askerlerimizi göndermeden önce tavsiyeler
+33
zhaomc
doumeki
4sprz
Kitiara
meyday
Mahlas_Kafkef
mortifera
edemirci44
bLue-Dragon
MetatroN
SheaN
black_rainbow
mnyk
savage garden
Susano'o
rockchu
resurgam
özz
Unde®kaN
Rendan
Shiniko
Akuma_Blade
Servet
CHOBiTS
irem
SPAWN-TheUndead
ozman
RoMe
Misafir
blackburn
lantis
Desire
spartiate
37 posters
2 sayfadaki 6 sayfası
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: askerlerimizi göndermeden önce tavsiyeler
asıl amaç askerlik hatıraları zaten:D kılıf oldu bu tavsiye işi
şimdi mythbusters ekibi olarak bir efsaneyi test edicez.... yemeklerde şap var mı hayır arkadaşlar yok kimi kesinlikle olduğunu iddaa ediyor ama yok...
BUSTED
şimdi mythbusters ekibi olarak bir efsaneyi test edicez.... yemeklerde şap var mı hayır arkadaşlar yok kimi kesinlikle olduğunu iddaa ediyor ama yok...
BUSTED
en güzeli asteğmen olmak sanırım umarım beni böyle asteğmen yaparlarda dediğin gibi sabah 8 akşam 5 arası sadece askeriyede olurum sonrasında yine anime izlemeye devam edebilirim
valla ben code geass çevirisi bile yapmıştım, engin hatırlar:D
benim kardeşimde gidecek. allah hepinize kolaylık versin ne diyelim umarım güzel anılarla dönersiniz. hayırlı teskereler
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya ben bu konunun içinde ne arıyorum en iyisi didiyim
o dediğiniz batı birlikleri,kentler ve garnizonlarda oluyor bir karakolda ne yazıkki olmuyor yok kaçakçısı yok izinsiz göçmeni ne anladım bu işten... :ww1: hele birde gabar cudiye çıkan arkadaşalrımla telefonda görüştüm...çok keyifli çok diyorlardı
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
kimsenin ilginç anısı yok mu ya, güzel güzel dinlerdik (çok ilginç geliyor bana bu askerlik işi )
bende acaip fazla sayıda var:D ama hepsi askerlere yaptığım şakalardan oluşuyor:D bir ara tüm birliğin yüreğine iniyordu askerlik uzamış haberini yayınca birde gizlilik dereceli anılarım var, onları anlatamıyorum ne yazıkki
Askere gidecek animeci arkadaşların silahları aşağıdaki gibi olursa moral motivasyonları artar kanımca
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Hehehe güzel hakkatten.Lakin bayanlara uyar o kanımca. Bize renjili yada ne bilim kenshinli bişeyler lazım onunla anca su atarız gibi
Peki silah ve dövüş eğitiminden bahsedelim bare hehehe benim ilgilendigim konu bu.Gidip odun gibi tüm askerlik boyunca 3 el ateş edip dönmek olmaz değilmi? Yakın ve uzak dövüş egitimleri nasıl? Bir rambo olurmuyuz
Bu arada önümüzdeki ay kareteye başlıyorum onuda söyliyim.Üniv sayesinde daha askerlige çok var artık bir 30 umda giderimde hazır ğideyim bare bu konuda
Peki silah ve dövüş eğitiminden bahsedelim bare hehehe benim ilgilendigim konu bu.Gidip odun gibi tüm askerlik boyunca 3 el ateş edip dönmek olmaz değilmi? Yakın ve uzak dövüş egitimleri nasıl? Bir rambo olurmuyuz
Bu arada önümüzdeki ay kareteye başlıyorum onuda söyliyim.Üniv sayesinde daha askerlige çok var artık bir 30 umda giderimde hazır ğideyim bare bu konuda
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
rambo olamazsınız yav ne yazıkki:D ama 10-15 el ateş edersiniz diye tahmin ediyorum... dövüş eğitimi ne durumda olur bilemem, komanndo olursanız muhtemelen öğrenirsiniz ama:D
Ne anladım ben askerlikten o zaman? Bütün gün nöbet tut butun gün komutanlarına slm çak bütün gün egitim diye ordan buraya koş sonra evişne özel bişey ögrenmeden dön... Pehh... Bana göre değil...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
rambo olman için özel birliklere giriyorsunuz!ve hayatınız kayıyor(eğer doğuştan askerim diyorsunuz o başka), mesela pkk çatışmaya girdiğinde baktılar ateşler darmadağın geliyor bu asker diyip sallamıyorlar,eğer atış düzenli geliyorsa komando diyip dikkatli olun diyorlar eğer ateş ettikleri halde hiç ses gelmiyorsa özel kuvvetler deyip direk kaçıyorlar...
LA topik konusundan saptı
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
resurgam demiş ki:kimsenin ilginç anısı yok mu ya, güzel güzel dinlerdik (çok ilginç geliyor bana bu askerlik işi )
Seni yollayalım askere kendi anılarını oluştur
Evet arkadaşlar benim askerliğim Bitlis'e çıktı. Kısa dönem jandarma olarak yapacağım askerliği. Sanırım mayıs ayının sonuna kadar daha internete giremeyeceğim. Artık askerden döndükten sonra görüşürüz. Tabi henüz buralardayım ayın 14'ü sabah yola çıkacağım. O zamana kadar buralardayım.
Hadi hayırlısı. İyi geçer inşallah.O vakte kadar Ergo Proxy ile keyiflen.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
hadi bakalım hayırlısı olsun lantis... böylece ilk heyecan atlatılmış oldu... yanına giderken yün fanilalardan falan al, otaraf soğuk olur... gerçi sana verecekler ama yedek olsun en azından...
şu olay gerçekten de doğru. ben daha bugün eskiden özel kuvvetlerde görev yapan bir arkadaşla konuştum. şuanda başka göreve atamışlar, bacağında sakatlık geçirdiği için.ozman demiş ki:rambo olman için özel birliklere giriyorsunuz!ve hayatınız kayıyor(eğer doğuştan askerim diyorsunuz o başka), mesela pkk çatışmaya girdiğinde baktılar ateşler darmadağın geliyor bu asker diyip sallamıyorlar,eğer atış düzenli geliyorsa komando diyip dikkatli olun diyorlar eğer ateş ettikleri halde hiç ses gelmiyorsa özel kuvvetler deyip direk kaçıyorlar...
askerlikle ilgili tek söyleyeceğim korkulacak hiçbirşey yok, sadece çekingen olmayın, sesiniz yüksek ve kendinden emin çıksın ve de dürüst olun. dürüst olunca hata yaptıysan bile sırf dürüst olduğun için görmezden gelebilirler, ama söylemezsen hatta kıvırmaya çalışırsan hemen anlıyorlar ve işte o zaman dillerinden kurtulamıyorsun. tabii izinler de yanıyor.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Teşekkürler spartie,
verdiğin tüyolar için teşekkürler mdd
verdiğin tüyolar için teşekkürler mdd
yhaa mevlüt gidiyor musun askerdeyken arıcam seni öff bak kötü oldum şimdi yha nere gidersin sen :S özlücem yhaa :S ALLAH'A EMANET OL TAMAM MI? VATAN SANA VE TÜM ASKERLERİMİZE EMANET! KINALI!
teşekkürler savage, artık 6 ay sonra görüşebileceğiz büyük ihtimalle
of bak bu olmadı işte yha :'( hayırlısıyla gidin hayırlısıyla gelin sağlam ve tek parça
evet dikkat et oralarda!!! DİKKAT,UYANIKLIK,TEDBİR bu 3 seni askerde canlı bırakır.
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
5 ay 5 gün lantis(izin kullanma boşver), 19 mayısta bir terslik olmazsa aramızdasın yine
ben kabaca 6 ay yazdım dediğin gibi 19 mayısta tekrar buralardayım
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 sayfadaki 6 sayfası