AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

genel anime tartışma başlığı

+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters

12 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Sonraki

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından meyday Paz 10 Mayıs - 21:10

@özz lol!
Demin arabayla birini alıcaktım vereceğim uzun cevabı yazamadım o yüzden bir de geciktim azarlandım Razz
şimdi Very Happy
Spoiler:
Yoruldum valla... :W
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1201
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Centil10

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından özz Paz 10 Mayıs - 21:22

@ meyday valla yordum seni kusura bakma Very Happy aslında animede çok fazla mantık aradığım da yok. izlediğim zaman daha çok şey kafamı kurcalamıştı şimdi çoğunu hatırlamıyorum bile. şimdi konusu açılmışken anlayan birini de bulmuşken sömüreyim dedim Razz
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1172
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Keyifs10

Mesaj tarafından meyday Paz 10 Mayıs - 21:30

@Rica ederim özz Razz . İyi de oldu animeden biraz sohbet etmiş olduk. Şimdi benimde aklımı kurcalayan şunlar var demek istiyorum ama halim kalmadı Very Happy . Umarım devamı gelirde Hei'li bir seri daha izleriz, sorularımıza da güzel cevaplar alırız Very Happy
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Paz 10 Mayıs - 21:32

dur ben bir daha izlemeyi kafaya taktım izledikten sonra taze taze tekrar tartışırız Very Happy
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1172
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Keyifs10

Mesaj tarafından meyday Paz 10 Mayıs - 21:36

Neee affraid
Şaka tabi pgi , harika olur OK Very Happy
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından meyday Paz 10 Mayıs - 22:52

@blackgod
sana pm mesaj attım görmüyorsun herhalde lol!
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından blackgod Ptsi 11 Mayıs - 18:39

@meyday kusura bakma benim üniversite hocalarından bir kaç tanesini canı sıkıldıda bizlere son anda bir iki proje vermeyi amaç edindikleri yetmiyormuş gibi bunu da çarşambaya istemeye karar verince günümün yarısından çoğunu aldı ve hala bitmediği için geç açtım o yüzden şimdi mesajı gördüm cevap biraz geç olsada kusura bakma sana zahmet verdim ama tekrar sağol
blackgod
blackgod
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 78
Nerden : Zamanın parçalanıp bedenimin içinde kanıma karışıp ruhuma aktığı ve bazı şeylere bir anlam veremediğim bir yerlerden
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Deli10

Mesaj tarafından AnTiOkSiDaN Ptsi 11 Mayıs - 18:50

Neden bilmiyorum ama bu "ecchi" türü animeler bana çok saçma geliyor. Şu ana kadar izlediğim ve yarım bıraktığım ecchiler bana tamamen "saçmalık" olarak nitelendirebileceğim kategorideler. Tamam, hatunlar güzel, ona bir lafım yok ama sağlam bir konu bütünlüğü olmuyor bu animelerde. Özellikle izlediğim son ecchi olan To Love-Ru, bu bahsettiğim tanıma harika bir örnek. Tüm ecchi anime karakterlerini toplasan bir Misa-Misa etmez be. Hatunun en azından mantıklı sayılabilecek bir amacı mevcut.

Şimdi sadece ben mi sevmiyorum bu ecchi türünü yoksa aranızda bana katılanlar var mı? 
AnTiOkSiDaN
AnTiOkSiDaN
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 394
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Tembel10

Mesaj tarafından bonjour Ptsi 11 Mayıs - 18:54

Yalnış anlamışım kusura bakma..
Mesaj editlenmiştir.

En son bonjour tarafından Ptsi 11 Mayıs - 19:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
bonjour
bonjour
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1035
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Images13

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından AnTiOkSiDaN Ptsi 11 Mayıs - 18:59

Bonjour hocam önerilerin için teşekkür ederim ama buradaki mesela "hangi anime daha güzel, izlenilebilir" meselesi değil. Ben sadece ecchi türü hakkında benim gibi düşünen yahut tamamen yazdıklarıma karşı çıkan var mı diye merak ediyorum. Bir nevi "ecchi ne kadar iyi ve ya ne kadar kötü" hakkında diğer üyelerin düşünceleri.
AnTiOkSiDaN
AnTiOkSiDaN
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Mesaj tarafından SheaN Ptsi 11 Mayıs - 19:07

Açıkcası izledin animeye göre değişiyor okan... To love ru zaten mangadan ayrı olarak gitmişti.... Ama cidden konuyu iyi bağlayan animelerde var ki ben bunları çok seviyorum Very Happy Ama tabikide senin söylediğin gibi işi batıranlarda var...
SheaN
SheaN
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 888

Mesaj tarafından S.Tensei Ptsi 11 Mayıs - 19:14

Misal Rosario zamanında kalbimizde yer edinmiş, ardından içine edilerekten bizi dumur etmiş ve hemen ardından gözümüzden düşmüş bir ecchi. -O yarasayı lanetliyoruz-

Ama sekirei'ye güveniyorum. Konusu var hiç değilse. Filler şekilde ilerleyen bir boş vakit animesi değil, diyene de gülerim.
S.Tensei
S.Tensei
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 741
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Yoksu611

http://www.hiraishin.co.cc

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 11 Mayıs - 19:23

AnTiOkSiDaN demiş ki:Bonjour hocam önerilerin için teşekkür ederim ama buradaki mesela "hangi anime daha güzel, izlenilebilir" meselesi değil. Ben sadece ecchi türü hakkında benim gibi düşünen yahut tamamen yazdıklarıma karşı çıkan var mı diye merak ediyorum. Bir nevi "ecchi ne kadar iyi ve ya ne kadar kötü" hakkında diğer üyelerin düşünceleri.
aslında ben bu konu hakkında çok konuştum ama hiçbi zaman söylemekten bıkmayacağım şey ecchinin kesinlikle bomboş bir anime türü olduğudur erkekler izlesin burunları kanasın tüm amacı bu ama diyorsanki güzel ecchi bulamazmıyım tabiiki bulabilirsin ama eğer aradığın büyük göğüsler ve açılan etekler değilse ve o ecchi animeyi sevdiysen bunun sebebi kesinlikle animenin diğer unsurlarıdır dram,komedi vb. o unsurlar başarılı olduğundan sevmişsindir ecchi çok boş bi tür çünkü sırf diyorum ya heyecan oluşturmak için ortaya bomboş bi konu atıyorlar o konu üstüne büyük göğüsler ve güzel kızlar koyuyarlar helede haremse üffff
ama hiçbir zaman bu ecchi izlemem diye bir şey düşünülmemeli çünkü dediğim gibi ecchiler içinde ecchi unsuru dışındaki unsurların çok başarılı olduğu animelerde var benim ecchi favorum history strongest disciple kenichi dir çünkü izlerken çok gülüyorum bu ara biraz sıksada yada asu no yoichiyi çok beğendim onuda izlerken çok gülüyorum ama bunları beğenme sebebim komedi unsurunun iyi işlenmiş olması ecchi unsurunun değil hatta h.s.d.k keşke ecchi olmasaymış o zaman ortaya miu gibi antipatik bi karakter çıkmazmış ama dediğim gibi ecchiyi elinin tersiyle itmek bu açıdan doğru değil
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Dagini10

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 11 Mayıs - 19:27

bonjour demiş ki:Yalnış anlamışım kusura bakma..
Mesaj editlenmiştir.
futari ecchi kadar kadınların aşağılandığı tek bir anime izledim oda school daystir en nefret ettiğim animelerin başında gelir futari ecchi tabiiki beğeniler farklıdır ama tamamını izleyememiştim bile blink
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından S.Tensei Ptsi 11 Mayıs - 19:35

sera myu demiş ki:ama diyorsanki güzel ecchi bulamazmıyım tabiiki bulabilirsin ama eğer aradığın büyük göğüsler ve açılan etekler değilse ve o ecchi animeyi sevdiysen bunun sebebi kesinlikle animenin diğer unsurlarıdır dram,komedi vb. o unsurlar başarılı olduğundan sevmişsindir

Bkz: Elfen Lied
S.Tensei
S.Tensei
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 741
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Yoksu611

http://www.hiraishin.co.cc

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 11 Mayıs - 19:47

niye ben love ru yu beğenmiştim eğlenceliydi bi tek beğenen ben miyim yoksa
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Pusuda10

Mesaj tarafından bonjour Ptsi 11 Mayıs - 19:53

To-LoveRu'yu bende beğendim güzel bir seriydi...
bonjour
bonjour
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1035
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Images13

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından meyday Ptsi 11 Mayıs - 20:01

@bluetear
7 verdim yeter mi? Çizimleri çok başarılıydı konu ve hikayenin işlenişi değil.
İmzadaki senin myanimelist listen mi? İsimde blue' dan sonra farklılık var, çift kişilik falan değilsin değil mi Very Happy
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 11 Mayıs - 20:02

ecchi yi genelde mangalarda tercih ediyorum açıkçası ....anime olarak hele içinde yogun miktarda komedi unsuru yoksa çekilmiyo (keza to love ru yu manga olarak okursan o kadarda kotu olmadıgını gorursun ama anime olarak çok sux...)manga olarak gozune hoş gelebilcek şeyler animeye çevrilince saçma sapan oluyor. Örn;ichigo&100 166 chapterlik bi manga aslında ama topu topu 20 bolume falan sıgdırılınca sadece içerisinde ecchi den başka bişey olmayan anlamsız bi anime ortaya çıkmıştı...evet ecchi tarzı erkeler içindir ama bunu tam tersi olarak kızlar için yapılmış animelerde mevcut ...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Karisi10

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 11 Mayıs - 20:07

meyday demiş ki:@bluetear
7 verdim yeter mi? Çizimleri çok başarılıydı konu ve hikayenin işlenişi değil.
İmzadaki senin myanimelist listen mi? İsimde blue' dan sonra farklılık var, çift kişilik falan değilsin değil mi Very Happy

başka bir blutear varmış napalım bluemeer eski nickimdi zaten
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 11 Mayıs - 20:10

zhenya demiş ki:ecchi yi genelde mangalarda tercih ediyorum açıkçası ....anime olarak hele içinde yogun miktarda komedi unsuru yoksa çekilmiyo (keza to love ru yu manga olarak okursan o kadarda kotu olmadıgını gorursun ama anime olarak çok sux...)manga olarak gozune hoş gelebilcek şeyler animeye çevrilince saçma sapan oluyor. Örn;ichigo&100 166 chapterlik bi manga aslında ama topu topu 20 bolume falan sıgdırılınca sadece içerisinde ecchi den başka bişey olmayan anlamsız bi anime ortaya çıkmıştı...evet ecchi tarzı erkeler içindir ama bunu tam tersi olarak kızlar için yapılmış animelerde mevcut ...
kızlar için yapılan animemi mevcut yoksa kızlar için yapılan ecchimi mevcut yaw ecchiyi nasıl kızlara uyarlayabilirlerki pantolonu düşen erkekler falanmı yapıyorlar lol bahsettiğin reverse haremlerse eğer kesinlikle ecchiyle karşılaştırılamayacak kadar güzeller sadece görüntü değil ortada güzel bir konu genelde komedi ve dramda oluyor bknz:ouran,fruits basket,vampire knight,wallflowerdanda o anlamda umutluyum ama içeriğini bilmiyorum
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından blackgod Ptsi 11 Mayıs - 20:17

ilk izlediğiniz animeyi neden izlediğinizi biliyormusunuz örneğin ben ilk izlediğim anime One piece di televizyonda çıkmıştı o sıralar televizyon izliyordum ve roman denilen şeylerin büyüsüne henüz kapılmamış o bilgi zenginliğini farketmemiştim önce kendi yazdığım hikayelerle yaşıyordum açıkçası ilgi alanım bu kadardı sonra televizyonda gecenin bir yarısı kanallar arasında gezinirken One piece'i gördüm be biraz izledikten sonra luffy varili parçaladı ve dışarı çıktı ne haaaariiiikaaaaa biiiir şşeeeeekerrrrleeemee diye çıkarken varili kırmayı yeltenen adamı yere yapıştırdığı an çok gülmüştüm sanki yapan kendisi değilmiş onun iyiliğini bile düşündü ve o an kendi yazdığım karektere en yakın karekter olduğunu düşündüm ve sonra çalışıp bir bilgisayar ardından en kısa zamanda interneti bağlattım ve anime dünyasına daldım. Şimdi ilgi alanlarım tamamen değişti. Sıra şöyle anime,manga,romanlar (hangisi olduğu farketmez kendisine beni çeksin yeter),internet,yazılarım(hikayelerim),sinema(ara sıra),ayaklarımı gezdirmek(eğer bilgisayar başında fazla durursam) ve şu an okuyorsanız eğer böyle uzun yazılar da yazmak bu kadar sanırım
blackgod
blackgod
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 78
Nerden : Zamanın parçalanıp bedenimin içinde kanıma karışıp ruhuma aktığı ve bazı şeylere bir anlam veremediğim bir yerlerden
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Deli10

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 11 Mayıs - 20:18

reverse haremler her zaman konu vs... bakımından daha zengin oluyolar çunku dedigim gibi kızlar için ..sonuçta kızların ilgisini çekmek erkelere oranla çok daha zor ... ne yalan soyleyim içinde biraz ecchi olunca izlenilir olarak duşunen hemcinslerim de mevcut ...Razz
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 12 Karisi10

Mesaj tarafından meyday Ptsi 11 Mayıs - 20:18

Desene sen kendine bak avatar farklı, nick farklı Razz
Akira'ya 2 vermişsin blink
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 11 Mayıs - 20:21

çünkü zorla bitirdim o animeyi ben beğenmedim hoşuma gitmedi
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

12 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Sonraki

- Similar topics