AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
14 sayfadaki 40 sayfası
14 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Tekrar teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
teşekkürler
kannagi, kenichi veblack cat i de sabırsızlıkla bekliyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet senide cok beklettik dermisim...Cobraya odaklandigim icin bu günlerde black cat biraz arka planda kalmisti ama onada bu hafta icinde el atmak istiyorum..Ayrica tam bilmiyorum ama kenichi de toplu bölümler gelebilir, Kannagi nin sonunada az kaldi zaten :pirat:sera myu demiş ki:teşekkürler
Ellerinize saglık , Space Adventure Cobra da yarış var gibi.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ya ben kannagi istiyorum yakın zamanda kannagi gelecek mi acaba
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla vaktim oldukca ceviriyorum engin.Ama sirada diger seriler var Cobraya biraz ara vakti :pirat: .Ama gene sürpriz olabilir yanibedifeci demiş ki:Ellerinize saglık , Space Adventure Cobra da yarış var gibi.
Teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
yeni bölüm için teşekkürler birşey sormak istiyorum blac cat in fansub bölümleri ne zaman eklenir acaba
Ruh Hali :
1-13 arasini mi soruyorsun yoksa yeni bölümleri mi ..sakura hime demiş ki:yeni bölüm için teşekkürler birşey sormak istiyorum blac cat in fansub bölümleri ne zaman eklenir acaba
Blade of the Immortal; nadir bir zehirden başka kolay kolay öldürülemeyen Manji adında bir samurayın yaşamını konu alıyor. Geçmişteki suçsal hareketleri, içinde kız kardeşinin kocasını da içeren 100 samurayın ölümüne neden olur. Daha sonraları ise 800 yaşındaki Yaobikuni adında bir kadın, bu yaptığı acımasızca davranışlar için onu ölümsüzleştirir ve Manji lanetlenir. Manji de geçmişte öldürdüğü bu 100 insanın canına karşılık, Kefaret olarak 1000 suçlu öldürmeye karar verir.
Manji daha sonra Asano Rin adında bir kızla karşılaşır ve ona Anotsu Kagehisa önderliğindeki bir grup kılıç ustası tarafından öldürülen ailesinin öcünü almada yardım edeceğine söz verir. Anotsu; Rin’in babasını öldürmüş ve ailenin toplum dışına itilmesine neden olarak, dojosunu da yok etmiştir. Anotsu’nun amacı diğer toplum dışına itilmiş dojo’ları bir araya getirerek kendi oluşturduğu Itto-ryu adındaki oldukça güçlü, yepyeni bir dojo altında toplamaktır. Bu yüzden başka dojoları yok etmeye ve kontrollerini ele geçirmeye başlar. Ama bu sırada Mugai-ryu adlı yeni bir dojo daha ortaya çıkar.
Bakalım Manji, Kefaret’ini ödeyebilecek, Rin de ailesinin intikamını alabilecek midir?
Çeviri: AlaZi
Düzenleme ve Encode: berkay95
Evet arkadaslar yeni serimiz Blade of Immortal in ilk bölümü fansub olarak eklenmistir..
Not olarak sunu ekliyeyim cevirmen arkadas Alazi ekibimize katilmadan önce bu serinin ilk 8 bölümünü altyazi olarak cevirmisti zaten.Bu emeginin bosuna gitmesini istemediginden fansub olarak vermeyi ve seriyi bitirmeyi uygun görmüs.O yüzden hizli bir sekilde 8 bölüm fansub lastirip verilecek ve geri kalanida cevirilip seri bitirilecektir..
Merhak demiş ki:1-13 arasini mi soruyorsun yoksa yeni bölümleri mi ..sakura hime demiş ki:yeni bölüm için teşekkürler birşey sormak istiyorum blac cat in fansub bölümleri ne zaman eklenir acaba
1-13 arasını soruyorum ayrıca yeni bölüm bu hafta gelir mi acaba?
Ruh Hali :
17 bölümü cevirdim ve fansubu yapan arkadasa yani uykucu admine göndereli 2 gün oldu .O encode edince verecek..Ayrica 1-13 arasi fansub ta gene onun yüzünden bekliyo cünkü kapanis karaokesini yapmasi ve bana atmasi gerekiyo Bunlari yapinca ben hizli bir sekilde hepsini encode edip verecem.Yani anqelusu size sikayet ediyorum kardesimmmsakura hime demiş ki:Merhak demiş ki:1-13 arasini mi soruyorsun yoksa yeni bölümleri mi ..sakura hime demiş ki:yeni bölüm için teşekkürler birşey sormak istiyorum blac cat in fansub bölümleri ne zaman eklenir acaba
1-13 arasını soruyorum ayrıca yeni bölüm bu hafta gelir mi acaba?
açıklama için teşekkürler burdan fansubu yapan arkadaşa sevgilerimizi gönderip fansubu biran önce bitirmesi için baskı uyguluyoruz
Ruh Hali :
bu bölümler ve birazdan yazacaınız bölümler için teşekkürleeer de blade of immortal kanlı bir animemi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yani gerektirdigi kadar.Kiliclarin oldugu yerde ne kadar olursa ..sera myu demiş ki:bu bölümler ve birazdan yazacaınız bölümler için teşekkürleeer de blade of immortal kanlı bir animemi
Black Cat 17
Koutetsu Sangokushi 4
Blade of Immortal 3
Naruto 165 eklenmistir...IYi seyirler..
Koutetsu Sangokushi 4
Blade of Immortal 3
Naruto 165 eklenmistir...IYi seyirler..
14 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
14 sayfadaki 40 sayfası