AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
7 sayfadaki 40 sayfası
7 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Bleach 203'ü seyrettim de.İlyas işi bayağı ilerletmiş artık diyebilirim.Çeviri bayağı kaliteli idi.Ayrıca yeni bölümle aynı gün altyazının gelmesi de ayrı güzel.Elleriniz dert görmesin
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Valla nazar degmesin gercekten serkan. Cocuklar ve ben vakit buldukca ceviriyoruz iste.Bir tempo tutturduk gidiyoruz bakalim nereye kadar ...spartiate demiş ki:Merhak demiş ki:Koutetsushin Jeeg 4. Bölüm Eklenmiştir
Bleach Projesi 203. Bölüm eklenmistir
hakan tamam, sakin ol:D nedir bu sürat, hangi ara yapıyorsunuz yav bu kadar projeyi:D maşallah nazar değmesin...
Kolay gelsin.Gerçekten hızlısınız:D
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ellerinize sağlık teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
black cat için teşekkürler birazdan izlicem
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya bu ne hız ben daha black cat 1'i izleyemedim sşz 12 desiniz aman nazar değmesin
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürleeer
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Toptan seyredersin iste daha iyi heyecani kacmaz hem ..sakura hime demiş ki:ya bu ne hız ben daha black cat 1'i izleyemedim sşz 12 desiniz aman nazar değmesin
ben yazmıyorum artık bişey... bu gidişle 1 senede çevrilmedik anime bırakmayacaksınız hakan:D
Anime'nin Adı : Green Green
Diğer Adları : Green Green TV, Guri Guri,
Kategori : TV Serisi
Tür : Ecchi, Okul, Komedi, Harem
Bölüm Sayısı : 12
Yayım Tarihi : 14/7/2003 ile 29/9/2003 arası
Firma/Stüdyo : TV Kanagawa, TV Saitama, Pony Canyon, Studio Matrix, Shounen Champion
Türkiye'de : Yayımlanmadı
Tanıtım:
Kanenone Akademisi, sadece erkeklerden oluşan, dağların arasında bir kolejdir. Yaz gelmiş ve çiçekler açmış, her yer yeşillenmiştir. Yaz ile birlikte Kanenone Akademisinin erkeklerini ise heyecanlı bir bekleyiş sarmıştır. Çünkü okullarının bir kız okulu ile birleşme olasılığı vardır ve bunun için bir deneme yapılacaktır.
Bu durum elbette erkekler içinde sevinçle karşılanır. Ancak Dağların arasındaki Kanenone adındaki erkek cennetine gelen kızlar bu durumdan erkekler kadar memnun kalacaklar mıdır? Yoksa Kanenone Akademisi sonsuza kadar bir erkek koleji olarak mı kalacaktır? anime.gen.tr den alintidir.
Evet arkadaslar yeni projemizin ilk bölümü fansub olarak eklenmistir.Emegi gecen arkadaslara tesekkürler insallah bitirmekte nasip olur.
teşekkürler eğlenceli bir animeye benziyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ouvvv Ouvvv Ouvvvvv... Hep "Birileri bunu gözden mi kaçırdı?" demişimdir. Kaçırmamış! Güzel.
Genelde harem tarzı animeler pek tercihim değildir ama seriyi izleyecek olanlar o üç kadın delisi sapıkta bayağı bir eğlenecektir. Seriyi izlerken en çok o üç sapığa gülmüştüm (zaten komedi çoğunlukla onların soytarılıklarıyla oluyor).
Ama sonu bu tarz içinde biraz beklenmedik oldu benim için (tabi tartışmalı 13. bölümle daha kesin bir son yapıyorlar).
Güzel güzel, türkçe izlemesi varmış, izleriz. Kolay gelsin.
Ama içimi kemiren bir soruyu sorayım: 13. bölümü de çevirir misiniz? Yoksa es mi geçersiniz? Mayınlı soru dikkat!
Genelde harem tarzı animeler pek tercihim değildir ama seriyi izleyecek olanlar o üç kadın delisi sapıkta bayağı bir eğlenecektir. Seriyi izlerken en çok o üç sapığa gülmüştüm (zaten komedi çoğunlukla onların soytarılıklarıyla oluyor).
Ama sonu bu tarz içinde biraz beklenmedik oldu benim için (tabi tartışmalı 13. bölümle daha kesin bir son yapıyorlar).
Ama içimi kemiren bir soruyu sorayım: 13. bölümü de çevirir misiniz? Yoksa es mi geçersiniz? Mayınlı soru dikkat!
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
sapıklar hoştu 13 bölüm...kritiktir...
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bayağı bayağı kritik!!! (tabi kanımca).ozman demiş ki:sapıklar hoştu 13 bölüm...kritiktir...
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Valla bu sorunuzu arkadaslara iletecegim.Cevabini aldigimdada burada belirtirim...kisiliksiz demiş ki:Ama içimi kemiren bir soruyu sorayım: 13. bölümü de çevirir misiniz? Yoksa es mi geçersiniz? Mayınlı soru dikkat!
Ben, %90 olumsuz yanıt olacağını tahmin ediyorum.Merhak demiş ki:Valla bu sorunuzu arkadaslara iletecegim.Cevabini aldigimdada burada belirtirim...kisiliksiz demiş ki:Ama içimi kemiren bir soruyu sorayım: 13. bölümü de çevirir misiniz? Yoksa es mi geçersiniz? Mayınlı soru dikkat!
Onun yerine daha uslu bir serinin bölümüne zaman ayırırlar. Ama hikaye, türden gelen beklentilere bakınca ( ve oğlan, onca kızın arasından sevdiğiyle beraber olur), son 13. bölüm.
Lakin, malum bölümleri kesilince yarısından fazlası gidiyor mubareğin. Yani olmazsa zorlamayın. 12. bölümdeki son da beni kesmişti. (hatta 13. biraz mutlu son olsun diye yapılmış gibi duruyor).
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Evet sanirim 13. bölüm olarak ova sini kastetmistin.Cevirmen arkadasim ovasinda baya bir acik sahneler oldugunu söyledi ve cevirmesek daha iyi olur dedi.Bizde cevirilmemesi kararini aldik.Bilginize...
İçime su serpildi.Merhak demiş ki:Evet sanirim 13. bölüm olarak ova sini kastetmistin.Cevirmen arkadasim ovasinda baya bir acik sahneler oldugunu söyledi ve cevirmesek daha iyi olur dedi.Bizde cevirilmemesi kararini aldik.Bilginize...
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
kisiliksiz demiş ki:Ouvvv Ouvvv Ouvvvvv... Hep "Birileri bunu gözden mi kaçırdı?" demişimdir. Kaçırmamış! Güzel.
ben ise daha çok acımıştım diyebilirim o karakterlere izlediğime pişman olduğum aşırı derecedeki az animeden biridir green green ecchi animeleri severim normalde içinde iyide bir komedi özelliği olunca ama bu dizideki erkek karakterler tek kelimeyle saçmasapandı birtek ana karakter o kadar saçmasapan değildi
13. bölüm çevirisi konusunda ise biraz sınırda bir bölüm olduğunu söyleyebilirim özellikle iki sahne dolayısıyla ama madem diziyi çevirmeye karar verdiniz o zaman bence onuda çevirmelisiniz çünkü onu çevirmeden dizi bitmiş olmaz bence o bölümde son veriliyor diziye bunun dışında green green animesinin 1 ova sı değil 2 ova sı vardır diğer ovadada alternatif şekilde erkekler kızların okuluna giderse ne olur hikayesi aptalca bir konu eşliğinde işleniyor
dombilibili- Yeni Üye
Ruh Hali :
Bilgi icin tesekkürler ama ova lari cevirmeme karari aldik...dombilibili demiş ki:kisiliksiz demiş ki:Ouvvv Ouvvv Ouvvvvv... Hep "Birileri bunu gözden mi kaçırdı?" demişimdir. Kaçırmamış! Güzel.
ben ise daha çok acımıştım diyebilirim o karakterlere izlediğime pişman olduğum aşırı derecedeki az animeden biridir green green ecchi animeleri severim normalde içinde iyide bir komedi özelliği olunca ama bu dizideki erkek karakterler tek kelimeyle saçmasapandı birtek ana karakter o kadar saçmasapan değildi
13. bölüm çevirisi konusunda ise biraz sınırda bir bölüm olduğunu söyleyebilirim özellikle iki sahne dolayısıyla ama madem diziyi çevirmeye karar verdiniz o zaman bence onuda çevirmelisiniz çünkü onu çevirmeden dizi bitmiş olmaz bence o bölümde son veriliyor diziye bunun dışında green green animesinin 1 ova sı değil 2 ova sı vardır diğer ovadada alternatif şekilde erkekler kızların okuluna giderse ne olur hikayesi aptalca bir konu eşliğinde işleniyor
dombilibili demiş ki:
Ecchi olmasına rağmen seri alttan alttan ahlaki bir söylemde bulunuyor:
Dersine çalışan, aklı kızlarda olmayan, akıllı uslu oğlanlar ancak güzel bir sevgiliyi hak eder, kızlar onu beğenir. Hatta kızlar üstüne atlar!!! "Akıllı olasın ki sevgilin olsun!" sözünü bize dillendiriyor. Yani o elemanların karikatürize edilmesi boşuna değil, komedi onların saçmalıklarından gidiyor çünkü amaç o adamların temsil ettiği insanları aşağılayıp bizim uslu çocuğu yüceltmek.
Bu yönden bakınca aslında seri gayet başarılı, çünkü bu kelamını fazlasıyla iyi söylüyor. Ayrıca ecchi olması sebebiyle biz seyirciyide röntgenci durumuna düşürdüğünden(Bir bölümde kızlar banyodayken okuldaki erkekler hakkında konuşurlar, burada hepsi çıplaktırlar, sadece mahrem yerleri kapalıdır.) ve "Uslu çocuğu kızlar beğenir" temasından (Ki diğer parantez içinde bahsettiğim bölümdeki konuşmalarından bunun altı çizilir), seyirci olarak bize de laf sokuyor biraz!
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
7 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
7 sayfadaki 40 sayfası