İngilizce Düzeyiniz??
+55
Spinel Sun
Isot
Mahlas_Kafkef
mortifera
DarkeLia
blackhydra
yuuki cross
kanade
doumeki
+L+
wiL-
zhenya
riflem@n
yuuki_cross
lantis
kazasker
Devonie
vecitasan
SheaN
Sheryl
scoutcrawler
Susano'o
Servet
Karia_Chan
sera myu
Voodoo_Baby
digigirl
Unde®kaN
Seifukusha
ozman
cynthia
Sonvaynard
lafolya
Squaw
Vamp(i)rincess
Ryoko Yoichi
edemirci44
CHOBiTS
achie-san
bonjour
zizoux
aoshi
Kansu
Hei_(BK201)
Misafir
black_rainbow
AnTiOkSiDaN
F.Chopin
spartiate
FindaSoul4$ale
kordiseps
Hitokiri
rockchu
Desire
RoMe
59 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Anime izlerken;
İngilizce Düzeyiniz??
Arkadaşlar site kullanıcılarımızla doğrudan ilgili ve yakın gelecekte hayata geçirmeyi planladığımız bir proje için bu anketi düzenlemeye karar verdik. Herkes konuyu ciddiye alarak cevaplarsa sevinirim, ayrıca oylamada bulunanların hangi seçeneği işaretlediğini de ileti göndererek belirtmesi gerekiyor, şimdiden teşekkürler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Geri: İngilizce Düzeyiniz??
Ben ingilizce sevmiyorum =_= bi dil ögrenemek istersem bu japonca olacaktır gerçi ingilizce bilmeden japonca ögrenmek olanaksız diye biliyorum ama yineden ingilizce ögrenmeden bi yolunu bulup japonca ögrenecem.
Türkçe altyazısı olmaksızın, az da olsa takıldığım oluyor ama sözlükle halledebiliyorum. Bu doğru seçenek benim için ancak tabiki bu izlerken böyle çevirirken işin içine düzgün çeviri gibi bir ton şey giriyor ki o durumda olunca your mom grubunun çeviri kalitesi ile çeviri yapıyorum.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Türkçe altyazısı olmaksızın rahatlıkla izleyebilirim, çoğu zaman ingilizce altyazınsa bakmadan Japoncasından rahatlıkla anlayabiliyorum.
Herhalde 1-2 sene içinde tamamen Japonca olarak anlayabileceğim.
Herhalde 1-2 sene içinde tamamen Japonca olarak anlayabileceğim.
Lisede hazırlık okudum ama demek ki pek fayda etmemiş... Öğrenmek istiyorum,ama öğrenemiorum... Kelime ezberliyemiorum pek... Tuhaf bi dil bu ingilizce...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sadece bazı kelimelerde takıldığım oluyor.Onun dışında gerek gramer olsun gerek deyimleri, vs olsun İngilizce altyazıyla anlayamadığım anime yok.
eh bende ingilizcesinden rahat rahat anlayabiliyorum, gerçi mecha serilerinde bazen hayatımda duymadığım kelimeler çıkabiliyor ama onlarıda çözüyoruz bir şekilde:)
ingilizce seviyesi benden daha iyiyse türkçe altyazılı olarak izlemeyi tercih ediyorum =)
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
Eh işte çeviri yapacak kadar çıkıyor Arada takıldığım yerler oluyor, sözlükle halledebiliyorum.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
arada sözlükten...
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
"Türkçe altyazı olmaksızın çok takılıyorum ama yine de sözlükle anlıyabiliyorum."
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
İngiizce rahat anlıyorum. Tabi bazı acaip gruplar yüzünden beynimin sulandığı da olyor.
Hei_(BK201)- Yeni Üye
Ruh Hali :
"Türkçe altyazısı olmaksızın, az da olsa takıldığım oluyor ama sözlükle halledebiliyorum." 2.şık yani. Bazen sözlüğe bile başvurmuyorum, çünkü ya kelimeyi hatırlayamıyorum yada dalgınlığıma geliyor, bittikten sonra izlediğim şeyi daha rahat kavrıyorum.
Türkçe altyazı olmaksızın çok takılıyorum ama yine de sözlükle anlıyabiliyorum.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Rahatlıkla anlayabiliyorum.
Kolay değil, kaç seneden beri ingilizce görüyorum.Kısmetse seneye ingilizce öğretmenliği kazanmış olacağım
Kolay değil, kaç seneden beri ingilizce görüyorum.Kısmetse seneye ingilizce öğretmenliği kazanmış olacağım
zizoux- Yeni Üye
Ruh Hali :
İngilizce öğrenmek için kursa başladım...
Bunu öğrendikten sonra birde Japoncaya el atacağım.
Bunu öğrendikten sonra birde Japoncaya el atacağım.
Manga okumaya başladığımdan beri ingilizcem az çok gelişti.Daha basit olan shoujo mangaları anlamak kolay oluyor ama bilimkurgu tipleri biraz zorluyor.Animede ise sürekli durdurmak zorunda kalıyorum zevki kaçıyor bu yüzden.
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
Türkçe alt yazı olmadan rahatlıkla izliyorum ingilizcem orta düzeyde.Yalnız alt yazıya karsı ingilizce kulak aşinalıgım yok direk ingilizce izlemek daha zor geliyor.Japonca raw izlediğim onlarca seri oldu.Hatta çogu takip ettiğim seriyi önce raw izliyorum baya bir kulak aşinalıgım oldu tabi ama mutlaka sonra ing altyazılı izlerim aynı seriyi.
En son CHOBiTS tarafından Çarş. 4 Mart - 21:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Türkçe altyazı olmaksızın çok takılıyorum ama yine de sözlükle anlıyabiliyorum.Tembelliğimden ve işlerin yohgunlugundan geliştirme şanşı bulamıyorum.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Türkçe altyazısız o kadar fazla takılmıyorum ama bazen bilmediğim kelimeler ve deyimler oluyo. O zamanda sözlük kullanıyorum
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tr altyazı olmadan biraz sorun yaşıyorum ama sanırım sözlükle halledebiliyorum ( Biraz da yorum ve doğaçlama işimi görüyo ) Sanırım gelişmem için daha çok pratik yapmam lazım
Vamp(i)rincess- Yeni Üye
Ruh Hali :
İngilizce alt yazı olunca zorlanmadan izleyebiliyorum çok nadir şekilde sözlüğe bakıyorum yani Japonca dublaj İngilizce alt yazı izlerim seve seve amacım direk Japonca dan izleyebilmek ama şu an bu baya imkansız görünüyor XD
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
türkçe altyazı olmasını tercih ederim. ama ingilizce altyazılı olursada zorlanarakta olsa sözlük ve proğramlar yardımıyla hallediyorum. animenin bana en büyük faydası ingilizcemi geliştirdi ya. anlıyacam diye sözlük ezberimi kuvvetlendiriyorum.
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Türkçe alt yazı olmaksızın, az da olsa sözlük yardımı ile başarabiliyorum. Fakat çok uzun bir seri ise "One Piece, Dedective Conan, vs. vs." gbi seriler olunca arasıra TR izlemek zorunda kalıyorum bir yerden sonra (20-30 bölüm izledikten sonra) Tabi serisine görede değişiyor, yani "Shonen" serilerinde 2. şık komedi serilerinde ise 3. vs. vs. ...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:İngilizce alt yazı olunca zorlanmadan izleyebiliyorum çok nadir şekilde sözlüğe bakıyorum yani Japonca dublaj İngilizce alt yazı izlerim seve seve amacım direk Japonca dan izleyebilmek ama şu an bu baya imkansız görünüyor XD
Aynen ben de.
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
1 sayfadaki 3 sayfası