önemli bi soru buu
+2
sera myu
Aima
6 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
önemli bi soru buu
ben çewiri yapmak istiodum da sitenin kendi çewiri grubu var ise eger sayıda bi eksiklik varsa yardım edebilirim :twisted:
Aima- Mesaj Sayısı : 5
Geri: önemli bi soru buu
benim bildiğim kadarıyla animemangantr eline animesini alıp ben bunu sizin sitenin içinde çevirecem diyen herkese açık ahaha çook sevindim yeni bir anime ve çevirmen geliyor peki çevirimi yoksa fansubmu düşünüyorsun
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ehe ehe buldum:D grube uye de oldum ya manga cewirisi yapıodum o da sil duzenle falan ...ohoo yani:D şimdilerde anime çewirip bir yere not alsam editi yapan arkadaşlarmız vardır elbet yani çewiri benim duzenleme onların gibi bise:D
Aima- Mesaj Sayısı : 5
güzel fikir bence. projelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
hmm peki çevireceğin anime kafanda bellimi yoksa öneri alıyormusun
bu öneri alıyormusun lafının arkasında lütfen şunu çeviir isteği yattıını anlamışsındır sanırım
bu öneri alıyormusun lafının arkasında lütfen şunu çeviir isteği yattıını anlamışsındır sanırım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
fansub yapımında iki önemli çalışma var.
1- çeviri
2- videoya ekleme
Çeviri bittikten sonra videoya ekleme 1-3 saat arasında sürüyor bir bölüm.Tabi rawlarını bulmakta bazı animelerin çok ama çok zor tabi.Mesela ben hala shakugan no shana'nın büyük raw larını arıyorum ilk sezonun.Çevirim ve grup kesinlikle eğlenceli,ben yaza kadar ara verdim mesela takımımla çevirim yapmaya dersler yüzünden
1- çeviri
2- videoya ekleme
Çeviri bittikten sonra videoya ekleme 1-3 saat arasında sürüyor bir bölüm.Tabi rawlarını bulmakta bazı animelerin çok ama çok zor tabi.Mesela ben hala shakugan no shana'nın büyük raw larını arıyorum ilk sezonun.Çevirim ve grup kesinlikle eğlenceli,ben yaza kadar ara verdim mesela takımımla çevirim yapmaya dersler yüzünden
Grubun yoksa adminlerle baglantıya geçebilirsin.Sitemiz anieme sever herkese acık.Hiçbir karşılık beklemeden çeviri yapan arkadaşlara büyük saygı duyarız.Aima demiş ki:ben çewiri yapmak istiodum da sitenin kendi çewiri grubu var ise eger sayıda bi eksiklik varsa yardım edebilirim :twisted:
Aima demiş ki:ben çewiri yapmak istiodum da sitenin kendi çewiri grubu var ise eger sayıda bi eksiklik varsa yardım edebilirim :twisted:
sera ve chobitsin dediği gibi kapımız herkese açık, herhangi birimize pm ile ulaşırsan konuşabiliriz
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası