AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

genel anime tartışma başlığı

+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters

25 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sonraki

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 25 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından Squaw Ptsi 25 Mayıs - 17:40

zhenya demiş ki:squaw rmv versiyonu var direk download olarak bulabilicegin ama o bile 8 gb falandı http://forum.nihonomaru.com/full-series/66960-legend-galactic-heroes-rmvb-rapidshare-rs.html görüntü kalitesi de canını sıkıcaktır haliyle... http://hotfilms.org/tv-shows-series/rs-com-legend-galactic-heroes-anime-39011.html buda avi formatında ...(indirme mevzusunda hione u kandırmayı düşünüyorum...benim hd de yer kalmadı avi versiyonu için tongue )

Keşke hione'nin yolladığı kargoyu bekletseydim biraz daha Razz

Bunu ben bir arkadaşıma sipariş vereyim en iyisi teşekkürler link için Zhenya Wink
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 25 Kustah10

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 25 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından hione Salı 26 Mayıs - 13:26

bi sonraki teslimat gününü bekliceksin artık Very Happy şu an itibariyle 110 bölüm 22 gblık seri evdeki makinamda inmekte , istersen sırf bu seri için özel bi teslimat ayarlıyabilirim ,doğum günün fln yakınlardamı bari bi anlamı olsun Very Happy bu arada gönderdiğim cd lerde ergo proxy'nin ost leride varmıydı imzanı görünce aklıma geldi yazmışmıydım acaba die düşünüyorum şimdi , umarım eklemişimdir onuda ...
hione
hione
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 465
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 25 Pusuda10

Mesaj tarafından LordCha Salı 26 Mayıs - 17:07

Of of, ben kaptırdım gidiyorum.Beni şu an en iyi sera anlar gibime geliyor.Shippuuden'e bir başladım ve toplu olarak izliyorum ancak.Dövüşler falan uayarak birkaç bölüm kaplıyor ve toplu izlemeyince beklemek kötü oluyor.Şu ana kadar 45'e daha yeni geldim ve diğer sezonlarına göre izlediğim en iyi sezonu bu bence.
Özellikle bölüm 42 yi çok sevdim.
Spoiler:
Şu aralar 100'lerde ve her hafta çıkmaya devam ediyor.B u seri 3-4 bölüm peş peşe izlenicek güzel bir seri bence Smile
LordCha
LordCha
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1126
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 25 Anlayi10

http://www.ayeshadow.tr.gg

Mesaj tarafından sera myu Salı 26 Mayıs - 17:12

walla şuana kadar bitirmiş olsaydın şimdi kafayı yiyor olurdun haftalardır saçma bi filler bitmedi heleki çizimler bi ara iyice bozdu gerçekten merak ediyorum fillerların hikayesini kim yazıyor 112.bölümde filler bitecek sende ozamana kadar ancak bitirirsin serinin en güzel yerinde katılcaksın yani çok şanslısın gerçekten şu fillerlardan sonra olanlar haarika şimdiye kadarki tüm naruto shippuuden bölümlerini elinin tersiyle itebileceğin kadar harika eğer saçmalamazlarsa en azından manga öyle gerçi manganın son chapterı bana biraz saçma geldi ne yani
Spoiler:
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 25 Dagini10

Mesaj tarafından LordCha Salı 26 Mayıs - 17:25

Benim daha 107 ye falan gelmeme rahat 2-3 haftam var.Araya fma2,haruhi2,k-on,maria holc de girdi şimdi ve liste büyüdükçe hangisini izliyceğimi ilk şaşırıyorum.Birde maria holic'e türkçe kaldığım yerden devam ediyorum(6.cı bölüme geldiğinde bence tr olarak izlemeye başla sera).
LordCha
LordCha
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1126
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 25 Anlayi10

http://www.ayeshadow.tr.gg

Mesaj tarafından sera myu Salı 26 Mayıs - 17:27

aa devam etmene sevindim değişik bi seri 2.sezonuda olucakmışmıymış neymiş öyle bişeyler hatırlıyorum onuda çeviricekmisin olursa açıkcası sen maria holic güncellemesi yaptığın an 6. bölüme kadar beklermiyim bilmiyorum dalarım heralde animeye direk KIRMIZI GÜLÜCÜK
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Salı 26 Mayıs - 17:34

''walla şuana kadar bitirmiş olsaydın şimdi kafayı yiyor olurdun'' sözü tamamen benim gibi 3 - 4 yıldır naruto yu her hafta takip edenler için...mangası desen keza nasıl sonuçlanıcagını artık merak bile etmiyorum sadece boş boş okuyorum o derece sıktı..(aslında mangası güzel ama haftada 17 sayfalık 1 chapterle olmuyor.... sonradan okuyanlar çok şanslı )
Spoiler:

En son zhenya tarafından Salı 26 Mayıs - 17:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 25 Karisi10

Mesaj tarafından zhenya Salı 26 Mayıs - 17:39

maria holic i turkçe olarak izlersen daha iyi olur sera okadar çok konuşma geçiyoki üstüne konuşmaları kaçırmaman da gerekli oyle geyikler çıkıyoki arada ...(hatta izlerken 10.yada 11. bölümde birahip ortaya çıkıyo öldürdü beni o herif)
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Salı 26 Mayıs - 17:41

manganın nagatoya kadar olan kısmı bence iyiydi diyorum ya
Spoiler:
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Salı 26 Mayıs - 17:43

yok zaten tr izlicem lordchayı bekliyorum Very Happy animelerde kesinlikle ing izlemem manga farklı anime farklı birazcık shounen ai ye tölerans tanıyorum oda hafif serilerde başka ing izlemem kesinlikle
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Salı 26 Mayıs - 17:48

bugün shoujo olaraktan nana 84 ü okudum onda bile (ki en az 40 sayfa olur) sayfa sayısı azalmıştı 20-21 falan ... gittikçe sayfa sayıları düşüyor
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Salı 26 Mayıs - 17:51

mangaka bişey bulamamıştır belki blink sayfa sayısı olarak beast master harikaydı zaten 16mb 1.chapter ya şahrud ne zaman güncelleme yapacak bakuman okusak bide sns güncelleme yapsa bide nodame olsun soul eater da 3 bölüm geliyor zaten KIRMIZI GÜLÜCÜK
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Squaw Salı 26 Mayıs - 18:16

hione demiş ki:bi sonraki teslimat gününü bekliceksin artık Very Happy şu an itibariyle 110 bölüm 22 gblık seri evdeki makinamda inmekte , istersen sırf bu seri için özel bi teslimat ayarlıyabilirim ,doğum günün fln yakınlardamı bari bi anlamı olsun Very Happy bu arada gönderdiğim cd lerde ergo proxy'nin ost leride varmıydı imzanı görünce aklıma geldi yazmışmıydım acaba die düşünüyorum şimdi , umarım eklemişimdir onuda ...

Öncelikle doğumgünümü yazayım hemen arsız bir şekilde Razz ....(15 Temmuz....) Smile

Sonracıma evet Ergo Proxy'nin müzikleride vardı gönderdiğin cd.lerde hatta Romeo&Juliet Ost.ları da var ki bu çok güzel bir sürpriz oldu benim için...Ama Ergo Proxy müzikleri harika gerçekten de bir sürü anime izledim ama en çok düşkün olduğum iki anime.nin müziği vardı birincisi Fate/Stay Night ikincisi Cowboy Bebop üçüncüsü de Ergo Proxy oldu kesinlikle bu üçünün yeri tartışılmaz ben de.....

Ayrıca dvd.ler konusunda burdan da bir daha teşekkürlerimi gönderiyorum sana sanırım Zhenya'dan da kaçamak yaptım seçtiğim listemdekiler de ona da teşekkürlerimi iletiyorum burdan teşekkür etmek nasip oldu Smile

Zhenya okuduğun chapter.la ilgili NANA konusunda spoiler verseydin bari biz okumayanlar için Smile

Ve de son anime.ciler buluşmamızda Midori No Hibi konusunda mangasını okuyan arkadaşımdan spoiler yedim ki yine klişe anime-manga ikilemi olayı bu seride de bulunuyormuş arkadaşlar bu seriyi izleyenlerin bilgisine sunuyorum;

Spoiler:

En son squaw tarafından Salı 26 Mayıs - 19:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Salı 26 Mayıs - 18:18

oda sıkmazmı squaw ya okuyucuyu bence güzel bi final yapıp bitirdiler
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Squaw Salı 26 Mayıs - 18:25

sera myu demiş ki:oda sıkmazmı squaw ya okuyucuyu bence güzel bi final yapıp bitirdiler

Ha bana göre de güzel bir finaldi zaten Sera ben istemem yani o şekilde devam etsin diye yoksa kendini tekrar etmekten öteye gidemeyen serilerden bir farkı olmazdı Midori No Hibi'nin de...

Yani benim için de bu şekilde kalması en güzeli....
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından hione Salı 26 Mayıs - 18:52

iyi o zmn doğum gününe fazla kalmamış teslimatı o güne denk getirmeye çalışırım artık Very Happy bu arada anime ve müzik diyince saydıklarına bi 4. yü daha ekliyebilirsin tabi öncelikle macross frontier'ı izlemek kaydıyla, bu arada hatırlarsan sana bunların ztn bi teşekkür niteliği taşıdığını sölemiştim yane teşekküre teşekkür etmenin gereği yok (çok mu saçmaladım ne ? ama sen ne demek istediğimi anlamışsındır ) bu arada zhenya dan boşuna spoiler bekleme geçen aramızda sohbet ederken yeter artık herkes benden animelerin mangalardaki devamları ile ilgili spoiler istiyo yazmıcam artık diodu gidip kendileri okusunlar dedi. bende onun yalancısıyım walla her ne kadar çok zalimce olsada aynen bunları söledi benden sölemesi boşuna spoiler istemeyin çocuktan Very Happy
hione
hione
Encoder

Mesaj tarafından zhenya Salı 26 Mayıs - 19:13

nana 84 ...
Spoiler:
Bizim hione bilmez Romeo&Juliet i sor o ost taki inori yi hiç dinlememiştir Razz
Not : Sevdigim mangalar konusuna problem yok ama sevmedigim ama okudugum (başlamışken sonuna kadar giderim hep)mangalar hakkında spoiler vermeyi istemiyorum sadece...bu arada okadar zalimce soylemedim.yoksa söyledimmi scratch hatırlamıyom KIRMIZI GÜLÜCÜK

En son zhenya tarafından Salı 26 Mayıs - 19:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Squaw Salı 26 Mayıs - 19:22

Tamam hione bir daha yok bu konuda teşekkür ben anlatmak istediğini anladım cümle'yi çözme çabası vermeden,o seriyi izledikten sonra eklerim sana güveniyorum bu konuda kesinlikle şuna kesinlikle karar verdim zaten ''Anime ruh ikizimsin....'' Smile

Zhenya'dan da bir daha yok spoiler istemek sns ayrıca spoiler için teşekkürler Zhenya cheers

Aaaa dinelemdin mi gerçekten de hione olmadı bu pgi

Özz sana Aoki Densetsu Shoot ile yeni gelişen konularla ilgili özetimi yazıyorum;

Spoiler:

En son squaw tarafından Salı 26 Mayıs - 19:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından hione Salı 26 Mayıs - 19:23

nie üstüme geliyorsunuz ki böle daha şubattan beri anime seyrediyorum ancak bu kadar izliyebildim ne yapıim en kısa sürede onuda izlicem merak etme , daha nana yı dahi seyredemedim sen bana romeo juliet diosun. hepsini izlicem hepsini izlicem (*psikopata bağlar*) ...

Tamam hione bir daha yok bu konuda teşekkür ben anlatmak istediğini
anladım cümle'yi çözme çabası vermeden,o seriyi izledikten sonra
eklerim sana güveniyorum bu konuda kesinlikle şuna kesinlikle karar
verdim zaten ''Anime ruh ikizimsin....'' Smile

bu yazıdaki sözcüklere karşılık vermek için chobits adlı animeden çok sık duyduğumuz bi chi cümlesini kullanmak istiyorum ' squaw ureshii , hione ureshii' Very Happy ...
hione
hione
Encoder

Mesaj tarafından zhenya Salı 26 Mayıs - 19:31

squaw demiş ki:Zhenya'dan da bir daha yok spoiler istemek sns ayrıca spoiler için teşekkürler Zhenya cheers
yok dert deil nana sevdigim mangalardan yani spoiler vermekten kaçınmam ama çok ayrıntılı da olmaz Razz
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Squaw Salı 26 Mayıs - 19:34

@hione
Tamam hione izin verdim,önce Rose Of Versailles sonra NANA sonra da Romeo ve Juliet izleyeceksin bu bir rica Razz *aslında emir*

Aslında hepsi sanırım Loveless izlemeyi öne almandan kaynaklanıyor olabilir burda yorumlarını göremedim Loveless serisi ile ilgili Smile

@Zhenya
Tamam ben hepsine razıyım *küçük emrah modundayım* Razz

Okuyacağım aslında da vakit yok şu anda NANA,Loveless ve daha niceleri var okuyacağım üşengeçlik işte One Shot'larım da duruyor çevirisi yapılacak edilecek offff aglama
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından hione Salı 26 Mayıs - 20:05

loveless konusunu hiç açmıyalım istersen hatırlarsan onu izlemeden önce senle bi anlaşma yapmıştık myanimelisteme bile eklemem demiştim başlarda hatırlarsan senin hatrın için hem ekledim listeme hemde üstüne burda bitirdiğim animeler kısmında azda olsa bahsettim ondan daha ne yapayım , fazlası isteme benden bünyem bu kadarına izin veriyor heleki zhenya daha izlememişken , ben her defasında izle dediğimde garip garip bakıyor bana , ben hiç olmasa izledim üstüne puan verip bide kısada olsa yorum yazdım daha ne olsun dimi ...
hione
hione
Encoder

Mesaj tarafından sera myu Salı 26 Mayıs - 20:27

ya kasmayın bukadar izleyin işte ne var beğendiysen beğendim de beğenmediysen de beğenmezsin sana garip bakana sende garip bak bakışın bütün gün otur onada izlettir lol siz erkekler kendi aranızda kendinizi çok kasıyorsunuz rahat olun bak biz çıkıyoruz shoujo ai olduğu zaman rahat rahat yorum yapıyoruz sizde yapın siz kendinizi biliyorsanız ne izlediğinizin bi önemi yokki
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Salı 26 Mayıs - 20:39

hione demiş ki:loveless konusunu hiç açmıyalım istersen hatırlarsan onu izlemeden önce senle bi anlaşma yapmıştık myanimelisteme bile eklemem demiştim başlarda hatırlarsan senin hatrın için hem ekledim listeme hemde üstüne burda bitirdiğim animeler kısmında azda olsa bahsettim ondan daha ne yapayım , fazlası isteme benden bünyem bu kadarına izin veriyor heleki zhenya daha izlememişken , ben her defasında izle dediğimde garip garip bakıyor bana , ben hiç olmasa izledim üstüne puan verip bide kısada olsa yorum yazdım daha ne olsun dimi ...
heey cevap vermek konusunda zorlandıgında topu bana atama Razz(tuhaf bi cümle oldu bu ama neyse )
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından hione Salı 26 Mayıs - 20:41

sende garip bak bakışın bütün gün
asıl bunu yaparsak hepten animenin konusu olan şeyi yapmış oluruz Very Happy , o yüzden bu kısmı almıyım ben , şaka bi yana kasmaktan ziyade garip gelior desek daha doru olur. daha öncede de sölemiştim yine söliyeyim , 3. bölümünde bi yemek sahnesi var daha doğrusu tam yemeğe başlarlerken aralarında geçen bi muhabbet var eğer bi erkek olarak o sahneyi atlatabilirseniz gerisi sorun diil , konu itibariyle hatta FSN ye bile benzior diyebiliriz aslında master/servant ilişkisi üzerine kurulu güzelde bi hikayesi var ama dediğim gibi ilk bölümler bi erkek için biraz ağır olabiliyor Very Happy ...
hione
hione
Encoder

25 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sonraki

- Similar topics