AYES (TR Manga)
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
AYES (TR Manga)
Mangam olan AYES devam etmekte olan bir çalışmadır ve her şeyini ben yapmaktayım.Devam edicektir.
AYES
Bölüm 1 ve 2'yi www.ayeshadow.tr.gg den indirebilirsiniz.
AYES
Bölüm 1 ve 2'yi www.ayeshadow.tr.gg den indirebilirsiniz.
Geri: AYES (TR Manga)
2. bölüm için teşekkü ederiz lordcha ^^
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Fazla söze gerek yok aynendigigirl demiş ki:2. bölüm için teşekkü ederiz lordcha ^^
okudum O.o garip gerçekten ama güzel gibi (konudan bahsediorum )
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
çok güzel olmuş çok beğendim keske benim kuzenmde de böyle tip olsa
hitsugi- Mesaj Sayısı : 5
Ruh Hali :
Herkese çok teşekkürler okudukları için
Yeni bölüme şu an başlamış bulunmaktayım.Yeni bölüm haziran ayında yüklenir.İlk sayfayı çizmek üzere ben bilgisayarımın başından çizim masama geçiyorum, izninizle ^_^
AYES Bölüm 3'ü bekleyin......
Yeni bölüme şu an başlamış bulunmaktayım.Yeni bölüm haziran ayında yüklenir.İlk sayfayı çizmek üzere ben bilgisayarımın başından çizim masama geçiyorum, izninizle ^_^
AYES Bölüm 3'ü bekleyin......
Yiğit nihayet 2 bölümünü de dün indirip okuyabildim;öncelikle güzel bir işe adım atmış olduğun için tebrik etmek istiyorum seni,önce benim dikkatimi çeken hatanı arkadaşlığımıza güvenerek belirtmek istiyorum,yazım hatası (mesela; ''yapıcam/yatıcam'' değilde ''yapACAĞIm/yatACAĞIm'''' yazmalısın),yani Türkçe okurken beni tırmalıyor bu hata (umarım yanlış anlamazsın sadece düşüncelerimi dile getirdim ^^)...
Ama onun dışında çizim olarak zaten sana eksi yönde hiçbir şey söylemem biliyorsun bunu;özellikle bir bölümde Pelin'indi sanırım etekleri yana doğru uçuşmuş rüzgar esintisi hissettirmek istemişsin sanırım bu ayrıntı benim okurken çok hoşuma gitti açıkçası,onun dışında hikaye de yani konu da hoşuma gitti,devamını bekliyorum çünkü okumaya devam edeceğim...
Yeniden tebrik etmek istiyorum seni....
Ama onun dışında çizim olarak zaten sana eksi yönde hiçbir şey söylemem biliyorsun bunu;özellikle bir bölümde Pelin'indi sanırım etekleri yana doğru uçuşmuş rüzgar esintisi hissettirmek istemişsin sanırım bu ayrıntı benim okurken çok hoşuma gitti açıkçası,onun dışında hikaye de yani konu da hoşuma gitti,devamını bekliyorum çünkü okumaya devam edeceğim...
Yeniden tebrik etmek istiyorum seni....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet, yazıda bazı hatalarım olmuş bu seferde.Söylemen çok iyi oldu bunu.24 nisan cuma sabah saat 7 de yazıları bilgisayarda yerleştirip bir an önce internette yeni sayıyı yüklemek istediğimden biraz hatalar olmuş yazıda doğrusu.Onun harici yazının düzgün yazılması konusunda sana kesinlikle katılıyorum ve diğer sayıda bu yazıları acele etmeden yazıcam
Evet,Nil'in eteği orada rüzgarın etkisiyle uçuşuyor.Bunu fark etmene ve sevmene bayıldım.Sen çok iyi bir okuyucusun
Küçük bir notta söyliyim AYES için;çoğu mangada olduğu gibi belli kıyafetlere bağlı kalmayıp, karakterlerin kıyafetlerini çeşitli tutucam.(Özelliklede kızlarda.Sonuçta Nil şeçici birisi )
Evet,Nil'in eteği orada rüzgarın etkisiyle uçuşuyor.Bunu fark etmene ve sevmene bayıldım.Sen çok iyi bir okuyucusun
Küçük bir notta söyliyim AYES için;çoğu mangada olduğu gibi belli kıyafetlere bağlı kalmayıp, karakterlerin kıyafetlerini çeşitli tutucam.(Özelliklede kızlarda.Sonuçta Nil şeçici birisi )
1 sayfadaki 1 sayfası