Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
+21
hione
Unde®minE
blackhydra
silentwarior
Squaw
Ozey
zhenya
Kitiara
scoutcrawler
bLue-Dragon
SheaN
Ryoko Yoichi
RoMe
sera myu
özz
pikeruchan
sakura hime
Exile Falcon
Akuma_Blade
meyday
LordCha
25 posters
8 sayfadaki 11 sayfası
8 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Geri: Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
Bu sayfanın başlığına "spoiler içerir" yazılsa veya yazılar düzenlense iyi olur.
@UnderMine; sen bunu bir elin mouse ta ileri alarak mı izledin , bende bunu merak ettim...
@Shean; bu speciallar için bir link verirmisin
@UnderMine; sen bunu bir elin mouse ta ileri alarak mı izledin , bende bunu merak ettim...
@Shean; bu speciallar için bir link verirmisin
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla arkadaşlar ben de special'leri arıyorum şu an Shean'ın lafı üzerine ama hiçbir şey bulamadım.Ben de ondan bekliyorum
Ben de bildiğim deliklere baktım ama yok...Zaten sen de bulamadıysan benim ki boşuna olur...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet arkadaşlar Shean salladığını itiraf etti sonunda.Aramayın boşuna
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Oha harika yalnız o sahneye göre yapmamıştım ben acayip sallamıştım orda dfsgsdfg exile ile biraz konuşarak olayı açıklığa kavuşturduk fgdghd
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Saolun ya iyi bi heyecan oldu
@zhenya; onu daha önce izlemiştim, evet o sahte
@zhenya; onu daha önce izlemiştim, evet o sahte
En son meyday tarafından Cuma 12 Haz. - 14:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Fan made bir çok versiyonu var o videonun.Ama insan ona baktığında kendini iyi hissediyor.(En azından ben öyle hissettim )
Aynen Bende birçok kez izledim, iyi geliyor.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bırakın adamı huzur içinde yatsın , böle bi seriye ancak böle bi son yakışırdı ztn , asıl leluşun yaşıyor olması garip olurdu benim için ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Katılıyorum lelouch un yaşa dığını gösteren bu tip giflerin olmasıda animenin o güzelim sonuna biraz leke sürüyodu açıkçası...hione demiş ki:bırakın adamı huzur içinde yatsın , böle bi seriye ancak böle bi son yakışırdı ztn , asıl leluşun yaşıyor olması garip olurdu benim için ...
edit:ayrıca sunrise da lelouch un ölümünü doğrulamıştı diye hatırlıyorum bu görüntüler çıktıktan sonra..
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ama şimdi şunuda unutmayalım arkadaşlar benimde dahil bir çok kişinin eminim düşüncesi şöyledir.
'' Yavv adam dünyanın işini yaptı iyi yada kötü sonuçta yaptı sonra bir kağıt parçası gibi buruşturulup atıldı. ''
Haa şu varki haklımısınız evt güzel bir sondu ama animenin başından sonuna kadar lulu nun yaptıklarını düşününce bende böyle bir izlenim bırakıyo biraz daha güzel olabilirdi sonu bence
'' Yavv adam dünyanın işini yaptı iyi yada kötü sonuçta yaptı sonra bir kağıt parçası gibi buruşturulup atıldı. ''
Haa şu varki haklımısınız evt güzel bir sondu ama animenin başından sonuna kadar lulu nun yaptıklarını düşününce bende böyle bir izlenim bırakıyo biraz daha güzel olabilirdi sonu bence
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
SheaN demiş ki:rağmen orda tamamen bilerek yapılmış birşey ölümü vs.. =D
Ölümünün bilerek olduğunu biliyordum da o insanların "dur öldürme" dercesine -etraftaki insanların yani, lulu'nun korumalarından bahsetmiyorum- koşması garibime gitti. Yoksa ordaki bütün insanlar mı biliyordu, herkes farklı birşey söylüyor iyice kafam karıştı.. Sanırım ben uyuyakaldım son bölümde Gece gece izleyince olan bu
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benim için CC en önemli karakterlerden birisiydi ki eğer o yok olsaydı o zaman bu seri lanet etme sepeblerimden birisi olurdu kesinlikle çünkü bence en derin karakterlerden birisi'ydi CC hatta Luluş'a karşı çıkan şu güya demokraside eşitliğe inanana sahte Britanyalı neydi adını unuttum (o kadar mı nefret edilir bir karakterden adını bile unutmuşum ya ) onunla bir sahne.sindeki CC'nin repliklerini asla unutamam...
Ve de en son kameranın CC'ye döndüğü andaki replikleri asla çıkmaz aklımdan ma CC'nin en çok aklımda kalan sözü hayat felsefesi gibi bir şey oldu bu seriyi izledikten sonra ;;
'''Im a witch with eternal life.....''
Sanırım bu cümleyi o herifle yaptığı sohbet sırasında kullanıyordu Lul^'yu koruması konusuna karşı çıktığı için diğer karaktere karşı,aşk-meşk muhabbeti de geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam...
Ama yine d egönlüm her zaman ki söylediğim gibi;
CC nd Lulu 4ever...
Ve de en son kameranın CC'ye döndüğü andaki replikleri asla çıkmaz aklımdan ma CC'nin en çok aklımda kalan sözü hayat felsefesi gibi bir şey oldu bu seriyi izledikten sonra ;;
'''Im a witch with eternal life.....''
Sanırım bu cümleyi o herifle yaptığı sohbet sırasında kullanıyordu Lul^'yu koruması konusuna karşı çıktığı için diğer karaktere karşı,aşk-meşk muhabbeti de geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam...
Ama yine d egönlüm her zaman ki söylediğim gibi;
CC nd Lulu 4ever...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Mangası nasıl biticek acaba hala yayınlanıyo (animeden sonra başladı da ..)birazdaha chapter biriksin öyle okuycam
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Manga mı? Zhenya senden spoiler bekliyorum
@Squaw; Lelouch&CC forever tabi ya , hem CC'yi güldürmeden Lelouch nereye gidiyormuş bakalım , çekerim kulaklarını.
O isim Suzaku olmasın .Bir de Luluş demeyin ya
@Squaw; Lelouch&CC forever tabi ya , hem CC'yi güldürmeden Lelouch nereye gidiyormuş bakalım , çekerim kulaklarını.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:Manga mı? Zhenya senden spoiler bekliyorum
dimi dağ gibi bi karakter bi ş harfiyle garip bi imaja bürünüyor ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Aynen öyle ...Sevmeyenlere de saygım var ama Luluş denmese memnun olurum
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Code Geass - Lelouch of the Rebellion biri bu(daha 11. chapterde),dieğeride Code Geass - Nightmare of Nunnally(buda 16 . chapterde) yani bitime daha çok var gibi ama yakın bi tarihte okurum ikisinide ...şimdilik başka bi mangaya dalmış durumdayım (la corda d oro ya başladımda ... 1 haftadır shoujo okuyorum ne hikmetse)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Meyday ben seviyorum sevdiğim için demiştim ama
Bir daha sadece Lulu derim sen merak etme ve de dediğin gibi o karakter evet Suzaku sözde kahramanımız dünya'yı daha doğrusu Japonya'yı kurtaracak ya bu seri Death Note'a benzetiliyor ya en azından orda iki karaktere de saygım vardı Kira ve L'e karşı ama burda Suzaku kafasına göre daha doğrusu işine göre saf değiştiren sözde kahramana benim gözümde kesinlikle en azından Lulu inandığı şeyi sonuna kadar savundu çıkarlarına göre saf değiştirmeden...
Edit= Bu arada Zhenya da forumumuzun gurur kaynağı spoiler danışman'ımız,Spolier Danışma Büromuz
Bir daha sadece Lulu derim sen merak etme ve de dediğin gibi o karakter evet Suzaku sözde kahramanımız dünya'yı daha doğrusu Japonya'yı kurtaracak ya bu seri Death Note'a benzetiliyor ya en azından orda iki karaktere de saygım vardı Kira ve L'e karşı ama burda Suzaku kafasına göre daha doğrusu işine göre saf değiştiren sözde kahramana benim gözümde kesinlikle en azından Lulu inandığı şeyi sonuna kadar savundu çıkarlarına göre saf değiştirmeden...
Edit= Bu arada Zhenya da forumumuzun gurur kaynağı spoiler danışman'ımız,Spolier Danışma Büromuz
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben de Zhenya gibi manga okuyan görmedim , itiraf ediyorum bana da spoiler desteği sağladı
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zhenyaa çok çok çok tatlılar dimi dicem sen yanlış adama soruyorsun diceksin ama yinede orda en çok kimi sevdiğini merak ettimzhenya demiş ki:Code Geass - Lelouch of the Rebellion biri bu(daha 11. chapterde),dieğeride Code Geass - Nightmare of Nunnally(buda 16 . chapterde) yani bitime daha çok var gibi ama yakın bi tarihte okurum ikisinide ...şimdilik başka bi mangaya dalmış durumdayım (la corda d oro ya başladımda ... 1 haftadır shoujo okuyorum ne hikmetse)
ya şu mangayı tr okuyabilecekmiyim acaba
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
la corda d oro en sevdiğim reverse harem shoujolardan ...hani ayrıca klasik müzik ; özelliklede keman hastası olunca sonuç kaçınılmaz...umarım tr okuma şansın olur ilerde ne diyim ...
@meyday : Yardımcı olduysam ne mutlu bana zaten
neyse konu dışına çıkıyoz gibi... kızmasınlar sonra...
@meyday : Yardımcı olduysam ne mutlu bana zaten
neyse konu dışına çıkıyoz gibi... kızmasınlar sonra...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
daha yeni bitirdim gercekten güzeldi
izlemeyen okumasın
bide kallen forever...
izlemeyen okumasın
- Spoiler:
- sonu gercekten harikaydı seri boyunca lulu a gıcık olmuştum ama öyle bi bitirdiki... batman darkknight ın sonunda komser gordon batman için söylüyo ya " o kahraman deil kahramanda öte bişey" herkesin ondan nefret edeceğini bilse bile doğru şeyi yapmak...adamımsın lulu
bide kallen forever...
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
Benim de aklıma o gelmişti rifle
Ama...
Ama...
- Spoiler:
- Kallen bana koşuodu orda
8 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
8 sayfadaki 11 sayfası