AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
10 sayfadaki 40 sayfası
10 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
bayılıyorum ben animeou'ya, fanclub açıcam yakında:) nedir bu sürat vallaha hakan:D bende artık zorla çevirmen çalıştırdığınız iddiasına inanmaya başlıycam:D
Abi verdim hepsine gazi beni gecmeye calisiyorlar ...Diyorum ben bu yasli halimle 4 proje ceviriyosam sizlerin neler yapmasi lazim felan :pirat: Onlarda oltaya geliyorlar Sanada tavsiye ederim ..Aramiza yeni cevirmen arkadaslar katildi onlarinda cok faydasi oluyor...spartiate demiş ki:bayılıyorum ben animeou'ya, fanclub açıcam yakında:) nedir bu sürat vallaha hakan:D bende artık zorla çevirmen çalıştırdığınız iddiasına inanmaya başlıycam:D
Bu arada Kenichi 8. bölüm eklenmistir...
eeee aabi bkmadınız mı künyeye
5 çevirmen
2 encoder
2 uploader insanı
var...
daha ne olsun=)
5 çevirmen
2 encoder
2 uploader insanı
var...
daha ne olsun=)
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kannagi 4. bölüm eklenmistir.ozman demiş ki:eeee aabi bkmadınız mı künyeye
5 çevirmen
2 encoder
2 uploader insanı
var...
daha ne olsun=)
Ayrica Michiko To Hatchin ilk 5 bölüm fansub olarak verilmistir ve yakinda cevirilen bölüme kadar fansublari yetistirilecektir...
Bu arada cevirmen sayimiz su an 6 faal ve bir pasif olarak 7 dir.Pasif olan arkadas haftaya izinden dönüyor
Çeviriler kaliteli sonuç gülümsetense size köstek değil destek olmak lazım. Honey & Clover'ı çeviriyorduk fakat sizin duyuru yaptığınızı görünce durduk ama bizdeki fansub idi. Başarılar arkadaşlar.
benim anlamadığım fansub dediğimiz şey gömülü altyazı değilmi michiko hatchin zaten gömülü altyazı olarak veriliyordu altyazısı ayrı verilmiyorudu şimdi bidaha fansub yapıyorsunuz michiko to hatchin e sanırım benim bilgilerimde bir yanlışlık var
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Fansub ile normal altyazı diyerek arkadaşlarımız video ile birlikte olana Fansub, videosuz tek altyazıya normal altyazı demek istiyorlar sanırım. Aslında hepsi fansub ama arasındaki farkı daha kolay anlamamız için bunu belirtiyorlar. Ben fansub diyerek renkli diyaloglardan+karaoke+font+video dan bahsetmiştim mesela
olabilir michiko to hatchin gömülü altyazı ama yazı biçimi ve rengi düz demekki yazıyı renklendircekler anladım açıklama için teşekkürler servet abi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok yazıyı renkledirecekler mi ben bilemem gruptan bir arkadaş kesin olarak söylesin
Hooop hemen yetistim ve konulari acikliga kavusturayim hemen.Simdi michiko hatchini softsub mkv olarak veriyorduk.Yani icinde normal altyazi olarak verilen mkv seklinde.Ama artik karaokeli bildigimiz hardsub fansub olarak veriyoruz.ve ilk 5 bölüm konuldu bile..Servet demiş ki:yok yazıyı renkledirecekler mi ben bilemem gruptan bir arkadaş kesin olarak söylesin
Yukarida Servet kardesimin degindigi Honey and Clover projeside artik fansub olarak verilecektir.Onada ilk olarak softsub mkv seklinde baslamistik ama oda artik bildigimiz fansub seklinde verilecektir ve bu günlerde bir kombo ceviride ondan gelecek sanirim ...
Bu arada bilgi olarak sunuda not düseyim, Sadece Black cat disinda artik bütün serilerimiz fansub seklinde veriliyor.Hatta sanirim Bleach inde yeni bölümleri fansub seklinde gelecekmis..(Bende söyleyenin yalancisiyim:))..Bu arada güzel yorumlariniz icinde cok tesekkürler...
biraz yavaş gelin,burda kompleks oldum:P.bir günde 4 bölüm verilirmi?
böyle gaza gelmiş elemanları tutmam şapka tutar;
hemen internet download mangerımı açarım
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kannagi 4. bölüm eklenmistir :pirat:ozman demiş ki:biraz yavaş gelin,burda kompleks oldum:P.bir günde 4 bölüm verilirmi?
bu ne hız yaw ben kannagi nin daha 2 bölümünü indirdim onları izleme fırsatım bile olmadı ama siz 4. bölümdesiniz harikasınız
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sitedede yazdım 5 gün veriyorum bu seriye
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yok 5 günden fazla sürer heralde ..Kannaginin böyle hizli gelmesi 3 kisilik bir grup tarafindan ceviriliyor ayrica altyazilar önceden cevirilmis bizim fansub yapmamizi bekliyordu sizede böyle güzel bir sürpriz olmus oldu böylece ..Yani bizde yapilan her seyin mantikli bir aciklamasi var aslinda ..sera myu demiş ki:sitedede yazdım 5 gün veriyorum bu seriye
Neyse Honey and Clover 3 fansub olarak eklenmistir..Ayrica daha öncede söylemistim ama tekrar söyleyeyim bu serinin ilk iki bölümüde fansub yapilip hizli bir sekilde eklenecektir..Iyi seyirler...
ah çalışmalarınız çok güzel nazar değmesin! :3 koalylıklar ve başarılar diliyorum :3
Michiko to Hatchinin cevirilen bütün bölümleri fansub olarak sitemize eklenmistir..Iyi seyirler...
Teşekkür ettik Merhak-san, kolay gelsin...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
black cat i indircemde üşeniyorum bitsin indiririm
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O zaman sana ve herkese yeni bir haber ileteyim bende ...Black cat te artik 14. bölümden itibaren fansub olarak verilecektir.Yani karaokeli felan iste ..Eski verdigimiz soft sub bölümleride yapabildigimiz kadar hizli bir sekilde fansub lu bölümleriyle degistirileceklerdir..Daha güzel kalitede rawlar bulduk ..Sende artik fansublu olarak verildikten sonra indirirsin ....bluetear demiş ki:black cat i indircemde üşeniyorum bitsin indiririm
desenize tüm indirdiklerimi baştan indireceğim nese sğlık olsun tekrar indiririz
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Oo tamamdır ben de Black Cat izlerim artık.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Valla fansub lu olarak izlemek istersen eski bölümleri tekrar, o zaman indirmen gerekecek yavas yavas iner ya problem degil ...sakura hime demiş ki:desenize tüm indirdiklerimi baştan indireceğim nese sğlık olsun tekrar indiririz
10 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
10 sayfadaki 40 sayfası