genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
9 sayfadaki 40 sayfası
9 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
arkadaşlara bana görde o seri pekde ahım şahım bir seri deyil. büyük umutlarla başladığım zorunluluktan bitirdiğim bir seridir.
şuan darker tahn black e başladım. harika bir seri bana göre. ben seviyorum ya aksiyon olayını. giderekte güzelleşiyor:D
şuan darker tahn black e başladım. harika bir seri bana göre. ben seviyorum ya aksiyon olayını. giderekte güzelleşiyor:D
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
hangi seriyi beğenmedin lafolya onegai lerdenmi bahsediyorsun ??
bu arada beelzebub mangasını okudum cidden harika beklediğime değmiş çizimler biraz basit özellikle kızın elbisesine kızın kendisinden daha fazla emek harcanmış ama harika manga keşke animeside yapılsa
bu arada beelzebub mangasını okudum cidden harika beklediğime değmiş çizimler biraz basit özellikle kızın elbisesine kızın kendisinden daha fazla emek harcanmış ama harika manga keşke animeside yapılsa
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
lafolya sanırım bleachden söz ediyor
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hımm yok blucum bleach a daha başlamdım tatili bekliyorum uzun seriler için
vampire knight animesinden bahsediyordum ben yazmayı unutmuşum .
death note ı da beğenmedim fazla herkesin yazdığı kadar ban çekici gelmedi. yda daha önce filmini izlediğimden konuyu bildiğim için bana öyle anlamdım. ama pekçok yerinin filminde olmadığını gördüm
vampire knight animesinden bahsediyordum ben yazmayı unutmuşum .
death note ı da beğenmedim fazla herkesin yazdığı kadar ban çekici gelmedi. yda daha önce filmini izlediğimden konuyu bildiğim için bana öyle anlamdım. ama pekçok yerinin filminde olmadığını gördüm
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben şimdi animelere ara verdim ama 1 ay sonra hepsine dalıcamm bleach te bi süre sonra sıkılabiliyorsun bazı yerlerini kolayca tahmin ediyorsun
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok yaw vampire knight bitane benim için daha doğrusu zero bitane bak ben sana sayıyım en sevdiğim bishounenlerimi
1-sasuke/hikaru/kyouya/zero/rukawa bunları birbirinden ayıramam
2-number4/death the kid/luluş/L/archer/soubi/
3-yano/kai(çocukluk aşkım)/doumeki/lee/sousuke/usami akihiko/train/lovecom daki kısa çocuk
benim ilk 3 üm bu bunların 1 tanesine bile benzeyen biriyle daha tanışmadım oda ayrı konu gerçi birinin vampir avcısı diğerinin shinigaminin oğlu diğerinin ödül avcısı başkasının tapınakta yaşayan bi lise öğrencisi başkasının dünyanın en iyi dedektifi bir diğerinin britanya imparatorunun çocuğu olduğunu vsvs düşünürsek beklentilerimi düşürmem gerekli ama zeroo çok farklı kesinlikle
1-sasuke/hikaru/kyouya/zero/rukawa bunları birbirinden ayıramam
2-number4/death the kid/luluş/L/archer/soubi/
3-yano/kai(çocukluk aşkım)/doumeki/lee/sousuke/usami akihiko/train/lovecom daki kısa çocuk
benim ilk 3 üm bu bunların 1 tanesine bile benzeyen biriyle daha tanışmadım oda ayrı konu gerçi birinin vampir avcısı diğerinin shinigaminin oğlu diğerinin ödül avcısı başkasının tapınakta yaşayan bi lise öğrencisi başkasının dünyanın en iyi dedektifi bir diğerinin britanya imparatorunun çocuğu olduğunu vsvs düşünürsek beklentilerimi düşürmem gerekli ama zeroo çok farklı kesinlikle
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ovv Sera-sama anime zevklerimiz çok benziyor kesinlikle Ben saysam hemen hemen çoğu aynı olur
Devonie- Isınan üye
biliyorum ourandan sonra junjou romantica yıda izlediğini örendiğimde kesinlikle bu kız işi biliyor dedim yuukimde öyle onlada çok benzer zevklerimiz var oda zero hastasıdırDevonie demiş ki:Ovv Sera-sama anime zevklerimiz çok benziyor kesinlikle Ben saysam hemen hemen çoğu aynı olur
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sadece onlar olsa.. L, Lelouch ve LoveCom'dakiçocuk içinde fikirlerimiz aynı çıktı Ama ben Vampire Knight sevmiyorum ya onu da sevseydim zaten direk sana anime ikizim diyebilirdim
Devonie- Isınan üye
bu arada izlemediysen loveless ı izlemeni öneririm orda soubi diye bir abimiz var bu abimiz saçlarını toplayınca çok acayip bişey oluyor onuda çok seviyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu senin imzandaki ortadaki çocuk hangi animeden
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
true tears (number 4)
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:bu arada izlemediysen loveless ı izlemeni öneririm orda soubi diye bir abimiz var bu abimiz saçlarını toplayınca çok acayip bişey oluyor onuda çok seviyorum
Sera O yürüyen 8.harika her yönüyle hatırlanmalı bence O_O
Soubi ve şu Number 4...
Blue'cum izle bu şaheser varlığı....Tüm kızlar izlemeli,tüm kızlara izlettirmeli bence =D
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
eğer loveless i diyorsan onu çoktan bitirdim yok true tears diyorsan öss den sonra izlicemm
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:eğer loveless i diyorsan onu çoktan bitirdim yok true tears diyorsan öss den sonra izlicemm
True Tears benim en çok sevdiğim drama'lardan birisidir...
Bazı yerlerinde durgunluk yaşatsa da yani durgunluk dönemi olsa da seri finaliyle izleyeni tamamen tatmin eden bir anime diyebilirim benim için konu özellikle final önemlidir yani havada kalan bir finalse (Amatsuki,Claymore,NANA...gibi) o seri gözümde kötü oluyor yani sevmiyorum demek değil tabi ki ama burukluk yaşatınca kötü oluyor hele ki NANA gibi bir seriyi beklemek can yakıyor =(
Ama True Tears izleyince iyiki izlediğim serilerden birisi diye düşünmüştüm ben...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hadi ya nana da öyle bitiyor demekki aslında true tears ı izlemeyi düşünmüyordum ama herkes sürekli ondan bahsedince merakım uyandı o animeye indirme listeme almıştım
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya zaten 12 bölümlük bişey 9 bölümüde çevrildi öss den önce izlesende bişey olmaz yani
squaw ama ben ne öğrendim finalle ilgili
squaw ama ben ne öğrendim finalle ilgili
- Spoiler:
- number 4 mutlu olamıyormuş sonunda ben kardeş mardeş dinlemem kimi seviyorsa kimle mutlu olcaksa onunla olmasını istiyorum noeyle birlikte olmayacakmış demekki mutluda olmayacak
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok ondan deill annem aslında bilgisayarı yasakladıda bugünlük izin alabildim
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
anladımmm ozaman sabır dilerim yoldaş
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:eğer loveless i diyorsan onu çoktan bitirdim yok true tears diyorsan öss den sonra izlicemm
Senin Öss ye hazırlandığını bilmiodum...
Bu arada Sera Myu VAmpire Night ın 2. bölümden sonra linkler ölmüş. Sİteye haber ettim umarım. Tekrar upload ederler.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hımm. 2 sozonu kordicim öyleyse animeou dan indir. diyicem loveess muhabbeti geçmiş ve be yetişememişim off off. elektirik idaresini .....
yaa izlemeyen varsa bence darker than black izlesin süper gidiyor seri tavsiye edilir
nanayı daha izlemedim ben. squişden çok duydum ama birgün izlerim artık bakalım sonu havadaysa sevmiyorum bende yaa:(
yaa izlemeyen varsa bence darker than black izlesin süper gidiyor seri tavsiye edilir
nanayı daha izlemedim ben. squişden çok duydum ama birgün izlerim artık bakalım sonu havadaysa sevmiyorum bende yaa:(
En son lafolya tarafından Paz 10 Mayıs - 10:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Animeou da linkler ölmüş zatenn...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yakın zamanda düzeltirler hiç endişelenme
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
9 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
9 sayfadaki 40 sayfası