genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
8 sayfadaki 40 sayfası
8 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: genel anime tartışma başlığı
SheaN demiş ki:Yalnız narutoya devam eden 2 grup yokmuydu ya ? animeso ile animeou?
Animeso yapıyor hala ama animeou' u bilmiyorum tam... Her hafta yaptığını biliyorum yani en azından Güven(Ariakas) yapıyoruz demişti..
DicLonius- Süper Animeci
avi formatında değildi onları yaptıkları.Mp4 ve mkv'yi sevmiyorum doğrusu.En iyisi shupputen'i avi olarak indirip divxplanetteki tr altyazıları kullanarak izlemek.Tr altyazıları sürekli güncelleniyor.
Ama birisi avi formatında fansub yapmıştı, ilk oradan başlamıştım shipputen'e ve çokta beğenmiştim.
Shipuuten'de op1'e ebayılıyorum, özelliklede tr altyazılı haline XD
Ama birisi avi formatında fansub yapmıştı, ilk oradan başlamıştım shipputen'e ve çokta beğenmiştim.
Shipuuten'de op1'e ebayılıyorum, özelliklede tr altyazılı haline XD
niye sevmiyorsun görüntü kalitesi gayet iyi animeounun ve tek link olarak veriyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben büyük ekran tv'de izlemeyi sevdiğimden avi formatında tercih ediyorum.Hem dvd player kaliteli ise ve birkaç ayarda yaparsanız 704x396'lık görüntü tv de HD kalitesine geliyor.Tabi tv de iyi olmalı.Dünden sonra aklıma taktım ve naruto shippuuten'e devam etmeye karar verdim.12-13-14 bölümleri avi olarak indirdim ve tr altyazısı ile birazdan izliycem.
Op videosuna ve müziğine bayılıyorum,en çok gaara'lı sahneyi seviyorum op da XDDD
(Rahatına düşkün birinden şimdilik bu kadar)
Op videosuna ve müziğine bayılıyorum,en çok gaara'lı sahneyi seviyorum op da XDDD
(Rahatına düşkün birinden şimdilik bu kadar)
animeou' da da hangi bölümden itibaren hatırlamıyorum ama yüksek kalitede video olarak veriyorlar bilginize
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sukishoyu izlemeye başladım çook sevimli bi anime gakuen heaven falan yanında halt etmiş zaten oldukça sıkıcı bi seriydide neyse bu arada ben farketmeden ingilizcem gelişmiş manga okuya okuya oldu heralde artık animeleri ingilizce altyazılı olarakta izleyebiliyorum tabii belli bi düzeye kadar yani ağır animeleri izleyemem ama sukishoda anlayamadığım bi cümle çıkmadı daha umarım böyle devam eder
sora çok tatlı
sora çok tatlı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Onegai twins'i biraz önce bitirdim tr olarak.Çok hoş bir seri ve onegai teacher'danda biraz içermesi çok hoş.Yalnız bir sorunum var.Ovası(13.bölüm olarakta bilinir)'nın tr altyazısını bulamadımda.Aranızda bu altyazıya sahip olan var mı?
Tavsiye ettiğim bir seri oldu Zevkli
Tavsiye ettiğim bir seri oldu Zevkli
Arkadaşalar bana vampire night 2 fansub lazım...
Yardumm edüüün banaa!
Yok ben 1 i de izlemedim... Ama bizim doumeki çok sıkıştırıyyoo...
Yardumm edüüün banaa!
Yok ben 1 i de izlemedim... Ama bizim doumeki çok sıkıştırıyyoo...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
animeouda vardı 2.sezon fansub
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
YAaa bulamdım onların tamamlanan projeler bölümünü... Siteyi bi tuhaf hazırlamışlar...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
üyesin deilmi
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
http://animeou.net/forum/viewtopic.php?f=36&t=8
linki bu eğer giremezsen üyelik istiyorlardır
linki bu eğer giremezsen üyelik istiyorlardır
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:üyesin deilmi
Üye deilim hemen üye oluyorum..
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1.İzlemeden 2.den birşey anlamazsın.1.sezondaki olaylar devam ediyor.Vampire Knightta.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:1.İzlemeden 2.den birşey anlamazsın.1.sezondaki olaylar devam ediyor.Vampire Knightta.
YAaa ben şöölee açıklayayım:
Bizim sitedeki doumeki var yaaa! O benim kardeşimm... Ben 1.sezou indirip Ankaraya gittim... Bi geceDoumeki,ben ve bi de kuzenim başladık izlemeye... Ben 3. bölüümde mi ne uyudum. Bunlar devem etti. Sonra doumeki bitirdi bu seriyi... 2 yi istiyo şimdi benden...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ah ah, vampire knight serisine çok öncelerden başladığımı hatırlarım.
İlerleyen bölümlerde hikayenin gelişim'i tam anlamıyla bir fiyasko idi.
Hayal kırıklığı yaşatan bir seri'ydi.
İlerleyen bölümlerde hikayenin gelişim'i tam anlamıyla bir fiyasko idi.
Hayal kırıklığı yaşatan bir seri'ydi.
aynen katılıyorum ilk sezonu çok güzel başlayıp ikinci sezonunda tamamen saçmalayan bir seri olmuştur benim için
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hikaye mangasını yakalıyınca sonuç bu şekilde oldu ne yazıkki . Yoksa mangası hala devam etmekte ama 3 haftada 1 chapter falan anca çıkıyo bu hızla 3. sezon falan çıkmaz ...Yani animenin finali mangasına oranla baya farklı mangada olaylar çok daha guzel işlenmiş...zero ile yuuki ayrılışları falan ... spoiler vermiyim bu konuda
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ah uleeen ahh
- Spoiler:
- zero garibim...sinir oldum serinin sonuna.uykularim kacti xD aaah yuki aaaah sen git abinle kac olcak ismi? keske ekstra biseler yapsalar zeronun yuukinin pesinden gidip mücadele ettigi xD
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
bi vampire knight bi de naruto beni öldürdü zaten ya 1 hafta filler bölüm beklenirmi inatla bitirmiyorlar onuda geçtim bir hafta boyunca manga bekliyorsun ki 2 hafta bekledik gele gele 16 sayfalık bişey geliyor ondada toplasan 3 cümle var yok
mangalar böyle olabilir ama keşke narutoya daha geç bi zamanda başlasaymışım össden sonra falan mesela başladığıma pişman oldum filler beklemek zorunda kalmazdım en azından ve manga ilerlerdi biraz
card captor sakura çoook tatlı çok seviyorum iyi hoşta şu çocukla sakuranin birlikte olduğunu görsek artık adı li mi lee mi hala çözemedim
mangalar böyle olabilir ama keşke narutoya daha geç bi zamanda başlasaymışım össden sonra falan mesela başladığıma pişman oldum filler beklemek zorunda kalmazdım en azından ve manga ilerlerdi biraz
card captor sakura çoook tatlı çok seviyorum iyi hoşta şu çocukla sakuranin birlikte olduğunu görsek artık adı li mi lee mi hala çözemedim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:bi vampire knight bi de naruto beni öldürdü zaten ya 1 hafta filler bölüm beklenirmi inatla bitirmiyorlar onuda geçtim bir hafta boyunca manga bekliyorsun ki 2 hafta bekledik gele gele 16 sayfalık bişey geliyor ondada toplasan 3 cümle var yok
Adı Shaoran Lee! O iş hemen bi anda olsaydı beni bu kadar etkileyemezdi...
Aaaahh şu bölümler 40lara falan bi gelebilsydii... Şu an pek tadı yok...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben shaoran kısmını aklımda tutamam lee diyorum o yüzden bence şimdiki bölümlerde çok güzel bu bölüm çok güldüm ben ne deyim kero chanı seviyoruz bu arada bu animelerdeki kızkardeş kompleksi dedikleri şey beni bitiriyor oof oof abim olsaydı keşke yada ablam olsaydı bana yemek pişirseydi saçımı karıştırsaydı ...sevgisiz büyüdüm
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bende şu one piece ve bleach'in ve de eğer şu anda fillerları olmasa naruto'nun bölümlerindeki şu uzun bakışmalardan bıktım. eski naruto shippuuden bölümlerine bakıyordum, adamlar en ince ayrıntıları ile göstermişler.. hatta bir bakıyorsun -huovp!- oradan bir vızıltı! aha orda bir sinek var hepmiz oraya bakalım...
one piece'e ne demeli? tamam hikaye olarak mangaya çok yakınsında.. bölümün ilk 7 dakikası açılış ve geçen haftaya gidiyor, kapanıştandan 5 dakika ekledik mi etti sana 12. geriye kalan süre 10-11 dakika.. adeta bir chapter bir bölüme denk gelmekte..
bleach için artık söze gerek yok sanırım. beni bıktırdı. ayda bir izliyorum. en azından 4 bölüm peşpeşe iyi gidiyor. başka türlü kesmez sanırım..
one piece'e ne demeli? tamam hikaye olarak mangaya çok yakınsında.. bölümün ilk 7 dakikası açılış ve geçen haftaya gidiyor, kapanıştandan 5 dakika ekledik mi etti sana 12. geriye kalan süre 10-11 dakika.. adeta bir chapter bir bölüme denk gelmekte..
bleach için artık söze gerek yok sanırım. beni bıktırdı. ayda bir izliyorum. en azından 4 bölüm peşpeşe iyi gidiyor. başka türlü kesmez sanırım..
hibertansiyar- Yeni Üye
Ruh Hali :
8 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
8 sayfadaki 40 sayfası