AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında

+2
spartiate
Hitokiri
6 posters

Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında Empty Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında

Mesaj tarafından Hitokiri Çarş. 17 Ara. - 0:01

Bir süre önce bu konu forumda çeşitli başlıklar altında konuşulmuştu ve bir çok anime sever torrentin hem dowload hem upload açısından Fansub projelerinin yayılması açısından iyi olacağını söylemişti.Bende bu görüş için LeechTurk ile görüştüm ve olumlu bir yanıt aldım.Site adminlerinden Angel of Death anime severlere yardım etmekten mutlu olacaklarını belirti.

Ben başlangıç olarak her fansub grubuna üye açılacak ve uploader seviyesi verilecek ve geçici bir süre anime dünyasından tanınan insanlara üyelik verilecek şekilde anlaştım.Bildiğiniz gibi herkesi bir anda üye yapmak biraz zor olacak o yüzden üye olan herkes davetiye sistemi ile bir başkasını üye yapabilecek bu yüzden öncelikli olarak Anime ve Manga Fansub grupları ile Türkiye'de uzun süredir Anime ve Manga üzerine katkıda bulunanlara üyelik verilmesini düşünüyorum.

Bildiğiniz gibi Torrentler upload=download oranı ile çalışır.Yani 1 GB dosya download ederseniz gene 1 GB upload yapmak zorundasınızdır.LeechTurk'de bu oranı biraz esnek tutmuşlar ve her dosya başına çektiğinizin 0.6'sı kadar bir gönderme zorunluluğu koymuşlardır.

Bu konuda herkesin önerisini bekliyorum, özellikle fansub gruplarının.
Hitokiri
Hitokiri
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 762
Ruh Hali : Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında Kimses10

http://www.turkfansub.com

Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında Empty Geri: Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında

Mesaj tarafından spartiate Çarş. 17 Ara. - 8:22

öncelikle teşekkürler hitokiri bu davranışın için... işin aslı, yakında fansub yapacağımız H20'yu torrent üzerinden dağıtıp bir sonucunu görmek istiyordum zaten... herhalde ocak ortası gibi bu denemeyi yapabiliriz... (ancak benim dandik bağlantımı düşününce sanırım 1-2 arkadaşa seriyi dvd ile yollayıp seed işine yardımcı olmalarını istemek zorunda kalacağım...)
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4388
Ruh Hali : Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında Eglenc10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında Empty Geri: Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında

Mesaj tarafından muhtesemmatrix Çarş. 17 Ara. - 11:04

Aslında benimde az buçuk ilgim var ama neyin nereye nasıl yükleneceği hakkında bilgim yok.Ayrıca üyeliğimde yok Very Happy
Bana davetiye birde nasıl yapacağıma dair bilgi verirseniz sevinirim
muhtesemmatrix
muhtesemmatrix
Soul of Anime

Erkek Mesaj Sayısı : 337

Mesaj tarafından Hitokiri Çarş. 17 Ara. - 11:42

Fansub gruplarının üyelerine, üyelik açılacağını söylediler.Torrent'e koymak istediğiniz dosyayı siteye upload yapıyoruz ve torrenti herkes siteden çekiyor ve download başlıyor.

Torrent Yapma ve Dağıtımı (Burası yardımcı olacaktır.)
Hitokiri
Hitokiri
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından muhtesemmatrix Çarş. 17 Ara. - 12:12

ben o zaman üyelik için davetiye veya haber bekliyorum.İlk olarak parallel mangasını yüklemeyi deneyeyim.
muhtesemmatrix
muhtesemmatrix
Soul of Anime

Mesaj tarafından muhtesemmatrix Çarş. 17 Ara. - 12:21

ilgilenen yöneticiler adreslerini yazsın ve fansub grupları yöneticilerine davetiye gelsin o zaman .Ben deneme amaçlı bi başlık oluşturdum diğer gruplar da torrent e yükledikleri dosyaları oradan paylaşabilirler
muhtesemmatrix
muhtesemmatrix
Soul of Anime

Mesaj tarafından Hitokiri Çarş. 17 Ara. - 14:35

Leechturk üyesi arkadaşlar Ani-Anka Red Garden serisini çekebilirler.

Bu akşam bir kaç davetiye ayarlayacağım.İsteyen arkadaşlar ÖM ile başvurabilirler.
Hitokiri
Hitokiri
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Seifukusha Çarş. 17 Ara. - 22:01

Hitokiri, çok teşekkürler uğraşın için. Genelde dosya indirmeye dahi vaktim olmuyor, o yüzden upload mümkün değil. Bayram da olsak gerçekten millet indirebilsin diye bilgisayarı uzun süre açık tutabilirdim.

İnşallah imkanı olan arkadaşlar destek çıkarlar size.
Seifukusha
Seifukusha
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 1870
Ruh Hali : Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında Centil10

http://bounanimemanga.wordpress.com/

Mesaj tarafından edemirci44 Çarş. 17 Ara. - 22:20

Ya bizim sitede torretten verebilir.İyi bir araştorma yapayım.Bir de bu işi yüklenecek arkadaşın bağlantı hızı ve upload hızı yüksek olmalı komşular beni yakalar mı bilmiyorum.Bilgi için teşekkürler.
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4110
Ruh Hali : Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında Defaul10

Mesaj tarafından Hitokiri Salı 6 Ocak - 19:45

Rokchu, muhteşemmatrix ve ben 1 aydan fazladır herhalde 10'dan fazla anime serisini torrent üzerinden dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz.Hala katılmak isteyenler varsa yardımcı olmak istiyorlarsa buraya yazabilirler ya da benimle temasa geçebilirler.
Hitokiri
Hitokiri
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından KaranlıK Perş. 2 Nis. - 18:13

LeechTurk'ün üye sayısı kaçki daha hızlı yayılsın, ama torrent üzerinden paylaşıma hayır demiyorum tabi.
KaranlıK
KaranlıK
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 430
Ruh Hali : Türk Fansub Grupları ve Torrent Uygulaması Hakkında Bulutl10

- Similar topics