Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?
+90
Unde®kaN
Servet
Spinel Sun
juvenil
DarkeLia
Isot
ishak
Kitiara
AkumA
Mahlas_Kafkef
YAGAMI
vecitasan
yuuki cross
FindaSoul4$ale
ademania
Sora Kaze
blackhydra
Zax
savage garden
lantis
doumeki
Susano'o
kanade
MetatroN
gundamaster
riflem@n
yuuki_cross
HitsugayaTaichou
AnTiOkSiDaN
TheCrow
Tamaki Suo
oTa
DicLonius
Ozey
stratospheregirl
cb_spike
SheaN
S.Tensei
ShadowFalcon
scoutcrawler
resurgam
mortifera
rcatalkaya
bluetear
kordiseps
mikan sacura
snowflake
Seifukusha
FoRZa
mavilynx
+L+
ShaiThan
Hitokiri
Unde®minE
aoshi
Exile Falcon
Devonie
Squaw
wiL-
Hei_(BK201)
Kıman
lafolya
Underfined
zhenya
Desire
ecursed
LordCha
Nodame^^
edemirci44
sakura hime
Kansu
Ryoko Yoichi
bLue-Dragon
KaranlıK
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
zeze
bonjour
RoMe
jinxleus
hione
özz
ozman
cynthia
sera myu
CHOBiTS
meyday
spartiate
Akuma_Blade
Hanajima
94 posters
15 sayfadaki 40 sayfası
15 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Geri: Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?
tale of genji 1- 4
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:onegai twins 1-9
ben 7 ye kadar izliyebildim , baya bi ilginç ilerliyor bakalım sonunu nasıl bağlıcaklar merak ediyorum , yarına kaldı artık ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Tengen toppa gurrenn lagann'ı az önce bitirdim
- Spoiler:
- 27.bölümün ilk başlarında saçlarım kabarıp böyle çok etkilensemde sonlarına doğru cidden ağlamaktan gözlerim yandı artık... ne izliyin diyorum nede izlemeyin ayrıca 27.bölümün son dakikalarında simonu 40 yaşında bir evsiz olarak görmek cidden daha da üzdü...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
k-on 6,asura cryin 5
G.İ.T.S stand alone complex 2nd 1 - 3
G.İ.T.S stand alone complex 2nd 1 - 3
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
School Rumble Sezon I 1-10 süper bir animeymiş gülmekten bittim
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
g.i.t.s. stand alone complex 2nd 4 - 8(gunde 4 bölümden fazlası saglıga zarar...sci-fi,military,police,mecha,no action ve beraberinde fena bi sıkıntı...ilk g.i.t.s nin ve açılıştaki bjork un hatrına izliyorum inşallah sonlara dogru biraz daha haraketlenir)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Maburaho , K-ON 6 , Asuran Cryin 5 şimdide Tayutama 5'i indiriyorum onuda izler bugüne noktayı koyarım artık ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
I''S Pure OVA diye birşey
gidip gidip romantik serilere çatıyorum durmadan biri beni tutsun ceksin birşey yapsın...
gidip gidip romantik serilere çatıyorum durmadan biri beni tutsun ceksin birşey yapsın...
stratospheregirl- Aktif üye
Ruh Hali :
pandora heart 1-4
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Rebuild of Evangelion: 1.0 YOU ARE (NOT) ALONE___9,5/10
Neon Genesis Evangelion'un yeniden yapılan 4 filminden 1.si .Çok etkilendim, ben serisi izlemedim orada nasıl işlemdi bilemiyorum ama filmi harikaydı. Sanatsal olarak animelerde en beğendim türlerden, insan psikolajisi mükemmel analiz edilmiş, karakterlerin davranışları hikayeye uygun ve tutarlı, arka planlar - detaylar harika tasarlanmış.
Hikaye ve kurgu olarak oldukça tatmin edici, doyurucu ve merakı körükleyen sırlarla bezenmiş. Bu insanın kafasını karıştırdığı gibi izleyenin filme motive olmasında da olumlu yansıyor.
Filmi izleyen iyi bir ses sistemine sahip ise çok daha güzel, zevkli bir seyir elde edilebilir. Efekler muhteşem, filmin sonuna doğru çalan müzikle birlikte resmen kanım kaynadı.
Bir üzüntüm bunun devam filmlerinin uzun aralıkla çıkıyor olması. Neyseki bu yaz 2. film geliyor.
Not: Bu anime ile ilgili spoiler den kesinlikle kaçınılmalı. (ne yazık ki birkaç tane yedim)
Neon Genesis Evangelion'un yeniden yapılan 4 filminden 1.si .Çok etkilendim, ben serisi izlemedim orada nasıl işlemdi bilemiyorum ama filmi harikaydı. Sanatsal olarak animelerde en beğendim türlerden, insan psikolajisi mükemmel analiz edilmiş, karakterlerin davranışları hikayeye uygun ve tutarlı, arka planlar - detaylar harika tasarlanmış.
Hikaye ve kurgu olarak oldukça tatmin edici, doyurucu ve merakı körükleyen sırlarla bezenmiş. Bu insanın kafasını karıştırdığı gibi izleyenin filme motive olmasında da olumlu yansıyor.
Filmi izleyen iyi bir ses sistemine sahip ise çok daha güzel, zevkli bir seyir elde edilebilir. Efekler muhteşem, filmin sonuna doğru çalan müzikle birlikte resmen kanım kaynadı.
Bir üzüntüm bunun devam filmlerinin uzun aralıkla çıkıyor olması. Neyseki bu yaz 2. film geliyor.
Not: Bu anime ile ilgili spoiler den kesinlikle kaçınılmalı. (ne yazık ki birkaç tane yedim)
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kapanıştaki beautiful world (Utada Hikaru) baya hoşuma gitmişti benim dedigingibi çok guzel bi anime hatta ben dvd sini almıştım bu filmin
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kuroshitsuji'ye başladım geçen gün, onu izlemeye devam ediyorum. [5-8]
Daha sekize yeni geçtim, o yüzden şimdilik söyleyebileceklerim az. Ama baya hoşuma gitti ve Sebastian her an favori karakterler listeme girebilir. Daha pek bi olay örgüsü yok ama güzel gidiyor. Animasyonunu da sevdim. Açılış müziği de hoş.
Daha sekize yeni geçtim, o yüzden şimdilik söyleyebileceklerim az. Ama baya hoşuma gitti ve Sebastian her an favori karakterler listeme girebilir. Daha pek bi olay örgüsü yok ama güzel gidiyor. Animasyonunu da sevdim. Açılış müziği de hoş.
Bokura ga Ita 1-4 çizimleri oldukça kötü olsada güzel bi hikayesi var bakalım ilerleyen bölümlerde olaylar nasıl gelişecek ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Barefoot Gen___9/10
Bir savaşın ne kadar kötü sonuçları, travmaları, acıları olabileceğini en iyi, en gerçekçi anlatacak görsel sanatın bir anime olacağını beklemezdim. Böyle filmleri daha önce izlememiş olduğuma üzülüyorum. Bir filmde bu kadar güzel ve anlamlı mesajın aynı anda verilebilmiş olması beni oldukça memnun etti ve duygulandırdı. Bu kadar çok duygulanıp aynı anda bazen gülebilmem ayrı bir ironiydi. Tek kusuru 1983 yılında yapılmış olması. Tabi bu kusur ona ait değil. Kusur benim bunu bu kadar geç izlemem.
Film benim için artık tarihi bir belgesel niteliğinde...
Bir savaşın ne kadar kötü sonuçları, travmaları, acıları olabileceğini en iyi, en gerçekçi anlatacak görsel sanatın bir anime olacağını beklemezdim. Böyle filmleri daha önce izlememiş olduğuma üzülüyorum. Bir filmde bu kadar güzel ve anlamlı mesajın aynı anda verilebilmiş olması beni oldukça memnun etti ve duygulandırdı. Bu kadar çok duygulanıp aynı anda bazen gülebilmem ayrı bir ironiydi. Tek kusuru 1983 yılında yapılmış olması. Tabi bu kusur ona ait değil. Kusur benim bunu bu kadar geç izlemem.
Film benim için artık tarihi bir belgesel niteliğinde...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Anlattıgı tarihi hesaba katınca insanı etkilemesi çok normal bakınız: Grave of the Fireflies aynı tarihleri anlatır...bu iki animeyi ardarda izleyende sonunda aglar heralde
Bu arada g.i.t.s s.a.c.2nd 8-11 gunde 3 bolum yeter fazlası zarar
Bu arada g.i.t.s s.a.c.2nd 8-11 gunde 3 bolum yeter fazlası zarar
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Nodame Cantabile 10-11
Spice and Wolf 4-8
Asura Cryin 4
REC Special 7.5
Spice and Wolf 4-8
Asura Cryin 4
REC Special 7.5
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Requiem for the Phantom 1-2
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Vampire Knight 1-4 efet gecenin 5'i bende farkındayım ama mecburiyetten ayakta olduğum için bişiler seyretmeliydim , iyikide seyretmişim güzel bi seri ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
naruto shippuden 106-109 toplam 12 dk falan surdu 3 bolum. Bunların mangaya dönme niyeti yok anlaşılan....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
XXX holic 11.bölümü izledim...
12yi indirmem lazım...
12yi indirmem lazım...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
15 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
15 sayfadaki 40 sayfası