AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
18 sayfadaki 40 sayfası
18 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
güncellemeler için teşekkürler sitede yazmıştım ama burdada yazayım bleach ın 19.bölümü server hatası veriyor bu hata yarına düzelirmi acaba
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hata düzelmis indirebilirsin ...sakura hime demiş ki:güncellemeler için teşekkürler sitede yazmıştım ama burdada yazayım bleach ın 19.bölümü server hatası veriyor bu hata yarına düzelirmi acaba
harika haber hemen indiriyorum ben bu seriyi çok sevdim yaw
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
uyumadan çeviri ve encode mi yapıyorsunuz helal olsun sayenizde çevirilmiyecek anime kalmıyacak
Hei_(BK201)- Yeni Üye
Ruh Hali :
Bu Arada Grubumuz yeni bir seriye daha başlayacak daha doğrusu bu seriyi sadece çevirmeni ve ben biliyoruz süpriz bişey olucak
Benden habersiz bir seyler dönüyor gibi.. Olaya hemen müdahale etmem gerekiyo sanirim :pirat:Luffy C. demiş ki:Bu Arada Grubumuz yeni bir seriye daha başlayacak daha doğrusu bu seriyi sadece çevirmeni ve ben biliyoruz süpriz bişey olucak
merak ettim yaw bi ipucu verseniz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Merhak demiş ki:Benden habersiz bir seyler dönüyor gibi.. Olaya hemen müdahale etmem gerekiyo sanirim :pirat:Luffy C. demiş ki:Bu Arada Grubumuz yeni bir seriye daha başlayacak daha doğrusu bu seriyi sadece çevirmeni ve ben biliyoruz süpriz bişey olucak
Aman hakan abi bunu daha kimse bilmiyo süpriz olsun dedik zaten seriyi tamalayınca görüceksiniz ama size bir ipucu seri çok süper bişey bol aksiyonlu
Merhak demiş ki:Benden habersiz bir seyler dönüyor gibi.. Olaya hemen müdahale etmem gerekiyo sanirim :pirat:Luffy C. demiş ki:Bu Arada Grubumuz yeni bir seriye daha başlayacak daha doğrusu bu seriyi sadece çevirmeni ve ben biliyoruz süpriz bişey olucak
hakan ne yapıyor bu senin gençler senden habersiz
hmm süper aksiyon komedide varmı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:Merhak demiş ki:Benden habersiz bir seyler dönüyor gibi.. Olaya hemen müdahale etmem gerekiyo sanirim :pirat:Luffy C. demiş ki:Bu Arada Grubumuz yeni bir seriye daha başlayacak daha doğrusu bu seriyi sadece çevirmeni ve ben biliyoruz süpriz bişey olucak
Ben onlara bir darbe yapacam artik serkan .Zamani geldi sanirim..
Bu arada Kurokami 6. bölüm eklenmistir..
Göksuyla yapacağınız değil mi onu ben buldum
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Merhak demiş ki:spartiate demiş ki:Merhak demiş ki:Benden habersiz bir seyler dönüyor gibi.. Olaya hemen müdahale etmem gerekiyo sanirim :pirat:Luffy C. demiş ki:Bu Arada Grubumuz yeni bir seriye daha başlayacak daha doğrusu bu seriyi sadece çevirmeni ve ben biliyoruz süpriz bişey olucak
Ben onlara bir darbe yapacam artik serkan .Zamani geldi sanirim..
Bu arada Kurokami 6. bölüm eklenmistir..
hakan bizim dışımızda herkes biliyor ha
Ben de bilmiyorum bir ara Luffy.i sıkıştırayım msn.de yakaladığımda ablalığımı kullanayım en güzeli yoksa söylemez ,Merhak öğrenirsen bana da söyle merak ettim çok şu yeni projenizi
ayrıca şu True Tears konusunda anqelus baya hızlı,çeviren arkadaşlar da tabi sanırım hiç uyumuyorlar
ayrıca şu True Tears konusunda anqelus baya hızlı,çeviren arkadaşlar da tabi sanırım hiç uyumuyorlar
En son squaw tarafından Ptsi 2 Mart - 13:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Nasıl olsa kısa bitince öğrenirsiniz tabi benim dediğim projeyse
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
aynen sürpriz kalsın özelliği bozulmasın... Her şeyi bilmek iyi olmaz Bak bana bende bilmiyorum, bekliyorum :p
-
edit: Şu an canım o kadar sıkkın ki biz afedersiniz işimizi gücümüzü bırakıp bu işe emek harcıyoruz başkalarıysa bizim emeğimizi alıp bir Rar dosyasına sıkıştırııyorlarr. Bu kadar olmaz, olmamalı ya! Daha fazlasını söylemek istemiyorum , ha solımıceksen niye yazıyon hasta mısın diyebilirizsin, ama bunu sinirlerime hakim olamıyorum suan.
Allah tüm emek hırsızlarının belasını versin
-
edit: Şu an canım o kadar sıkkın ki biz afedersiniz işimizi gücümüzü bırakıp bu işe emek harcıyoruz başkalarıysa bizim emeğimizi alıp bir Rar dosyasına sıkıştırııyorlarr. Bu kadar olmaz, olmamalı ya! Daha fazlasını söylemek istemiyorum , ha solımıceksen niye yazıyon hasta mısın diyebilirizsin, ama bunu sinirlerime hakim olamıyorum suan.
Allah tüm emek hırsızlarının belasını versin
4sprz- AnimeOu
katılıyorum.hayırdır hangi site yada yer senin çevirilerini izinsiz kullandı?
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geçmiş olsun 4sprz,kötü bir olay resmen terbiyesizlik umarım hak ettiğini bulur yapan kişi,çok kötü bir şey biraz ağır olacak ama resmen şerefsizliğie gitmiş olay,sonuçta sizin adınızı belirterek yapabilirdi paylaşımı,çok büyük bir terbiyesizlik yapılan neyse tekrar geçmiş olsun diyorum...Fazla da sıkma canını dicem ama sıkılmamak da imkansız olur böyle bir konuya neyse daha fazla uzatıpta sıkkın canını daha sıkmayayım....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
site ismini vermiyeyimde mangamız başka bir sitede credit kısmı cıkarılarak kendi projeleri gibi sunulmuş. Yöneticilerin bu olaydan haberi yoktur diye düşünüyorum cunku kimse bu kadar bariz bir şeyi yapmaz, kendilerine yazık. Büyük ihhtimal kendine bu çevirmen editçi falan diyen bir arkadaş yapmış. Yöneticilerde ya görmemiş ya da kasıtlı olarak es geçmişler bilemicem.
4sprz- AnimeOu
üst üste 2 mesaj olucak kusura bakmayın ama Animeso'dan shinagami mi neyse kendisinin rus kökenli olup ingilizcesinin iyi olduğunu iddia edip editide ps yi iyi bilen kankasına yaptırdığını söylüyor.
İsmini vermicektim sitenin ama dayanamadım, herkes bilsin kimin ne olduğunu (zaten biliniyor ama)
İsmini vermicektim sitenin ama dayanamadım, herkes bilsin kimin ne olduğunu (zaten biliniyor ama)
4sprz- AnimeOu
Hırsızlığın bu kadar aptalcasını görmedim. Her şeyiyle aynı edit ,çeviri. Rus kökenli olması da sallama geliyor. Çünkü argoyu muhteşem kullanıyor. Siz moralinizi bozmayın zaten kimin kim olduğu biliniyor. Eğer site adminlerinin haberi yok ise iş daha da vahim. Herhalde öğrendiklerinde sonsuza dek banlarlar.
Hei_(BK201)- Yeni Üye
Ruh Hali :
yuh yani ayıptır günahtır ya, az önce verdiğin linke baktım hakikaten aynısı... diyecekte çok söz yok, gören herşeyi görmüştür... bozmayın moralinizi arkadaşlar, böyleleri zamanla yokolacaktır aramızdan diye umuyorum...
18 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
18 sayfadaki 40 sayfası