar ustanın arasında kaybolup gittiler... neyse uzatmadan çok güzel bir film, 2.30 saat oyunca yerinizden kaldırmıyor sizi, 9/10 veriyorum filme; izlenmeli mutlaka
öncelikle ghost town'ı izledim... tesadüfen denk geldiğim bir komedi filmi, bir kaza sonucu diş doktorumuzun "i see dead people" moduna geçişini anlatıyor:) ben filmi beğendim, yine sıkmadı beni izlerken, arada da bol bol sırıttım... fdenk gelirseniz izleyin arkadaşlar 8/10
ardından dead race geldi; benim gibi aksiyon delisi adama tabi ilaç gibiydi... zaten jason statham filmleri hep böyle zamanda imdadıma yetişir, sakın çizgiyi bozma jason abi:D yönetmen paul anderson, onunda arası aksiyon filmleri ile arası oldukça iyidir... birde tyrese gibson var, sizde görünce aksiyon filmlerinden hatırlarsınız arkadaşı(adını bende bilmiyordum, şimdi netten öğrendim)... neyse ekip el ele vermiş, hızlı geçen bir aksiyon filmi yaratmışlar; hikaye mi dediniz, fıssssssssss... ama önemli değil önemli olan aksiyon, verdim 8.5/10u geçtim... aksiyon sevmeyenler hiç bakmasın ama...
ardından dead race geldi; benim gibi aksiyon delisi adama tabi ilaç gibiydi... zaten jason statham filmleri hep böyle zamanda imdadıma yetişir, sakın çizgiyi bozma jason abi:D yönetmen paul anderson, onunda arası aksiyon filmleri ile arası oldukça iyidir... birde tyrese gibson var, sizde görünce aksiyon filmlerinden hatırlarsınız arkadaşı(adını bende bilmiyordum, şimdi netten öğrendim)... neyse ekip el ele vermiş, hızlı geçen bir aksiyon filmi yaratmışlar; hikaye mi dediniz, fıssssssssss... ama önemli değil önemli olan aksiyon, verdim 8.5/10u geçtim... aksiyon sevmeyenler hiç bakmasın ama...
3 sayfadaki 21 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
3 sayfadaki 21 sayfası