genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
15 sayfadaki 40 sayfası
15 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
@lafonya
Rica ederim, indirebildiğine sevindim
Biraz da yorum yazsana seri ile alakalı
@AnTiOkSiDaN, baktım ama bilmiyorum...
Rica ederim, indirebildiğine sevindim
Biraz da yorum yazsana seri ile alakalı
@AnTiOkSiDaN, baktım ama bilmiyorum...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
darker than black' in ovaları bölüm özetleri gibi mi? yoksa bölümlerden farklı mı, hikayeye bir katkısı var mı?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
resmi görünce benimde ilk aklıma chaos head geldi ama bilmiyorum bendebluetear demiş ki:AnTiOkSiDaN demiş ki:Yeni konu açmak istemedim, sorulabilecek en iyi başlığın burası olduğunu düşündüm ve soruyorum;
Şu linteki wallpaper hangi animeye ait, daha doğrusu herhangi bir animeye ait mi? Bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
sallıyorum chaos head
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hikayeye bir katkısı yok, sıradan bir bölüm... Ama Hei' liözz demiş ki:darker than black' in ovaları bölüm özetleri gibi mi? yoksa bölümlerden farklı mı, hikayeye bir katkısı var mı?
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
chaos head de 6.bölümdeyim ilerleyen bölümlerde böyle biri varmı bilmiyorum bilen söylesin
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sen nerden çıktın böyle, ne diyorsun
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bana mı diyorsun yukardaki yazıları oku biraz
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben izlemedim ama resimdeki silah benziyordu ordan aklıma geldi belki animeye ait değildir fanarttır
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bak işte o aklıma gelmedi sera evet fanart olabilir
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya güldürdün beni kız . Mesajın diyorum, bilmiyorsan ne yazıyorsun diyorum.bluetear demiş ki:bana mı diyorsun yukardaki yazıları oku biraz
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
şuursuzca yazıyorum farkındaysan
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şuuruna ne oldu ki
Fate/stay night nasıl gidiyor (konuyu animeye bağladım )
Fate/stay night nasıl gidiyor (konuyu animeye bağladım )
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
öss yle uçup gitti
annem bil.in fişini ikide bir alıyor o yüzden anime izleyemiyorum öss den sonraya kaldı artık
annem bil.in fişini ikide bir alıyor o yüzden anime izleyemiyorum öss den sonraya kaldı artık
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Öss den sonra bol bol izlersin, sınavında başarılar dilerim
(sen hiç çalışıyormusun)
(sen hiç çalışıyormusun)
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ders bakımndan mı soruyorsun eğer öyleyse bu aralar geri kaldım zaten
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ders bakımından tabii. Çalış yorulunca gel, ben öyle yapıyorum, az bir zaman kaldı zaten. Dilerim istediğin yerlerin en güzelini kazanırsın...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Manga tartışıyım bende...
Rosario + vampire II 19.bölüm...
- Spoiler:
- Yeni bir ana karakterimiz oldu inşallah ! Ama cidden tsukune artık arka plana atıldı dışlandı resmen bu çocuk vampir kanını mokadan boşunamı aldı... Bu çocuk yetimmi yahu Hep kızlar ön plana geldi bu sayıda.... Zaten vücudlarını dünyalı erkeklerin önünde sergilemeleri bile birşey tsukune kızlara sergiliyemiyor
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
meyday demiş ki:Ders bakımından tabii. Çalış yorulunca gel, ben öyle yapıyorum, az bir zaman kaldı zaten. Dilerim istediğin yerlerin en güzelini kazanırsın...
saoll^^ inşallah herkesin ki iyi geçer
bi dakka hepsi rakip kazanamasın kimse
- Spoiler:
- şaka bi yana inşallah herkes için iyi olur
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bende manga tartışayım bakuman beni intiharın eşiğine getirdi bütün hayallerimi yerle bir etti seni görünce aklıma geldi hepsi ama bu demek değilki bu işin peşini bırakıyorum belki ben hiçbi zaman japonyaya gidip mangaka olamayacağım ama benden sonra gelenler olacaklar sevgili 2 kuzenimede burdan selamlarımı gönderiyorum hani animede bi tane dövüşçü olur dünyayı oynatır bide onun koçu vardır dünyayı oynatmasını sağlayan işte ben o koçluk görevini üstlenmiş bulunmaktayım dünyayı benim öğrencilerim yerinden oynatacak bide şöyle acıklı bi dram yaşarsam ve resim çizmeyi bırakırsam hayata küsersem sakallarım çıkarsa sonra o öğrenci beni bulur ve yaşama sevincimi bana geri verip beni hayata geri kazandırırsa bu iş tamamSheaN demiş ki:Manga tartışıyım bende...
- Spoiler:
Yeni bir ana karakterimiz oldu inşallah ! Ama cidden tsukune artık arka plana atıldı dışlandı resmen bu çocuk vampir kanını mokadan boşunamı aldı... Bu çocuk yetimmi yahu Hep kızlar ön plana geldi bu sayıda.... Zaten vücudlarını dünyalı erkeklerin önünde sergilemeleri bile birşey tsukune kızlara sergiliyemiyor
En son sera myu tarafından Salı 12 Mayıs - 19:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İnan kendine mesela şu an bir Türk mangakalık okuyo Japonya'Da
Ve de ben uyardım mangakalık hayali olan Bakuman'a başlamasın
Ve de ben uyardım mangakalık hayali olan Bakuman'a başlamasın
öss'ye girecek tüm arkadaşlara başarılar. Senin için dua ederiz "bluetear" :sunny:bluetear demiş ki:
saoll^^ inşallah herkesin ki iyi geçer
bi dakka hepsi rakip kazanamasın kimse
- Spoiler:
şaka bi yana inşallah herkes için iyi olur
Bakuman'ı seviyorum
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
okurken mangakanın death note unki olduğunu anlamıştım scoutcrawler senin avatarındaki çocukta bazen kirayı görüyorum
yok ya asıl mangaka olmak isteyen okusun başına ne gelebileceğini bilsin öyle yapsın ne yapcaksa çünkü saçma sapan hayallerin peşinden gidecek kadar kolay değil hayat ben mangaka falan olamam bunu bile bile filmlerin falan gazına gelip haydii okulu bırakayım japonyaya gideyim falan demek saçmalık ama olacak durumlara hazırlıklıysan bu iş için çok çalışacaksan ve çok kararlıysan ve yetenekliysen o zaman ciddi bi eğitim alıp dil öğrenip manga çizmek iin gerekli olan materyalleri nasıl kullanacağını falan öğrenip gideceksen tabiiki neden olmasın ama neler yaşayacağını bilmek bence önemli ki ben bu manganında gerçekte ortada dönen olayları tam yansıttığını düşünmüyorum bence burda gösterilenden bile daha zor ve yorucu helede japon değilsen ohooo çok zor
yok ya asıl mangaka olmak isteyen okusun başına ne gelebileceğini bilsin öyle yapsın ne yapcaksa çünkü saçma sapan hayallerin peşinden gidecek kadar kolay değil hayat ben mangaka falan olamam bunu bile bile filmlerin falan gazına gelip haydii okulu bırakayım japonyaya gideyim falan demek saçmalık ama olacak durumlara hazırlıklıysan bu iş için çok çalışacaksan ve çok kararlıysan ve yetenekliysen o zaman ciddi bi eğitim alıp dil öğrenip manga çizmek iin gerekli olan materyalleri nasıl kullanacağını falan öğrenip gideceksen tabiiki neden olmasın ama neler yaşayacağını bilmek bence önemli ki ben bu manganında gerçekte ortada dönen olayları tam yansıttığını düşünmüyorum bence burda gösterilenden bile daha zor ve yorucu helede japon değilsen ohooo çok zor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Digi ile biz de manga düşünüoz o yüzden ^^ benim ruh hali saiko zaten mihomuz da var ^^ ama yazarım digi çiziyo
Yoo... Tam tersin ben bu mangayı okuduktan sonra manga-ka olma isteklerim arttı... Kafana koydunmu herşeyi başarırsın iyi bir iş yapmak istiyorsanda çok çalışmalısın.. Bakumanın tamamen manga-ka olmak istiyenleri dahada heveslendirdiğini söyleyebiliriz...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
15 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
15 sayfadaki 40 sayfası