Altyazıların üst üste binmesi
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Altyazıların üst üste binmesi
Merhaba. Normalde zamanlamaları kesişen altyazılarım fade kullanınca ayrılıyorlar ve zaten istediğim de bu. Ama bir sorun yaşıyorum, yine de yeni gelen altyazı bir üst satırdan başlıyor. Bunun için bir kod var mıdır Aegisub'da?
Zamanlamalarıyla oyna azıcık derseniz üç dört kez denedim, ama tamamen hüsrana uğradım. Çok alışkın olmadığım için hiçbir şey olmasa bile, elim kayıyor...
Teşekkürler!
Zamanlamalarıyla oyna azıcık derseniz üç dört kez denedim, ama tamamen hüsrana uğradım. Çok alışkın olmadığım için hiçbir şey olmasa bile, elim kayıyor...
Teşekkürler!
Geri: Altyazıların üst üste binmesi
sorunu tam olarak anlayamadım aslında cemis, yeni gelen satırın alttan başlamasını mı istiyorsun? tabi ki bunu aegisubda yapabilirsin... {\pos(x, y)} komutuyla altyazının film içindeki yerini ayarlayabilirsin...
bence öyle birşey olursa yeni yazı ya önceki yazının üstüne gelir bence renkleri değiştirmen yeterli..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Ben senin ne demek istediğini açıkcası tam olarak anlıyorum Cemis. Bir önceki alt yazı ile sonraki verdiğin altyazının arasında 0.1 saniye çakışma olsa bile altyazı aslında tam olarak kaybolmadan diğer altyazı çıkınca mecburen otomatik olarak üste çıkıyor. Altyazıların arasındaki süre farkını çok az uzatmayı dene.
Teşekkürler! Birazcık zamanla oynadım, bir de Spartiate'in dediği gibi, kod yazdım ve oldu sanırım. Aslında zamanlamayla oynamadan kodları yazsaydım da olurdu gibi hissediyorum, altyazılar üst üste gelecekti ama fade kullandığım için belli olmayacaktı.
Olmadı bir de öyle denerim.
Olmadı bir de öyle denerim.
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası