AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

genel anime tartışma başlığı

+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters

24 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sonraki

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından Squaw Paz 24 Mayıs - 16:18

Evet Zhenya maalesef aynı tadı bulabileceğim anime arıyorum o yüzden de arada eski animelerde ne var diye karıştırıyorum ki çoğunu izlemiş bulunmaktayım maalesef...Tv.de o dönemde her kanalda en az 2 anime dizisi yayınlandığını düşününce,gerçi yeniden izlemek de ayrı bir zevk veriyor o eski klasik animeleri ama hepsinin download linklerini bulmak baya bir zor oluyor maalesef =(

Legend of The Galactic Heroes dediğin bu seriyi bilmiyorum açıkçası eski animelerden mi o da?

Şimdi de My Daddy Long Legs serisini arıyorum bulursam ya da bulan olursa torrent istemiyorum ama link olarak paylaşırsa benimle çok mennun olurum hatta onun duacısı olurum bu süper seriyi yeniden izlemek istiyorum çok severdim küçükken =)
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Kustah10

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından özz Paz 24 Mayıs - 16:50

"Legend of The Galactic Heroes" çok az izlemiştim bu animeyi ama izlediğim kadarıyla güzeldi gerçekten sonra noldu da izlemeyi bıraktım hatırlamıyorum belki kanal yayınlamayı kesti belki de okul saatine denk gelmiştir.
"My Daddy Long Legs" çok severdim ama baya küçüktük değil mi bu anime yayınlandığı yıllarda Very Happy
ben de "hime chan no ribbon" un kaliteli videolarını bulsam keşke, hatta birisi çevirse ama öyleyken bile izleyebilirim. sonunu izlemek nasip olmamıştı Sad
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1172
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Keyifs10

Mesaj tarafından Squaw Paz 24 Mayıs - 16:54

Hmmm....Özz aslında eski animeleri çevirecek bir grup yaratmak lazım bence =)

O anime yayınlandığında ben ilk okula gidiyordum hala hatılarım ''My Daddy Long Legs" başladığında tv.de annem çağırırdı beni tv başında değilsem hepimiz kurulurduk tv karşısında büyük bir zevkle izlerdik ben de bu serinin sonunu hatırlayamıyorum bir türlü son bölümleri izlemiş olsam da bu animeye dair unuttuğum çok şey var aklımda o yüzden de izlemek için yanıp tutuşuyorum açıkçası umarım bulucam linkleri senin dediğin animeyi de izlemiştim bulursam onun da linklerini paylaşırım seninle de....

Sen ''My Daddy Long Legs" serisinin sonunu hatılıyorsan benimle paylaşır mısın yoksa çatlıcam nasıl bitti diye hatta geçen bir arkadaşımla sohbeti geçti o da unutmuş çok merak ediyormuş bir türlü de hatırlayamıyor sonunu o da bana ümit bağlamış hatta ama ben de unuttum =( ha bir de bu animeyi seven erkek düşün genelde pek erkeklerin izleyeceği türden bir seri değildi,o dönemlerde genelde kızlar izlerdi bu animeyi =)
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Paz 24 Mayıs - 17:01

ben hatırlıyorum sonunu. sanırım yaz tatiline denk geldiği için izleyebilmiştim
sonunda
Spoiler:
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Paz 24 Mayıs - 17:22

Legend of the Galactic Heroes tv serisi deilde ova oldugu için tüm bölümleri yayınlanmadı sanırım (88 den 97 ye 110 bölümlük bi ova olmasıda nekadar güzel bi anime olduğunun da göstergesi )My Daddy Long Legs torrent olarak indirmeye rağzı olursan boxtorrents de var ama ne kadar sürede iner bilinmez...direk download ı ise bulmak baya zor olucaktır onun..
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Karisi10

Mesaj tarafından sera myu Paz 24 Mayıs - 17:31

ya ben yaş itibariyle bi çok seriyi kaçırdım bu bahsettiğiniz serileride izlemedim en çok üzüldüğüm şey budur ben tsubasa dönemi çocuğuyum rose of versaillese bile yetişemedim o yüzden onu indirip izledim sailor moon digimon adventures candy candy falan hatırlıyorum ilk izlediklerim onlardı sanırım
squaw anime serisinde bi kitap yazılıyordu hatırlıyormusun eğer o yazılan kitap gerçekse oscar ve andrede gerçek demektir ve gerçek olma ihtimali yüksek çünkü hikayeye bi katkısı yoktu
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Dagini10

Mesaj tarafından Squaw Paz 24 Mayıs - 23:09

zhenya demiş ki:Legend of the Galactic Heroes tv serisi deilde ova oldugu için tüm bölümleri yayınlanmadı sanırım (88 den 97 ye 110 bölümlük bi ova olmasıda nekadar güzel bi anime olduğunun da göstergesi )My Daddy Long Legs torrent olarak indirmeye rağzı olursan boxtorrents de var ama ne kadar sürede iner bilinmez...direk download ı ise bulmak baya zor olucaktır onun..

Zhenya ben kota mağduru olduğum için maalesef bekleme şeklinde indiriyorum o yüzden de torrent bana uymayan bir seçenek ben aramaya devam edicem şansıma çıkarsa artık yine de teşekkürler ilgin için....

@Özz
Sana da teşekkürler canım iyi oldu bu final bilgisi ama ben zaten;

Spoiler:

@Sera Myu
evet hatırlıyorum kitap olayını,nasıl unuturum ki...
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 25 Mayıs - 7:01

e tmm ozaman hepsi gerçek demektir squaw cheers
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 25 Mayıs - 7:57

squaw rmv versiyonu var direk download olarak bulabilicegin ama o bile 8 gb falandı http://forum.nihonomaru.com/full-series/66960-legend-galactic-heroes-rmvb-rapidshare-rs.html görüntü kalitesi de canını sıkıcaktır haliyle... http://hotfilms.org/tv-shows-series/rs-com-legend-galactic-heroes-anime-39011.html buda avi formatında ...(indirme mevzusunda hione u kandırmayı düşünüyorum...benim hd de yer kalmadı avi versiyonu için tongue )
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 25 Mayıs - 8:08

narutonun son fillerı çizim açısından daha iyiydi ama şu acındırma olayına uyuz oluyorum heralde sasukeyi bu kadar çok sevmemin sebebi bu adam kendine acındırcak hiçbişey söylemiyor karizma karizma dolaşıyor ortada yani ona kalsa hiç bişey bilmicez ama naruto beni bitiriyor bu konuda bide yuukimaru çıktı guren sanıyla allahım onlarda ayrı bi gıcık döneceğim yer senin yanın senin dönecein yer benim yanım hayır birbirlerine döndüklerinde ne konuşacaklar çok merak ediyorum
hatta full metal alchemistte herkesin çok sevdiği bi sahne vardır ya
Spoiler:
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Ptsi 25 Mayıs - 8:15

Very Happy sera beni çok güldürdün yaa. yuuki ve guren konusunda yazdıkların. ben şimdiki filler bölümlerde gerçekten sıkılmaya başladım. öncekilerde filler mı değil mi ayırmakta güçlük çekiyordum ama şimdi konu çok uzadı. bitsin artık dedirtiyor. ama çizim konusuna katılmıyorum belki hikayeden dolayı kasvetli bir hava vermişler ama ben sevmedim.
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 25 Mayıs - 8:29

orjinal 3 kuyruklu nun görünüş olarak animedekiyle alakası yok http://www.onemanga.com/Naruto/420/01-02/ ...Bunula beraber öyle uzattılarki tamamen soğudum animeden ...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 25 Mayıs - 8:29

yok özz öyle değil 110.bölümün çizimleri 109 dan daha iyiydi demek istedim 109 rezaletti adamların suratları kaymıştı picasso tablosu gibi olmuştu bak ben sana fillerı ayırmanın yolunu söylüyorum sasuke yoksa filler lol
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 25 Mayıs - 8:31

zhenya kuyruklulardan biri sharinganamı sahip nerde o hani bi sasuke kalmıştı bide onlardan hangisi 3 kuyruklu
ama fillerlar 112 de bitiyormuş sonrası haarika olacak soğuma yani
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 25 Mayıs - 8:36

sharingana sahip olan yok.soldan 2. de 3 kuyruklunun jinchuryuki si (parmakları say Smile )
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 25 Mayıs - 8:40

hehe tamam çözdüm baya karizmaymış ya ama yuukimaruya benziyor biraz en azından 5.nin gözleri kırmızı ya o yüzden öyle düşündüm
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Ptsi 25 Mayıs - 9:01

tamam sera anladım ben 110 u izlemedim daha.
bu arada animede sinir olduğum daha doğrusu keşke şöyle olsaydı dediğim bişey var; kuyruklu canavarlardan sadece naruto ve gaara üzerinde durulmuş olması, yani keşke diğerlerini de tanıma şansı verselerdi bize mesela
Spoiler:
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 25 Mayıs - 9:07

zaten yaşlıkadın sanırım kuyruklulardan bikaçının yaşadığını söylemişti hepsinin değil yanlışta hatırlıyor olabilirim ama
ama şöyle bişeyde var kuyrukluların hepsini naruto kurtarsaydı saçma olurdu böylesi daha gerçekçi hepsiyle tanışcak diye bi kaide yokki bence daha iyi oldu böyle ayrıca şu filler bi bitsin ne olaylar olacak kuyruklu falan takmayacaksın KIRMIZI GÜLÜCÜK azıcık ucundan bi spoiler veriyorum 2 kelime
Spoiler:
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Ptsi 25 Mayıs - 9:10

en azından bikaç tanesini kurtarsalardı Very Happy hem bu adamlar (akatsuki) nasıl bu kadar güçlü olabiliyorlar. en merak ettiğim şey bu.
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Ptsi 25 Mayıs - 9:55

sera myu demiş ki:hehe tamam çözdüm baya karizmaymış ya ama yuukimaruya benziyor biraz en azından 5.nin gözleri kırmızı ya o yüzden öyle düşündüm
3 kuyruklu yaratığın kendisi de animedekinnen farklı sera...
Spoiler:
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 25 Mayıs - 9:58

e peki mangadaki bu kısımları nasıl toparlayacaklar huh
zhenya bu arada beast master ı oku mutlaka çok sevimli KIRMIZI GÜLÜCÜK
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından kordiseps Ptsi 25 Mayıs - 12:00

Aaaa selam herkese, halaa benim bilmediim animeleri tartışıosunuz...
Çok yabancı kalıorum bu bölüme yaa! Very Happy
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1596
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Cesur10

Mesaj tarafından bluetear Ptsi 25 Mayıs - 12:08

kordiseps demiş ki:Aaaa selam herkese, halaa benim bilmediim animeleri tartışıosunuz...
Çok yabancı kalıorum bu bölüme yaa! Very Happy

katılyorum sana kordi

kendimi dışlanmış gibi hissediyorum huaa
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Pusuda10

Mesaj tarafından kordiseps Ptsi 25 Mayıs - 12:15

Eskiden Sera Myu diye bi dostumuz vardı.
Hep birlikte gülerdik,eğlenirdik...
Şimdi aristokrat oldu çıktı yaa!
Nerde o eski Sera Myular.
Nil diyince akla Nil BURAK gelir diyip gülerdik...
Aaah o eski günler.
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1596
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 24 Cesur10

Mesaj tarafından sera myu Ptsi 25 Mayıs - 12:20

yok kordi ya nie öle diosun öss bitsin gelicem yine aranıza anime hakkında konuşmayı seviyorum ben o yüzden birazcık istisnai bi başlık burası Embarassed
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

24 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sonraki

- Similar topics