genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
31 sayfadaki 40 sayfası
31 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
tabiiki senaryoda önemlidir ama ben çok fazla oyun oynamış değilim araba yarışları dışında çokda ilgilenmiyorum zaten onları bile çok fazla oynayamıyorum şu aralar ps3 daha piyasaya düşmediğinden o yüzden zaten oyunlar üzerinde tartışabilecek bilgiye sahip değilim ama final fantasy yi merak ediyorum çünkü sizden farklı olarak ben bishie ve çizim delisiyim en ufak hata dahi gözümde büyüyor çizim açısından buda oyunda grafik demek ve birazda yukinin katkısı var merak etmemde tabiiki o açıdan oyunla ilgili şuan sadece gördüğüm grafikler üzerinden yorum yapabilirim öhömm konuyu animeye bağlıyorum hemen
princess tutu çooook güzel tutu fakirle olsun ya bu bir
şahrud güncelleme yapsın özledik bu iki
günlerdir nodamee nodamee diye ortada geziyordum bugün kavuştum ama 1 saat sonra yine başlicam nodamee demeye buda üç
teşekkürler wizardsky buda 4
lordcha narutonun filler başladığında ilerlet kafadan 8 bölüm çok uzun sürüyor fillerlar buda beş
princess tutu çooook güzel tutu fakirle olsun ya bu bir
şahrud güncelleme yapsın özledik bu iki
günlerdir nodamee nodamee diye ortada geziyordum bugün kavuştum ama 1 saat sonra yine başlicam nodamee demeye buda üç
teşekkürler wizardsky buda 4
lordcha narutonun filler başladığında ilerlet kafadan 8 bölüm çok uzun sürüyor fillerlar buda beş
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu arada arkadaşlar bir sorum var noldu şu code:Geass picture drama nın yenisi????
özz, söylediğin için sağol.İyi oldu bu
Sera ve scout, ps3 ve final fantasy denince akla artık en son çıkan final fantasy 13 gelir.Oyunun trailer'ını mutlaka izleyin.HD trailer'ı wmv ve 50-70 mb idi galiba.Ama aynı video başka formatlardada var tabi
Sera ve scout, ps3 ve final fantasy denince akla artık en son çıkan final fantasy 13 gelir.Oyunun trailer'ını mutlaka izleyin.HD trailer'ı wmv ve 50-70 mb idi galiba.Ama aynı video başka formatlardada var tabi
ühüüüüüü zhenyadan önce yazmak isterdim ama ff muhabbetını kacırmısım zehenya benden önce davranıp cevap yazmıs
seracım fınal fantasy oyununu oynamazsan advent chıldrenden anlamadıgın cok şey olacak. ama seve seve yarıdm ederım sorun olursa bu arada sakın 1997 de cıkan ff ı oynama. pc ıcın var pc geyet rahat kaldırıyor ama grafıkler ıgrenc maalesef
bu arada zhenya atladıgın ff anımasyonları daha var mesela spiriths vithin var sonracıgıma sanırım bı tane daha vardı unuttum aklıma gelırse ekelrım.
bu arada fınal fantasy serılerının filmlerinin her bırının konusu farklı yanı sıra pek önemlı degıl sadece adventlerde bı sıra var.
ayrıca ilginizi cekerse fınal fantasy serısınıden kıngdom hearts adında mangasıda var fınalfantasytr sıtesınde türkçeye cevrılmıs olarak bulabılırsınız ama yarım bırakılan bır proje umarım bırı devamını getırır...
oyunları biraz pahalıya patlar ayrıca türkçe yamada yok ancak finalfantasytr sitesinden oyun içi tüm konusmaları sagolsun arkaadslar cevırmıs ordan tum konuyu takıp edebılırsın. oyunları ındırmen ıcın sana harıka bı site verebilirim canım istedıgın her ff var seracım. istersen bana öm den ulaş
seracım fınal fantasy oyununu oynamazsan advent chıldrenden anlamadıgın cok şey olacak. ama seve seve yarıdm ederım sorun olursa bu arada sakın 1997 de cıkan ff ı oynama. pc ıcın var pc geyet rahat kaldırıyor ama grafıkler ıgrenc maalesef
bu arada zhenya atladıgın ff anımasyonları daha var mesela spiriths vithin var sonracıgıma sanırım bı tane daha vardı unuttum aklıma gelırse ekelrım.
bu arada fınal fantasy serılerının filmlerinin her bırının konusu farklı yanı sıra pek önemlı degıl sadece adventlerde bı sıra var.
ayrıca ilginizi cekerse fınal fantasy serısınıden kıngdom hearts adında mangasıda var fınalfantasytr sıtesınde türkçeye cevrılmıs olarak bulabılırsınız ama yarım bırakılan bır proje umarım bırı devamını getırır...
oyunları biraz pahalıya patlar ayrıca türkçe yamada yok ancak finalfantasytr sitesinden oyun içi tüm konusmaları sagolsun arkaadslar cevırmıs ordan tum konuyu takıp edebılırsın. oyunları ındırmen ıcın sana harıka bı site verebilirim canım istedıgın her ff var seracım. istersen bana öm den ulaş
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
spirit within i yazdım zaten bi tek final fantasy karakterlerinide içeren kingdom hearts ı atladım onada gerek yoktu zaten...dissidia var bide ne yazıkki sende final fantasy 7 gibi bi oyunu grafiğine iğrenç diyerekten fena halde kalbimi kırdın ne diyim bide final fantasy ci sin ...final fantasy 7 çıktığı tarihteki diğer rpg lere bi bak istersen ...o oyun senin final fantasy hayranlığının da ana sebebi...eğer final fantasy bu kadar güzel bi oyun olmasaydı şu anda ne o ff13 ler olurdu nede devamında gelicekler....ne yazık ki kim ne derse desin final fantasy 7 hala serinin en iyisi bence...adven chidren,Crisis Core gibi oyunlar hep final fantasy 7 seneryasunun üzerine yapılmış. Biri sonrasını anlatır(a.c)o da sonuçta asıl konunun devamına entegre edilmiş bi hikaye.diğerei ise ff7 nin senaryosunun içinde olan afazla ayrıntılı olarak işlenmemiş olayların açılımı sadece)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
off çok ağır oldu ne diyim ben şimdi öle bi yerden yakaladınki zhenya dicek lafım yok ama şimdi şöle bişey var ben ff7 olmasaydı kesınlıkle dığerleride olmazdı buna katılıyorum ff7 nin konusunada dıcek yok kalbımdek ıyerı bır numaardır ama kesınlıkle grafıkler berbat e tabı cıktıgı zamanın şartları ancak buna elveriyordu....tabıkı zamananının en iyisiydi yani herkes öle diyo ben ozmnlar (7yasında oldugum ıcın bılemıycem )
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
,zhenya demiş ki:spirit within i yazdım zaten bi tek final fantasy karakterlerinide içeren kingdom hearts ı atladım onada gerek yoktu zaten...dissidia var bide ne yazıkki sende final fantasy 7 gibi bi oyunu grafiğine iğrenç diyerekten fena halde kalbimi kırdın ne diyim bide final fantasy ci sin ...final fantasy 7 çıktığı tarihteki diğer rpg lere bi bak istersen ...o oyun senin final fantasy hayranlığının da ana sebebi...eğer final fantasy bu kadar güzel bi oyun olmasaydı şu anda ne o ff13 ler olurdu nede devamında gelicekler....ne yazık ki kim ne derse desin final fantasy 7 hala serinin en iyisi bence...adven chidren,Crisis Core gibi oyunlar hep final fantasy 7 seneryasunun üzerine yapılmış. Biri sonrasını anlatır(a.c)o da sonuçta asıl konunun devamına entegre edilmiş bi hikaye.diğerei ise ff7 nin senaryosunun içinde olan afazla ayrıntılı olarak işlenmemiş olayların açılımı sadece)
FF 7 snowboarding oynadın mı
sence ? Before Crisis ve ff 11 var oynamadığım
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:sence ? Before Crisis ve ff 11 var oynamadığım
FF Online'ı nası oynadım ps2 online çekiyo mu türkiyede ??? Çekiyosa hemen ben de başlıım
online olarak ff 11 diyosan onu oynamadım zaten ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hayır bide ayrı oyun olrak ff'in online var 11 di galiba basbayağı wow gibi oyun
tamam işte onu yazdım ya ff 11 var oynamadığım diye ... Oşerefe nail olamadım henüz ama gameplay ine baktım biraz wow a oranla baya farklılıklar var en başta rp yapman lazım ...yani mesela bi quest var ağaçtan elma toplıycan senin karakterinde en ufak ırklardan diyelim boyun yetmediği için insan karakterlerle oynıyan oyunculardan falan yadım istemen gerekiyo falan baya güzel yani
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ff11in pc versiyonu da vardı sanırım...
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
o oyun zaten ilk pc için yapılmıştı sonradan ps2 ve xbox360 a da uyarlandı...ama üstüne okadarçık final fantasy 11 versiyonu çıktıki oyunun akibeti hakkında en ufak fikrim yok ama o oyunu oynamamış olmak hep rahatsız etmiştir beni ...(Final Fantasy XI/Final Fantasy XI 2007 Edition,Rise of the Zilart,Chains of Promathia,Treasures of Aht Urhgan/Final Fantasy XI: Wings of the Goddess baya bi serisi var şu an)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@Meyday
Teşekkür ederim Meyday aldım yazıları okuayacağım hemen forumdan çıkınca....
Çok hızlısın Meyday teşekkürler o halde yorumlarımı yapıcam hemen şimdi;
Öncelikle felsefik ve mitolojik öğlerin olması beni etkiledi seri de ayrıca da oldukça psikolojik bir konusu vardı bence,Pino'nun namını izlemeden önce bir arkadaşım ve de hione den duymuştum zaten kesinlikle bu övgüyü hak eden bir varlık arkadaşımın deyimiyle evime alıp beslemek istiyorum ben onu ...
Bana bu seriyi yaşatan hione sana da ayrıca teşekkürler Zhenya'ya da teşekkür etmek istiyorum sanırım seriyi farkettiren oydu,gerçekten de güzel bir seriydi çok güzel bir şekilde zevk alarak izledim ki beklentilerimin üzerindeydi oldukça ama final olayına gelmek istiyorum;
Teşekkür ederim Meyday aldım yazıları okuayacağım hemen forumdan çıkınca....
Çok hızlısın Meyday teşekkürler o halde yorumlarımı yapıcam hemen şimdi;
Öncelikle felsefik ve mitolojik öğlerin olması beni etkiledi seri de ayrıca da oldukça psikolojik bir konusu vardı bence,Pino'nun namını izlemeden önce bir arkadaşım ve de hione den duymuştum zaten kesinlikle bu övgüyü hak eden bir varlık arkadaşımın deyimiyle evime alıp beslemek istiyorum ben onu ...
Bana bu seriyi yaşatan hione sana da ayrıca teşekkürler Zhenya'ya da teşekkür etmek istiyorum sanırım seriyi farkettiren oydu,gerçekten de güzel bir seriydi çok güzel bir şekilde zevk alarak izledim ki beklentilerimin üzerindeydi oldukça ama final olayına gelmek istiyorum;
- Spoiler:
- Savaş yeni başlıyor gibisinden bir şeyler söyledi Vincent 2.sezon mu gelecek onun mu habercisi oluyor bu...
Finalde ki Monad süperdi benim deyimimle White Re-l Mayer harika bir görsellik katıyordu tek kelimeyle özellikle mitoloji aşığı olan ben o ihtişamı gördükten sonra sadece mükemmel diyorum ama sadece final.e saklamış olmaları bunu bana hayal kırıklığı yaşattı ama serideki Vincent olayından sonra herkeste bir Proxy kişiliği aramaya başladım açıkçası ve de ilk bölümlerde Vincent için ne kadar da sümsük bir herif dediğim için büyük bir utanç duyuyorum kendimden ....
Onun dışında bu animeye 9 verdim nedeni ise şu yani ben ha savaş oldu olacak dedim ama olmadı tıpkı X-Tv serisindeki gibi sırf hareket duygusu veren bir seriye göre o kadar sönük bir finaldiki hazırladıkları hayal kırıklığı yaşadım açıkçası sanırım onun mangasının devam etmesi neden olabilir Ergo Proxy'de de bir 2.sezon getirebiliriz diye böyle bir son mu yapılmış acaba
Bir de şu öldürme biçimleri ellerini diğer kişinin vücuduna sokuyoralr ya aynı öldürme yöntemi Vampire Prencess Miyu'da Miyu'nun servant.ı olan Larva'nın da savaştıkları Shinma'ları bu şekilde öldürebilmeseydi ki Larva'da mitolojiden gelme;Eski Roma'da hayaletlere inanlıyor,iyi hayaletler ve de kötü hayaletler var,kötülerin adı da Larva acaba bu şekilde bir imge olabilir mi ellerini sokarak öldürmeleri zaten Larva'dan shinma.dan gelme bir tür benim tüm seri boyunca dikkatimi çekmişti aynı öldürme biçimi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu ilk izlediğim serilerdendi^^ Re-l Mayer ve gözlerine meftun olmuştum.
Benim de aksiyon olarak beklentilerimin altında kaldı ama kurgusuyla bu açığı kapamayıda başardı. Özellikle "seri hakkında bunları biliyormuydunuz" yazısını okuyunca hayranlığım katlandı...
Avatar ve imzan da içimdeki Saber ateşini yeniden yakıyor bilesin
Benim de aksiyon olarak beklentilerimin altında kaldı ama kurgusuyla bu açığı kapamayıda başardı. Özellikle "seri hakkında bunları biliyormuydunuz" yazısını okuyunca hayranlığım katlandı...
Avatar ve imzan da içimdeki Saber ateşini yeniden yakıyor bilesin
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O yazıyı okumadım okuyunca yeniden bir yorum yapacağım o seri hakkında bu gönderdiğin linkte olan yazının gölgesinde ^_^
Evet Re-l Mayer olayına gelince bence sadece gözleri değil hatun tam anlamıyla iyi bir hatun benim gözümde artı puanda yani saç olsun makyaj olsun karakter olsun soğuk tavırları olsun ve de cesur tavırları olsun
Kurgu olayına gelince ben zaten çok aksiyon olan filmleri sevmem o yüzden benim gözümde iyiydi izlediğim süre boyunca,mantık çerçevesinde olunca her şey daha da ilgimi çekiyor diyebilirim ^_^
Ayrıca o F/S N izleme ateşi hep içimde var benim zaten ;
Rose Of Versailles ve de Fate/Stay Night ateşi sönmez ben de hiçbir zaman senin de o ateşi körükleyelim daha da
Bir de senin avatardaki karizma hangi seriden merak ettim çok bu yavru-chan'ı =D
Evet Re-l Mayer olayına gelince bence sadece gözleri değil hatun tam anlamıyla iyi bir hatun benim gözümde artı puanda yani saç olsun makyaj olsun karakter olsun soğuk tavırları olsun ve de cesur tavırları olsun
Kurgu olayına gelince ben zaten çok aksiyon olan filmleri sevmem o yüzden benim gözümde iyiydi izlediğim süre boyunca,mantık çerçevesinde olunca her şey daha da ilgimi çekiyor diyebilirim ^_^
Ayrıca o F/S N izleme ateşi hep içimde var benim zaten ;
Rose Of Versailles ve de Fate/Stay Night ateşi sönmez ben de hiçbir zaman senin de o ateşi körükleyelim daha da
Bir de senin avatardaki karizma hangi seriden merak ettim çok bu yavru-chan'ı =D
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Re-l Mayer'ı çok beğenirim ama bu kadar soğuk sevsem kutuplara giderdim Soğuk deyince 0 derece var -5 var ^^ -50 biraz fazla geliyor
"Saber" de soğuk ama bir o kadar da sıcak
Benim avatar Spartiate'nin fansub unu yaptığı "Phantom ~ Requiem for the Phantom" serisinden, şimdiden söyleyeyim seride ağır dram olabilir ve karakteri (yavru-chan'ı ^^) sevmeyebilirsin.
"Saber" de soğuk ama bir o kadar da sıcak
Benim avatar Spartiate'nin fansub unu yaptığı "Phantom ~ Requiem for the Phantom" serisinden, şimdiden söyleyeyim seride ağır dram olabilir ve karakteri (yavru-chan'ı ^^) sevmeyebilirsin.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Soğuk derken çok aşırı değil ama genelde duygularını açığa vurmayan karakterleri kastediyorum Oscar,Saber,Re-l Mayer gibi....
Ama çok aşırı soğuk olanlardan ben de kaçarım kesinlikle ^_^
Hmmm...Ağır dram severim ben Japon'ların yapımı olan çok ağır filmler izledim ki animelerde izlediklerim hafif kalıyor bu dram olayını iyi bilen bir ırk kesinlikle bu Japon'lar...
Bu karakterin özellikleri çok mu kötü ki sevmeyebilirsin diyorsun ama bir de şu var animelede kimsenin tahmin edemeyeceği karakterleri seviyorum ben, o yüzden de kimse tahmin edemiyor sevebileceğim değişik karakterleri ^_^....
Bunlardan biri bu yavru-chan da olabilir mesela
Ama çok aşırı soğuk olanlardan ben de kaçarım kesinlikle ^_^
Hmmm...Ağır dram severim ben Japon'ların yapımı olan çok ağır filmler izledim ki animelerde izlediklerim hafif kalıyor bu dram olayını iyi bilen bir ırk kesinlikle bu Japon'lar...
Bu karakterin özellikleri çok mu kötü ki sevmeyebilirsin diyorsun ama bir de şu var animelede kimsenin tahmin edemeyeceği karakterleri seviyorum ben, o yüzden de kimse tahmin edemiyor sevebileceğim değişik karakterleri ^_^....
Bunlardan biri bu yavru-chan da olabilir mesela
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Seriyi ben oldukça beğendim, karakterin birkaç densizliği oldu ama benim kanım ısındı kerataya ( yavru-chan'a ) Seride soğuk karakter dolu...
Soğuk deyince Kara no Kyoukai'den "Ryougi Shiki" benim favorim (Revy, Saber, Re-l Mayer uzar gider ^^ )
Soğuk deyince Kara no Kyoukai'den "Ryougi Shiki" benim favorim (Revy, Saber, Re-l Mayer uzar gider ^^ )
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
oda fazla soğuk meyday ...gerçi 4. filimde biraz yumuşama vardı ama...Revy ye gelince o istesede yapamıyo zaten ruhuna işlemiş onun
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Her filmin sonunda o soğuk - duygusal - çekingen tavırları beni eritiyor ya ^^
Revy den 3. sezonda birşeyler bekliyorum ama kim bilir...
Revy den 3. sezonda birşeyler bekliyorum ama kim bilir...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben o karakteri Revy'i bilmiyorum ama seride soğuk karakter doluysa benim tarzım bir seri kesinlikle...
Yavru-chan.... o_O
Yavru-chan.... o_O
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Senin yavru-chan^^ da benim de Lily Saber de gözüm var
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
31 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
31 sayfadaki 40 sayfası