"Sitede zararlı içerik var!" mesajı
5 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
"Sitede zararlı içerik var!" mesajı
İnternet tarayıcı olarak Google "Chrome" kullanıyorum. Tarayıcı iki gündür zaralı içerik var mesajı gösterip siteye ulaşım kapanıyor. Explorer da bu hatayı vermiyor ama Chrome kadar kullanışlı bulmuyorum. Bendeki veya eğer var ise sitedeki bu problem giderilebilir mi?
Hata ekranı;
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.
animemangantr.yetkin-forum.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran animegamming.top-site-list.comsitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.
Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için animegamming.top-site-list.com için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.
Zararlı online yazılımlardan nasıl korunacağınız hakkında daha fazla bilgi edinin.
Hata ekranı;
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.
animemangantr.yetkin-forum.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran animegamming.top-site-list.comsitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.
Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için animegamming.top-site-list.com için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.
Zararlı online yazılımlardan nasıl korunacağınız hakkında daha fazla bilgi edinin.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: "Sitede zararlı içerik var!" mesajı
Öyle dandik hala saglam bir sürümü çıkmayan bir tarayacıya güvenmemek lazım.Ama senin ilgin için deneyecegim.AVG tespit ettgi saglam sitelerden biriyiz ayrıca mcafedede temiz görülüyoruz.Belki reklamlarda top sitelerde zaralı içerik olabilir neyse güvenliğimiz en üst düzeyde.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
meyday, internet explorer'ın yetersiz olduğundan şüphe yok zaten. Ama bence chrom yerine Firefox'u dene. Tavsiye edilen eklentilerine göz at. Benim gözümde 1 numaralı tarayıcı firefox'tur.
Bende önyargılıydım ama Chrome internet için oldukça kullanış bir tasarım. Kullandıkça kendine bağlıyor. (sonuçta Google patentli)
İlginiz için teşekkürler "Bedifeci" , "Seifukusha" .
İlginiz için teşekkürler "Bedifeci" , "Seifukusha" .
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende önyargılıydım ama Chrome internet için oldukça kullanış bir tasarım. Kullandıkça kendine bağlıyor. (sonuçta Google patentli)
İlgin için teşekkürler "Bedifeci".
şunu söylüyeyim çıktıfgında denedigim ama pekk hoşuma gitmeyen bir tarayıcıydı.Tabi kendini geliştirirse ozaman degişir fikrim.İe kaynaklarını kullanıyor diye hatırlıyorum
Bu ara 5-6 internet tarayıcısı kullandıgım belirteyim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hangisini tavsiye edersin Engin abi? Özellikle Opera ve Firefox'u kıyaslarsan.
ikisinin de ayrı özellikleri var.Örnegin operada indirmeye devam ettgin videoyu seyredebiliyorsun bu firefox yok.Ama sorunun az olsun diyorsan firefox onun ilk nesli Netscape derim.Ayrıca opera eklentilerde flash gibi sorun çıkarabiliyor ama çok iyi bir browser oldugu da bir gerçek,firefox da çerezleri daha iyi yönetebiliyoruz.Ve eklentileri daha fazla.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Anladım abi.
Fİrefox'da belli başlı eklentiler var. Aslında toparlayıp alet çantası gibi, isimlerini bir kenara yazmak gerekiyor. Ondan sonra firefox mükemmel bir tarayıcı haline geliyor.
Fİrefox'da belli başlı eklentiler var. Aslında toparlayıp alet çantası gibi, isimlerini bir kenara yazmak gerekiyor. Ondan sonra firefox mükemmel bir tarayıcı haline geliyor.
"Chrome" zaten özellikle internet kullanımı için tasarlanmış. Adres çubuğunun google tarayıcısı olarak kullanılması, tasarımının oldukça sade olması, ekranı geniş ve temiz tutması, tek bir sayfada kolayca yeni sekmeler açılabilmesi, yeni sekmelerin istenilen yere tutularak götürülebilmesi, hazır yer imleri oluşturularak sabit yerlere kolayca ulaşılabilmesi ve bende oldukça hızlı çalışması gibi özellikleri yüzünde kolay kolay bırakamam şimdilik. Tam sürümünde olan aksaklıklarında giderileceğini düşünürsek Chrome devam...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
animegamming.top-site-list.com
Sorunu anladım ve halledilmiştir meyday portal kısmında top siteler vardı, heralde onun içerigi zararlı olabilir o siteyi sildim. Bir daha dene.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hocam bana sorarsan; Piyasaya çıkmış neredeyse tüm tarayıcıları dendim. Ve sonucunda Opera ve Safari kadar kullanışlı, hızlı ve esnetik [özellikle safari] olanı yok ama bu forum için konuşacak olursak, safari türkçe karakter sorunu çıkartıyor opera ise yazı yazarken renk, resim ve diğer tagları algılamıyor, elle girmek gerekiyor. Opera kullanıcısı olarak, foruma mesaj yollarken paragraf yapmak istediğimde < br > kodunu kendim yazıyorum. Resim eklemek içinse [ img ] taglarını. O yüzden bunlarla uğraşmak istemiyorsanız Firefox daha iyi bir seçim olacaktır. Geri kalan yerlerde Opera ya da safari kullanmanızı öneririm.Seifukusha demiş ki:Hangisini tavsiye edersin Engin abi? Özellikle Opera ve Firefox'u kıyaslarsan.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
bedifeci demiş ki:animegamming.top-site-list.com
Sorunu anladım ve halledilmiştir meyday portal kısmında top siteler vardı, heralde onun içerigi zararlı olabilir o siteyi sildim. Bir daha dene.
eline sağlık engin, benden hızlı davranmışsın:D
bu arada sonuna kadar internet explorer kullanmaya devam edeceğim sanırım:)
bedifeci demiş ki:animegamming.top-site-list.com
Çok teşekkürler "Bedifeci".
Bu mesajı Chrome'den yazabildiğime çok seviniyorum.
İlgi gösteren herkese de teşekkürker...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası