genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
34 sayfadaki 40 sayfası
34 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
scout daha çok proje var XD
Sera birkaç gün önce konuşmıştık hatırlarsın kissXsis hakkında.Onun 2.ci bölümü geçen hafta çıktı ve mkv formatında.Ben indirip avi ye çevirip yeni yapılan orta derece türkçe altyazısı ile seyrettim.Aslında çeviren arkadaş fansub yapmamıda istemişti ve bende olumlu bakıyordum yalnız bazı yerlerede ki cümleler ve altyazının uyumu sonucu sadece altyazı olarak kalsın dedim.Ama mutlaka izlemelisin, ilk bölümünden daha iyi.Sonuçta artık konu biliniyor ve 3.üncü bölüm de eylül ya da kasım ayında çıkıcak.Aslında pek bulunmuyor yeni bölümü çıktığı halde.Ben bile biraz aramıştım doğrusu.Yarın senin için orta seviye tr altyazısı ile birlikte mkv linkini koyarım ana sayfama.Komedi ve yeri geldiğinde hafifte olsa tam bir ecchi kullandıklarını söyleyebilirim 2.ci bölüm için.
Sera birkaç gün önce konuşmıştık hatırlarsın kissXsis hakkında.Onun 2.ci bölümü geçen hafta çıktı ve mkv formatında.Ben indirip avi ye çevirip yeni yapılan orta derece türkçe altyazısı ile seyrettim.Aslında çeviren arkadaş fansub yapmamıda istemişti ve bende olumlu bakıyordum yalnız bazı yerlerede ki cümleler ve altyazının uyumu sonucu sadece altyazı olarak kalsın dedim.Ama mutlaka izlemelisin, ilk bölümünden daha iyi.Sonuçta artık konu biliniyor ve 3.üncü bölüm de eylül ya da kasım ayında çıkıcak.Aslında pek bulunmuyor yeni bölümü çıktığı halde.Ben bile biraz aramıştım doğrusu.Yarın senin için orta seviye tr altyazısı ile birlikte mkv linkini koyarım ana sayfama.Komedi ve yeri geldiğinde hafifte olsa tam bir ecchi kullandıklarını söyleyebilirim 2.ci bölüm için.
koyarsan zevkle indiririm tabii ama ben daha 1.bölümü izlemedim sürekli 14 hazirandan sonraya erteliyorum 14 haziran geçince izleyip yorum yaparım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Onuda düşündüm merak etmesen.İlk bölümüde alıp avi formatında tr fansub yaptım hemde rahat izlenebilsin diye.İkinci bölüm mkv ama tr altyazısınıda verdim.
www.ayeshadow.tr.gg adresinden ulaşılabilir.
Bence şimdiden indir, daha sonra izlerisin.
Squaw, sanada bu animeyi öneririm:) Keyifli ve güzel bir animedir.Komedi ve ecchi türündedir
Squaw, sanada bu animeyi öneririm:) Keyifli ve güzel bir animedir.Komedi ve ecchi türündedir
türü çok farketmez ama mkv yi tercih ederim zaten tamam yarın indiririm şimdi bambinoyu indiriyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kissxsis ecchi sevmeyen biri için fazla cürretkar olmazmı sera !?(Bu biraz aşırısı çünkü)
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
buraya da yazayım çok mutlu oldum çünkü "darker than black" devam edecekmiş arkadaşlar 2. sezon geliyor!!!
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Birde yayın tarihi belli olsa daha da mutlu olucam
Hadi hayırlısı
Hadi hayırlısı
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
walla bilmiyorumki lord cha önerdiği için izlicem dedim ama ecchi olması görmezden gelinebilir sırtını buna dayamadığı sürece ama bi futari ecchi kadar açıksa o zaman hiç yaklaşmayım baştan söyleyindeKaranlıK demiş ki:Kissxsis ecchi sevmeyen biri için fazla cürretkar olmazmı sera !?(Bu biraz aşırısı çünkü)
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben baştan söliyim hiç seyretme sera , ben onu taa ne zmn indirmiştim ilk daha 1. dakkasında bune böle diyip silmiştim pc imden , bende senin gibi lordcha 'nın yazılarını gördüm işte dedim herhalde gerisi normaldir (loveless gibi peşin hükümlü yaklaşmayayım dedim) üşenmedim indirdim yeniden hatta 2 bölümüde seyrettim sırf sizleri uyarmak için yane yoksa başka bi niyetim yoktu izlenimlerimden şu sonuca vardım ki echhi tanımı hafif kalır bu 2 bölümlük seri için , hane bana öle gelmiş olabilir belki fazla abartmış olabilirim ama soft henta.i bile diyebilirim bu seriye ...
edit: taa ne zmn die tabir ettiğim zmn şubat ayına tekabül ediyo bu arada , ee ztn bende o zmn animeye başlamıştım bunuda belirtmek istedim ...
edit: taa ne zmn die tabir ettiğim zmn şubat ayına tekabül ediyo bu arada , ee ztn bende o zmn animeye başlamıştım bunuda belirtmek istedim ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Hinoe hep bizi düşünüyor canım yalancının mumu yatsıya kadar diyorum...
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
hione öncelikle bu kadar fedakar olduğun için teşekkür ederim
dediklerinizi dikkate alıcam
çok resmi bi cümle oldu ya
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rosario'yu izlemedim ama screenshotlar'a göre aşşşşırı ecchi var onda da.
Ecchiyi bir tek Chobits'te seviyorum. Chii çok tatlı ya.
Ecchiyi bir tek Chobits'te seviyorum. Chii çok tatlı ya.
Chobitsdeki ecchiye de ecchi denmez zaten.Masumluk abidesi bir seridir kendisi
sera myu demiş ki:hione öncelikle bu kadar fedakar olduğun için teşekkür ederim
ne demek efenim herşey siz sevgili forum kullanıcıları için yoksa benim ne işim olur ecchiyle mecchiyle dimi , 2 sene noterde çalışmış yeminli bi katip olarak sadece olayı yerinde inceleyip tüm herşeyi gördüğüm gibi yazıya dökerek tastikledim sadece eski işimden kalan bi alışkanlık olsa gerek yoksa ne die izlicem böle serileri ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
bırak şimdi...'' içimdeki anime açlığıyla önüme gelen animeye saldırdım '' demiyoda ....kimi kandırıyon sen ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
buda farklı bi bakış açısı tabikide ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Sera,komedi ile ecchi'yi beraber kullandıkları için öneriyorum ve hoş diyebilirim.Ben ecchi'yi to love-ru,rosario,chobits gibi serilerde komedi ile kullandıkları tarzları seviyorum.Ama kesinlikle ikki tousen gibi ecchi'yi öyle aşırı ve ona güvendikleri bir animeyi sevmem.Hatta nefret ederim diyebilirim.Komedi ile kullanılınca iyi bence.
Darker Than Black'İn devamının olmasına çok sevindim.Sevdiğim ve beklediğim serilerden biriydi.Aslında düşününce ik maskeyi seviyorum animelerde 'hollow Ichigo' maskesi ve Darker than black'teki maske.Aslında şimdi düşününce aklıma geldi, ben darker than black'e anime türkiye dergisindeki tanıtım ve video ile başlamıştım.Bir 10 bölümünü falan izledikten sonra dergideki koyulan darker videosunu aramaya başlamıştım.Bölümlerde biraz ilerleyimnce gördüm ki ikinci op videosuymuş XD
Op 2'nin müziğide güzeldi, an cafe söylüyor 'K. heroism'.İşin komiği ben bu müziği bu animeye başlamadan çok öncede dinliyordum.Tesadüfe tesadüf oldu resmen.İzlemeyen varsa öneririm ayrıca.
Darker Than Black'İn devamının olmasına çok sevindim.Sevdiğim ve beklediğim serilerden biriydi.Aslında düşününce ik maskeyi seviyorum animelerde 'hollow Ichigo' maskesi ve Darker than black'teki maske.Aslında şimdi düşününce aklıma geldi, ben darker than black'e anime türkiye dergisindeki tanıtım ve video ile başlamıştım.Bir 10 bölümünü falan izledikten sonra dergideki koyulan darker videosunu aramaya başlamıştım.Bölümlerde biraz ilerleyimnce gördüm ki ikinci op videosuymuş XD
Op 2'nin müziğide güzeldi, an cafe söylüyor 'K. heroism'.İşin komiği ben bu müziği bu animeye başlamadan çok öncede dinliyordum.Tesadüfe tesadüf oldu resmen.İzlemeyen varsa öneririm ayrıca.
LordCha demiş ki:Onuda düşündüm merak etmesen.İlk bölümüde alıp avi formatında tr fansub yaptım hemde rahat izlenebilsin diye.İkinci bölüm mkv ama tr altyazısınıda verdim.
Kiss kiss mi LordCha ecchi-komedi ikilisi varsa severim kesinlikle ama ecchi daha ağırlıklıysa bilemem de komedi de varsa seveceğimden emninim...
En çok sevdiğim ecchi-komedi Midori no Hibi'ydi açıkçası o tarz da olanları seviyorum ben...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
KissxSis neredeyse H-e-n-t-a-i'ye(sansür varmış) kayan bir şey olduğu için beğeniceğini sanmam Squaw.
Kissxsis entes ilişkiyi konu alıyor aslında ve sevdiğim bir animedir(erkek olmam bu sevginin büyük bir sebebidir.)Kızların izlemesini pek doğru bulmuyorum aslında =D
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Temelde ikisinin arasında kan bağı bulunmadığından izlenebilir diyorum.Yoksa 'I love my younger sister' gibi bir ilişki olsa önermem.
Squaw sen Midori no Hibi'yi sevdiğini söylemiştin.İyi bir seri olduğunu düşünüyorum bu yüzden.Türkçe altyazısı var mı onun?Varsa iyi bir komedi şimdi çok iyi giderde
Squaw sen Midori no Hibi'yi sevdiğini söylemiştin.İyi bir seri olduğunu düşünüyorum bu yüzden.Türkçe altyazısı var mı onun?Varsa iyi bir komedi şimdi çok iyi giderde
Yoo sırf enset için izlemeyin demiyorumki ben...
Kan bağı bulunmasada kardeş olarak benimsemiş erkek... Ayrıca ben olsam önermezdim kızların birinin külodunu-göğüslerini-nasıl öpüştüklerini detaya kadar görmek istediklerini zannetmiyorum hatta ecchi seven bile tiksinebilir...O yüzden kızların izlememesini tavsiye ediyorum..
Kan bağı bulunmasada kardeş olarak benimsemiş erkek... Ayrıca ben olsam önermezdim kızların birinin külodunu-göğüslerini-nasıl öpüştüklerini detaya kadar görmek istediklerini zannetmiyorum hatta ecchi seven bile tiksinebilir...O yüzden kızların izlememesini tavsiye ediyorum..
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Pek birşey yok öyle kötü seviye bence.Neyse komedi-ecchi tarzı izlenebilir bir anime.
Midori No Hibi, ye şimdi baktım ve türkçe altyazısıda varmış
http://divxplanet.com/sub/s/125979/Midori-no-hibi.html
13 bölüm olması tatlı bir seri olduğunu göstrerir biraz.Ayrıca resimleride sevimli geldi. Nakayoshi'nin içinde okuduğum mangalardan birini hatırlattı resmi bana.Okuduğum mangada komedi üzerineydi.Kurbağaya benzer bir el kuklası kimi öperse iki öpülen kişinin beyinleri değişiyordu.Tabi bunu komediye dönüştürmek kolay ve gülmeyle noktalanıyor.
Midori No Hibi, ye şimdi baktım ve türkçe altyazısıda varmış
http://divxplanet.com/sub/s/125979/Midori-no-hibi.html
13 bölüm olması tatlı bir seri olduğunu göstrerir biraz.Ayrıca resimleride sevimli geldi. Nakayoshi'nin içinde okuduğum mangalardan birini hatırlattı resmi bana.Okuduğum mangada komedi üzerineydi.Kurbağaya benzer bir el kuklası kimi öperse iki öpülen kişinin beyinleri değişiyordu.Tabi bunu komediye dönüştürmek kolay ve gülmeyle noktalanıyor.
Midori No Hibi'yi geçen sene bu dönemlerde izlemiştim.Çok eğlenceli bir seriydi ama finali tatmin edici bulamadım.O yüzden gözümde büyük düşüş yaşadı.Final çok önemlidir benim için.Ki sanırım bu animenin finalini beğenmeyen bir tek ben varım.Sorduğum herkes beğenmiş çünkü
LordCha çok sevimli bir seridir Midori no Hibi bence seveceksin izle derim hatta benim dilimde bu seri ''Cici bir seri'' diye geçer Midori gibi bir varlık olacaksa erkek olsaydım eğer sağ elim olsun derdim açıkçası onun gibi bir varlığın..
Özellikle de Seiji'nin Otaku bir arkadaşı var Midori'ye olan hayranlığı beni öldürüyordu izlerken ve de Midori'nin kendine yaptığı kıyafetlerdeki mesaj.lara bayılacaksın
Exile Falcon aslında final neden o şekilde manga.sını okuyan bir arkadaşımdan aldıım bilgi doğrultusunda;
Manga'sı bu şekilde devam ediyormuş çünkü o yüzden sanırım o şekilde bir son hazırlamışlar...
Özellikle de Seiji'nin Otaku bir arkadaşı var Midori'ye olan hayranlığı beni öldürüyordu izlerken ve de Midori'nin kendine yaptığı kıyafetlerdeki mesaj.lara bayılacaksın
Exile Falcon aslında final neden o şekilde manga.sını okuyan bir arkadaşımdan aldıım bilgi doğrultusunda;
- Spoiler:
- Manga.sında Midori'nin yaşadığı olayı 1-2 kere daha unutması sanırım bir kez daha yaşıyormuş sağ el olma olayını ve de yine unutyormuş neler olduğunu...
Manga'sı bu şekilde devam ediyormuş çünkü o yüzden sanırım o şekilde bir son hazırlamışlar...
En son squaw tarafından Perş. 4 Haz. - 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
34 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
34 sayfadaki 40 sayfası