AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
27 sayfadaki 40 sayfası
27 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
"Space Adventure Cobra" gibi bir seriye el atıp bu kadar kısa sürede tamamladığınız için teşekkürler.Merhak demiş ki:Space Adventure Cobra 30 ve 31. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Seriyi takip edenlere tesekkürler ve iyi seyirler...
Ellerinize sağlık...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bak burda alkisida bulmussun . Sagol meyday tesekkür ederim..meyday demiş ki:"Space Adventure Cobra" gibi bir seriye el atıp bu kadar kısa sürede tamamladığınız için teşekkürler.Merhak demiş ki:Space Adventure Cobra 30 ve 31. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Seriyi takip edenlere tesekkürler ve iyi seyirler...
Ellerinize sağlık...
Merhak demiş ki:Space Adventure Cobra 30 ve 31. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Seriyi takip edenlere tesekkürler ve iyi seyirler...
helal olsun vallaha hakan, koskoca seriyi devirdin bir çırpıda:) artık bende izlemeye başlayabilirim... yeni serilerini de bekliyoruz:)
Sagol cok tesekkür ederim serkan. Ama yeni seri yerine sanirim kontrolünü yaptigim diger serileri bitirmeliyim öncelikle ve birde azicik dinlenmek istiyorum. Ama bizim cocuklar durmuyorlar sagolsunlar yeni seriler onlardan geliyorspartiate demiş ki:Merhak demiş ki:Space Adventure Cobra 30 ve 31. bölümler eklenerek seri tamamlanmistir..Seriyi takip edenlere tesekkürler ve iyi seyirler...
helal olsun vallaha hakan, koskoca seriyi devirdin bir çırpıda:) artık bende izlemeye başlayabilirim... yeni serilerini de bekliyoruz:)
Bu arada Bleach 214 Fansub olarak eklenmistir...
[ortala][/ortala]
"Uzun yıllardan sonra mühür kırılacak." Nospherus topraklarında dört kahraman, bir parça
kaderinde yardımıyla yeni bir efsaneye doğru yol alırlar. Bunlar: Leopar maskeli güçlü savaşçı
Guin, "Palo'nun ikiz incileri" Remus ve Rinda, ayrıca genç ve hırslı Istvan adlı paralı asker.
Kısa konu:
Tarihi bir krallık olan Palo, Mongaul orduları tarafından saldırıya uğramış, kral ve kraliçesi de
öldürülmüştür. Fakat "Palo'nun ikiz incileri" prenses Rinda ve prens Remus saraydan gizli
bir yol kullanarak kaçmışlardır. Haç Ormanı'nda kaybolup saldırıya uğradıkları sırada, leopar
maskeli, "Aurra" kelimesi ve saldırı içgüdülerinden başka hiçbir şey hatırlamayan, Guin adında garip biri tarafından kurtarılırlar.
Animeyi çekici kılan noktalar:
#Kaoru Kurimoto'nun 25 milyonun üzerinde satan ve Japonya'nın en çok satanlar listesinde
yer alan aynı adlı romanından uyarlanması.
#1979'dan beri yayına devam eden romanın şimdiye kadar 100'den fazla
cildinin yayınlanması, şu anda ise 121. ciltte olması.
#Berserk'in yaratıcısı Kentaro Miura, Guin Saga'nın
kendi eseri Berserk'in üzerinde çok büyük etkileri olduğunu söylemesi.
Evet arkadaslar yeni bir projemiz daha var ve ilk bölümü fansub olarak eklenmistir... Iyi seyirler..
"Uzun yıllardan sonra mühür kırılacak." Nospherus topraklarında dört kahraman, bir parça
kaderinde yardımıyla yeni bir efsaneye doğru yol alırlar. Bunlar: Leopar maskeli güçlü savaşçı
Guin, "Palo'nun ikiz incileri" Remus ve Rinda, ayrıca genç ve hırslı Istvan adlı paralı asker.
Kısa konu:
Tarihi bir krallık olan Palo, Mongaul orduları tarafından saldırıya uğramış, kral ve kraliçesi de
öldürülmüştür. Fakat "Palo'nun ikiz incileri" prenses Rinda ve prens Remus saraydan gizli
bir yol kullanarak kaçmışlardır. Haç Ormanı'nda kaybolup saldırıya uğradıkları sırada, leopar
maskeli, "Aurra" kelimesi ve saldırı içgüdülerinden başka hiçbir şey hatırlamayan, Guin adında garip biri tarafından kurtarılırlar.
Animeyi çekici kılan noktalar:
#Kaoru Kurimoto'nun 25 milyonun üzerinde satan ve Japonya'nın en çok satanlar listesinde
yer alan aynı adlı romanından uyarlanması.
#1979'dan beri yayına devam eden romanın şimdiye kadar 100'den fazla
cildinin yayınlanması, şu anda ise 121. ciltte olması.
#Berserk'in yaratıcısı Kentaro Miura, Guin Saga'nın
kendi eseri Berserk'in üzerinde çok büyük etkileri olduğunu söylemesi.
Evet arkadaslar yeni bir projemiz daha var ve ilk bölümü fansub olarak eklenmistir... Iyi seyirler..
hani yeni seri yapmayı düşünmüyordunuz herneyse hayırlı olsun
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yeni seriniz hayırlı olsun hangi seriyi takip edeceğimi şaşırmış durumdayım
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yeni seriye baslamayacagim diye ben kendi adima söylemistim ..Bunlar diger arkadaslarin basladiklari seriler ..bluetear demiş ki:hani yeni seri yapmayı düşünmüyordunuz herneyse hayırlı olsun
Neyse Bu arada Shippuuden 103 ve Naruto Manga 443 eklenmistir...
Hayırlı olsun ,kolay gelsin. Kitabını okumak isterdim ama yanılmıyorsam malesef ülkemizde japon yazarların kitapları çevirilmiyor...
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
yeni projeniz Guin Saga güzele benziyor.özellikle kapanış müziği çok hoş.
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
Evet öyle gercekten benim de cok hosuma gitti kapanis müzigi...achie-san demiş ki:yeni projeniz Guin Saga güzele benziyor.özellikle kapanış müziği çok hoş.
siteyi çok uzun kapatmayın yaw açılmasını dört gözle bekleyenler var
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tamda guin saga'yı çeviren olsaydı keşke demiştim içimden. Çevrildiğini duymak sevindirici. Emeği geçenlerin ellerine sağlık
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Yok kapatmadik kücük bir host tasinmasi olduda. Su an hersey gayet güzel calisiyosera myu demiş ki:siteyi çok uzun kapatmayın yaw açılmasını dört gözle bekleyenler var
ben sitenize giremiyorum bir problem mi var acaba
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
[ortala][/ortala]
Konusu:
Miniminnacık bir ova ile karşınızdayız ^^. Sekirei anime serisine aşina olan insanlar, karakterleri
hemen tanıyacaklardır. Bu on dakikalık kısa ama bir o kadar güzel ve komik ovamızda, anime serisiden
tanıdığımız, Tsukiumi, Musubi ve Küçük Ku-chan bu ova'da da bulunuyor. Hikâyemiz ise
Tsukiumi ve Musubi'nin her gün rutin olarak yaptıkları alışveriş yarışına Ku-chan'ın katılması ile
başlıyor. Geri kalanın da ise bize gülmek kalıyor^^. Özellikle Ku-chan'ın "Dadadadadada" demesi bile
insanı güldürmeye yetiyor.
İyi seyirler...
[b]Arkadaslar araya tatli niyetiyle bir Ova koymuslar..Afiyet olsun...Bu ova tek bölümden olusuyormus ve Bunun icin tv serisini izlemenize gerekte yokmus bana söylenen bu ..Ben söyleyenin yalancisiyim..
Konusu:
Miniminnacık bir ova ile karşınızdayız ^^. Sekirei anime serisine aşina olan insanlar, karakterleri
hemen tanıyacaklardır. Bu on dakikalık kısa ama bir o kadar güzel ve komik ovamızda, anime serisiden
tanıdığımız, Tsukiumi, Musubi ve Küçük Ku-chan bu ova'da da bulunuyor. Hikâyemiz ise
Tsukiumi ve Musubi'nin her gün rutin olarak yaptıkları alışveriş yarışına Ku-chan'ın katılması ile
başlıyor. Geri kalanın da ise bize gülmek kalıyor^^. Özellikle Ku-chan'ın "Dadadadadada" demesi bile
insanı güldürmeye yetiyor.
İyi seyirler...
[b]Arkadaslar araya tatli niyetiyle bir Ova koymuslar..Afiyet olsun...Bu ova tek bölümden olusuyormus ve Bunun icin tv serisini izlemenize gerekte yokmus bana söylenen bu ..Ben söyleyenin yalancisiyim..
onlineizledim kapanışı gerçekten cok cok hoş.cıkar cıkmaz indirecem ostsini.Yeni serielrin pek çogunun ostleri güzel ama en iyisi şimdilik bu serinin.achie-san demiş ki:yeni projeniz Guin Saga güzele benziyor.özellikle kapanış müziği çok hoş.
Teşekkürler.
Harikasınız...
Harikasınız...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
teşekkürler süpersiniz