AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

genel anime tartışma başlığı

+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters

13 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sonraki

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 11 Mayıs - 20:21

Kimdir o akira ya 2 puan veren confused (1990 senesinde falan izlemiştim onu açıkçası bana animeleri sevdiren yapımlardarın başında gelir)

En son zhenya tarafından Ptsi 11 Mayıs - 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Karisi10

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 11 Mayıs - 20:24

zhenya demiş ki:reverse haremler her zaman konu vs... bakımından daha zengin oluyolar çunku dedigim gibi kızlar için ..sonuçta kızların ilgisini çekmek erkelere oranla çok daha zor ... ne yalan soyleyim içinde biraz ecchi olunca izlenilir olarak duşunen hemcinslerim de mevcut ...Razz
reverse haremler kızlar için yapılıyor mu evet ama reverse haremleri sevmeyecek birini tanımıyorum sevmiyorum diyosada gizli gizli izliyordur lol ama bu olayıda çok saçma bulurum milletin koyduğu çizgilere bukadar bağlanmak insana kompleksten başka bişey kazandırmaz biz gayet rahat söylüyoruz shounen izlediğimizi sizde çıkın rahat rahat söyleyin shoujo izliyorum diye niye bu kadar kasıyorlar anlamıyorum neyse izleyin izleyin reverse haremler shoujoların içinde en iyisidir *sf
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Dagini10

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 11 Mayıs - 20:27

zhenya demiş ki:Kimdir o akira ya 2 puan veren confused

bilmem Rolling Eyes
ya böyle yapmayın kendimi garip hissetmeye başladım Smile
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Pusuda10

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 11 Mayıs - 20:30

yok ya kendini garip hissetme akira herkesin seveceği bi anime olma özelliğini kesinlikle taşımıyorki baya ağır bi animedir bence ama ben sevmiştim hatta tr altyazılı izlemekten pişmanlık duyduğum tek animedir çünkü sanki bu animeyi orjinal diliyle izlesem çokdaha anlamlı olurdu diye düşünmüştüm ama birkez daha izlicem sonraki günlerde
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 11 Mayıs - 20:32

yok yanlış anlama bende bol bol reverse harem izlerim nediyim shounen lerden daha iyiler ki manga olarakta shoujo lar daha eylenceli aslında...hepsi deil ama...(ouran mesala mangası animesinden daha guzel ...bence)
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 11 Mayıs - 20:38

Benim çocuklugumun animesidir akira o yuzden 2 puan tuhaf geldi Razz .Ama o tarihlerde izlememişsen çok normal begenmemen sonuçta tarz olarak biraz agır dı sera nın dedigi gibi . Akira konusunda diycegim tekşey animenin sadece konunun ozetlenmiş versiyonu oldugu ...mangası şimdiye kadar okuduklarımın arasında en ust sıralarda yer alır...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 11 Mayıs - 20:40

2 ay önce izlemiştim
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 11 Mayıs - 20:57

zhenya demiş ki:yok yanlış anlama bende bol bol reverse harem izlerim nediyim shounen lerden daha iyiler ki manga olarakta shoujo lar daha eylenceli aslında...hepsi deil ama...(ouran mesala mangası animesinden daha guzel ...bence)
ouranın mangasına göz gezdirdimde tamamını okuyamadığımdan bu konu hakkında yorum yapamam ama çizimleri çok kötüydü yaw iskelet gibi suratlar vardı ama mangayı okuyunca alışacağım eminim bide o mangakanın çizimleri bana ters geliyor ouranla sınırlı değil anlamıyorum o kadar güzel bishounenler çizilebilecekken kendi tarzını oluşturma adınamı bu şekilde çiziyorlar
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından meyday Ptsi 11 Mayıs - 21:03

Akira'yı 1988 yılı yapımı olduğunu bilerek izlemek gerek. Konu olarak çok üst düzeyde ve karışık bir felsefesi var. "bluetear"ın herhalde zevkine hiç uymadı Very Happy
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1201
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Centil10

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 11 Mayıs - 21:07

biliyorum doğduğum yıl Very Happy
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından meyday Ptsi 11 Mayıs - 21:10

Senin doğumun şerefine yapılmış zaten Very Happy . İyiki doğdun cheers
Edit: hıhıh

En son meyday tarafından Ptsi 11 Mayıs - 21:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 11 Mayıs - 21:12

evet iyi ki doğdun KIRMIZI GÜLÜCÜK
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Squaw Ptsi 11 Mayıs - 21:14

AnTiOkSiDaN demiş ki:Bonjour hocam önerilerin için teşekkür ederim ama buradaki mesela "hangi anime daha güzel, izlenilebilir" meselesi değil. Ben sadece ecchi türü hakkında benim gibi düşünen yahut tamamen yazdıklarıma karşı çıkan var mı diye merak ediyorum. Bir nevi "ecchi ne kadar iyi ve ya ne kadar kötü" hakkında diğer üyelerin düşünceleri.

Benim için ecchi olayı konuya göre yani ecchi olayının seride nasıl kullanıladığına dair önem taşıyor...Sevmiyor değilim seviyorum hatta ama özellikle komedi unsuruyla birleştirildiğine...

Mesela Elfen Lied'de bazı bölümlerde gereksiz ecchi mod.u olan sahneler gördüm ki sevmedim ama Love Hina serisini sevmediğim halde o serideki ecchi olayları çok yerinde kullanılmış...

Ama en çok ecchi kurgusunu yakıştırdığım animelerden birisi Midori No Hibi'dir ki bunu her zaman dile getirebilirim özellikle de şu sahnesindeki ecchi beni yerler yatırmıştı =D;

Spoiler:
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Kustah10

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 11 Mayıs - 21:16

o animeye bi gün başlıcamm ben de
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 11 Mayıs - 21:17

''o mangakanın çizimleri bana ters geliyor ouranla sınırlı değil anlamıyorum o kadar güzel bishounenler çizilebilecekken kendi tarzını oluşturma adınamı bu şekilde çiziyorlar''
Aynen dedigin gibi sera...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 11 Mayıs - 21:19

wallflower ı izledim sonundaa Razz
şimdi sarışın çocuk dışında hepsi homoya benziyor bu bir yine sarışın çocuk dışında hiç kimsenin çizimini beğenmedim buda 2 animenin op çok kötüydü buda 3
ama anime çok güzel bide şu çizimlerini güzel yapsa şu adamlar
kızın sivilcelerinin olması dudağında yaraların olması kaşlarını birleşik olması gibi şeyler animelerde çok alışık olduğum şeyler değil çünkü ağız zaten tek çizgiyle çiziliyor herhangi bi ayrıntı yok zaten animelerin ayrıntılarına önem verdiği yerler gözler ve kaşlardır diğer yönden çok benzerler çirkinlik kavramıda genelde şişman bir vücut yada çok dolgun dudaklar yada çengel burun falandır bunlara sahip olmayan herkes güzeldir ancak bu animede çirkinliğin bu şekilde işlenmesi benim çok hoşuma giti diğer taraftan kızın kusurlarının hepsinin düzeltilebilir olması yani dudakları boyanır sivilceleri geçer saçlarına bakım yapılır kaşları alınır bilmemne kızın aslında çirkin olmadığının ve güzel bir bayana dönüştürülebilineceğininde göstergesi o açıdan çirkinliği farklı boyutta ele alsada anime yani şişmanlık kocaman dudak çengel burun gibi kalıcı özelliklerinin yerine daha ayrıntı gerektiren şeyler olarak ele alsada tamamen doğruda değil mesela düzeltilemeyecek kusuru olan bir kız kepçe kulaklı yada büyük buunlu gibi hanım efendiye dönüştürülmeye çalışılsa belki estatik anlamda okadar güzel olmazdı ama en azından gerçeğe yakın olurdu yanlız animenin çizimlerini muhtemelen mangada bu çizime yakındır cidden beğendmedim bishounen karakterlerinin homoya benzemesinide hiç beğenmedim
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından meyday Salı 12 Mayıs - 6:46

blackgod demiş ki:@meyday kusura bakma benim üniversite hocalarından bir kaç tanesini canı sıkıldıda bizlere son anda bir iki proje vermeyi amaç edindikleri yetmiyormuş gibi bunu da çarşambaya istemeye karar verince günümün yarısından çoğunu aldı ve hala bitmediği için geç açtım o yüzden şimdi mesajı gördüm cevap biraz geç olsada kusura bakma sana zahmet verdim ama tekrar sağol
Rica ederim blackgod, umarım faydası olmuştur. Derslerinde başarılar...
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından blackgod Salı 12 Mayıs - 7:29

Sağol meyday
blackgod
blackgod
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 78
Nerden : Zamanın parçalanıp bedenimin içinde kanıma karışıp ruhuma aktığı ve bazı şeylere bir anlam veremediğim bir yerlerden
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Deli10

Mesaj tarafından zhenya Salı 12 Mayıs - 8:15

her zaman zero tipinde karakterler bulamazsın sera ... ne yazıkki mangada da karakterler soyledigin gibi ama olay mangaka nın çizim tekniginde bitiyor...yani çizimi iyi olanlar genelde shounen mangaları tercih ediyorlar çünkü daha populer ....
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından hione Salı 12 Mayıs - 10:59

sera her ne kadar mecha sevmediğini bilsemde sana bi anime tavsiye edicem bishounen'in kralı var orda diyebilirim (bishounen teriminede kral kelimesi ne gider yaa lafın gelişi artık Smile ) herkes tarafından sadece mecha olarak lanse edilsede Macross Frontier karakterleri , konusu vede özellikle müzikleri ile bence herkesin izlemesi gereken bi anime olarak görüyorum , madem bu kadar bishounen hastasısın ana karakterimiz olan alto tam sana göre hatta kendisi arkadaşları tarafından hime-sama (tam karşılığı prenses olsa gerek) olarak çağırılmaktadır o derece yane hatta ve hatta 3.bölümde bununla alakalı eğlenceli bi sahnede vardı yanlış hatırlamıyorsam ...
hione
hione
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 465

Mesaj tarafından sera myu Salı 12 Mayıs - 16:32

mecha sevmiyorum diyemem çünkü bunu söyleyebilecek kadar mecha izlemedim ama şuana kadar izlediğim mechaların hepsini çok seviyorum da sevmemin sebebi mecha olması değil ama robot falan düşününce bana çok saçma geliyor düğmeye bas çalıştır robotlar savaşsın yani bi heyecanı yok bunun ama en fazla 1 ay sonra mechanın dibine vurucam sakura himeyle buluşcaz ankarada anime takası yapmak için ondan alacağım serilerde ağırlıklı olarak mecha ve onunda sevdiği seriler bende sevebilirim diye düşünüyorum gundam vs. falan var anime konusunda eksiğimin olmasını istemiyorum çünkü sıkılsamda izlicem zaten arşiv yaparkende bütün mechaları indirmeye çalıştığımdan elimdede mecha var
da macross frointer ın tamamı tr ye çevrildimi

zhenya çiziminin iyi olduğunda shounen kötü olduğunda shoujo fikri benim çok aklıma yatmadı ki zaten öyle olsa bütün shounenlerin çizimi iyi olmazmıydı biçok shoujo manga var shounenlere bin basacak ayrıca shounen mangalarda benim gördüğüm çizgiler çok basit şekilde kullanılmış ama shoujo mangaların çoğunda çizgiler incedir ayrıntılıdır belki mekan önemli değildir shounenlerdeki kadar üstünde durulmaz ama karakter çizimlerinin shoujolarda daha iyi olduğunu düşünüyorum
üstelik cidden cidden güzel çizilen shoujolar okudum ki ben çok manga okumam daha doğrusu çok manga çevrilmiyor şuan 3 tane site var doğru dürüst manga çeviren ve bazıları cidden iyiydi
zaten shoujo ve shounen birbirinden çokda kesin çizgilerle ayrılan şeyler değil shounenlerin başarısının artması için içinde shoujo unsurlarda olması gerekli aynı şekilde shoujolardada vıcık vıcık bi shoujoyu herkes kaldıramaz içinde hareket olmalı komedi olmalı yada iyi bi dram olmalı dramdan kastım aşk acısı değil tabiiki ayrıca shoujo yada shounen mangalarda önemli olan yatkınlık değilmi yani adam çok güzel çiziyordur ama shounen için yada shoujo için bu yeterli değilki hayal gücü çok daha önemli ama hangi tarafta daha iyi iş çıkarıyorsa daha yaratıcı olabiliyorsa o türde çizer öyle değil mi
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından meyday Salı 12 Mayıs - 16:41

Macross Frontier'u bende çok izlemek istiyorum. "Code Geass R2" ile birlikte bu yılın ödüllü animelerinden kendisi. Biraz baktım oldukça güzel gidiyordu. Çevirileri tamamlanmadı ve ilerlemiyor da, yaza belki hız kazanır... (sadece 3 bölüm çevirildi)
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Salı 12 Mayıs - 16:52

kötü olmuş ya mecha serilerinin mi üstünde bi uğursuzluk var anlamadım tamamlanamıyor blink
izlemeyi isterdim ama kesinlikle mecha izleyebilecek kadar iyi bi dilim yok ancak hafif serileri falan çatpat izleyebiliyorum
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından hione Salı 12 Mayıs - 16:58

efet ne yazık ki sadece 3 bölüm çevrilmiş devam edicek gibide durmuyor hiç, o yüzden hiç beklemeyin derim ben sadece ilk bölümü türkçe alt yazı ile seyrettim (bu arada önemli dipnot 1. bölümün 2 adet versiyonu vardır eğer seyretmeyi düşüyorsanız muhakkak 2. versiyonunu seyredin o daha güzel bağlıyor hikayeyi) ama ve devamına ingilizce olarak seyrettim çok ağır bi ingilizcesi yok (en azından ben zorlanmadıysam kimse zorlanmaz herhalde) ahh şu zhenya yı bi kandırabilsem aslında ikimizinde yarım yamalak olan ingilizcesi ile bi adam edip bölesine güzel bi animeye türkçe altyazı kazandırmak isterim ama hazır az çok encode yapmayıda örenmişken yanaşmıyo işte oda ...
hione
hione
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 465

Mesaj tarafından sakura hime Salı 12 Mayıs - 16:58

mecha tarzı serileri gundam izledikden sonra daha çok sevmeye başladım hele ki gundam 00 benim mecha da favori serim gundam seed seriside çok güzel ama ne biliyim gundam 00 daha bir güzel geliyor bana sana verdiğim zaman izleyip yorumunu merakla bekliyor olucam sera Smile macross serisini animeso grubu fansub yapıyordu ama durdurdular ne zaman başlarlar kesin bir şey söyleyemem
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2020
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 13 Eglenc10

13 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sonraki

- Similar topics