genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
29 sayfadaki 40 sayfası
29 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
güzel bi anime komik bi anime çizimleride güzel bekliyoruz lordcha kısaca bi combo yap artık bu kadar söze
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İyi de Maria Holic zaten çevrilmemiş miydi ki?! Ben çıktığı her hafta türkçe izlediğimi hatırlar gibiyim.
P.S. Çizimleri konusunda pek katılmıyorum. Arkaplan çizimleri daha çok, salla gitsin hesabı olmuş gibi'ydi.
P.S. Çizimleri konusunda pek katılmıyorum. Arkaplan çizimleri daha çok, salla gitsin hesabı olmuş gibi'ydi.
lafolya demiş ki:tamam anladım zhenya peki filmi de varmış onuda izledin mi
Cowboy Bebop filmi tartışılmaz hele ki o filmde bir sahnesi vardı beni Bebop'la aşk yaşamaya iten;
Bebop olayların ortasındaydı sanırım böyle çimlere oturmuş gün batımında kendi hayatıyla hesaplaşıyor ve de geçmişindeki kendi yaptığı hatalarla ilgili iç hesaplaşma gibisinden kendiyle verdiği bir savaşı vardı...
İşte o an ve o an fonda çalan müzik efsanedir benim için....Ve de Blue melodisi dinle diyorum sana tek kelimeyle Lily'şim çünkü ordaki kadının sesi çok etkileyici....
@Özz
O kulak olayı bu tarz animelerde bekareti simgeliyor...
@Zhenya
Süpersin ayrıca yorumlarınla bekliyorum seni en kısa zamanda Loveless izledikten sonra
En son squaw tarafından Çarş. 27 Mayıs - 14:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok 2 bölümü fansub yapıldı arkaplan çizimleri hiç aklımda değil inan bayadır izlemedim çünkü sadece 3 tane kızı hatırlıyorum ama dp de varmı bilmiyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
nasıl yani ilginçmiş. neyse sebebini bilmiyorum ama yazdığım gibi itici geldikleri için izleyemiyorum o tarz çizimli animeleri :wwq:squaw demiş ki:
@Özz
O kulak olayı bu tarz animelerde bekareti simgeliyor...
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Olay Utena'ysa arkadaşlar o seri tamamıyla Rose Of Versailles serisinden esinlenilmiş bir seridir...
Tüm net sayfalarında o şekilde geçen bir seri sadece zaman ve de mekanlar farklı zaten çizimlerine dikkat ettiğinizde 2 ana karakterin Oscar ve de Utena daki kadın karakterin ne kadar da birebir benzediğini farkedebilirsiniz....
@Özz
O tarz animelerde bazı karakterşer kulak'lı bazıları kulaksızdır yani anla işte kulağı olanların neden kulağı var olmayanların neden yok...
Zaten Loveless serisinde Sensei ile paso dalga geçiyor Soubi erişkin olmuş ama hala kulakları var diye kadın da ona hayran tabi kopmuştum bir yerinde bu muhabbetin
Soubi Ritsuka'nın kulaklarını düşürsün istiyoruz biz kızlarla paso Loveless severler arasında
Tüm net sayfalarında o şekilde geçen bir seri sadece zaman ve de mekanlar farklı zaten çizimlerine dikkat ettiğinizde 2 ana karakterin Oscar ve de Utena daki kadın karakterin ne kadar da birebir benzediğini farkedebilirsiniz....
@Özz
O tarz animelerde bazı karakterşer kulak'lı bazıları kulaksızdır yani anla işte kulağı olanların neden kulağı var olmayanların neden yok...
Zaten Loveless serisinde Sensei ile paso dalga geçiyor Soubi erişkin olmuş ama hala kulakları var diye kadın da ona hayran tabi kopmuştum bir yerinde bu muhabbetin
Soubi Ritsuka'nın kulaklarını düşürsün istiyoruz biz kızlarla paso Loveless severler arasında
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
soubinin kulakları nerde düşürdüğüde ayrı bi konu tabii hiç oralara girmeyelim squaw sen utenayı izledinmi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
anime.gen.tr de utenanın geniş bir incelemesi var. hepsini okudum animenin sonun biliyorum nerdeyse. evet oscardan etkilenmiş çizer ama konu bakımından baya farklı yanılmıyorsam.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hayır izlemedim Sera ama izlemeyi düşündüğüm animelerden birisiydi çok zaman önce fark ettiğim bir seri neden dersen ben hala Oscar hayaliyle yanıp tutuşan bir izleyicim çünkü ^_^
Ama şu da var ben böyle copy olaylarını sevmiyorum fazla =( Bu açıdan da hep ertelediğim bir seriydir yani kararsızım bu seriye karşı tamamını izleyip de yorumlarını okusam belki izleme tarafım ağır basabilir diye düşünüyorum....
Fakat izledikten sonra belki de Rose Of Versailles'e olan sevgimi dahada arattıracak hatta ne belkisi kesinlikle artıracaktır
@Özz
Farklı ama ana karakterimiz kadın zenginler okulunda şımarık bir kızın korumlaığına getiriliyor ve de ana karakteri seven bir erkek de var yani olay Maria Antoinette-Oscar ve de Andre esinlenmeleri sonuçta birebir de alıp aynısını yapmazlar ama ben çok önce incelediğimde baya bir benzerlik olan noktaları farketmiştim bence esinlenilmiş Rose Of Versailles serisinden fazlaca...
Ama şu da var ben böyle copy olaylarını sevmiyorum fazla =( Bu açıdan da hep ertelediğim bir seriydir yani kararsızım bu seriye karşı tamamını izleyip de yorumlarını okusam belki izleme tarafım ağır basabilir diye düşünüyorum....
Fakat izledikten sonra belki de Rose Of Versailles'e olan sevgimi dahada arattıracak hatta ne belkisi kesinlikle artıracaktır
@Özz
Farklı ama ana karakterimiz kadın zenginler okulunda şımarık bir kızın korumlaığına getiriliyor ve de ana karakteri seven bir erkek de var yani olay Maria Antoinette-Oscar ve de Andre esinlenmeleri sonuçta birebir de alıp aynısını yapmazlar ama ben çok önce incelediğimde baya bir benzerlik olan noktaları farketmiştim bence esinlenilmiş Rose Of Versailles serisinden fazlaca...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
doğrudur "rose of versailles" bir ilk çünkü. neyse RoV' un japonca mangasının daha iyi kalitede kopyalarını buldum geçen gün sana nasıl ulaştırsam acaba? 600mb çünkü
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:doğrudur "rose of versailles" bir ilk çünkü. neyse RoV' un japonca mangasının daha iyi kalitede kopyalarını buldum geçen gün sana nasıl ulaştırsam acaba? 600mb çünkü
Japonca mangası.mı ben okuyamam ki onu Japoncam yok =(
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
benim de yok bol bol resimlere bakıyorum ben. ama bir kısmının inglizce çevirileri var bende (word olarak) onları da göndericem zaten.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben de isterim onu yada nerden buldun onu söyle hemen indirim ilk 10 chaptere ingilizce olarak rastlamıştım ama devamı hiç çevrilmemiş sanırım...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hadi ya süper olurdu o zaman Özz seneye yaz dönüşü çevirir mangayı çevirileri de blog.ta yayınlardım kesinlikle çünkü seve seve çevireceğim bir manga
Devamı çevrilmemiş mi Zhenya hayallerimi yıktın
Siz buluşmada görüşmeyecek misiniz Özz götürürsün yanında buluşmada mangayı da...
Devamı çevrilmemiş mi Zhenya hayallerimi yıktın
Siz buluşmada görüşmeyecek misiniz Özz götürürsün yanında buluşmada mangayı da...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Doğru bak buluşma konusu unuttum... Devamını çevrilmemesi benimde çok canımı sıkmıştı sonuçta manganın anlatımı animeden biraz daha farklı...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
http://www.megaupload.com/?d=HISGB49W
http://www.megaupload.com/?d=SSHG95C2
bunlar japonca mangayı indirdiğim linkler. ama
chapter olarak ayrılmamış 2 ayrı klasör içinde. onları bölümlere
ayırmayı düşünüyorum. bir de inglizce çevirileri var word olarak. bir
de italyanca manga ne bulduysam topladım. buluşmaya gelirsem elden
de verebilirim zhenya.
http://www.megaupload.com/?d=SSHG95C2
bunlar japonca mangayı indirdiğim linkler. ama
chapter olarak ayrılmamış 2 ayrı klasör içinde. onları bölümlere
ayırmayı düşünüyorum. bir de inglizce çevirileri var word olarak. bir
de italyanca manga ne bulduysam topladım. buluşmaya gelirsem elden
de verebilirim zhenya.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yani çeviriler tam mı ben o kısmı anlamadım yoksa çeviri olayı yarıda mı kalmış
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben ne olur ne olmaz genede indireyim bunları saol linkler için ...Büyük bi aksilik çıkmazsa gelicem buluşmaya ..özz demiş ki: buluşmaya gelirsem elden
de verebilirim zhenya.
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
şimdi hatırlamıyorum belki tam da olabilir baya oldu indireli 8 chapter var belki de tamamı eve gidince bakıcam hemen. indirdiğim yeri bulabilirsem belki tamamlanmış bile olabilir.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
dp de maria holic yok, ama zaten gerekte yok.Şu an 3.üncü bölüm çevrilmeye başlandı.Bugün ya da yarın yeni takım arkadaşım sayesinde biticek.Bittiği an anında fansubu tamamlayıp koyucam merak etmeyin.Ama bu hızla bir kaç hafta içinde biter(2-3 hafta tahminen)
evet baktım en son oscarın bastile ateş emriyle bitiyor bendeki çeviri. ama tabi çevirinin ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır çünkü hiç inceleme fırsatım olmadı. bu çevirileri bulduğum siteyi de bulamıyorum şimdi kesin bitirmişlerdir. biraz daha bakınıcam.özz demiş ki:şimdi hatırlamıyorum belki tam da olabilir baya oldu indireli 8 chapter var belki de tamamı eve gidince bakıcam hemen. indirdiğim yeri bulabilirsem belki tamamlanmış bile olabilir.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bakınıp bulursan tüm çeviriler yapılmışsa bir de süper olur bu Özz canım....
Artı çeviri en can alıcı kısımda bırakılmış sendeki
Artı çeviri en can alıcı kısımda bırakılmış sendeki
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
baktım ve çevirileri bulduğum siteyi de buldum ama son kısım kraliçenin sonunun anlatıldığı kısmı çevirmemişler henüz tek bir bölüm kalmış yani
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O zaman çevirirler onu da Özz o kısım daha da bir güzeldi benim için animede en çok sevdiğim kısımlardan birisiydi....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
umarım çevirirler baya da bir zaman geçti aslında. neyse bendeki çevirilerle başlarsın sen
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
29 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
29 sayfadaki 40 sayfası