Löst xD
+2
sera myu
Çubuk Kraker xD
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Löst xD
Şimdi Gezerken denk geldim.(hiç sevmediğim)Lost Dizisinin türk versiyonu xD.Mini dizi diyebiliriz çünkü bölümler 5 dakika.Ayrıca Bob Marley Müzikleri mükemmel olmuş xD Roller Bomba xD İşte site izlemek isteyenlere http://www.ttnetvideo.com.tr/Dizi/Lost/Pages/Anasayfa.aspx
Görüntüler
]
Alıntı Değildir
Görüntüler
]
Alıntı Değildir
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Löst xD
bende bu diziyi arıyordum yazdığın çok iyi oldu ama adsl kullanmadığımdan izleyemiyorum bildiğin başka bir izleme linki varmı
gürgen öz: okanı bozan adam
iyidir iyidir
gürgen öz: okanı bozan adam
iyidir iyidir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ee siteyemi giremiyorsun yoksa videomu izleyemiyosun :S üyelik istersen verebilirim ^^
ayrıca bildiğim kadarıyla internet dizisi olduğu için sadece ttnet ten izlenio :s
ayrıca bildiğim kadarıyla internet dizisi olduğu için sadece ttnet ten izlenio :s
Ruh Hali :
siteden adsl bağlantısı olmayanlar yararlanamıyor benim bağlantım uydu net olduğu için ben ttnetten hiçbirşey izleyemiyorum ama eğer başka bir sitede varsa linkleri ordan izleyebilirim dedim daha açıklayıcı olmuşumdur umarım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya bayaa bi ezdin xD İşte dedim ya sadece ttnet ten izlenio tam olarak nasıl bi sayfa çıktığını bilmiyorum ama üyelik lazımsa yardımcı olabilirim xD
Ruh Hali :
yok ne ezmesi üyelikle olcaını zannetmiyorum çünkü IP numarasına bakıyor ama bişey denicem 1 dk
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O zaman sanırım biraz bekliyeceksin ya idm den indirebilsem indirip cevirip siteye koyardım ama :S ttnet izin vermiyor
Ruh Hali :
tmm IP numaramı deiştirdim halloldu sebebini sormasaydın aklıma gelmezdi bak sen getirdin bunu aklıma saol ehe
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Önemli deil xD (havalarada bak 8) ) İyi izlemeler xD
Ruh Hali :
yok ya olmadı zaten IP numarasıyla DNS yi karıştırmışım dns yi deiştirdim yani ip duruyor dolayısıyla ttnette yemedi bende hala izleyemiyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
koptum xD O zaman malesef bekliyeceksin videoların başka sitelere cıkması için derken aklıma geldi cok izlemek izlersen internet cafe den yada başka birinden falan izlersin sende xD toplam 5x15=1 sa 15 falan dizi xD
Ruh Hali :
Bi izliyemedim diziyi ya Çok uğraşlı ve açmıyo bende
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Löstçüler, size haber getirdim feci haber yayıyorum millete :
- Spoiler:
- Fox, dizinin sonunu bildiğini onayladı ve bu iş de kesinliğe kavuşmuş oldu.
5. sezon, 6. sezonun nasıl başlayacağına dair çeşitli spekülasyonlara yol açarak sona ermişti. Sezon finalinde Jack, hidrojen bombasını patlatmanın kaderi olduğuna ve bunun adayla ilgili bütün yaşadıklarını sileceğine inanıyordu.
Fox'un konuşmasından bazı alıntılar şöyle :
"6. sezon, kader sorusuna yanıtla başlayacak ve bence şaşırtıcı, hatta kafa karıştırıcı bir başlangıç olacak. Zamanda ileri geri gitmeler birleşecek ve sezon boyunca tek zaman çizgisinde ilerlenecek. Daha fazla flashback (zamanda geri gitme) vs. olmayacak. Adada dizinin sonuna dek daha sabit bir zaman çizgisinde ilerlenecek."
"Yapımcıların yarattığı bulmacanın tüm küçük parçaları, tüm ipuçları çok önceden hikayeye konmuştu... İzleyicinin inancını kaybettikleri yerlerde bile ne yaptıklarını biliyorlardı. Dizi de bunu, ne yaptıklarını bildiklerini ispatlayacak, çünkü bütün taşlar yerine oturacak."
"son sezonda, jack ve locke'ın başa baş gideceklerini baştan beri biliyordum. Terry (O'Quinn) ile (John Locke) daha yapacak çok işimiz var."
"Bence dizi çok güçlü bir sonla bitecek. Üzücü ve güzel şekilde bitecek. Bence, çok tatmin edici, kurtarıcı ve güzel bir son olacak. Damon'la (yapımcı damon lindelof) her konuştuğumda, bu konuda konuşmanın ne kadar şaşırtıcı ve dokunaklı oluğunu farkediyorum. Jack karakteri sayesinde birlikte çok şey paylaştık."
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Her ne kadar bunları bilsek de en ufak bir ipucu ipucudur
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bide tek bölümlük höst var izledinizmi ben pek bişey annamadim ondan zati yani diziyide izlemiyodum odavar
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası