son izlediğiniz film / yorumlarınız
+75
arcueid
Katsura
ishak
ademania
SIRINO
darkcan
zhaomc
Ownd
halvah(J)
Lucresia
PinkLemonade
mavi_61
nico robin
lafolya
kanade
isobel
bonjour
!Sweet Cat!
Desire
tanoren
Mahlas_Kafkef
DicLonius
DarkeLia
doumeki
Çubuk Kraker xD
AnTiOkSiDaN
Zax
MetatroN
wiL-
zhenya
Unde®minE
stratospheregirl
meyday
yuuki_cross
scoutcrawler
snowflake
ShaiThan
mortifera
KaranlıK
sakura
bluetear
Squaw
bLue-Dragon
Susano'o
Kansu
özz
F.Chopin
jax
sera myu
zeze
kordiseps
sonercirit
Yufie
blackburn
RoMe
gundamaster
Unde®kaN
FindaSoul4$ale
Ryoko Yoichi
YagamiLight
Engel
Mss. Pretty Queen
savage garden
resurgam
muhtesemmatrix
Yaser
Sodakazam
Shiniko
Hanajima
sakura hime
edemirci44
SPAWN-TheUndead
rockchu
lantis
spartiate
79 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
4 sayfadaki 21 sayfası
4 sayfadaki 21 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Geri: son izlediğiniz film / yorumlarınız
Dünyanın Durduğu Gün
keşke kendisi de ismi kadar güzel olsaydı
aslında filmin vermek istediği mesaj gayet güzeldi.
ancak bence aksiyon yönünden zayıftı.
keşke kendisi de ismi kadar güzel olsaydı
aslında filmin vermek istediği mesaj gayet güzeldi.
ancak bence aksiyon yönünden zayıftı.
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Dünyanın durdugu gün2ü neden çektiler anlayabilmiş değilim.Bu kadar gereksiz bir film görmedim (gördümde son zamanlarda görmemiştim) Film diyebilecegim hiçbir unsur yok.Sıfır aksiyon sıfır drama sıfır konu anlatışı sıfır-sıfır elde var sıfır.Herhalde yapımcı ve yönetmen barbekü partisi yaparken sıkılmışlarda çektiri vermişler.Hoşuma giden tek repliği ''Mantığını değil,düşünce yapısını değiştirmeye çalış'' olmuştur...
Onu geçeleimde ben dün şunları izledim;
Daisy
Alıntı
Hye-Young, Amsterdam’da yaşayan genç ve güzel bir ressamdır. Şehrin en işlek meydanında insanların resimlerini yaparak ve kendi tablolarını satarak geçimini sağlamaktadır. Park Yi ise, şehirde uluslar arası uyuşturucu trafiğinde önemli rol oynayan Kore mafyasının emrindeki bir kiralık katilidir. Park Yi, bir papatya tarlasında resim yaparken gördüğü Hye-Young’a aşık olur.. Onun çalıştığı meydanı karşıdan net bir şekilde gören bir daire kiralar ve hergün onu izler. Ancak kendini gösterme cesaretini bulamaz. Bunun yerine hergün saat 4:15’de onun dükkanının önüne bir demet papatya bırakıp, “çiçekler” diye bağırıp ortadan kaybolmaktadır. Bu gizemli hayranından hergün aynı saatte çiçekler alan Hye-Young, hiç görmediği bu adama aşık olmuştur.
Bir gün, Hye-Young kalabalık meydanda çalışırken, tesadüfen saat 4:15’de elinde bir demet papatya ile karşısına bir adam çıkar. Ama bu adam, uyuşturucuların peşindeki İnterpol dedektifi Jeong Woo’dur ve o sırada takiptedir. Ama bunlardan habersiz Hye-Young, bu adamı kendisine hergün çiçekler gönderen, papatya tarlasında karşıya daha rahat geçebilsin diye onun için küçük bir köprü yapan katil Park Yi sanar. Dedektif Woo’da Hye-Young’a aşık olmuştur. Ama Hye-Young için tesadüfler gerçek aşkın yönünü şaşırtmış, biri katil, diğeri polis iki adamı da içinden çıkılması zor bir dönemece sokmuştur..
Değişik ve güzel bir konuya sahip.Heleki o müziği yokmu defalarca dinledim.Sıradan öte...
A Moment to Remember
Film bir tren istasyonunda başlar ve bir tiren istasyonunda sona erer.Cheol-su sıradan bir işçidir.Marangozluk yeteneği ile inşaatlarda çalışmaktadır.Birgün bir markette Su-jin adlı bir genç kız ile rastlaşır.Kız Cheol-su'nun marketten aldığı kolayı elinden kaparak içer ve uzaklaşır.Ama bu Cheol-su'nun kızı son görüşü olmayacaktır.Zamanla birbirlerine daha fazla yakınlaşıcaklardır.Herşey mükemmel gitmektedir taki..........
Acıklı bir hikaye hernekadar güzel başlamış olsada...
Onu geçeleimde ben dün şunları izledim;
Daisy
Alıntı
Hye-Young, Amsterdam’da yaşayan genç ve güzel bir ressamdır. Şehrin en işlek meydanında insanların resimlerini yaparak ve kendi tablolarını satarak geçimini sağlamaktadır. Park Yi ise, şehirde uluslar arası uyuşturucu trafiğinde önemli rol oynayan Kore mafyasının emrindeki bir kiralık katilidir. Park Yi, bir papatya tarlasında resim yaparken gördüğü Hye-Young’a aşık olur.. Onun çalıştığı meydanı karşıdan net bir şekilde gören bir daire kiralar ve hergün onu izler. Ancak kendini gösterme cesaretini bulamaz. Bunun yerine hergün saat 4:15’de onun dükkanının önüne bir demet papatya bırakıp, “çiçekler” diye bağırıp ortadan kaybolmaktadır. Bu gizemli hayranından hergün aynı saatte çiçekler alan Hye-Young, hiç görmediği bu adama aşık olmuştur.
Bir gün, Hye-Young kalabalık meydanda çalışırken, tesadüfen saat 4:15’de elinde bir demet papatya ile karşısına bir adam çıkar. Ama bu adam, uyuşturucuların peşindeki İnterpol dedektifi Jeong Woo’dur ve o sırada takiptedir. Ama bunlardan habersiz Hye-Young, bu adamı kendisine hergün çiçekler gönderen, papatya tarlasında karşıya daha rahat geçebilsin diye onun için küçük bir köprü yapan katil Park Yi sanar. Dedektif Woo’da Hye-Young’a aşık olmuştur. Ama Hye-Young için tesadüfler gerçek aşkın yönünü şaşırtmış, biri katil, diğeri polis iki adamı da içinden çıkılması zor bir dönemece sokmuştur..
Değişik ve güzel bir konuya sahip.Heleki o müziği yokmu defalarca dinledim.Sıradan öte...
A Moment to Remember
Film bir tren istasyonunda başlar ve bir tiren istasyonunda sona erer.Cheol-su sıradan bir işçidir.Marangozluk yeteneği ile inşaatlarda çalışmaktadır.Birgün bir markette Su-jin adlı bir genç kız ile rastlaşır.Kız Cheol-su'nun marketten aldığı kolayı elinden kaparak içer ve uzaklaşır.Ama bu Cheol-su'nun kızı son görüşü olmayacaktır.Zamanla birbirlerine daha fazla yakınlaşıcaklardır.Herşey mükemmel gitmektedir taki..........
Acıklı bir hikaye hernekadar güzel başlamış olsada...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
valla en son buz devri ni izlemiştim bıkmıyorum bu filmi izlerken kaç kere izledim ama hala sanki ilk defa izliyormuşum gibi gülüyorum sid beni bitiriyor zaten o kadar çok konuşuyorki onda kendimi görüyorum 1 dk susmuyor
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AROG izledim.Başkaları öyle diyor diye değil, cidden beğenmedim hmph
Yufie- Mesaj Sayısı : 14
Ruh Hali :
ghost - hayalet filmini izledim bence eski filmlerin yeri bir ayrı bu zamanın teknolojisi oolmadan duygunun ağırlıklı olduğu muhteşembir film uzun bir süre sonra tekrar izlemek çok hoştu
Ruh Hali :
az önce kore yapımı a millioners first love ı izledim. kimse izlemesin! hüngür hüngür ağladım. adından da romantik komedi falan zannedersin. sinir şeyler. bir hafta beni üzer şimdi bu film T_T
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
en son son ders: aşk ve üniversiteyi izledim
ikinci kez
ikinci kez
sonercirit- Chocobo Fansub
Ruh Hali :
passengers izledim, sanırım bizde yeni oynuyor ama dvd'ye düşmüş bile dışarda... neyse güzel bir filmdi, birazcık kısaydı aslında... değişik sayılabilecek bir öyküsü vardı, sonuda süpriz oldu diyebiliriz (bana olmadı not düşeyim hemen:D) 7/10, herkesce izlenebilecek bir film...
boş ev adlı tv8 de yayınlan bir uzak doğu filmi izledim filmde o kadar az konuşma vardı ki anlatamam bunu hele başrol deki karakter film boyunca hiç konuşmadı ama ben bu filme tek kelimeyle bayıldım ilk defa konuşmanın çok az olduğu bir film izliyorum ama bir sonraki sahnede ne olacak diye hep merak edip durdum yani kısaca çok güzel bir filmdi
Ruh Hali :
Ben de saat 10gibi arkadaşım bilet almış. VALİ diye bi fime... Gidecez Görecez... Gelince anlatırım siz değerli arkadaşlara...
Veee geldim... Güzel filmdi.Sonu hüzünlüydü. Gerçek bir hikayeden alıntı olması filmi daha da ilgi çekici bi hale getirdi...Türkiye de nasıl dolaplar döndüğünü anlatıyodu. Ama gel gör ki yavaş ilerliodu.Yani insan sevdiğine sarılır da bu kadar da sarılmaz ki!
Veee geldim... Güzel filmdi.Sonu hüzünlüydü. Gerçek bir hikayeden alıntı olması filmi daha da ilgi çekici bi hale getirdi...Türkiye de nasıl dolaplar döndüğünü anlatıyodu. Ama gel gör ki yavaş ilerliodu.Yani insan sevdiğine sarılır da bu kadar da sarılmaz ki!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kar Muhabetleri
Dün akşam Tv8 de izlediğim çok güzel bir filmdi.Çok eğlenceli ve eğlenceli idi.Merak ediyorum Türk sinamasının bu türde örnekleri var mıdır?Son zamanlarda arada baya kötü filmler olmasına rağmen son zamanlarda iyi filmler çıktı.Örneğin A.R.O.G. ve Vali.
Ayakta kalı bekliyorum:D
Dün akşam Tv8 de izlediğim çok güzel bir filmdi.Çok eğlenceli ve eğlenceli idi.Merak ediyorum Türk sinamasının bu türde örnekleri var mıdır?Son zamanlarda arada baya kötü filmler olmasına rağmen son zamanlarda iyi filmler çıktı.Örneğin A.R.O.G. ve Vali.
Ayakta kalı bekliyorum:D
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
en son trasporter 3 ü izledim.. sanırım 3-4 gün önceydi... güzel bir seri, zaten biliyorsunuz jason statham hayranıyım... filme gelirsek konusu fazla yok, aksiyon dozu orta halli, ben jason abiden 90 dakika aksiyon beklediğim için bazen kesmiyor beni:D neyse aksiyon sevenler izlemiştir zaten, sevmeyenler uzak dursunlar pek birşey bulamazlar bu filmde... aksiyon sever olarak 7.5/10
filmin baba cümlesi:
kötü adam: You have ten seconds to see your opinions change.
jason abi: I give you five seconds to recover revoke your hand.
filmin baba cümlesi:
kötü adam: You have ten seconds to see your opinions change.
jason abi: I give you five seconds to recover revoke your hand.
sakura hime demiş ki:ghost - hayalet filmini izledim bence eski filmlerin yeri bir ayrı bu zamanın teknolojisi oolmadan duygunun ağırlıklı olduğu muhteşembir film uzun bir süre sonra tekrar izlemek çok hoştu
aahh o filmin müziği muhteşemdir, bir yerden bulup dinlemelisin.
spartiate: bir de türkçesini yazsaydın süper olcaktı
ben en son ne izledim hatırlamıyorum ama bir ara şimdi ya da asla yı izlemiştim. Çok güzeldi, iki kanserli yaşlı insanın ölmeden önce yapmak istedikleri her şeyi yapmak için yola çıkışları anlatılıyor filmde. Komikti, duygusal sahneleri de vardı. Üstelik başrollerde Morgan Freeman ve Jack Nicholson oynuyor.
Dororo'yu izledim.Kenshin ve İmmortal Blade karışımı bir film olmuş.Daha çok immortal blade den alıntılar var.İblisli kısımlarıda Berserk çalıntısı
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
en son wanted izledim.
değişik bir konusu var. Morgan freeman kötü adam rolündeydi.
bol aksiyonlu süpriz sonuyla güzel bir filmdi.
değişik bir konusu var. Morgan freeman kötü adam rolündeydi.
bol aksiyonlu süpriz sonuyla güzel bir filmdi.
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
Okul da ders olmadığı için baya film izliyoruz.
Benjamin Buttonun anıları: Türkiyede vizyona girmemiş bi film ama harika.Brad pitt falan var.Konusu benjamin adli bir kişinin ölene kadar olan anıları.Ama bu kişi normal bir kişi değil bir hastalığı var.Yaşlı olrak doğum giderek gençleşiyor ve bebek olarak ölüyor.Kesinlikle vizyona girdiğinde izlemeye gidin
Ceheneme bir adım:Korku filmi demeye bin şahit.90 dakika film.Yarısında korkunç olaylar başlamadı bile.Düşünün
Yarın Alacakaranlığı izlemeyi düşünüyoruz
Benjamin Buttonun anıları: Türkiyede vizyona girmemiş bi film ama harika.Brad pitt falan var.Konusu benjamin adli bir kişinin ölene kadar olan anıları.Ama bu kişi normal bir kişi değil bir hastalığı var.Yaşlı olrak doğum giderek gençleşiyor ve bebek olarak ölüyor.Kesinlikle vizyona girdiğinde izlemeye gidin
Ceheneme bir adım:Korku filmi demeye bin şahit.90 dakika film.Yarısında korkunç olaylar başlamadı bile.Düşünün
Ruh Hali :
resurgam demiş ki:o adamı kötü karakter olarak düşünmesi biraz zor...
aynen, bende pek düşünemiyorum morgan abiyi kötü rollerde...
Ryoko Yoichi demiş ki:Okul da ders olmadığı için baya film izliyoruz.
benjamin butto; böyle bir hikaye vardı, ama sinema da mı varmış?
alacakaranlık; historia da çıkacak bugün bir vampir filminden mi bahsediyorsun?
Evet, ama bulamadım.Doğrusu sinema çekimiydi.Bende o olaya sonuna kadar karşıyım. Korsan olucaksa kaliteli olsun. Sinemada izliycez artık
Ruh Hali :
hmm... çok güzelmiş o film, adam çok yakşıklıymış özellikle.
Harry'in 4. filmindeki karakterlerden. Voldemort mu ne öldürüyordu
Ruh Hali :
"Madacascar 2 Escape from Africa" izledim dün, ilkine göre biraz daha saçma geldi bana ama yine de kendini izleten bir yapısı var. Müzik ve dans üzerine biraz daha yoğunlaşılmış, aslında bir parça sıradanlığa ve genel olarak her zamanki gibi arkadaşlık üzerine kurulu bir yapım.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Karamel , hoş bir filmdi.Özellikle polis memurunun kafede otururken hoşlandığı kızla telefonda konuşuyormuş gibi yapması çok güzeldi.
4 sayfadaki 21 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
4 sayfadaki 21 sayfası