Anime Kaplarım :)
+4
spartiate
Shiniko
Hitokiri
mavilynx
8 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 1 sayfası
Anime Kaplarım :)
Birkaç ay önce fotoğrafçıdan çıkarttığım anime kaplarım. Tanesine 4 TL bayıldım. Biraz tuzlu fiyat ama olsun inanılmaz kaliteli çıkardı adam ,resimlerde belli olmuyor.Bildiğimiz çok parlak,sert fotoğraf kağıdına çıkardı sonuç inanılmaz oldu eminim orjinal kapakları bukadar kaliteli değildir! Bazılarını bilerek japonca çıkarttım çünkü daha orjinal gözüküyor. Diğerleri ingilizce.
Birkaç tanede arkadaşım çıkarttı fotoğrafçı bize çok garip şaşkın bakıyordu bunları neyapcaksınız ,bunlar ne falan diye sorular soruyordu. Daha çok kap lazım.
Edit: Bazı resimlerde etraf biraz tozlu kusura bakmayın.
Birkaç tanede arkadaşım çıkarttı fotoğrafçı bize çok garip şaşkın bakıyordu bunları neyapcaksınız ,bunlar ne falan diye sorular soruyordu. Daha çok kap lazım.
Edit: Bazı resimlerde etraf biraz tozlu kusura bakmayın.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Geri: Anime Kaplarım :)
Elimde aslında bayağı Anime DVD Coverları var eğer istek varsa yollayabilirim.Bir çokda Türkçe Fan Yapımı kapak var ve gayette güzeller.
Teşekkürler bilgisayarımda cover var baya.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Hitokiri-san görmek isterim açıkcası, merakım cezbedildi
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Anime DVD Kapakları
Bir çok serinin 1. kapaklarından sonrasını eklemedim.Türkçe kapakları bulamadım.Bulunca onlarıda eklerim.
Bir çok serinin 1. kapaklarından sonrasını eklemedim.Türkçe kapakları bulamadım.Bulunca onlarıda eklerim.
çok güzellermiş doğukan, bizimkiler öyle iğrenç iğrenç ayakkabı kutularının falan içinde duruyorlar:D kıskandım vallaha
spartiate demiş ki:çok güzellermiş doğukan, bizimkiler öyle iğrenç iğrenç ayakkabı kutularının falan içinde duruyorlar:D kıskandım vallaha
Benim arşiv ayakkabı kutusunun içinde dvd şeklinde duruyo Spartie-san, bi de bu ayakkabı kutularını müzik setinin oraya koydum
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
benimkilerde ayakkabı dolabında duruyor ama size göre daha lüks
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bunları gördükten sonra bilgisayarı bekleme moduna alıp hemen boş dvd ve dvd kabı almaya gidiyorum
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:çok güzellermiş doğukan, bizimkiler öyle iğrenç iğrenç ayakkabı kutularının falan içinde duruyorlar:D kıskandım vallaha
Valla benimde odamda DVD den geçilmiyordu böyle bir çözüm buldum.
Bunları gördükten sonra bilgisayarı bekleme moduna alıp hemen boş dvd ve dvd kabı almaya gidiyorum
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
benimkiler de ayakkabı kutularındaydı eskiden sonra cd çantası falan alıp ona koydum ama seninkileri görünce imrendim yine de. ben de başlarım yakın zamanda dvd kabı yapmaya (kıskançlık işte )
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yalnız çıkarttırıken adama söyle kesinlikle parlak kağıda çıkartsın.Benim ilk çıkarttığım kap parlak kağıt değildi diğerleri ile arasında dağlar kadar fark var. Kolay gelsin.Ryoko Yoichi demiş ki:Bunları gördükten sonra bilgisayarı bekleme moduna alıp hemen boş dvd ve dvd kabı almaya gidiyorum
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
bugün sabah uyku sersemliğyle benim ayakkabı kutularından birini çiğnedim, hazar ne kadar bilmiyorum:D bakmaya korktum açıkçası
uuu.. bende bakmazdım doğrusu
Fotarafçıya gittim ama öyle bi hizmetleri yokmuş o yüzden parlak kağıt arıycam
Ruh Hali :
Ryoko Yoichi demiş ki:uuu.. bende bakmazdım doğrusu
O nasıl fotoğrafçı? Sen yanında anime coverlarını götürceksin sonra boyut söyleyeceksin ve parlak fotoğraf kağıdına çıkarmasını istiyeceksin adamda çıkarttıracak bu kadar bunu yapamıyormuymuş? Boyutlarını genişlik 27,4 yükseklik: 18,5 olacak
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Ya yapıyolardırda şef orda değildi. Tanımadığım biri kalmış tek fotorafçıda. Herhalde anlamamıştır
Ruh Hali :
Hmm tamam anladım.Ryoko Yoichi demiş ki:Ya yapıyolardırda şef orda değildi. Tanımadığım biri kalmış tek fotorafçıda. Herhalde anlamamıştır
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Seflerine anlattım ama yapmıyolarmış. Bi iki yerle daha konuşucam yoksa direk özel kağıtları arıcam
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 1 sayfası