AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli

+21
hione
Unde®minE
blackhydra
silentwarior
Squaw
Ozey
zhenya
Kitiara
scoutcrawler
bLue-Dragon
SheaN
Ryoko Yoichi
RoMe
sera myu
özz
pikeruchan
sakura hime
Exile Falcon
Akuma_Blade
meyday
LordCha
25 posters

7 sayfadaki 11 sayfası Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Empty Geri: Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli

Mesaj tarafından meyday Perş. 14 Mayıs - 22:22

Very Happy Squaw, madem buraya da geçerken uğradın, son birkaç sayfayı okuda senden de bir Lelouch & Suzaku yorumu alalım king
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1201
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Centil10

Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Empty Geri: Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli

Mesaj tarafından Squaw Perş. 14 Mayıs - 22:35

Şu iki karakterden hangisi meselesiyse Meyday kırmayayım seni ^^ hemen seve seve yapıyorum yorumumu;
Ben Lulu'cuyum hatta Lulu&CC biliyorsun bunu....

Suzaku meselesine gelince,en nefret ettiğim karakterlerden birisiydi çünkü;

Spoiler:
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Kustah10

Mesaj tarafından meyday Perş. 14 Mayıs - 22:51

Teşekkürler Squaw cheers . En sonunda yazdığın devamını isteme nedenin beni çok güldürdü Razz
Birde hep şunu yazacaktım unutuyorum Very Happy .
Spoiler:

En son meyday tarafından Perş. 14 Mayıs - 23:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Squaw Perş. 14 Mayıs - 23:08

Ahahaha...Ama Meyday başka neden'den istemem açıkçası devamı gelmesini yoksa kendini tekrarlamaktan öteye gidemeyen bir seri olur benim gözümde...

Rica ederim Meyday,senin de Lulu sever olman güzel bir nokta bence,Suzaku'ya dair yazdıklarına da katılıyorum tamamiyle daha doğrusu Lulu için yazdıklarına,Suzaku'nun eksilerini güzelce hissettiriyor izleyip de bilenler için...
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından meyday Perş. 14 Mayıs - 23:17

Ben devamına her zaman karşıyım, bunu sayfalarca da yazdım. Böyle bir finalden sonra devamı ile pembe brezilya dizilerine döner güzelim seri. KIRMIZI GÜLÜCÜK
Ben ikisinin yoluna da karşıyım, ama konu serinin bu haline göre olunca Lelouch' tan başkasını da bilmem. Hele "Lelouch & CC" olursa yemede yanında yat Razz Very Happy
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından scoutcrawler Cuma 15 Mayıs - 14:07

LordCha demiş ki:scoutcrawler, daha hikayenin devamını öğrenene kadar hiç kimse(bende dahil) kesin konuşamayız. Smile
Neyse ki merak bu ay bitiyorda 3.kısa devam öyküsü çıkıyor Smile Smile Smile

Konuşmuyorum ki zaten ama yine tahminlerim kesin olarak algılandıysa bence ve belki kelimelerini hatırlatayım
Spoiler:

Yani herşey aynı olsun

İkinci teorim de yeni Geass serisi olarak mangaların konu alınması ^^ biliyorsunuz farklı olayları anlatan mangaları var Geass'ın
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1168
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Asik10

http://codegeassrpg.yetkinforum.com

Mesaj tarafından LordCha Cuma 15 Mayıs - 14:48

mangalarınıda çok merak ediyorum zaten farklı anlattıkları için.Seninle digigirl almıştı galiba mangalarını zaten Smile
Geass zaten fazla kullanım sonucu durdurulamıyor ve diğer gözede atlıyor birsüre sonra çok daha fazla kullanımda.
Spoiler:
LordCha
LordCha
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1126
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Anlayi10

http://www.ayeshadow.tr.gg

Mesaj tarafından scoutcrawler Cuma 15 Mayıs - 14:52

Spoiler:
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından LordCha Cuma 15 Mayıs - 14:59

Spoiler:
Zaten daha geass ve geçmişi ile çok soru işareti var....
LordCha
LordCha
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından scoutcrawler Cuma 15 Mayıs - 15:07

Evet bi de fragmandaki birleşen dünya figürü geass amblemli rahipler hayaletler falan filan ....
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından LordCha Cuma 15 Mayıs - 15:12

Öyle mi?Sen söyleyince aklıma geldi buda Smile
İlk sezonda her bölümün başında op'un gidişat resimleri değişiyordu.Aynıydı ama farklı sırayla yapmışlardı.O değişik ve güzeldi:)
İlk sezonun sonu zaten sanki bir bölüm daha devamı gelicek gibi bitti ve tam 1 yıl sonra devamı geldi.Ben neyse ki ilk bitirince direk elimdeki ikiyede geçmiştim.Birazda şu küçük prensesi merak ediyorum aslında.Hani göründüğü ilk günden beri zero'nun eşi olmak isteyen XD
LordCha
LordCha
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından scoutcrawler Cuma 15 Mayıs - 15:14

Kaguya mı o suzaku'nun kuzeni ve de bana ilk sezonun oplarını anlatma ben cut'lu olarak izledim ^^
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Squaw Cuma 15 Mayıs - 23:07

meyday demiş ki:Ben devamına her zaman karşıyım, bunu sayfalarca da yazdım. Böyle bir finalden sonra devamı ile pembe brezilya dizilerine döner güzelim seri. KIRMIZI GÜLÜCÜK
Ben ikisinin yoluna da karşıyım, ama konu serinin bu haline göre olunca Lelouch' tan başkasını da bilmem. Hele "Lelouch & CC" olursa yemede yanında yat Razz Very Happy

Meyday devam meselesi olmasın ben de karşıyım hem de fazlasıyla,zaten uzun serileri izlememe sebebim budur ya senin de yazdığın gibi pembe dizi olmaktan öteye gidemiyor ya da kendini tekrarlamaktan başka yaptığı bir şey olmuyor serilerin....

Şimdiye kadar izlediğim en uzun seri 200 bölümlüktü o da Sailor Moon'du ama şu an izlemem uzun seri,sevmiyorum olay uzadıkça uzuyor bence...

Lulu&CC meselesine gelince; Lulu&CC forever cheers
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından scoutcrawler C.tesi 16 Mayıs - 20:27

Code:Geass Polyanna sonunun en güzel örneği bu resimde (gerçekten)

http://codegeassrpg.yetkin-forum.com
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından silentwarior Perş. 11 Haz. - 17:25

--spoiler----

Ben mesajları okurken çoğunu atladım.Daha 2. sezonun 20. bölümünde Zero'nun Lelouch vi Britania olduğu anlaşıldığ ıbölümdeyim diğer bölüm iniyor.Paradoks olayını zaten Zero animede de yapıyordu.Her iki şekilde Kötülük yok olmuyo olamazda zaten yok olması saçmalık olurdu.Ama bu animede gerçekten bir yerden sonra kimin iyi kimin kötü olduğunu ayırt edemez duruma geliyosun.Kral insanlar eşit değildir dediğinde pislik herif diyosun.Ama ilerde onunda geass'ı olduğunu görünce ve bazılarının gess yüzünden daha üstün doğruduğu kanatine varıp hak veriyosun.Bİ sahneliğine sonra tekrar senin için kötü oluyor.Zero ilk sezon sana iyi biri gibi gözükürken 2. sezonda küfür ediyosun.Ama benim en çok acıdığım öldüğünde neredeyse ağlıyacak olduğum kişişer Guilford Cornelia'nın şovalyesi Rolodur.Şİmdiye kadar hiç bir animede ağlamamıştım.Ama gözlerim doldu öldüğünü gördüğümde.Shirley için üzülmedim nedense erkeklerin ölmü daha çok koyuyo nede dir bilinmez.Kızların o kadar değil.Ama sonunu çok merak ediyom.Bide ne saçma kara şövalyeleri her şeyi kaybediyor sonra baba seni cehenneme gönderce mfalan NAsıl??.Sırf bunun için izliyom zaten .Zero'nun niye isiminin niye zero olduğu konusunda görüşü olan var mı*BEnce çünkü sıfır biri hiçbir gerçek şeye sahip değil dost anne arkadaş tarikat hiçç.Tek gerçeğide onun mallığı yüze ölüyor.Kardeşi NUNally Suzaku'ya yaşa emri vermese bişey olmıyacak.Onun suçu suzaku salağın önde gideni bu arada.Ama guilford öldüğünde resmen parçlalandım.HAni animelerde olurya cam kırılma sahnesi gelir ekrarna aynı o şekilde dağaltım.Sadakatini hiç kaybetmeyi biri.Sadakat bu da enteresan bi duygu günümüzde pek yok sanırısam ama ben de bu animeyle anladım gerçi sadakatin ne demek olduğunuı ve ZERO yarıdayım ama bence şereffisiz en önünde gideni bi kardeşine daha iyi bir hayat sağlıyacak diye kaç kişiyi öldürüyor.Bİr 10 milyon.Bİr kişi için 10 milyonu katletmek.Bence sadakatin günümüzde bulunmamasını sebebi insanlaırn zero gibi olmasıdır.Geass ları yok tabi ama yalancılar herkez kimse kimsenin yalan söyleyip söylemediğini bilemez.BU yizden artık sadakati bırak kimse kimsye güvenmiyo bile bence bu anime herşeyin dışında çok başka daha ulvi veönemlibir onuya değiniyor.Ya gelişirisin yafa öllürsün elbet birileri.Güçlüler güçsüzleri ezmelidir diye bir yere saldırcak ve inanın biz ilk 3 teyiz.BUndan adım gibi eminim.Japonlar hiroşima saldırısın.YApıldığı yeri öğrencilerine gösteriyorlar.Böylece onlar aynısını yaşamamak için çalışıp gelişiyorlar.İşte olay bu .Ama burda bi çelişk var.Kıyıma matliama uğramammamak için ülkeni kalkındırıyorsun ve bu korktuğunun şeyi bir gün başkalarına yapısun ama bu senin amaçlarına ters düşmüyormu?.Bizim ülkemizde ben kendimden biliyroum:Çanakkale'ye gezi düzünleniyo okulaca çeyreği gelmiyor.Ücretsizolmasına rağmen evde Track Mania oynamaları gerekiyomuş.Very Happy.Kaların yarısıda oraya gidip kaçıyorlar:VEn biliyorum yaa arkadaşlarla gittik geçende bazıları bi gelmiş alttın mayo var.Biz orda eski askerlerin bir biri üstünde ölüp öldüğü siperleri geziyoz.kazanmak için yüzbinlerce türk'in kanının karıştığı denize imreniyoz.Onlarsa o kanlı denizde umursamazca yüzdüler.İnanamadım ne küstahlık.Şİmdi kıyıma uğrayanlar biz değilde japonlar ingilizler yada Amerikan2alar mı olcak.İLk üçteyiz diyorum ya ilk 3.BU yazdığım en uzun yorum mesajı oldu burada.Ama bu anime bence o kadar basit bir anime değil üzerinde düşündüğünüz zaman sizin yüzünüze gece uyuyamıyacağınız kadar sert bir biçimde gerçekleri çarpıyor.Yaptığın yanlışlar uyuyamıyorsun içn içini kemiriyor.İşte ben bundan bilim adamı olmak istiyorum.Yüksek mühendis çocuksu hayalalar KNigtmare' yapmak onu yapmasan bile en azında bizi koruyacak bişey.Şahsen ben baazen geceleri korkudan uyuyamıyorum.GElecek korkusundan ÖSS SBS YDS gibi saçmalıkların korkusundan değil.
silentwarior
silentwarior
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 51
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Keyifl10

Mesaj tarafından meyday Perş. 11 Haz. - 19:20

Yorum gerçekten uzun olmuş, okurken yoruldum.
Keşke seriyi tamamladıktan sonra ki net yorumlarını yazsaydın.
Diğer konularda ise hassas olman çok güzel... OK
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından scoutcrawler Perş. 11 Haz. - 19:24

Zero bu aralarda birden fazla animede var.....Hiçliği ifade ediyor
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından blackhydra Cuma 12 Haz. - 9:54

scoutcrawler demiş ki:Code:Geass Polyanna sonunun en güzel örneği bu resimde (gerçekten)

http://codegeassrpg.yetkin-forum.com

benim için hayal gibi birşey yapmış yapan arkadaş kalp

Lelouch bana göre en bahtsız ve en lanetlenmiş karakteri. İçim acıyor..Bir insan herşeyini mi kaybeder...dağılmıştım geassı bitirdiğimde.

Lelouch ftw ! o ölmedi !

En son blackhydra tarafından Cuma 12 Haz. - 9:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
blackhydra
blackhydra
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 136
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Pusuda10

Mesaj tarafından scoutcrawler Cuma 12 Haz. - 9:56

Bence sonu gayet güzel bitti

Spoiler:
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Unde®minE Cuma 12 Haz. - 11:14

Sonunda ben koptum yahu;

Spoiler:

Tek üzüldüğüm sahne de ;

Spoiler:

Karakterler arasında da sadece Cornelia'ya hasta oldum, bir de o beyaz saçlı ufak bi kız var acaip bir adı var Tenzi mi neyse onun sesi çok şirindi Very Happy

En son Unde®minE tarafından Cuma 12 Haz. - 11:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Unde®minE
Unde®minE
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1492
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Nerdey10

Mesaj tarafından scoutcrawler Cuma 12 Haz. - 11:16

Anlayan anlar

Nİİİİİİİİİİİİİİİİİİ-SAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Unde®minE Cuma 12 Haz. - 11:32

Yapma scout, aklıma geldikçe bi yandan gülüyorum bi yandan içim bir tuhaf oluyor Very Happy Code Geass'ı bilgisayaradn sildim de aklıma geldikçe sonunu tekrar tekrar izleyip içimi burkmayı engellemiş oldum Very Happy
Unde®minE
Unde®minE
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1492
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Nerdey10

Mesaj tarafından blackhydra Cuma 12 Haz. - 13:14

Yöntemleri sıradışı da olsa işgal edilmiş bir toprağın geri alınması ve olması gereken düzenin sağlanması için her yol mübahtır. Yaptığı hataların bedelini çok ağır ödeyen bir karakter Lelouch. İnsanların bu derece değişken hareket etmek zorunda kalan bir karakteri anlayamayabilirler ve insan anlamadığı şeyi yok etme yoluna kadar ilerleyebilir. Ayrıca, o ölmedi !!!

Unde®minE demiş ki:Sonunda ben koptum yahu;

Spoiler:

Tek üzüldüğüm sahne de ;

Spoiler:

Karakterler arasında da sadece Cornelia'ya hasta oldum, bir de o beyaz saçlı ufak bi kız var acaip bir adı var Tenzi mi neyse onun sesi çok şirindi Very Happy

Oba-san, kono urami jigokue nagashimas. - Jigoku Shoujo

Feel my wrath ! - Illidan Stormrage
blackhydra
blackhydra
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 136
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Pusuda10

Mesaj tarafından Exile Falcon Cuma 12 Haz. - 13:16

Unde®minE demiş ki:

9 yaşında bir kız seslendiriyor Tenzi'yi Very Happy V.V'yi ise 12 yaşındaki bir çocuk.Nasıl sinirim bozulmuştu ilk gördüğümde Very Happy Seiyuulara hep özenmişimdir de Razz
Exile Falcon
Exile Falcon
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1543
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Images12

http://www.chocobofansub.blogspot.com

Mesaj tarafından SheaN Cuma 12 Haz. - 13:39

Mine sanırım pek anlıyamamışsın ordaki meseleyi Lelouchun anlatmasın rağmen orda tamamen bilerek yapılmış birşey ölümü vs.. ayrıca kendileri ölmedi son anda arabayı süren kişi leluş tur =D

Bkn: Code Geass 2.sezon specialları

SheaN
SheaN
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 888
Ruh Hali : Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli - Sayfa 7 Tembel10

7 sayfadaki 11 sayfası Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

- Similar topics