genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
11 sayfadaki 40 sayfası
11 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
hadi bitir sorular için birde senin yorumunu bekliyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamam sakura az kaldı sabret
@ meyday yardım tekrar saol . ya benim gibi beceriksizinşde görmemişsindir emimim
@ meyday yardım tekrar saol . ya benim gibi beceriksizinşde görmemişsindir emimim
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Benim cevabını verdiklerim kesin de siz ileyip ne anladınız onu merak ettim . Sizde yazın anladıklarınızı
@Lafonya indiremediysen pm yaz gene bakalım
@Lafonya indiremediysen pm yaz gene bakalım
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
animeyi bir daha izlemem gerektiğini anladım
onun dışında
onun dışında
- Spoiler:
- hei kardeşinin güçlerini kullanıyor orası kesin kardeşinin güçleri hakkında çok bişey anlamadım ama gücünü kullanarak bir şekilde heinin içinde yaşamaya başlamış olabileceğini düşünmüştüm zaten yıldız numarası 201 miydi neydi kızkardeşinin, eğer ölseydi o yıldız kayacaktı. bence bedenen ölmüş olsa bile ruhu bir şekilde heiyle beraber. görünmeyen bir enerji şeklinde, belki de gerektiğinde heiyi korumak için ortaya çıkıyordur bu güç. bir de kontrat olayı hei inanılmaz yemek yeme potansiyeline sahip belki onun ödeme şekli de odur
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday zaten açıklamıştı
- Spoiler:
- hei'nin kardeşinin sadece elektrik gücü olsa böyle bişi olmazdı ama o kadar çok çeşitli gücü var ki bedenen yok olurken ruhu veya molekül yapısı hei'nin içine girip hei'ye elektrik gücü sağlıyor
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya ben izlemedim bu animeyi konuya çok yabancı kaldım kötü hissettim kendimi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet "sakura hime"
@özz
@özz
- Spoiler:
- Hei de öyle bir kontrat olsa hemen ödemesi gerekir acıkınca değil zannedersen. Birde Pai nin moleküler yapıyı değiştirip sıradan insana yüklenici güçleri kazandırabildiği cümleside vardı
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:ya zaten 12 bölümlük bişey 9 bölümüde çevrildi öss den önce izlesende bişey olmaz yani
squaw ama ben ne öğrendim finalle ilgili
- Spoiler:
number 4 mutlu olamıyormuş sonunda ben kardeş mardeş dinlemem kimi seviyorsa kimle mutlu olcaksa onunla olmasını istiyorum noeyle birlikte olmayacakmış demekki mutluda olmayacak
Maalesef final öyle Sera'cım;
- Spoiler:
- Number 4'ün gidişi içimi burkmuştu öyle üzgün bir yüz ifadesiyle... Öyle bir yüzün gülümseme yaşamasını isterdim yüzünde mutluluk bırakıcak bir aşk yaşamasını...
@lafolya
Hatiş tatlım NANA öyle bitmek zorunda çünkü animesi daha devam ediyor o yüzden devamı geleceği için beklemedeyiz yani animesinin devamı gelecek ama bence izlenmesi ertlenmememsi gerek bir seri diyorum ah ne ağlamıştım NANA izlerken gerçek bir ''Drama'' baş yapıtı bence...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ama bunu seri içinde açık şekilde ifade etmediler, benimki sadece tahmin yürütmek oldu doğrusu. hımm bir animede bunu nasıl açıklarlar... şeklinde yola çıkınca evet böyle olabilir diyosun.
- Spoiler:
- heinin kardeşi ile ilgili kısımlar çok üstü kapalı geçildi zaten güçlerini kullanırken de göstermediler hiç. sadece çok güçlü olduğunu açıkça belirttiler o kadar. ben daha açıklayıcı şeyler duymak ve görmek isterdim.
- Spoiler:
- heinin normal bir yüklenici olmadığı çok açık ama pai' nin ona güç vermiş olduğunu kabul edersek ki doğru, yine de kontrat ödememesini açıklamıyor bu durum sanırım
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@meyday verdiğin linkteki parçayı indirdim sağol cevap için bu animenin müziklerine hayran olup bula bildiğim hepsini indirdim ancak bu animenin müziklerinden dediğim o sahnedeki parça galiba soundtrack'da mevcut değil galiba ya da ben henüz bulamadım
blackgod- Isınan üye
Nerden : Zamanın parçalanıp bedenimin içinde kanıma karışıp ruhuma aktığı ve bazı şeylere bir anlam veremediğim bir yerlerden
Ruh Hali :
bu cümleyi kaçırmışım açıkçası ama benmeyday demiş ki:Evet "sakura hime"
@özz
- Spoiler:
Birde Pai nin moleküler yapıyı değiştirip sıradan insana yüklenici güçleri kazandırabildiği cümleside vardı
- Spoiler:
- painin ona ayrı bir güç verdiğine inanmıyorum. tamamen enerjiye dönüşüp heinin vücuduna yerleştiğini düşünüyorum
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@özz
- Spoiler:
- Hei içinde onu yaptığını söylemedim, orasını tam açıklamamışlar, ben Pai nin Hei yi değiştirip onun içinde yerleştiğini düşünüyorum
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:sera myu demiş ki:ya zaten 12 bölümlük bişey 9 bölümüde çevrildi öss den önce izlesende bişey olmaz yani
squaw ama ben ne öğrendim finalle ilgili
- Spoiler:
number 4 mutlu olamıyormuş sonunda ben kardeş mardeş dinlemem kimi seviyorsa kimle mutlu olcaksa onunla olmasını istiyorum noeyle birlikte olmayacakmış demekki mutluda olmayacak
- Spoiler:
Number 4'ün gidişi içimi burkmuştu öyle üzgün bir yüz ifadesiyle... Öyle bir yüzün gülümseme yaşamasını isterdim yüzünde mutluluk bırakıcak bir aşk yaşamasını...
- Spoiler:
- ama squaw mantığa ters bu durum 3 kızımız 3 oğlumuz var hepsi mutlu olsun işte sonuçta uzun saçlı kız esas oğlanla birlikte olacak noe yanlız kalacak e ordada number 4 devreye girsin işte fırıncının kızının talibi var zaten senin dediğin durumda esas oğlan noeyle birlikte olacak ozaman uzun saçlı kız ve number 4 mu ortada kalacak herkes mutsuz olcak yani çok saçma
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@ meyday
bizim düşündüğümüz gibiyse eğer yani
bizim düşündüğümüz gibiyse eğer yani
- Spoiler:
- pai gerçekten heinin içinde yaşıyorsa, yine de ortada bir kontrat falan olması gerekmez mi?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:
- Spoiler:
Number 4'ün gidişi içimi burkmuştu öyle üzgün bir yüz ifadesiyle... Öyle bir yüzün gülümseme yaşamasını isterdim yüzünde mutluluk bırakıcak bir aşk yaşamasını...
- Spoiler:
ama squaw mantığa ters bu durum 3 kızımız 3 oğlumuz var hepsi mutlu olsun işte sonuçta uzun saçlı kız esas oğlanla birlikte olacak noe yanlız kalacak e ordada number 4 devreye girsin işte fırıncının kızının talibi var zaten senin dediğin durumda esas oğlan noeyle birlikte olacak ozaman uzun saçlı kız ve number 4 mu ortada kalacak herkes mutsuz olcak yani çok saçma
Evet Sera'cım haklısın aslında;
- Spoiler:
- Madem ensest yani aile içi ilişki olmasını istemiyordu senarist şöyle yapabilirdi;
Uzun saçlı kızla number 4 olup Noe ile de başroldeki çoçuk olabilirdi zaten Ai o ana karakterin sapık arkadaşıyla yeniden barışıyor herkes mutlu oluyor ama number 4 ve Noe kalıyor öyle işte drama olunca herkes mutlu olmuyor maalesef =(
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
belki başka bahara squaw belki mangası devam ediyordur
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:belki başka bahara squaw belki mangası devam ediyordur
Araştırmak lazım aslında devam ediyorsa okumak gerek bence =(
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 gündür "ouran high school host club" izliyorum 10. bölüme geldim çok şapşallar yaa hele ikizlere diyecek sözüm yok. heralde seri sonuna kadar bu şekil gidecek. tam romantizm yakalandı dediğim yerde saçma bişey yapıyorlar. ama erkeğin peşinden koşan kız yerine kızın peşinden koşan erkek olayı iyi olmuş. peki bu anime yarım mı kaldı öle bişey okuduğumu hatırlıyorum. bu doğruysa yine mangasına mı kaldık?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sadece sonu havada kalıyor
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet aynen öyle ouranda devamı mangadadan öğrenilebilen seriler arasında ve hayatımın shoujosudur yarım kalmasaydı mükemmel derdim kesinlikle her karakteri ayrı ayrı seviyorum ama en çok kyouyayı ve ikizleriözz demiş ki:2 gündür "ouran high school host club" izliyorum 10. bölüme geldim çok şapşallar yaa hele ikizlere diyecek sözüm yok. heralde seri sonuna kadar bu şekil gidecek. tam romantizm yakalandı dediğim yerde saçma bişey yapıyorlar. ama erkeğin peşinden koşan kız yerine kızın peşinden koşan erkek olayı iyi olmuş. peki bu anime yarım mı kaldı öle bişey okuduğumu hatırlıyorum. bu doğruysa yine mangasına mı kaldık?
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kyou sessiz olan mıydı sera unuttum valla
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok gözlüklü olan çıkarcı velet
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hepsinin ismini unuttum ben ya
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
o senin dediğim mori senpai ben hepsini hatırlıyorum bide normalde hiç isim hatırlamam yani 4 harfi geçince isimlerin uzunlukları beynim almıyor o yüzden true tearsta bitek noe yi hatırlıyorum zaten ccs de lee var (başka erkek karakter ismi bilmiyorum)
ya gravitation tv yi izliyorum sukishodan sonra siz nerdeydiniz b unca zamandır diyorum gitariste hastayım ya ciddi ciddi ingilizcem ilerlemiş geçen bi doujinsji çevirip editini bile yaptım 2 sayfa olsada neyse openingi dilime dolandı
nee oikakete oikakete shirioi kaze ...
ya gravitation tv yi izliyorum sukishodan sonra siz nerdeydiniz b unca zamandır diyorum gitariste hastayım ya ciddi ciddi ingilizcem ilerlemiş geçen bi doujinsji çevirip editini bile yaptım 2 sayfa olsada neyse openingi dilime dolandı
nee oikakete oikakete shirioi kaze ...
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ouranı yeniden izlesem iyi olacak
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
11 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
11 sayfadaki 40 sayfası