genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
37 sayfadaki 40 sayfası
37 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
Kenshin mükemmeldir ya. Anime izlemeye başlamam, 4 bölümlük ova'sı sayesinde olmuştur. Çok etkilenmiştim ilk izlediğimde, her izleyişimde aynı etkiyi bırakır bende. tv serisinde çizimler biraz farklı olduğundan garip gelebilir ilk başta, sonrasında ısınıyor insan seriye ama Benim en sinir olduğum şey, bu tv serisinde (63. bölümden sonra olması lazım) fillera girmesi ve mangadaki asıl önemli olayların atlanması.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Death Note en sonunda bitti.Raito ne gerizekalı heriftir be.......
Az önce CG'nin ilk sezon bitti, o kadar da etkileyici değilmiş. Ama gene de güzel diyebilirim tabi. Lelouch'un sesi her zamanki gibi tuhaf ama, Villain kahkahasını attığında çok seviyorum onu. sdsfas
Haftaya da ikinci sezona başlarım artık.
P.S. Birinci opening neydi öyle, soğumuştum yahu. Direk ileri sarıyordum. İkinci opening az biraz güzeldi gene de. Final opening'inin de berbat olduğunu düşünüyorum tabi. Ve mechası beklediğimden de az çıktı. Gene de 20. bölümün ardından gelen mecha savaşları fena değildi. Ama TTGL bu animeye bin basar, onu da söylemeden geçemedim.
P.S. Birinci opening neydi öyle, soğumuştum yahu. Direk ileri sarıyordum. İkinci opening az biraz güzeldi gene de. Final opening'inin de berbat olduğunu düşünüyorum tabi. Ve mechası beklediğimden de az çıktı. Gene de 20. bölümün ardından gelen mecha savaşları fena değildi. Ama TTGL bu animeye bin basar, onu da söylemeden geçemedim.
CG müziklerini ben de beğenmem pek. 2. sezonun daha iyi olduğunu düşünüyorum (genelde herkes öyle düşünüyor)
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben de GTO'da, Naruto'da gezeyim daha off daha One Piece var ya :D neyse yaz geliyor GTO çok sardı ama ya hastası oldum Onizuka'nın
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
gto ya başlamıştım 2 bölüm izlemiştim sonra bıraktım bidahada dönmedim yazın izlicem kesin ama aynen bende narutoyu falan hallettimde one piece,bleach ve dragon ball nasıl bitecek onları düşünüyorum d.gray mande var daha
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
S.Tensei demiş ki:Az önce CG'nin ilk sezon bitti, o kadar da etkileyici değilmiş. Ama gene de güzel diyebilirim tabi. Lelouch'un sesi her zamanki gibi tuhaf ama, Villain kahkahasını attığında çok seviyorum onu. sdsfas
Tensei ikinci sezonu çok daha zevkli
tavsiyem gto nun mangasını da okumanız en azından son 25 chapteri falan...(200 ch biraz fazla ama nediyim gto nun çizimlerine hastayım açıkçası...hele onizukanın surat ifadeleri süper ya... )
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:türkçe altyazıları tüm bölümleri bitti mi onun?
Bitmedi diye biliyorum ben,sanırım yarıda kalmış çevirisi...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
anitorum fansub yapıyor ama ne oldu bilmiyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
rurouni kenshin, çeviren olmasaydı kesinlikle çevirmek istediğim seriydi. animenin anime olduğunu bilerek izlediğim ilk seridir. mangası daha güzel tabi, özellikle jinchuu saga'sı tv'ye aktarılsaydı keşke. yukimura enishi adamımdır.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:rurouni kenshin, çeviren olmasaydı kesinlikle çevirmek istediğim seriydi. animenin anime olduğunu bilerek izlediğim ilk seridir. mangası daha güzel tabi, özellikle jinchuu saga'sı tv'ye aktarılsaydı keşke. yukimura enishi adamımdır.
Jinchu Saga dediğin zaman akan sular durur. En iyi hikayeyi eklemeyerek seriyi resmen katlettiler...
kaoru'nun iki sayfalık bir çizimi var ya, spoiler vermeyeyim, orada kalktım bıraktım okumayı, ağlamaya başladım... okumaya devam etmeye de zor ikna ettiler beni. bak hatırladım yine canım sıkıldı şimdi, enishi'nin bi o hareketine çok bozuldum. adam nasıl acı çektireceğini iyi biliyor.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
R.Kenshin dedin mi akar sular durur ztn onun şahsında barındırdığı özellikleri başka hiç bi animede hiç bi karakterde görmedim ben (izlediğim animeler içinde tabikide) bu denli karizma bi adam olamaz özelliklede o 4 bölümlük efsanevi ovasındaki hal ve hareketleri ile , bu arada mehmet sen forumun bu kısımlarına uğrarmıydın yaa çeviri harici bi yerde seni görmek ne mutluluk verici bişi böle , arada uğra böle bi yeşil çayımızı iç ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
nasıl ya ağzım açık kaldı şimdi sen öyle diyince bestami, bak aşağıdaki linke bir tıkla da hangi konulara yazmışım gör
https://animemangantr.yetkin-forum.com/search.forum?search_author=mdd3000
neyse konuyu dağıtmayalım, kenshin'in son ova'sı da oldukça güzeldir buarada, bütün olayların nasıl sonuçlandığını anlatan. mangasında olan kısımlara değinilmiş yine ama çok detaylı değil tabi, izlemediysen izle onu da.
https://animemangantr.yetkin-forum.com/search.forum?search_author=mdd3000
neyse konuyu dağıtmayalım, kenshin'in son ova'sı da oldukça güzeldir buarada, bütün olayların nasıl sonuçlandığını anlatan. mangasında olan kısımlara değinilmiş yine ama çok detaylı değil tabi, izlemediysen izle onu da.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd animesini değilde mangasını çevirmeyi düşünmezmisin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sadece çevirmek yetmez ki ona da aslında isterim tabii, ama photoshoptan editçilikten anlayan birileri lazım
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
dediğiniz kadar güzelse manga okumayı isterdim belki editçi bulursun o zaman amt anime ve dramadan sonra mangayada el atmış olur bi eksik o zaten
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hane gelmiyorsun uğramıyorsun derken , benim gözümde sen çevirmen ve karaokecisin abi seni gözüm oralarda görmeye alışmış burda görünce yadırgadım biraz ,
normal tv serisini zmnında tv den takip etmiştim yayınlandığı kadar , 4 bölümlük ovayıda geçen seyretme fırsatım oldu işte iyikide seyretmişim , hikayenin sonunu anlatanıda seyredicem bi arada inşallah henüz seyretmedim ne yazık ki ,
bu arada çevirecek anime serisi tavsiyemi unutmadın inşallah macross frontier tekrardan hatırlatayım dedim , bu seri tam senlik şöleki ; içinde dinlemeye doyamayacağın bi dolu şarkı var ve bunlar kulağa yeterince hitap ediyorlar bu güzelim şarkılara senin elinden çıkıcak muhteşem karaokeleriyle gözlerede hitap ediceklerdir die tahmin ediyorum ve bu şekilde de seriyi izlemenin daha bi keyifli olacağına inanıyorum (ne gaz verdim beah ) ...
normal tv serisini zmnında tv den takip etmiştim yayınlandığı kadar , 4 bölümlük ovayıda geçen seyretme fırsatım oldu işte iyikide seyretmişim , hikayenin sonunu anlatanıda seyredicem bi arada inşallah henüz seyretmedim ne yazık ki ,
bu arada çevirecek anime serisi tavsiyemi unutmadın inşallah macross frontier tekrardan hatırlatayım dedim , bu seri tam senlik şöleki ; içinde dinlemeye doyamayacağın bi dolu şarkı var ve bunlar kulağa yeterince hitap ediyorlar bu güzelim şarkılara senin elinden çıkıcak muhteşem karaokeleriyle gözlerede hitap ediceklerdir die tahmin ediyorum ve bu şekilde de seriyi izlemenin daha bi keyifli olacağına inanıyorum (ne gaz verdim beah ) ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
tekrar düşündüm de, oldukça uzun bir çeviri olur. kimsenin cesaret edebileceğini zannetmiyorum sera. toplam 28 volume ve 255 chapter dan oluşuyor.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Bir aralar nerdeyse kendimi kaybedip Kenshin mangasını çevirme kararı alacaktım ki ucundan döndüm.Mutluyum döndüğüm için de
ikiniz birden çevirin işte manga yarıya iner bide editçi bulursunuz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
konu kenshin olunca bende çevirmeyi düşünebilirim neden olmasın, eğer çevirmek gibi bir düşünceniz varsa temmuz ayından itibaren sizlere yardımcı olabilirim
takım çalışması olursa çok daha güzel olur. tabi bu konuda tecrübeli olanlardan nasıl çalıştıklarını öğrenmek lazım. çevirmen çevirisini nereye yazacak, hangi formatta gönderecek vesaire gibi olayları standarda bindirmek lazım.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
37 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
37 sayfadaki 40 sayfası