Koukou Debut
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Koukou Debut
Diğer Adları: Highschool Debut
Cilt Sayısı: 13+
Kategori: Romantizm, komedi, okul
Yayim tarihi: 2004 baslamisi ve hala devam etmekte
Mangaka: Kazune Kawahara
Baskı: Bessatsu Margaret, Shueisha, Viz Media
Ortaokul hayatının büyük bir bölümünü “Softball”a ayıran Haruna Nagashima, lise hayatına önemli değişikliklerle başlar. Artık “Softball”u bırakmış ve okuduğu shojo mangalardaki gibi bir aşk bulmaya karar vermiştir. Ne var ki, “Softball” oynadığı için kaslı bir vücuda sahip olmuştur. Kaslı bir “Tomboy” olması yetmezmiş gibi moda anlayışının da kıt olması, Haruna’nın ne kadar istese de feminen çekici bir bayana dönüşmesini engellemiştir.
Ancak hiçbir erkek tarafından beğenilmemesi, kimsenin ona çıkma teklif etmemesi Haruna için problem değildir çünkü Haruna kendisine her şeye rağmen bir erkek arkadaş bulmaya kararlıdır. Tüm zorlamasına rağmen erkek arkadaş bulamayan Haruna, kendisini çekici bir bayana dönüştürmesi için bir koç bulmaya karar verir ve Yoh Komiyama’yı kendisine koçluk yapması için seçer. Ancak Yoh, ilk başta ilgilenmese de sonrasında Haruna’ya koçluk yapmaya ve onu çekici bir bayana dönüştürmeye karar verir. Ancak bunun için bir şartı vardır; Haruna’nın ona âşık olmaması… (kaynak, animegentr)
Okudugum en eglenceli ve komik mangalardan biri. Lovely complex i beyenenlerinin bunuda cok seveceklerinden eminim. Suan 48 bolum cevirildi ve cevrimi yapan grubun sitesinde gordugum kadari son bir cilt daha cikacakmis. Romantik komedilerden hoslananlar kacirmasin derim.
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Koukou Debut
Tanıtım için çok teşekkürler Nodame-san. Başlamayı düşündüğüm ama sonra vazgeçtiğim bir seriydi, tekrar başlamayı düşünüyorum gibi bir durum var. Galiba başlayacağım ama...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
hmmm güzele benziyor!teşekkürler tanıtım için.
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Shiniko demiş ki:Tanıtım için çok teşekkürler Nodame-san. Başlamayı düşündüğüm ama sonra vazgeçtiğim bir seriydi, tekrar başlamayı düşünüyorum gibi bir durum var. Galiba başlayacağım ama...
shoujo mangasi oldugu icin daha cok kizlarin begenecegi bir manga oldugunu dusunuyorum. Cok komik olmasina ragmen bir erkek olarak senin hosuna gidermi bilmiyorum. Denemek istersen ogrenmis oluruz sizlerin begenip begenmicegini Sana Power!! ismindeki mangayi tavsiye edebilirim oda bir shoujo mangasi ama daha cok komediye agirlik verilmis. kahkahalara bogulmak istiyorsan hemen basla derim. Tanitimini yapmistim manga bolumunden bakabilirsin.
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
Nodame^^ demiş ki:Shiniko demiş ki:Tanıtım için çok teşekkürler Nodame-san. Başlamayı düşündüğüm ama sonra vazgeçtiğim bir seriydi, tekrar başlamayı düşünüyorum gibi bir durum var. Galiba başlayacağım ama...
shoujo mangasi oldugu icin daha cok kizlarin begenecegi bir manga oldugunu dusunuyorum. Cok komik olmasina ragmen bir erkek olarak senin hosuna gidermi bilmiyorum. Denemek istersen ogrenmis oluruz sizlerin begenip begenmicegini Sana Power!! ismindeki mangayi tavsiye edebilirim oda bir shoujo mangasi ama daha cok komediye agirlik verilmis. kahkahalara bogulmak istiyorsan hemen basla derim. Tanitimini yapmistim manga bolumunden bakabilirsin.
Önceleri çok soğuk davransam da kendilerine Vampire Knight'la beraber ısınmaya başladım Shoujo'ya. Artık izleyebiliyorum utanmadan sıkılmadan. Yani bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Power!! önerin için de sağolasın ayrıca, ona da bir baktım, başlamak istedim. Ama ne zaman başlarım onu ben bile bilmiyorum
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
ilk bölümü okudum =) gayet güzeldi.özellikle de yoh
aslında manga okumam.
ama shoujo olunca okumadan duramıyorum xD
aslında manga okumam.
ama shoujo olunca okumadan duramıyorum xD
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Bu mangayı nereden indirebilirim ?
seymayahsi- Mesaj Sayısı : 5
Ruh Hali :
[quote="seymayahsi"]Bu mangayı nereden indirebilirim ?Türkçe altyazılı olarak..
Ruh Hali :
Bu mangayı nereden indirebilirim ?Türkçe altyazılı olarak..[/quote]
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası