genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
30 sayfadaki 40 sayfası
30 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
Tamam dediğim gibi yaz dönemim biraz aktif geçer benim o yüzden de yaz dönemi başlayabilirim ancak =)
Eğer çalışmayıp yine ev kızı modunda olursam kışın kesinlikle çeviricem bu manga.yı one shot.lar beklesin diğer arkadaşlarım çevirsin onları da
Eğer çalışmayıp yine ev kızı modunda olursam kışın kesinlikle çeviricem bu manga.yı one shot.lar beklesin diğer arkadaşlarım çevirsin onları da
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sohpeti kaçırmısım oratlıkta bı loveless muhabbetı donmus
ben bı konuya acıklık getrmek ıstyrm benım ımzamdakı loveless o loveless deıl. benmkı fınal fantasyden bı kıtap ısmı
ben bı konuya acıklık getrmek ıstyrm benım ımzamdakı loveless o loveless deıl. benmkı fınal fantasyden bı kıtap ısmı
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:sohpeti kaçırmısım oratlıkta bı loveless muhabbetı donmus
Seni gidi Loveless ci seniii!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
loveless i yeniden izledim:) ne izlemesen bayılyorum bu seriye yaa müzikleri özellikle beni neşelendiriyor
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Naruto Shippuutende en son 54'ü izledim ve fillere başladı bu bölümde.Bu filler kaçta bitiyor?Direk hikayenin devamına geçsem diyorumda.Kaçtan devam ediyim?
ya ben bu final fantasy animesini izlemek istiyorum ama daha önce ne oyununu oynadım ne de bu konu hakkında bir bilgim var mesela son çıkan bir filmi var yani şu ana kadar çıkan filmleri hangi sırayla izlesem aklım karışmaz bana bu konuda yardımcı olur musunuz? oyunu oynayamayacağım fimleri izlemek istiyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
oyununu oynamak çok sorun değil sanırım ama sırasını bende bilmiyorum biri çıkıp hangi sırayla izlicemizi söylese çok iyi olur aslında
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ilk anime final fantasy legend of the crystal izlemeseniz de olur çünkü pek güzel bi anime değil. (özellikle gümüz açısından konu olarakta ff 5 le alakalı diye hatırlıyorum...) Devamında final fantasy 7 yi oyna imkanın olursa oynamazsanda önce final fantasy last order sonra ister direk advent children complete(2009) istersende önce advent children (2006) ı izleyip aradaki farkları gör.sonuna
Final Fantasy VII On the Way to a Smile - Episode Denzel i ekle ...bunların dışında final fantasy spirits within ve final fantasy un limited in oyunla alakası yoktur ayrıyetten final fantasy varyasyonlarından dirge of cerberrus un da filmi var onuda izleyebilirsin ... ha cidden imkanın olursa şöyle bi sıralam da yapabilirsin...
1-)ff 7 (oyun)
2-)last order
3-)advent children
4-)before crysis (oyun)
5-)advent children complete
6-)On the Way to a Smile - Episode Denzel
7-)dirge of cerberus ve diğerleri
ama animelerin final fantasy 7 nin konusunun üzerine geliştiğin söylemeliyim oyunu bilmeyenler için anlamak biraz zor olabilir
Final Fantasy VII On the Way to a Smile - Episode Denzel i ekle ...bunların dışında final fantasy spirits within ve final fantasy un limited in oyunla alakası yoktur ayrıyetten final fantasy varyasyonlarından dirge of cerberrus un da filmi var onuda izleyebilirsin ... ha cidden imkanın olursa şöyle bi sıralam da yapabilirsin...
1-)ff 7 (oyun)
2-)last order
3-)advent children
4-)before crysis (oyun)
5-)advent children complete
6-)On the Way to a Smile - Episode Denzel
7-)dirge of cerberus ve diğerleri
ama animelerin final fantasy 7 nin konusunun üzerine geliştiğin söylemeliyim oyunu bilmeyenler için anlamak biraz zor olabilir
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
oyunu nasıl oynayabiliriz peki
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamamda nasıl oynicaz nerden indiricez yada satın alıcaz vede tr yaması varmı oyunun
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ff 7 playsation için(ve galiba pc emin diilim)
ff7-dirge of cerberus ps2 için
ff7-crisis core da psp için
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-oyunlary-f11/final-fantasy-7crisis-core-t2889.htm
burada incelemsei var
ff7-dirge of cerberus ps2 için
ff7-crisis core da psp için
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-oyunlary-f11/final-fantasy-7crisis-core-t2889.htm
burada incelemsei var
tr yamaları yok sanırsam
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ya bunun çok komik grafiklere sahip oyunları şöyle bi göz attımda mario ya benziyor adam gibi grafikleri olan 1 tane oyun bulabildim oda crisis
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:ya bunun çok komik grafiklere sahip oyunları şöyle bi göz attımda mario ya benziyor adam gibi grafikleri olan 1 tane oyun bulabildim oda crisis
Retro ruhun yoksa napalım videoları izlemekle yetincen Videolar CGI galiba onları nette bulabilion yuuki bilio onları
ya olmadı ben bunun ps3 oyununu ararım psp yok çünkü ama daha ps3 oyunları yok meydanda bi oyunada 100 lira bayamam laptopta kaldırmaz oyunu sanırım ama büyük ihtimal filmlerini izleyip anlamadığım yerlerde yukime başvurucam yinede grafikler cidden komik yaw bu arada retro ruhu ne
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ps3 oyunu ff7 diil ve her ff oyununun ayrı senaryosu var
Retro ruhu için: bkz. Quad Core bilgisayarda Betrayal at Krondor oynıyan kitle
Retro ruhu için: bkz. Quad Core bilgisayarda Betrayal at Krondor oynıyan kitle
kitap gibi oyun nası bişey bu ya o zaman kuzenin bilgisayarına kurarım zaten ps3 de onun ben kısmetse wii hayalini kuruyorum öss hediyesiydi ama össden sonra haytta kalırsam şansımı denerim artık
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet işte onu diom final fantasy oyunları böle o yüzden
büssürü oyunun adı ff7 die başlıo
wwi'de hiç bulamazsın ff7'yi :d
büssürü oyunun adı ff7 die başlıo
wwi'de hiç bulamazsın ff7'yi :d
yok wii içinde ff oyunu varda hangisi bilmiyorum ama zaten wii için düşünmedim yaw
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera o oyunu 1997 de oynamış olsaydın inan bana oyun hakkındaki düşüncelerin çok farklı olurdu...ki oynadıktan sonrada ne demek istediğimi anlarsın..
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ve de alınma ama sera myu böle bir oyuna mario grafikli demek senaryoya diil de grafiğe baktığını gösterir ozman
Nese wii'dekiler ama 7 diil tactics die geçio galeba
ben de fillerlar konusunda emin olamıyorum ama güzel fillerlar bunlar bence izlemelisin. sıkıldığın yere kadar izle hiç olmazsa. sanırım 72 gibi bitiyor. bu konuda uzman olan zhenya sanırım ona danışmalıLordCha demiş ki:Naruto Shippuutende en son 54'ü izledim ve fillere başladı bu bölümde.Bu filler kaçta bitiyor?Direk hikayenin devamına geçsem diyorumda.Kaçtan devam ediyim?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ozaman sende alınma ama senaryosuna kaptırıp grafiklerini görmezden gelmekte çok objektif bi bakış açısına sahip olmadığını gösterir ki ben bu oyunun senaryosunu bilmeden nasıl senaryoya bakabilirim oyunla ilgili tek gördüğüm şey grafikleriscoutcrawler demiş ki:Ve de alınma ama sera myu böle bir oyuna mario grafikli demek senaryoya diil de grafiğe baktığını gösterir ozman
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben öle bişi demediğime göre
nese oyunlar konusunda daha fazla tartışmak istemiyorum ama bir J-RPG 'yi güzel yapan her yerde aynı şekilde geçer tarzı,oynanış sistemi ve senaryosu
Eğer bir aksiyon oyunundan bahseden bir insan isen tabii ki grafik önemlidir
Ve de sadece grafiklerine bakıp senaryosunu okumadan başlıcaksan Call of Duty 5 süper oyundur ama senaryo yok
Edit:Böle şeylere alınmam
nese oyunlar konusunda daha fazla tartışmak istemiyorum ama bir J-RPG 'yi güzel yapan her yerde aynı şekilde geçer tarzı,oynanış sistemi ve senaryosu
Eğer bir aksiyon oyunundan bahseden bir insan isen tabii ki grafik önemlidir
Ve de sadece grafiklerine bakıp senaryosunu okumadan başlıcaksan Call of Duty 5 süper oyundur ama senaryo yok
Edit:Böle şeylere alınmam
30 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
30 sayfadaki 40 sayfası