genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
7 sayfadaki 40 sayfası
7 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
animeyi bilmem ama mangası baya guzel ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:Sabahtan beri o mangayı okumaktayım az once 91 chapteri bitirdim bi de baktım hikaye bitmiyor devamını bekle işin yoksa...nerden buldun da yazdın ismini squaw ...bide animesini indiricez şimdi ....
Ahahah...Bu sefer anime.de mi bitiyor olaylar bu senin için kötü oldu Zhenya senin gibi manga okumayı seven birisi için anime izlemek... =(
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bu ilk defa deil benim için çok başıma geldi çook...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:bu ilk defa deil benim için çok başıma geldi çook...
O halde alışkansan sorun yok...
Ya bugün acayip bir anime izleme isteğiyle oturdum Vampir Prencess Miyu'ya başladım,allahım bu nasıl bir seridir nasıl bir senaryodur,beklentilerimin çok altındaydı hem de çokkkkkkkkkkkkk...=(
Ama müzikleri bana Fate/Stay Night.ı anımsattı her ne kadar onunkiler kadar mükemmel olmasa da zaten müzik.ler aynı kişiye aitti...Ama tek sevdiğim yönü serinin drama kısmı oldu açıkçası...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sonunda bugün Onegai Twins'e başlayabildim.İlk bölümde Onegai Teacher ile bağlantılı olduğunu görünce acayip sevdim.Daha ilk iki bölümünü izledim ama şu an 7'de iniyor.Yarın 1-12 arası ve Ova'sınıda indirip izlerim.((((Altyazıları yolladığın için teşekkürler Ortak(squaw) )))) Bu seriyi bitirincede Onegai Teacher'de geçen yıl 7.ci bölümde kalmıştım,oradan indirip devam ederim.Lucky Star 4-5-6-7 yi ve Onegai Twins 1-2 yi izleyince öğleden sonram (özelliklede luck starda) tam bir komedi ve eğlenceye dönüştü biraz.Kaliteli seriler bulmak zor ama bulunduğunda sonuna kadar izlenmeli.
Sera, Soul Eater'da 30'u izlediğine sevindim.Ben en son 46'yı izledim 2 hafta önce.Şu an indirdiklerim bitince Soul Eater'ıda bitiricem.Kid simetri ve silah kızlarla çok sevimli ve komik oluyor.Ama özel saldırısını yaparken ve patenine bindiğinde çok güzel.Onun şarkısı olan 'Bang! Bang! Bang! Bang! Have a Nice Dream' arkısını mutlaka dinlemelisin.Benim favorilerimdendir ve dinlerken kesinlikle onu hatırlıycağını garanti ederim.Bazı bölümlerde kullanılmıştır.(Not sayfamda var)
Sen daha Medusa'nın dövüşünü izliyorsun, o dövüş 30 ya da 31 de bitiyordu zaten.Vector Arouw'u kullanmasına bayılıyorum Medusa'nın özelliklede o dövüşünde.Bayağı hızlı di mi?
Sera, Soul Eater'da 30'u izlediğine sevindim.Ben en son 46'yı izledim 2 hafta önce.Şu an indirdiklerim bitince Soul Eater'ıda bitiricem.Kid simetri ve silah kızlarla çok sevimli ve komik oluyor.Ama özel saldırısını yaparken ve patenine bindiğinde çok güzel.Onun şarkısı olan 'Bang! Bang! Bang! Bang! Have a Nice Dream' arkısını mutlaka dinlemelisin.Benim favorilerimdendir ve dinlerken kesinlikle onu hatırlıycağını garanti ederim.Bazı bölümlerde kullanılmıştır.(Not sayfamda var)
Sen daha Medusa'nın dövüşünü izliyorsun, o dövüş 30 ya da 31 de bitiyordu zaten.Vector Arouw'u kullanmasına bayılıyorum Medusa'nın özelliklede o dövüşünde.Bayağı hızlı di mi?
bana bu fate/stay night tarzı bişeyler lazım .bikaç haftadır hep shoujo manga okuyorum gidişatım kötü.... bu arada spoiler ver ben daha soul eater a başlamadım...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:ban bu fate/stay night tarzı bişeyler lazım .bikaç haftadır hep shoujo manga okuyorum gidişatım kötü.... bu arada spoiler ver ben daha soul eater a başlamadım...
Ga-Rei okumadıysan onu oku bence Zhenya güzel bir seri ben çevirisine başlayıp bırakmıştım şimdi başka bir grup devam ediyor..Ama olaylar güzel gidiyor zaten mangası animeden sonra türeyenlerden yani mangasında olaylar anime.sindekinin başlangıcına dönüyor...
LordCha sanırım önce Onegai Teacher sonra TWins.i izleyecektin
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Onegai Teacher'da 7.ci bölüme kadar gelmiştim.O yüzden diğer konuları biliyorum Tr altyazısı 7.ci bölüme kadardı geçen yıl
Onegai Twins'de öğretmenin istersen yemek yapmaya gelebilirim dediğinde diğerininde 'kocanızla aranız açılmasın'dediği sahne çok komikti.Çünkü hemen okulun diğer tarafında hapşırdı.İzleyen bilir canım XDDD
Onegai Twins'de öğretmenin istersen yemek yapmaya gelebilirim dediğinde diğerininde 'kocanızla aranız açılmasın'dediği sahne çok komikti.Çünkü hemen okulun diğer tarafında hapşırdı.İzleyen bilir canım XDDD
naruto shippuuden kizunayı izledim dürüstçe söyleyim sasukeyi görmediğim için ne zamandır bu filmde onun olması yüzünden tarafsız bi değerlendirme yapamam film sasukeylede ilgili olduğu için baştan sınavı geçti ama sasukenin azzzzıcıkda olsa iyi bi tarafını gördüğüm için mutluyum bunun dışında klasik şeyler vardı birinin başına kötü bişey geldi naruto herzamanki gibi başında dikilip
neden...
dedi bi buna bide en ufak bişeyde gözlerinin kocaman açılıp göz bebeklerinin küçülmesine bitiyorum istisnasız her olayda olur ha bide şey var narutonun :
oda benim gibi...
her düşmanda narutodan bişey vardır yani çocukluğu yanlız geçmiştir kandırılmıştır vsvs. bunlar yine vardı sonra shikamarunun ne kadar akıllı narutonunda ne kadar iyi kalpli ve kararlı ve aptalca cesaretli olduğunu gördük yaani filler bölümlerden farkı yoktu işte sasukeyi koyarak filler bölümlerden fark yaratmışlar olay o ama pişman değilim sasukeyi gördüm
neden...
dedi bi buna bide en ufak bişeyde gözlerinin kocaman açılıp göz bebeklerinin küçülmesine bitiyorum istisnasız her olayda olur ha bide şey var narutonun :
oda benim gibi...
her düşmanda narutodan bişey vardır yani çocukluğu yanlız geçmiştir kandırılmıştır vsvs. bunlar yine vardı sonra shikamarunun ne kadar akıllı narutonunda ne kadar iyi kalpli ve kararlı ve aptalca cesaretli olduğunu gördük yaani filler bölümlerden farkı yoktu işte sasukeyi koyarak filler bölümlerden fark yaratmışlar olay o ama pişman değilim sasukeyi gördüm
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ah bi mangaya dönse bütün sasuke özlemin sona ereicek ama nerdeee...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
tek dilediğimiz o şu anda ztn mangaya geri dönmeleri ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
biliyorumm biliyorumm zaten düşündükçe sabırsızlanıyorum ya adamlar bide 1 hafta beklemişler böyle animemi yayınlanır ya ben türkiyedeki animeleri izlerken 1 gün arayla yayınlanmasına rağmen kafayı yiyordum şimdi 1 hafta naruto bekliyoruz bide filler bekliyoruz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Mangalarda animeye göre biraz yavaş anlatıldığını herkes okurken fark ediyor çoğu anime ve mangada.Naruto'nun animesi ninja hareketlerinin ve sahnelerin görünüp izlenmesi açısından daha iyi(shipputen).Ninja hareketleri hızlıdır ve mangada bir bakmışız olmuş,atılmış,bağlanmış.Animesi bu yönden daha iyi bazı sahnelerde.Ayrıca dövüş sırasındaki müziği söylemiyorum blie.Bleach'dede bu benzeri ama farklı.Bleach'de kılıç dövüşleri ve diğer saldırılarada yer verildiğinden mangası okunabilir ve zevkli.Ama dövüşleri onunda animesinde çok daha fazla uzun.Özellikle animesinde Ichigo'nun ve Ulgi'nin dövüşünü bekliyorum.Mangası çok heyecanlandırıyor animesi için
Bu arada naruto izleyenlerin çoğu fark etmiştir.134 ve 135'inci bölümler bir önceki bölümlere göre aniden görüntüde ve çizimde farklılık göstermişlerdi.133 den 134 e baktığınızda fark edersiniz
Bu arada naruto izleyenlerin çoğu fark etmiştir.134 ve 135'inci bölümler bir önceki bölümlere göre aniden görüntüde ve çizimde farklılık göstermişlerdi.133 den 134 e baktığınızda fark edersiniz
nasıl bir değişiklik var ben farketmemişim olaylara baya kaptırmış izliyordum çünkü.LordCha demiş ki:
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
o son 2 bölümde naruto ile sasuke kavga ediyordu, herkes hatırlar.Ama çizimleri ve görüntü kalitesi değişmişti
onu biliyorum canım. ama çok heyecanlı sahnelerdi ve çizim kalitesinin değiştiğini farkettiğimi söyleyemeyeceğim tabi siz bir sanatçı gözüyle bakıyorsunuz, farketmeniz normal.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Naruto hakkında bişiy söylicem..
- Spoiler:
- Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Naruto da 178-220 bölümleri arasında alt yazı yok.Hiçbir yerde.Bulursanız haber verirsiniz umarım..
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
WalkRie demiş ki:Naruto hakkında bişiy söylicem..
- Spoiler:
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Naruto da 178-220 bölümleri arasında alt yazı yok.Hiçbir yerde.Bulursanız haber verirsiniz umarım..
İzlemene gerek yok.136'dan sonrası uydurma bölümler.
filler bölümler olduğundan çok aceleye getirmiyor çeviren kişi sanırım divxplanete yüklenmesini beklemekten başka çaren yok ama ordaki çeviren kişininde çok iyi olduğunu söyleyemem ben animeoudan takip etmeye başlamıştım ama ordaki arkadaşta çevirmeyi bırakmış ancak seriyi bitirceini söylemişti belki gruptan ayrılmıştır ama çevirmeye devam edip altyazıları dp ye yükleyebilir sen ordan takip etmeyi bırakma ama fillerları çok iplemeyede gerek yok eğer izlemediysen rahatça shippuudene geçebilirsin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
135 den 220 ye kadar saçma sapan bolumler vardı izlemeye bile deymez ...izlemiş biri olarak soyluyorum..
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evet, onlara ayırdığım zmana yazık. Bi sonuç bekliyosun ama çok saçma bitiyo çoğu
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben hiç altyazı bulmadım.. sadece altyazı istiyorum çeviri yapmak için... yanlış anlaşıldı galiba
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
WalkRie demiş ki:Ben hiç altyazı bulmadım.. sadece altyazı istiyorum çeviri yapmak için... yanlış anlaşıldı galiba
İnan çevireceğin zamanada yok.Başka serileri çevir, bir sürü seri var beklenenen.
Ozaman verin subları hemen başlayayım.. birbölüm çevirmem 10 dkmı alıyo..
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Yalnız narutoya devam eden 2 grup yokmuydu ya ? animeso ile animeou?
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
7 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
7 sayfadaki 40 sayfası