Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
+21
hione
Unde®minE
blackhydra
silentwarior
Squaw
Ozey
zhenya
Kitiara
scoutcrawler
bLue-Dragon
SheaN
Ryoko Yoichi
RoMe
sera myu
özz
pikeruchan
sakura hime
Exile Falcon
Akuma_Blade
meyday
LordCha
25 posters
4 sayfadaki 11 sayfası
4 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Geri: Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
Gelmesin ya devamı . Bu şekilde bitmesi sizce de güzel olmadı.
Kısa hikayelerde neler olur ben de çook merak ediyorum. Ne zaman çıkacak bunlar.
Kısa hikayelerde neler olur ben de çook merak ediyorum. Ne zaman çıkacak bunlar.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aslında bende 3.sezonu istemiyorum seri çok güzel ona diyecek lafım yok ama bu finalin üstüne 3.sezonun olmaması gerekiyor ya da olursa japonya - biritanya çekişmesi olmasın belki geass topluluğuyla ilgili birşey olabilir bunun içinde bir sürü yeni karakter gerekir kısa öykü ile devam edebilir en azında c.c. ve lelouch hakkında birşeyler öğreniriz
bu arada meyday kısa hikaye nisanda çıkacak
bu arada meyday kısa hikaye nisanda çıkacak
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Saatimi kurdum bile :sunny: .
C.C. ve Lelouch hakkında birşeyler öğrenmek mi? :hhg1: Bu harika olur Sakura, heyecandım şimdiden
C.C. ve Lelouch hakkında birşeyler öğrenmek mi? :hhg1: Bu harika olur Sakura, heyecandım şimdiden
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tabi bu mükemel finali düşünerek bu sözleri söylüyorsunuz.Ama bu kadar harika bir ikinci sezonu yapanlar 3 ü daha iyi yaparlar.Hem daha C halkı ve geass la ilgili çok az şey biliniyor.C.C.'nin anılarına ve geass ı görürürken bazı resimler görünüyordu.Dua eden ve alınlarında geass sembolü olan kadınlar gibi.Daha cevaplanmamış bir sürü soru var, olaylara sadece savaş,lelouch ve zero olarak bakmak sadece bir açı.Bu muhteşem güçle ilgili olaylar ve açıklanıcak şeyler var.Hem daha karakterlerin olaylardan sonra ne yaptıklarıda var.
işte bende onu diyorum eğer 3.bir sezon yapılacaksa bu ilk 2 sezondan çok farklı olmalı yani ana karakterler c.c. ve lelouch olmalı ama konu farklı olmalı eğer böyle olmazsa 3.sezonun bir değeri kalmaz
Ruh Hali :
ki öylede olucaktır, bir kaç aya kadar onunda haberi çıkar bu dvd den sonra.Death note'daki karakterleri hepsi öldüğünden devamını getiremiyorlar ve getirmeyi düşünseler bile yapıcak birşey yok artık.Bu yüzdende sadece bütçesi düşük live actionlar çekerek karakterleri başka hikayede gösteriyorlar.Ama code geass'ta herkes burada ve çok farklı bir durumda devam etmesi normal.C dünyasını anlatmak ve gizemleri çözmek için OVA yapmayı düşünseler bile zaman sınırı yüzünden hikayenin sığmayacağı ve tam yansıtılamayacağından 3.üncü sezon en iyisi
Aslına bakarsanız daha tam olayların çözümünü almış değiliz...
Daha geass ve codeun nasıl dünyaya geldikleri nasıl oluştuğu ve geçmişleri var ayrıca
ayrıca son olarak geass tanrıları var ve picture booklar o bölümden sonraki hayatı göstericekmiş özelliklede leluş ve c.cnin üstüne yoğunlaşcaklardır herhalde...
Daha geass ve codeun nasıl dünyaya geldikleri nasıl oluştuğu ve geçmişleri var ayrıca
- Spoiler:
- v.vnin ölümünüde
ayrıca son olarak geass tanrıları var ve picture booklar o bölümden sonraki hayatı göstericekmiş özelliklede leluş ve c.cnin üstüne yoğunlaşcaklardır herhalde...
En son beyazm tarafından Cuma 13 Mart - 10:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : spoiler kullanım ihlali)
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
güzel bir yere değindin iyi sorular bunlar ama bir soru hariç
Ayrıca Kallen'in yaşantısını ve onuda merak ediyorum (Not:aşağıdaki spoile kallen'İn harika bir resmidir )
- Spoiler:
- V.V. nin ölümü gösterildi,tam olarak gösterilmesede orada ölümsüzlüğünü charles'a verdiği için C.C. nin yanında ölmüştü o patlamadan aldığı yaraların etkisiyle.Hatta güzel bir soruda benden birbirlerine kardeşim diyorlardı.Gerçek kardeş mi yoksa sahte mi?Gerçekse V.V. gücü nasıl aldı ve eğer küçük bir çocuk ve charles ın kardeşi olduğu doğruysa bu gücü geass ı neden kullanmadı.Böyle sorular çok.
Ayrıca Kallen'in yaşantısını ve onuda merak ediyorum (Not:aşağıdaki spoile kallen'İn harika bir resmidir )
- Spoiler:
@SheaN; spoiler kullanım kurallarını okuyunuz. Bir dahaki sefere mesajınız spoiler gerketirdiği halde spoiler kullanılmadan yollandıysa, düzeltilmek yerine silinecektir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Burayı okumak için can atıyorum ama bugün yada yarın daha 1.sezonunu bitireceğim :S
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
2. sezonu dün bitirdim, aslında soluksuz izlediğim ender serilerden biri oldu. Her 2 sezonu içinde üzerinde çalışan herkese teşekkür ediyorum, gerçekten harika bir elli bölümdü. Ancak sonunu düşündüğümde, beklediğimden daha basite getirilmiş olduğunu hissettim, bir de birinci sezondaki o gizemli hava yoktu ikide ancak birdeki heyecanı sürdürmeyi gayet iyi başarmışlar diyebilirim, ikinci sezonun o harika açılış bölümünü hiç unutmam heralde, Leluch'ün psikolojik olarak giderek kendini geliştirmesi ikinci sezonun en iyi yanıydı bence. Son olarak, aslında devam eden bir sezon daha istenirse yapılabilir ama yapılmasa da bir kayıp yok kesinlikle.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Devamının Lelouch ve C.C. üzerinden C dünyasıyla Geass'ın gizemi hakkında olucağını düşünüyorum.Zaten 3.üncü sezon sorusunun cevabı nisan ayındaki picture book 4 ile biraz cevaplanıcak
"Code Geass: Lelouch of the Rebellion’ın yaratıcılarından biri ve ana senaristi olan Ichiro Okouchi, serinin finalini yazdığını açıkladı.
Söz konusu finalin “devam edecek” ya da “bu sezonun sonu” olarak değil, tamamen Code Geass’ın sonu olarak hazırlandığını söyleyen yazar; iki sezonluk animenin planlanmaya başlamasından bu yana 5 senedir bu iş üzerinde çalıştığını ve şimdiye kadarki en uzun projesi olduğunu açıkladı. Okouchi, sözlerine “son bölümü yazdıktan sonra bilgisayarının bir sessizliğe gömüldüğünü ancak stüdyodaki çalışmalarının henüz sona ermediğini ve bu yüzden işinin de daha bitmediğini” belirterek devam etti."
www.anime.gen.tr ' den alıntıdır.
3. sezon diye birşey şimdilik yok. Yapılmaya karar verilse dahi R1 ve R2 sezonlarının arasında bile 2 yıl olduğu düşünülürse şimdiden sabırsızlanmanın anlamı yok. Ben "Death Note" gibi harika bir serinin bile değil devam etmesini, gereksiz uzatılası yüzünden heyecanın azadığını düşünüyorum.
R2 seviyesinde bir sezon çıkarabilirlerse ortaya hayır demem elbette ama pembe diziler gibi olacaksa varsın olmasın daha iyi...
Söz konusu finalin “devam edecek” ya da “bu sezonun sonu” olarak değil, tamamen Code Geass’ın sonu olarak hazırlandığını söyleyen yazar; iki sezonluk animenin planlanmaya başlamasından bu yana 5 senedir bu iş üzerinde çalıştığını ve şimdiye kadarki en uzun projesi olduğunu açıkladı. Okouchi, sözlerine “son bölümü yazdıktan sonra bilgisayarının bir sessizliğe gömüldüğünü ancak stüdyodaki çalışmalarının henüz sona ermediğini ve bu yüzden işinin de daha bitmediğini” belirterek devam etti."
www.anime.gen.tr ' den alıntıdır.
3. sezon diye birşey şimdilik yok. Yapılmaya karar verilse dahi R1 ve R2 sezonlarının arasında bile 2 yıl olduğu düşünülürse şimdiden sabırsızlanmanın anlamı yok. Ben "Death Note" gibi harika bir serinin bile değil devam etmesini, gereksiz uzatılası yüzünden heyecanın azadığını düşünüyorum.
R2 seviyesinde bir sezon çıkarabilirlerse ortaya hayır demem elbette ama pembe diziler gibi olacaksa varsın olmasın daha iyi...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Death Note konusunda sana katılmamak mümkün değil, CG de ise dediğim gibi bir devam gelirse ne ala seve seve izleriz gelmezse de zaten bu sonla tatmin olunabilir diye düşünüyorum. Ichiro Okouchi, öyle bir açıklama yaptıysa devamı gelmeyecektir büyük ihtimal, o halde biz de artık aynı kalitede yeni serileri bekleriz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
@meyday
o sezon için söylenmiş bir açıklama değil o haberi bende okudum şuan hala belli değil açıkcası...
o sezon için söylenmiş bir açıklama değil o haberi bende okudum şuan hala belli değil açıkcası...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
O sezon derken haber başlığı zaten "Code Geass R2 Finali" yayın tarihi "25/07/2008". Haberi bir daha okursan "tamamen Code Geass'ın sonu" ibaresini görürsün. Zaten bende bir daha kesin devamı gelmez demedim. Bu kadar hit olan bir seriyi illa ki devam ettirmek isteyenler var. Ama Code Geass yaratıcılarından biri ve ana senaristi olan Ichiro Okouchi sözlerini bir kenara atamayız herhalde. Şu anlık böyle bir çalışma yok.SheaN demiş ki:@meyday
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
4.üncü picture book tan sonra satışlara göre ya 5.incinin haberi ya da 3.üncü sezonun çalkantısı duyulur.
C.C. geass kullanamıyor ama verebiliyor tıpkı V.V. gibi.Onlar geass kullanamıyor ama Lelouch (bitiren spoilerden soruya baksın
C.C. geass kullanamıyor ama verebiliyor tıpkı V.V. gibi.Onlar geass kullanamıyor ama Lelouch (bitiren spoilerden soruya baksın
- Spoiler:
- ama Lelouch mabette ölümsüzlüğü aldığı halde tahta geçince ve sonrasında geass kullanabilmişti.C.C. geass'ı ilk aldığında tek gözdü Lelouch gibi sonra iki gözünede sıçramış ve ona verenin dileği karşılığında ölümsüzlüğünü almıştı.Ama sonra geass kullanamadığını anladık ilk sezonda.Ölümsüzlüğü alınca geass yok oluyor ve sadece geass verebiliyor olunması lazım.Ama Lelouch un hem ölümsüzlük hemde geass ı var gibi.Sonunda ölmedi ve geass ı da var değil mi??? İLGİNÇ
ya bu picture booklara 1.sezondan sonramı başlayım 2.sezondan sonramı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1.sezondan sonra başlarsan iyi olur çünkü ilk picture booklar 1.sezonda olan hikayeleri özetle geçiyordu yada başka seride göstermedikleri hikayeleri veriyorlar...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
sera myu benim yaptığımı yap ve ikinci sezonu bitirince picture booklara başla.En güzel ve temizi olur, hem görülmeyen yerleri ekstra seçenek olarak izlemiş olursun
ben 3 bölümünü izledim 2.sezona gerek yoktu şimdiye kadar izlediklerim gibiyse devamı ama 2.bölümü çok sevdiğimi sözlyemicem 1.picture booktaki çizimler daha güzeldi 2.kısım kızların cazibesini kullanalım falan gibi olmuş ama bana o vücutlar tiksindirici geldi üstelik suratlarıda kötü çizilmişti ama şu gözlüklü kızın yüzü iyiydi bak onu sevimde zaten o tip kızlar genelde gözlüğü çıkarıp saçı açınca afete dönüştüğünden böyle birşey bekliyordum
bu arada teşekkürler shean
bu arada teşekkürler shean
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:sera myu benim yaptığımı yap ve ikinci sezonu bitirince picture booklara başla.En güzel ve temizi olur, hem görülmeyen yerleri ekstra seçenek olarak izlemiş olursun
Bence de 2. sezondan sonra başlayın Picture Bookları izlemeye ama ilk sezon bitince başlarsanız da pek bi fark olmaz. 2. bitince başlarsanız, anlatılanları daha iyi anlarsınız gibi geliyor bana^^
pikeruchan- Aktif üye
bende 2.sezondan sonra başlanması taraftarıyım ama karar sana ait sera
Ruh Hali :
Zaten code geass artık en iyi seriler arasına girdi benim için.İlk sezona o kadar bağlanmamış olsamda ikinci sezona geçince hayran kaldım.Şu aralar op1 ve end2 nin müziklerini dinliyorum genelde.Portakal, olayınada bayıldım zaten ilk sezondan başlayıp sona kadar gitmesine.Portakal tam bir komediden gerçek sadakatin adı oldu.
aslında o portakal ayrı bir olay zaten ama ben bu portakal olayının ilk sezonda çok abartılmıştı 2.sezonda tekrar bay portakalı görünce yok artık yine mi demiştim
Ruh Hali :
4 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
4 sayfadaki 11 sayfası